eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Katowice › Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-08-12

Katowice: Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania.
Numer ogłoszenia: 174277 - 2014; data zamieszczenia: 12.08.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 158003 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy, ul. Kościuszki 30, 40-048 Katowice, woj. śląskie, tel. 0 32 757 33 61, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu wojewódzctwa nieposiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej podczas konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej dla 100 uczestników konferencji regionalnej organizowanej przez Wojewódzki Urząd Pracy w Katowicach w ramach projektu Śląskie Wyzwania dla przedstawicieli instytucji rynku pracy, organizacji pozarządowych, pracodawców oraz zaproszonych prelegentów. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Konferencja odbędzie się we wrześniu 2014 r. na terenie miasta Katowice. W konferencji przewiduje się udział 100 osób. Usługa cateringowa powinna obejmować: 1) Napoje: a) gorąca wysokogatunkowa kawa i herbata podana w termosach - bez ograniczeń, b) dodatki: cukier, mleko, cytryna - bez ograniczeń, c) woda mineralna (nie jest dopuszczalne dostarczenie wody źródlanej)- 1 butelka na osobę: - woda mineralna gazowana (50 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), - woda mineralna niegazowana (50 butelek plastikowych o pojemności 500 ml), d) soki (3 rodzaje - pomarańczowy, porzeczkowy, jabłkowy, podane w szklanych dzbankach) - 200 ml na osobę z każdego rodzaju, 2) Wyroby cukiernicze różnorodne: a) mieszanka kruchych ciasteczek (co najmniej 3 rodzaje) w ilości nie mniejszej niż 30 g na osobę z każdego rodzaju, b) ciasta domowego wypieku - 2 sztuki na osobę: - co najmniej 3 rodzaje ciast: szarlotka, sernik, makowiec (łącznie 100 szt.), - Babeczki owocowe (50 szt.), - Rogaliki drożdżowe z nadzieniem różanym (50 szt.). 3) Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie: - z szynką, pomidorem, serem mozzarella i bazylią (30 szt.), - z camembertem i orzechem włoskim lub żurawiną(30 szt.), - z twarożkiem, szczypiorkiem i orzechem włoskim (30 szt.), - z łososiem (plastry), cytryną i koperkiem (30 szt.), - z pastą jajeczną, pomidorem, papryką i pietruszką (30 szt.), - z salami, czerwoną papryką i czarnymi oliwkami (30 szt.), - z pastą z tuńczyka (30 szt.); 4) Świeże owoce podawane na paterach: - jabłka - 2 kg, - banany - 2 kg, - winogrona (zielone, czarne) - 3 kg, - pomarańcze - 2 kg, - mandarynki - 2 kg, 5) Sałatki - 2 rodzaje: - sałatka grecka (75 porcji x 100 g) - sałatka hawajska z filetem z kurczaka, ananasem, kukurydzą i majonezem (75 porcji x 100 g), 6) Przekąski koktajlowe: - mini- quiche z brokułami i tuńczykiem (30 szt.) - babeczki z łososiem wędzonym (30 szt.) - ruloniki ze schabu z musem chrzanowym (30 szt.), - jajka faszerowane z pieczarką (30 szt.) - koreczki mini caprese (mozarella i pomidorki - 30 szt.) - koreczki z serem żółtym, kabanosem i ogórkiem lub pieczarką (30 szt.) 7) Ciepły posiłek podany w podgrzewaczach: - strogonow - (100 porcji x 200 ml na osobę), - pierogi mieszane - ruskie, z mięsem, z kapustą i grzybami (60 porcji x 200 g), - pieczywo mieszane (białe, ciemne - 80 porcji x 50 g), - barszcz czerwony - (80 porcji x 200 ml na osobę), - krokiety (40 porcji z kapustą i grzybami, 40 porcji z mięsem x 200g), Catering powinien zostać dostarczony do miejsca odbywania konferencji. Napoje (poz. 1), Wyroby cukiernicze różnorodne (poz. 2), Kanapki bankietowe na jasnym i ciemnym pieczywie (poz. 3), Świeże owoce podawane na paterach (poz. 4) powinny zostać dostarczone - na godzinę 10.30. Natomiast sałatki - 2 rodzaje (poz. 5), przekąski koktajlowe (poz. 6), ciepły posiłek podany w podgrzewaczach (poz. 7) powinny zostać dostarczone na godzinę ustaloną na trzy dni przed planowanym terminem konferencji. Wykonawca jest zobowiązany zapewnić również: - zastawę białą porcelanową lub ceramiczną, sztućce trwałe - w odpowiedniej ilości, - dekorację stołu - obrusy materiałowe i dopasowane serwetki papierowe (jednorazowe), - obsługę kelnerską przez cały czas trwania wydarzenia (w godz. 11:00 - 15:00), - transport wraz z wniesieniem. Miejsce spotkania: Katowice. O finalnej lokalizacji Wykonawca zostanie powiadomiony najpóźniej na 7 dni przed terminem spotkania. Termin spotkania: wrzesień 2014 r. O finalnej dacie spotkania Wykonawca zostanie powiadomiony najpóźniej na 7 dni przed terminem spotkania..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt Śląskie Wyzwania w ramach Poddziałania 7.2.1 PO KL.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12.08.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 13.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • MAMA F.H.U. Ł. Zarychta, M. Marcela, Józefa Jainty 10/4, 41-902 Bytom, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4239,27 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 2560,00

  • Oferta z najniższą ceną: 2560,00 / Oferta z najwyższą ceną: 12000,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.