eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Koronowo › Dostawy pieczywa, wędlin drobiowych oraz wędlin wieprzowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-09-14

Koronowo: Dostawy pieczywa, wędlin drobiowych oraz wędlin wieprzowych
Numer ogłoszenia: 167725 - 2007; data zamieszczenia: 14.09.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Koronowie, ul. Bydgoska 27, 86-010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0 52 382 22 11, fax 0 52 382 09 00.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy pieczywa, wędlin drobiowych oraz wędlin wieprzowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa 1 PIECZYWO: 1. Chleb pszenno-żytni - 99.400 kg, nomenklatura CPV: 15810000-7, PN-59/A-74103; 2. Chleb razowy - 1.120 kg, nomenklatura CPV: 15810000-7, PN-93/A-74103; 3. Drożdżówka - 17.400 szt nomenklatura CPV: 15810000-9, PN-A-74113:1997/Az1:1999; 4. Bułka tarta - 750 kg, nomenklatura CPV: 15810000-6, PN-A-74113:1997/Az1:1999; 5. Wyroby ciastkarskie i ciasta (75 kg-ciastka kruche luzem, 75 kg-ciasto piernik) - 150 kg, nomenklatura CPV: 15810000-3, PN-A-88106:1998; 6. Czekolada - 360 szt, nomenklatura CPV: 15810000-3, PN-A-88102:1998/Ap1:2000; W/w ilość zużywana jest w okresie 12 miesięcy. Grupa 2 WĘDLINY DROBIOWE: 1. Mortadela drobiowa - 1.200 kg, nomenklatura CPV: 15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000; 2. Kiełbasa biała drobiowa - 1.200 kg, nomenklatura CPV: 15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000; 3. Salceson drobiowy - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000; 4. Kiełbasa zwyczajna drobiowa - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000; 5. Luncheon drobiowy - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000. W/w ilość zużywana jest w okresie 12 miesięcy. Grupa 3 WĘDLINY WIEPRZOWE: 1. Pieczeń domowa - 1.400 kg, nomenklatura CPV: 15131133-6, PN-A-82023:2000; 2. Głowizna - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131133-6, PN-A-82022:1998/AZ1:2000; 3. Smalec ze skwarkami - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131133-6, PN-90/A-85802; 4. Wędzonka prasowana - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131133-6, PN-A82034:2005; 5. Pasta z boczku wędzonego - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131133-6, PN-A-82023:2000; 6. Krupniok śląski - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131133-6, PN-A-82023:2000; 7. Kiełbasa zwyczajna - 2.400 kg, nomenklatura CPV: 15131133-6, PN-A-82007/A1:1998. W/w ilość zużywana jest w okresie 12 miesięcy.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-7, 15.81.00.00-7, 15.81.00.00-9, 15.81.00.00-6, 15.81.00.00-3, 15.81.00.00-3, 15.13.11.34-0, 15.13.11.34-0, 15.13.11.34-0, 15.13.11.34-0, 15.13.11.34-0, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 18.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie pobiera wadium..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: a. posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, b. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, c. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, d. nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. 2. Ocena spełnienia warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne 1) z ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego wyklucza się: a) wykonawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust. 1 Prawa zamówień publicznych (Dz. U. z 2006 r. Nr 164, poz. 1163 z późn. zmianami ), b) wykonawców, którzy wykonywali czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności, c) wykonawców, którzy złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania, d) wykonawców, którzy nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków, e) wykonawców, którzy nie wnieśli wadium (jeżeli jest wymagane), w tym również na przedłużony okres związania ofertą, lub nie zgodzili się na przedłużenie okresu związania ofertą. 2) Zamawiający odrzuca ofertę, która: a) jest niezgodna z ustawą lub jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia, b) jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji, c) zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia, d) została złożona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia lub nie zaproszonego do składania ofert, e) zawiera omyłki rachunkowe w obliczeniu ceny, których nie można poprawić na podstawie art. 88, lub błędy w obliczeniu ceny, f) w terminie 7 dni od dnia otrzymania zawiadomienia Wykonawca nie zgodził się na poprawienie omyłki rachunkowej w obliczeniu ceny, g) jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych, wykonawca składa następujące dokumenty: 1. poprawnie wypełniony(e) formularz(e) cenowy(e) oraz formularz oferty (wzory na załączonych drukach), 2. podpisane oświadczenia wykonawcy o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 i w art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych (wzory na załączonych drukach), 3. podpisane wzór umowy przez osobę (osoby) uprawnioną do podpisania oferty, które są dołączone do siwz.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: W siedzibie zamawiającego: Zakład Karny w Koronowie, ul. Bydgoska 27, 86 - 010 Koronowo.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 26.09.2007 godzina 11:00, miejsce: W siedzibie zamawiającego: Zakład Karny w Koronowie, ul. Bydgoska 27, 86 - 010 Koronowo, w sekretariacie do dnia 26.09.2007 r. do godz. 11:00..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Grupa 1 PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Chleb pszenno-żytni - 99.400 kg, nomenklatura CPV: 15810000-7, PN-59/A-74103; 2. Chleb razowy - 1.120 kg, nomenklatura CPV: 15810000-7, PN-93/A-74103; 3. Drożdżówka - 17.400 szt nomenklatura CPV: 15810000-9, PN-A-74113:1997/Az1:1999; 4. Bułka tarta - 750 kg, nomenklatura CPV: 15810000-6, PN-A-74113:1997/Az1:1999; 5. Wyroby ciastkarskie i ciasta (75 kg-ciastka kruche luzem, 75 kg-ciasto piernik) - 150 kg, nomenklatura CPV: 15810000-3, PN-A-88106:1998; 6. Czekolada - 360 szt, nomenklatura CPV: 15810000-3, PN-A-88102:1998/Ap1:2000;.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-7, 15.81.00.00-7, 15.81.00.00-9, 15.81.00.00-6, 15.81.00.00-3, 15.81.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Grupa 2 WĘDLINY DROBIOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mortadela drobiowa - 1.200 kg, nomenklatura CPV: 15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000; 2. Kiełbasa biała drobiowa - 1.200 kg, nomenklatura CPV: 15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000; 3. Salceson drobiowy - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000; 4. Kiełbasa zwyczajna drobiowa - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000; 5. Luncheon drobiowy - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131134-0, PN-A-86526:1995/Az2:2000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.34-0, 15.13.11.34-0, 15.13.11.34-0, 15.13.11.34-0, 15.13.11.34-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Grupa 3 WĘDLINY WIEPRZOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Pieczeń domowa - 1.400 kg, nomenklatura CPV: 15131133-6, PN-A-82023:2000; 2. Głowizna - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131133-6, PN-A-82022:1998/AZ1:2000; 3. Smalec ze skwarkami - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131133-6, PN-90/A-85802; 4. Wędzonka prasowana - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131133-6, PN-A82034:2005; 5. Pasta z boczku wędzonego - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131133-6, PN-A-82023:2000; 6. Krupniok śląski - 1.000 kg, nomenklatura CPV: 15131133-6, PN-A-82023:2000; 7. Kiełbasa zwyczajna - 2.400 kg, nomenklatura CPV: 15131133-6, PN-A-82007/A1:1998.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6, 15.13.11.33-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.