eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rejowiec › Dostawa artykułów spożywczych w roku szkolnym 2014/2015

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-08-05

Rejowiec: Dostawa artykułów spożywczych w roku szkolnym 2014/2015
Numer ogłoszenia: 169155 - 2014; data zamieszczenia: 05.08.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa im. M.Reja w Rejowcu , ul. Stanisława Zwierzyńskiego 8A, 22-360 Rejowiec, woj. lubelskie, tel. 82 56 88 612.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sprejowiec.strefa.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Budżetowa Jednostki Samorządu Terytorialnego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych w roku szkolnym 2014/2015.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki Szkoły Podstawowej im. M. Reja w Rejowcu. Zamówienie zostało podzielone na 11 części: CZĘŚĆ I: PIECZYWO, CZĘŚĆ II: PRODUKTY MLECZARSKIE, CZĘŚĆ III: MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE, CZĘŚĆ IV: WARZYWA, OWOCE, KISZONKI, CZĘŚĆ V: MROŻONKI, CZĘŚĆ VI: ARTYKUŁY GARMAŻERYJNE, CZĘŚĆ VII: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: PRODUKTY PRZEMIAŁU ZIARNA, CZĘŚĆ VIII: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: JAJA, CZĘŚĆ IX: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: PRZYPRAWY, ZUPY, SOSY, CZĘŚĆ X: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: CUKIER I PRODUKTY POKREWNE, CZĘŚĆ XI: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE: PRZETWORZONE OWOCE, WARZYWA, OLEJE I INNE.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.00.00.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu stosownie do treści art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1) oferta sporządzona według załączonego do SIWZ formularza nr 1, 2) wypełniony formularz asortymentowo - cenowy zgodnie ze wzorem stanowiącym rozdział IV SIWZ , 3) zaakceptowany projekt umowy w sprawie zamówienia publicznego, stanowiący rozdział III SIWZ, 4) przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia - pełnomocnictwo osoby reprezentującej wspólnie działających Wykonawców, określające postępowanie, do którego się odnosi oraz określające osobę pełnomocnika i Wykonawców udzielających pełnomocnictwa. Pełnomocnictwo powinno być podpisane przez wszystkich Wykonawców. Niniejszy punkt dotyczy również wspólników spółki cywilnej, 5) informacja o ewentualnych podwykonawcach wg formularza nr 3, 6) nakaz płatniczy (dotyczy rolników), 7) oświadczenie o równoważności produktów wraz z opisem - w przypadku składania ofert równoważnych.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sprejowiec.strefa.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Podstawowa im. Mikołaja Reja w Rejowcu ul. Zwierzyńskiego 8a 22-360 Rejowiec.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.08.2014 godzina 09:00, miejsce: Szkoła Podstawowa im. Mikołaja Reja w Rejowcu ul. Zwierzyńskiego 8a 22-360 Rejowiec SEKRETARIAT.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb pszenny 0,55 kg Baltonowski lub równoważny -2`163 szt. Chleb razowy 0,35 kg - 841 szt Bułka zwykła długa 0,30 kg - 228 szt. Bułka tarta - 115 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: PRODUKTY MLECZARSKIE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Serek homogenizowany 200g - 4 x 50g Danonek lub równoważny - 815 szt.; Jogurt (smaki różne) 100g - 1`478 szt.; Masło roślinne 500 g RM lub równoważne - 230 szt.; Masło roślinne 250 g RM lub równoważne - 46 szt.; Margaryna zwykła 250g Kasia lub równoważna - 56 szt.; Masło śmietankowe 250g Nadbużańskie lub równoważne - 111 szt.; Mleko 2% 1l - 50 szt.; Twaróg półtłusty - 69,28 kg; Twaróg tłusty - 69,28 kg; Twaróg tłusty sernikowy 1 kg - 3 szt.; Śmietana 18% 1kg - 179 szt.; Śmietana 22% 1kg - 394 szt. Śmietana 18% 360-400 ml -740 szt. Śmietana 18% 330 ml - 683 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Boczek wędzony - 5,22 kg; Filet z kurczaka - 