eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › Dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-09-19

Gdańsk: Dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych
Numer ogłoszenia: 171000 - 2007; data zamieszczenia: 19.09.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Kurkowa 12, 80-803 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 058 3231000, 3231260, fax 058 3025125.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: I część zamówienia - antrykot bez kości 720kg, karkówka bez kości 120kg, kości schabowe 4800kg, mięso gulaszowe wołowe 10200 kg, mięso mielone wieprzowo - wołowe 7200kg, mięso wieprzowe rozdrobnione 1200kg, ogony wieprzowe 240kg, schab z kością 120kg, szponder 2760kg, wątroba wołowa 3600kg, żeberka-paski 120 kg, łój wołowy 120 kg, blok kanapkowy 2400kg, blok szynkowy 300kg, boczek faszerowany 1080kg, kaszanka 3600kg, kiełbasa biała parzona 120kg, kiełbasa czosnkowa 2400kg, kiełbasa dębicka 300kg, kiełbasa golonkowa prasowana 300kg, kiełbasa luncheon-meat 2400kg, kiełbasa metka 2280kg, kiełbasa mielonka prasowana 1200kg, kiełbasa mortadela 2400kg, kiełbasa mortadela ekstra 300kg, kiełbasa mortadela z papryką 1200kg, kiełbasa parówkowa 1200kg, kiełbasa pieprzowa 2400kg, kiełbasa piwna 30kg, kiełbasa szynkowa 420 kg, kiełbasa śląska 360kg, kiełbasa zielonogórska 300kg, kiełbasa zwyczajna 3600kg, kiełbasa żywiecka 30kg, parówka cielęca 300kg, parówka cienka 2400kg, pasztet pieczony 1140kg, pasztetowa 1140kg, podgardle wędzone 720kg, polędwica sopocka 120kg, przysmak tyrolski 1140 kg, salceson biały 1140kg, salceson czarny 1140kg, szynka gotowana 300kg, szynka mozaikowa 300kg, szynka w galarecie 300kg. II część zamówienia - pasztet mazowiecki konserwa (180-300g/szt.) 1080kg, konserwa mięsna turystyczna łatwootwieralna (180-300g/szt.) 1200kg

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Część I - 3000 zł, część II - 300 zł.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Do przetargu mogą stawać wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust. 1 pkt 1-3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. Nr 164 poz. 1163 z 2006 r. ze zmianami) i nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 tej ustawy oraz posiadają decyzję organu Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Powiatowego Lekarza Weterynarii o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi - w przypadku, kiedy wykonawca podlega obowiązkowi zatwierdzenia zakładu zgodnie z art. 61, art. 62 ust. 2, art. 122 ust. 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz. 1225) oraz zgodnie z art. 7 ust.1 ustawy z dnia 6 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. z 2006 r. Nr 17 poz. 127 ze zmianami). Ocena spełnienia warunków dokonana będzie przez Zamawiającego na podstawie załączonego do oferty oświadczenia o spełnianiu warunków oraz decyzji, o której mowa wyżej.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ośiwadczenie o spełnianiu warunków określone w art. 22 ust. 1 pkt 1-3 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity Dz. U. Nr 164 poz. 1163 z 2006 r. ze zmianami) i nie podlegajniu wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 tej ustawy oraz decyzja organu Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Powiatowego Lekarza Weterynarii o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub obrocie artykułami żywnościowymi - w przypadku, kiedy wykonawca podlega obowiązkowi zatwierdzenia zakładu zgodnie z art. 61, art. 62 ust. 2, art. 122 ust. 2 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz. 1225) oraz zgodnie z art. 7 ust.1 ustawy z dnia 6 grudnia 2005 r. o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz.U. z 2006 r. Nr 17 poz. 127 ze zm.).

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy, 80-803 Gdańsk, ul. Kurkowa 12 lub fax 58 302 51 25.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.10.2007 godzina 12:30, miejsce: sekretariat zamawiającego.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Antrykot bez kości 720kg, karkówka bez kości 120kg, kości schabowe 4800kg, mięso gulaszowe wołowe 10200 kg, mięso mielone wieprzowo - wołowe 7200kg, mięso wieprzowe rozdrobnione 1200kg, ogony wieprzowe 240kg, schab z kością 120kg, szponder 2760kg, wątroba wołowa 3600kg, żeberka-paski 120 kg, łój wołowy 120 kg, blok kanapkowy 2400kg, blok szynkowy 300kg, boczek faszerowany 1080kg, kaszanka 3600kg, kiełbasa biała parzona 120kg, kiełbasa czosnkowa 2400kg, kiełbasa dębicka 300kg, kiełbasa golonkowa prasowana 300kg, kiełbasa luncheon-meat 2400kg, kiełbasa metka 2280kg, kiełbasa mielonka prasowana 1200kg, kiełbasa mortadela 2400kg, kiełbasa mortadela ekstra 300kg, kiełbasa mortadela z papryką 1200kg, kiełbasa parówkowa 1200kg, kiełbasa pieprzowa 2400kg, kiełbasa piwna 30kg, kiełbasa szynkowa 420 kg, kiełbasa śląska 360kg, kiełbasa zielonogórska 300kg, kiełbasa zwyczajna 3600kg, kiełbasa żywiecka 30kg, parówka cielęca 300kg, parówka cienka 2400kg, pasztet pieczony 1140kg, pasztetowa 1140kg, podgardle wędzone 720kg, polędwica sopocka 120kg, przysmak tyrolski 1140 kg, salceson biały 1140kg, salceson czarny 1140kg, szynka gotowana 300kg, szynka mozaikowa 300kg, szynka w galarecie 300kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Konserwy mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pasztet mazowiecki konserwa (180-300g/szt.) 1080kg, konserwa mięsna turystyczna łatwootwieralna (180-300g/szt.) 1200kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.