eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Komańcza › dostawa artykułów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-09-14

Komańcza: dostawa artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 167404 - 2007; data zamieszczenia: 14.09.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Łupkowie, Łupków 45, 38-543 Komańcza, woj. podkarpackie, tel. 013 467-70-49, fax 0-13 4677011.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa artykułów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie I : - paprykarz z ryb, o gramaturze 200 - 300 g, CPV 15240000-2, w ilości 3 200 kg, - konserwy ze szprot całych lub w kawałkach, w oleju, o gramaturze 170 - 200 g, CPV 15235000-4, w ilości 550 kg, - konserwy ze szprot całych lub w kawałkach, w sosie pomidorowym, o gramaturze 170 - 200 g, CPV 15235000-4, w ilości 550 kg. Zadanie II : - ryba morska mrożona, tusza, CPV 15221000-3, w ilości 1 500 kg, - kurczak ogólnospożywczy, cały, mrożony, oskubany i wypatroszony, bez głowy, łap oraz szyi, serca, wątroby i żołądka, CPV 15112100-7, w ilości 1 800 kg, - jaja kurze, świeże, spożywcze, klasy ekstra lub standard, duże lub średnie, CPV 01242000-5 w ilości 50 000 szt., - olej roślinny jadalny, rafinowany, konfekcjonowany, CPV 15411100-3, w ilości 750 l., - musztarda stołowa, CPV 15871250-1, w ilości 350 kg, - ketchup, CPV 15871230-5, w ilości 300 kg, - ocet spirytusowy zwykły 10 %, CPV 15871120-1, w ilości 230 l., - sól warzona, próżniowa, jodowana, CPV 15872400-5, w ilości 2 600 kg, - przyprawa w płynie, CPV 15871000-4, w ilości 2 100 l, - koncentrat pomidorowy 30 %, CPV 15331427-6, w ilości 1 400 kg. Zadanie III : - cukier biały kryształ, CPV 15831200-4, w ilości 9 000 kg. Zadanie IV : - herbata czarna granulowana, CPV 15863200-7, w ilości 320 kg, - kawa zbożowa, CPV 15861000-1, w ilości 450 kg. Zadanie V : - groszek konserwowy, CPV 15331462-3, w ilości 500 kg, - chrzan tarty, CPV 15331000-7, w ilości 500 kg, - fasola gruba Jaś, CPV 01121213-7, w ilości 1 400 kg, - groch łuskany, CPV 01121220-9, w ilości 600 kg. Zadanie VI : - przyprawa do mięsa, CPV 15871200-6, w ilości 10 kg, - przyprawa do ryb, CPV 15871200-6, w ilości 10 kg, - czosnek mielony, CPV 15871000-4, w ilości 10 kg, - kminek, CPV 15872000-1, w ilości 10 kg, - liść laurowy, CPV 15872000-1, w ilości 15 kg, - majeranek, CPV 15872300-4, w ilości 15 kg, - cynamon, CPV 15872200-3, w ilości 5 kg, - pieprz czarny mielony, CPV 15872100-2, w ilości 30 kg, - pieprz ziołowy mielony, CPV 15872100-2, w ilości 25 kg, - ziele angielskie, CPV 15872300-4, w ilości 15 kg, - papryka mielona, CPV 15871000-4, w ilości 15 kg, - mieszanka warzywna suszona, CPV 15331000-7, w ilości 200 kg. Zadanie VII : - bulion jarzynowy - bulion baza w proszku, CPV 15891500-5, w ilości 350 kg, - rosół drobiowy - bulion baza w proszku, CPV 15891500-5, w ilości 200 kg, - żurek w proszku, CPV 15891000-0, w ilości 150 kg, - zupa pieczarkowa w proszku, CPV 15891000-0, w ilości 150 kg, - zupa ogonowa w proszku, CPV 15891000-0, w ilości 150 kg, - sos pieczarkowy w proszku, CPV 15871260-4, w ilości 100 kg, - sos pieczeniowy w proszku, CPV 15871260-4, w ilości 100 kg, - sos biały w proszku, CPV 15871260-4, w ilości 100 kg. Zadanie VIII : - makaron różny (nitki, świderki, kolanka), CPV 15851110-2, w ilości 4 500 kg, - kasza jęczmienna, CPV 15613100-9, w ilości 1 900 kg, - kasza manna, CPV 15613100-9, w ilości 900 kg, - kasza gryczana, CPV 15613100-9, w ilości 1 000 kg, - ryż, CPV 15611000-4, w ilości 4 200 kg, - mąka pszenna, CPV 15851110-2, w ilości 2 300 kg. Zadanie IX : - leczo pieczarkowe, CPV 15894300-4, w ilości 600 kg, - sałatka szwedzka, CPV 15331000-7, w ilości 2 200 kg, - sałatka obiadowa, CPV 15894300-3, w ilości 2 000 kg, - sałatka z czerwonej kapusty, CPV 15894300-3, w ilości 1 200 kg. Zadanie X : - dżem owocowy, CPV 15332290-3, w ilości 1 300 kg, - marmolada owocowa, CPV 15332230-3, w ilości 1 300 kg.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 10.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy: 1.posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2.posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 3.znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4.nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zgodnie z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2006 r., Nr 164., poz. 1163 z późn. zm.). Ocena spełniania warunków dokonywana będzie według formuły: spełnia/nie spełnia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu dokonywana będzie na podstawie następujących dokumentów: - oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 ust. 1 i nie podleganiu wykluczeniu z art. 24 ust. 1 i 2 ustawy, - aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składnia ofert.