eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sztum › Wyłonienie wykonawcy projektu pnOrganizacja kampanii promocyjnej ryb i produktów rybnych w powiecie sztumskim Jemy ryby - żyjemy zdrowo realizowanego ze środków Sektorowego Programu Operacyjnego Rybołówstwo i przetwórstwo Ryb 2004-2006 w ramach działania

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-07-25

Sztum: Wyłonienie wykonawcy projektu pn: Organizacja kampanii promocyjnej ryb i produktów rybnych w powiecie sztumskim Jemy ryby - żyjemy zdrowo realizowanego ze środków Sektorowego Programu Operacyjnego Rybołówstwo i przetwórstwo Ryb 2004-2006 w ramach działania 4.3 Znajdowanie oraz promowanie nowych rynków zbytu na produkty rybne
Numer ogłoszenia: 171981 - 2008; data zamieszczenia: 25.07.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Starostwo Powiatowe w Sztumie, ul. Mickiewicza 31, 82-400 Sztum, woj. pomorskie, tel. 055 2677428, fax 055 2677442.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatsztumski.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wyłonienie wykonawcy projektu pn: Organizacja kampanii promocyjnej ryb i produktów rybnych w powiecie sztumskim Jemy ryby - żyjemy zdrowo realizowanego ze środków Sektorowego Programu Operacyjnego Rybołówstwo i przetwórstwo Ryb 2004-2006 w ramach działania 4.3 Znajdowanie oraz promowanie nowych rynków zbytu na produkty rybne.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest: wyłonienie wykonawcy projektu p.n Organizacja kampanii promocyjnej ryb i produktów rybnych w powiecie sztumskim Jemy ryby - żyjemy zdrowo realizowanego w ramach Sektorowego Programu Operacyjnego Rybołówstwo i przetwórstwo Ryb 2004-2006 w ramach działania 4.3 Znajdowanie oraz promowanie nowych rynków zbytu na produkty rybne. Opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik Nr A do specyfikacji zaś zakres rzeczowy projektu określa załącznik Nr B do SIWZ.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 92.30.00.00 - Usługi rozrywkowe Kod CPV wg słownika 2008: 92.30.00.00 - Usługi rozrywkowe .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data rozpoczęcia: 16.08.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: NIe dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy potwierdzający spełnienie warunków: 1.Posiadają uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 2.Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie, oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia. 3.Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. 4.Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. 5.Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia spełniania wymaganych warunków wykonawcy zobowiązani są złożyć następujące dokumenty lub ich kserokopie poświadczone za zgodność z oryginałem: 1/ wypełniony formularz ofertowy (na załączonym druku ), 2/ oświadczenie wynikające z art. 22 ust. 1 Prawa zamówień publicznych złożone na załączonym druku (załącznik nr 1 do formularza ofertowego). Potwierdzeniem spełnienia powyższych warunków, będzie złożenie przez Wykonawcę w/w dokumentów.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatsztumski.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Starostwo Powiatowe w Sztumie - ul. Mickiewicza 31, 82-400 Sztum, pok. Nr 14 (I piętro).

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 01.08.2008 godzina 10:00, miejsce: Starostwo Powiatowe w Sztumie ul. Mickiewicza 31 82-400 Sztum Pokój nr 22 Sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Projekt realizowany ze środków Sektorowego Programu Operacyjnego Rybołówstwo i przetwórstwo Ryb 2004-2006 w ramach działania 4.3 Znajdowanie oraz promowanie nowych rynków zbytu na produkty rybne

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.