467,31 kg; Kiełbasa cienka podwawelska Sokołów lub równoważne - 13,83 kg; Kurczak - 116,20 kg; Mięso wieprzowe b/kości - karkówka - 197,41 kg; Kości wieprzowe - 3,97 kg; Mięso wieprzowe b/kości - łopatka - 236,39 kg; Mięso wołowe b/kości - łopatka - 3,31 kg; Mięso mielone wieprzowo - wołowe mrożone - 27 kg; Mięso wieprzowe b/kości - schab - 414,57 kg; Mięso wieprzowe b/kości - szynka - 494,75 kg; Smalec 200g - 87 szt.; Udka kurczaka - 244,90 kg; Podudzie kurczaka - 127,60 kg; Udziec kurczaka - 173,10 kg; Żeberka wieprzowe - 85,44 kg; Konserwy wieprzowe/wołowe 500g Łuków/Sokołów lub równoważne - 20 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.13.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: WARZYWA, OWOCE, KISZONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Burak ćwikłowy - 302 kg; Młode liście z korzeniem buraka ćwikłowego - 13 kg; Brokuł - 68 kg;Cebula - 34,80 kg; Czosnek główka - 2 szt.; Fasola Jaś -42,30 kg;Kalafior (średnia wielkość do 1 kg)- 51 kg; Kapusta biała (średnia wielkość do 3 kg) - 154 kg; Kapusta młoda (średnia wielkość do 1 kg) - 22 kg; Kapusta kiszona - 336 kg; Kapusta pekińska (średnia wielkość do 50 dkg) - 113,20 kg;Koper pęczek - 128 szt.; Kalarepa - 215 szt.; Marchewka - 600,50 kg;Ogórek kiszony - 216 kg; Ogórek gruntowy - 263,80 kg; Pietruszka korzeń - 15,15 kg; Pieczarka - 56,40 kg;Papryka - 17,80 kg; Natka pietruszki - pęczek - 136 szt.; Pomidor - 88 kg; Rzodkiewka - pęczek - 65 szt.; Rzepa - 89 kg;Seler - 164,40 kg;Sałata -128 szt.; Szczypior - 175 szt.;Ziemniaki - 7`344,25 kg;Cebula czerwona - 5 kg; Truskawka - 10 kg; Banan - 391,90 kg; Gruszka - 6,20 kg; Jabłko - 564,09 kg; Mandarynka - 109,70 kg; Pomarańcza - 31,70 kg; Śliwka - 12,11 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9, 15.33.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryba mrożona filet Sola, Tilapia, Mintaj, Miruna, Dorsz - 514,92 kg; Owoce mrożone pięcioskładnikowa mieszanka kompotowa 2,5 kg - 22,50 kg; Truskawka mrożona 2,5 kg - 30 kg; Śliwki mrożone 450g - 10 kg; Zupa pieczarkowa mrożona 450g -12 szt.; Zupa grzybowa mrożona 450g - 110 szt.; Zupa jarzynowa można 450 g - 5 szt.; Barszcz czerwony mrożony 450g - 12 szt.; Kalafior mrożony 2,5 kg - 5 szt.; Brokuł mrożony 2,5 kg - 25 szt.; Fasolka szparagowa mrożona 2,5 kg - 215 szt.; Marchewka z groszkiem mrożona 2,5 kg - 30 szt.; Warzywa mrożone na patelni pięcioskładnikowe - 15 szt.; Wiśnie mrożone 450g - 42,50 kg; Porzeczka czarna - 5 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0, 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: ARTYKUŁY GARMAŻERYJNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pierogi z ziemniakami i serem - 642 kg; Pierogi z truskawką - 141 kg; Kluski śląskie - 301,50 kg; Gołąbki z ryżem i mięsem - 264,80 kg; Kopytka - 173 kg; Naleśniki z serem - 246,80 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 0.40
    • 2. Jakość - 0.60

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - Produkty przemiału ziarna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mąka pszenna 450 g i 500 g LUBELLA POZNAŃSKA lub równoważna - 170 kg; Mąka ziemniaczana 500 g - 16 kg; Kasza jęczmienna 5 kg - 80 kg; Kasza gryczana 5 kg - 50 kg; Ryż 5 kg - 111 kg; Makaron 3 kg KNORR lub równoważny - 273 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.00.00-1, 15.61.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jajka kurze klasa wagowa L warunki chowu kury 0-1 - 4035 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - Przyprawy, zupy, sosy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przyprawa do ryb 600 g DELICAT lub równoważna - 3 szt.; Przyprawa do drobiu 600 g DELICAT lub równoważna - 9 szt.; Przyprawa do mięsa 600g DELICAT lub równoważna - 9 szt.; Przyprawa warzywna do potraw 75 g VEGETA, ZIARENKA SMAKU lub równoważna - 89 szt.; Przyprawa warzywna do potraw 2800 g JARZYNKA - 15 szt.; Przyprawa do karkówki 30g Prymat lub równoważna - 10 szt.; Przyprawa do gyrosa 30g Prymat lub równoważna - 10 szt.; Zioła prowansalskie 10g Prymat lub równoważne - 5 szt.; Przyprawa ziarenka smaku 200 g lub równoważna - 8 szt.; Pietruszka suszona 150g - 7 szt.; Koper suszony 200g - 6 szt.; Przyprawa magi 200g - 4 szt.;Majeranek 150g -9 szt.; Liść laurowy 6g - 27 szt.; Ziele angielskie całe 600g - 2 szt.; Bazylia suszona 10g - 3 szt.; Kminek 20 g - 5 szt.; Papryka słodka 22g - 4 szt.; Goździki 20g - 3 szt.; Cynamon 15g - 2 szt.; Cynamon 20 g - 3 szt.; Pieprz mielony czarny 20g - 78 szt.; Pieprz ziołowy 20g - 30 szt.; Sól jodowana ważona 1 kg - 130 kg; Rosół drobiowy w kostce 700 g KNORR lub równoważny - 8 szt.; Zupa w proszku 900-1000g: biały barszcz WINIARY lub równoważna - 18 szt.; Musztarda 180g Sarebska lub równoważna - 5 szt.; Zupa w proszku 900-1000g: czerwony barszcz WINIARY lub równoważna - 11 szt.; Zupa w proszku 40g: ogonowa WINIARY lub równoważna - 7 szt.; Zupa w proszku 900-1000g: pieczarkowa WINIARY lub równoważna - 15 szt.; Zupa w proszku 1,3 kg: borowikowa KNORR lub równoważna - 4 szt.; Zupa w proszku 450g: grzybowa - 110 szt.; Zupa w proszku 450g: pieczarkowa - 12 szt.; Zupa jarzynowa 450g - 5 szt.; Sos w proszku 1400g: pieczeniowy KNORR lub równoważny - 4 szt.; Sos w proszku 1100g: grzybowy KNORR lub równoważny - 5 szt.; Sos ziołowy 30g Winiary lub równoważny - 47 szt.; Sos sałatkowy koperkowy 800g - 1 szt.; Sos koperkowy do sałatek 9g - 7 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7, 15.89.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - Cukier i produkty pokrewne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cukier 1 kg - 319 kg; Napój w proszku 1 kg (smak: cytryna, pomarańcza, brzoskwinia, malina, jabłko, wiśnia) ALSA KNORR lub równoważny - 149 szt.; Galaretka w proszku 850g (smak: ananas) UBENA lub równoważna - 5 szt.; Galaretka w proszku 1300g (smak: cytrynowa, pomarańczowa, truskawkowa, wiśniowa, agrestowa) WINIARY lub równoważna - 107 szt.; Cukier waniliowy 16g - 59 szt.; Cukier waniliowy 32g - 37 szt.; Syrop sok o ekstrakcie ogólnym nie mniejszym niż 65% 420 ml (smak: kiwi, pomarańcza, brzoskwinia, wiśnia, malina, truskawka, cytryna) Herbapol lub syrop sok 490 ml (smak: pomarańcza, brzoskwinia, wiśnia, malina, truskawka, cytryna) Cymes lub równoważny - 288 szt.; Sok wieloowocowy 0,5l - 252 szt.; Paluszki solone 100g Lubella lub równoważne - 880 szt.; Wafelek Princessa 330g lub równoważny - 1675 szt.; Lizak Chupa Chups lub równoważny - 136 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.82.00.00-2, 15.83.00.00-5, 15.84.00.00-8, 15.32.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: RÓŻNE PRODUKTY SPOŻYWCZE - Przetworzone owoce, warzywa, oleje i inne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Koncentrat pomidorowy 800g KNORR lub równoważny - 45 szt.; Koncentrat pomidorowy 950g PUDLISZKI lub równoważny - 2 szt.; Koncentrat pomidorowy 200g PUDLISZKI lub równoważny - 10 szt.; Chrzan w słoiczku 300g RĘBEK lub równoważny - 17 szt.; Chrzan w słoiczku 200g RĘBEK lub równoważny - 11 szt.; Szczaw w słoiczku 300g RĘBEK lub równoważny - 43 szt.; Majonez 3 kg WINIARY lub równoważny - 29 szt.; Majonez 700 ml WINIARY lub równoważny - 18 szt.; Majonez 400 ml WINIARY lub równoważny - 17 szt.; Ogórek konserwowy 2650 g 14 szt.; Ogórek konserwowy 0,9 l - 16 szt.; Kukurydza konserwowa 2500g PUDLISZKI lub równoważna - 13 szt.; Kukurydza konserwowa 680g PUDLISZKI lub równoważna - 20 szt.; Groszek konserwowy 2600g PUDLISZKI lub równoważny - 8 szt.; Kwasek cytrynowy 20g - 5 szt.; Kwasek cytrynowy 50g - 14 szt.; Oliwa z oliwek 0,5l - 2 szt.; Oliwa z oliwek 1l - 10 szt.; Olej rzepakowy 5l - 60 szt.; Olej rzepakowy 1l - 9 szt.; Woda mineralna gazowana 1,5l - 8 szt.; Kapusta czerwona w słoiku 860g - 30 szt.; Ogórek kiszony w słoiku 600g - 30 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.33.20.00-4, 15.33.10.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.