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Łupkowie, Łupków 45, 38-543 Komańcza.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.10.2007 godzina 12:00, miejsce: sekretariat w Zakładzie Karnym w Łupkowie.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Konserwy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - paprykarz z ryb, o gramaturze 200 - 300 g, CPV 15240000-2, w ilości 3 200 kg, - konserwy ze szprot całych lub w kawałkach, w oleju, o gramaturze 170 - 200 g, CPV 15235000-4, w ilości 550 kg, - konserwy ze szprot całych lub w kawałkach, w sosie pomidorowym, o gramaturze 170 - 200 g, CPV 15235000-4, w ilości 550 kg. Zadanie II :.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Różne artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - ryba morska mrożona, tusza, CPV 15221000-3, w ilości 1 500 kg, - kurczak ogólnospożywczy, cały, mrożony, oskubany i wypatroszony, bez głowy, łap oraz szyi, serca, wątroby i żołądka, CPV 15112100-7, w ilości 1 800 kg, - jaja kurze, świeże, spożywcze, klasy ekstra lub standard, duże lub średnie, CPV 01242000-5 w ilości 50 000 szt., - olej roślinny jadalny, rafinowany, konfekcjonowany, CPV 15411100-3, w ilości 750 l., - musztarda stołowa, CPV 15871250-1, w ilości 350 kg, - ketchup, CPV 15871230-5, w ilości 300 kg, - ocet spirytusowy zwykły 10 %, CPV 15871120-1, w ilości 230 l., - sól warzona, próżniowa, jodowana, CPV 15872400-5, w ilości 2 600 kg, - przyprawa w płynie, CPV 15871000-4, w ilości 2 100 l, - koncentrat pomidorowy 30 %, CPV 15331427-6, w ilości 1 400 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Cukier.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - cukier biały kryształ, CPV 15831200-4, w ilości 9 000 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Herbata.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - herbata czarna granulowana, CPV 15863200-7, w ilości 320 kg, - kawa zbożowa, CPV 15861000-1, w ilości 450 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Warzywa przetworzone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - groszek konserwowy, CPV 15331462-3, w ilości 500 kg, - chrzan tarty, CPV 15331000-7, w ilości 500 kg, - fasola gruba Jaś, CPV 01121213-7, w ilości 1 400 kg, - groch łuskany, CPV 01121220-9, w ilości 600 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Przyprawy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - przyprawa do mięsa, CPV 15871200-6, w ilości 10 kg, - przyprawa do ryb, CPV 15871200-6, w ilości 10 kg, - czosnek mielony, CPV 15871000-4, w ilości 10 kg, - kminek, CPV 15872000-1, w ilości 10 kg, - liść laurowy, CPV 15872000-1, w ilości 15 kg, - majeranek, CPV 15872300-4, w ilości 15 kg, - cynamon, CPV 15872200-3, w ilości 5 kg, - pieprz czarny mielony, CPV 15872100-2, w ilości 30 kg, - pieprz ziołowy mielony, CPV 15872100-2, w ilości 25 kg, - ziele angielskie, CPV 15872300-4, w ilości 15 kg, - papryka mielona, CPV 15871000-4, w ilości 15 kg, - mieszanka warzywna suszona, CPV 15331000-7, w ilości 200 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Buliony, sosy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - bulion jarzynowy - bulion baza w proszku, CPV 15891500-5, w ilości 350 kg, - rosół drobiowy - bulion baza w proszku, CPV 15891500-5, w ilości 200 kg, - żurek w proszku, CPV 15891000-0, w ilości 150 kg, - zupa pieczarkowa w proszku, CPV 15891000-0, w ilości 150 kg, - zupa ogonowa w proszku, CPV 15891000-0, w ilości 150 kg, - sos pieczarkowy w proszku, CPV 15871260-4, w ilości 100 kg, - sos pieczeniowy w proszku, CPV 15871260-4, w ilości 100 kg, - sos biały w proszku, CPV 15871260-4, w ilości 100 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Przetwory zbożowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - makaron różny (nitki, świderki, kolanka), CPV 15851110-2, w ilości 4 500 kg, - kasza jęczmienna, CPV 15613100-9, w ilości 1 900 kg, - kasza manna, CPV 15613100-9, w ilości 900 kg, - kasza gryczana, CPV 15613100-9, w ilości 1 000 kg, - ryż, CPV 15611000-4, w ilości 4 200 kg, - mąka pszenna, CPV 15851110-2, w ilości 2 300 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Sałatki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - leczo pieczarkowe, CPV 15894300-4, w ilości 600 kg, - sałatka szwedzka, CPV 15331000-7, w ilości 2 200 kg, - sałatka obiadowa, CPV 15894300-3, w ilości 2 000 kg, - sałatka z czerwonej kapusty, CPV 15894300-3, w ilości 1 200 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Dżem, marmolada.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: - dżem owocowy, CPV 15332290-3, w ilości 1 300 kg, - marmolada owocowa, CPV 15332230-3, w ilości 1 300 kg..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.