eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › Dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych drobiowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-09-19

Gdańsk: Dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych drobiowych
Numer ogłoszenia: 171058 - 2007; data zamieszczenia: 19.09.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Kurkowa 12, 80-803 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 058 3231000, 3231260, fax 058 3025125.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych drobiowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Kurczak mrożony 4200kg, mięso mielone drobiowe 600kg, piersi z kurczaka mrożone 720kg, serca z drobiu mrożone 3600kg, skrzydełka z kurczaka mrożone 600kg, udziec z kurczaka mrożony 2400kg, podudzie z kurczaka mrożone 2400kg, mielonka drobiowa 2400kg, mortadela drobiowa 2400kg, parówki cienkie drobiowe 1200kg, pieczeń drobiowa 1320kg, pierś z indyka 360kg, polędwica drobiowa 360kg, serdelki drobiowe 1200kg, szynka drobiowa 360kg, szynka mielona drobiowa 360kg, szynka tostowa drobiowa 360kg, zwyczajna drobiowa 4800kg, pasztet drobiowy konserwa łatwootwieralna 100-140g. 1200kg, pasztet drobiowy z pomidorami konserwa łatwootwieralna 100-140g 1200kg, pasztet drobiowy z pieczarkami konserwa łatwootwieralna 100-140g 1200kg, pasztet drobiowy z papryką konserwa łatwootwieralna 100-140g 1200kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Dla części zamówienia 3 000 zł, dla II części zamówienia 300 zł.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Do przetargu mogą stawać wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 pkt 1-3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. Nr 164 poz. 1163 z 2006 r. ze zmianami) i nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 tej ustawy oraz posiadają decyzję organu Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Powiatowego Lekarza Weterynarii o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi - w przypadku, kiedy wykonawca podlega obowiązkowi zatwierdzenia zakładu zgodnie z art. 61, art. 62 ust. 2, art. 122 ust. 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz. 1225) oraz zgodnie z art. 7 ust.1 ustawy z dnia 6 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego ( Dz.U. z 2006r. Nr 17 poz. 127 ze zm.).Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków oraz decyzji o której mowa wyżej.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Oświadczenie o spełnianiu warunków określonych w art. 22 ust. 1 pkt 1-3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. Nr 164 poz. 1163 z 2006 r. ze zmianami) i nie podleganiu wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 tej ustawy oraz decyzja organu Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Powiatowego Lekarza Weterynarii o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi - w przypadku, kiedy wykonawca podlega obowiązkowi zatwierdzenia zakładu zgodnie z art. 61, art. 62 ust. 2, art. 122 ust. 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz. 1225) oraz zgodnie z art. 7 ust.1 ustawy z dnia 6 grudnia 2005r. o produktach pochodzenia zwierzęcego ( Dz.U. z 2006r. Nr 17 poz. 127 ze zm.)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.uzp.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy 80-803 Gdańsk, ul. Kurkowa 12, fax 58 302 51 25.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.10.2007 godzina 12:30, miejsce: sekretariat zamawiającego.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Drób i przetwory.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kurczak mrożony 4200kg, mięso mielone drobiowe 600kg, piersi z kurczaka mrożone 720kg, serca z drobiu mrożone 3600kg, skrzydełka z kurczaka mrożone 600kg, udziec z kurczaka mrożony 2400kg, podudzie z kurczaka mrożone 2400kg, mielonka drobiowa 2400kg, mortadela drobiowa 2400kg, parówki cienkie drobiowe 1200kg, pieczeń drobiowa 1320kg, pierś z indyka 360kg, polędwica drobiowa 360kg, serdelki drobiowe 1200kg, szynka drobiowa 360kg, szynka mielona drobiowa 360kg, szynka tostowa drobiowa 360kg, zwyczajna drobiowa 4800kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Konserwy drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pasztet drobiowy konserwa łatwootwieralna 100-140g 1200kg, pasztet drobiowy z pomidorami konserwa łatwootwieralna 100-140g 1200kg, pasztet drobiowy z pieczarkami konserwa łatwootwieralna 100-140g 1200kg, pasztet drobiowy z papryką konserwa łatwootwieralna 100-140g 1200kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.