eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi W³oc³awek › Dostawy miêsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jad³odajnia U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (znak sprawyMJ.AZ.2420-05/2013)

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2013-05-06

W³oc³awek: Dostawy miêsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jad³odajnia U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-05/2013)
Numer og³oszenia: 176434 - 2013; data zamieszczenia: 06.05.2013
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: tak, numer og³oszenia w BZP: 150112 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejska Jad³odajnia "U ¦wiêtego Antoniego", ul. ¦w. Antoniego 11, 87-800 W³oc³awek, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 54 4110380, faks 54 4110380.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Administracja samorz±dowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawy miêsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jad³odajnia U ¦wiêtego Antoniego we W³oc³awku (znak sprawy: MJ.AZ.2420-05/2013).

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: III/1. Przedmiotem zamówienia s± dostawy MIÊSA I JEGO WYROBÓW dla Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego: a) Karczek wieprzowy bez ko¶ci - ¶wie¿y, zawarto¶æ t³uszczu nie wiêcej ni¿ 15%, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego, barwa miêsa jasnoró¿owa, miêso niepoddawane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznianie, masowanie, ostrzykiwanie; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów, b) Boczek wieprzowy surowy bez ko¶ci - bez skóry, zawarto¶æ t³uszczu nie wiêcej ni¿ 25%, ¶wie¿y, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego, barwa miêsa jasnoró¿owa, miêso niepoddawane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznianie, masowanie, ostrzykiwanie, boczek o grubo¶ci do 6 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 210 kilogramów, c) W±troba wieprzowa - oczyszczona z b³on, ¶wie¿a, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego, barwa miêsa jasnoczerwona; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2100 kilogramów, d) Boczek wêdzony wieprzowy, parzony - bez ko¶ci i skóry, zawarto¶æ t³uszczu nie wiêcej ni¿ 20%, ¶wie¿y, zapach charakterystyczny dla miêsa wêdzonego, boczek niepoddawany masowaniu, uplastycznianiu, ostrzykiwaniu i innym procesom technologicznym zwiêkszaj±cym objêto¶æ wêdliny, boczek o grubo¶ci do 6 cm; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2300 kilogramów, e) Kaszanka wieprzowa - ¶wie¿a o wadze pojedynczej kaszanki od 130 g -160 g, w flaku naturalnym; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1800 kilogramów, f) Miêso wieprzowe gulaszowe - drobne, ¶wie¿e, klasa II A, zawarto¶æ t³uszczu nie wiêcej ni¿ 18%, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego, barwa miêsa jasnoró¿owa, miêso niepoddawane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznianie, masowanie, ostrzykiwanie; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3300 kilogramów, g) £opatka wieprzowa bez ko¶ci - ¶wie¿a, zawarto¶æ t³uszczu nie wiêcej ni¿ 10%, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego, barwa miêsa jasnoró¿owa, miêso niepoddawane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznianie, masowanie, ostrzykiwanie; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3000 kilogramów, h) Szynka surowa wieprzowa bez ko¶ci - ¶wie¿a, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego, barwa jasnoró¿owa, miêso niepoddawane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznianie, masowanie, ostrzykiwanie; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 70 kilogramów, i) Schab wieprzowy bez ko¶ci - ¶wie¿y, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego, barwa miêsa jasnoró¿owa, okrojony, bez t³uszczu, miêso niepoddawane dodatkowym procesom technologicznym typu: uplastycznianie, masowanie, ostrzykiwanie (bez warkocza bocznego); jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 2600 kilogramów, j) Szynka wieprzowa gotowana - ¶wie¿a, krojona w plastry, o przeciêtnej wadze plastra od 20 g do 30 g i ¶rednicy plastra od 14 cm do 16 cm, zapach charakterystyczny dla wyrobów gotowanych; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 200 kilogramów, k) Szynka wieprzowa gotowana - ¶wie¿a, w ca³o¶ci zapach charakterystyczny dla wyrobów gotowanych; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 20 kilogramów, l) Kie³basa parówkowa wieprzowa - ¶wie¿a, o zawarto¶ci t³uszczu nie wiêcej ni¿ 35%, o wadze pojedynczego serdelka 100 g, zapach charakterystyczny dla wyrobów masarskich, ¶wie¿ych, barwa jasnoró¿owa, dopuszczalny jest produkt w sztucznej os³once; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1400 kilogramów, m) Kie³basa podwawelska - ¶wie¿a, zapach charakterystyczny dla wyrobów wêdzonych, parzonych; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 800 kilogramów, n) Kie³basa ¶l±ska - ¶wie¿a, o wadze jednej sztuki 100 g, zapach charakterystyczny dla wyrobów wêdzonych, parzonych; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1300 kilogramów, o) Ko¶ci wieprzowe - od schabu lub od karkówki, ¶wie¿e, zapach charakterystyczny dla miêsa ¶wie¿ego; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 3000 kilogramów, p) Mielonka - ¶wie¿a, zapach charakterystyczny dla wyrobów masarskich, ¶wie¿ych, barwa jasnoró¿owa, w batonie, bez galarety, dopuszczalny jest produkt w sztucznej os³once; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1200 kilogramów, q) Smalec - bia³y, ¶wie¿y, w opakowaniu foliowym do 1 kg; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 1100 kilogramów, r) S³onina - ¶wie¿a, bez skóry, w opakowaniu foliowym do 1 kg; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 250 kilogramów, s) Szynka drobiowa - ¶wie¿a, zapach charakterystyczny dla wyrobów masarskich, ¶wie¿ych, barwa jasnoró¿owa, w batonie, bez galarety; dopuszczalny jest produkt w sztucznej os³once; jednostka miary: kilogram, ilo¶æ: 60 kilogramów. 2. Jako¶æ wymienionego wy¿ej asortymentu nie mo¿e odbiegaæ od jako¶ci towaru dostêpnego w ogólnej sieci handlowej. 3. Wykonawca zapewnia transport MIÊSA I JEGO WYROBÓW do magazynu w siedzibie zamawiaj±cego na w³asny koszt, dlatego cena oferty musi zawieraæ koszty transportu i roz³adunku. 4. Transport przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 musi odbywaæ siê w warunkach spe³niaj±cych wymogi sanitarno - epidemiologiczne. 5. Miejscem dostaw jest magazyn Miejskiej Jad³odajni U ¦wiêtego Antoniego przy ul. ¦w. Antoniego 11 we W³oc³awku. 6. Ilo¶æ przedmiotowych artyku³ów, o których mowa w pkt. III/1 mo¿e ulec zmianie warto¶ciowo maksymalnie o minus 15 % ogó³em od warto¶ci umowy na dostawy w/w przedmiotu zamówienia. 7. Zamawiaj±cy bêdzie zamawia³ okre¶lon± partiê towaru telefonicznie lub faksem z jednodniowym wyprzedzeniem, najpó¼niej do godziny 13:00. 8. Dostawy bêd± odbywaæ siê sukcesywnie przez okres obowi±zywania umowy, ilo¶ciowo wed³ug zapotrzebowania zamawiaj±cego: nie czê¶ciej ni¿ cztery razy w tygodniu ka¿dorazowo do godziny 9:00, W przypadku stwierdzenia w trakcie odbioru dostawy braków ilo¶ciowych i jako¶ciowych Wykonawca dostarcza towar wolny od wad jako¶ciowych i uzupe³nienia braki ilo¶ciowe: w terminie do dwóch godzin od momentu zg³oszenia reklamacji. 9. Przedmiot zamówienia musi odpowiadaæ parametrom ilo¶ciowym i jako¶ciowym okre¶lonym przez zamawiaj±cego..

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzêce, miêso i produkty miêsne 15.11.00.00 - Miêso 15.11.10.00 - Miêso wo³owe 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.00.00 - Produkty miêsne 15.13.11.00 - Produkty miêsno-wêdliniarskie 15.13.11.20 - Produkty wêdliniarskie 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wêdliny krwiste 15.13.11.35 - Wêdliny drobiowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.05.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zak³ad Ubojowo - Masarski ROM-MIÊS Roman Matera, ul. Dobrzyñska 5, 87-603 Wielgie, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 434508,91 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 239755,95

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 239755,95 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 259298,87

  • Waluta: PLN.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.