eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Elbląg › Dostawa mięsa i wędlin

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-05-25

Elbląg: Dostawa mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 164110 - 2009; data zamieszczenia: 25.05.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. 12 Lutego 4a, 82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 055 611-21-09, faks 055 232-62-20.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wędlin.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: I część: 1. Blok śniadaniowy, szacunkowa roczna ilość [kg] - 670, PN - A - 82009, kod CPV - 15131130-5 2. Kaszanka, szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.000, PN - A - 82014, kod CPV - 15131134-3 3. Kiełbasa kanapkowa, szacunkowa roczna ilość [kg] -1.350, PN - 86/A - 82002, kod CPV -15131130-5 4. Kiełbasa mielona (mielonka), szacunkowa roczna ilość [kg] - 920, PN - 86/A - 82004, kod CPV - 15131130-5 5. Mortadela, szacunkowa roczna ilość [kg] - 2.200, PN - 86/A - 82002, kod CPV -15131130-5 6. Kiełbasa parówkowa, szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.400, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 7. Kiełbasa zwyczajna, szacunkowa roczna ilość [kg] - 2.850, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 8. Kości wędzone, szacunkowa roczna ilość [kg] - 500, PN - A - 82007, kod CPV -15131200-7 9. Kości wołowe, szacunkowa roczna ilość [kg] - 20, PN - A - 82007, kod CPV -15114000-0 10. Kości wieprzowe kulinarne, szacunkowa roczna ilość [kg] - 2.000, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 11. Metka, szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.200, PN - A - 82007, kod CPV - 15131130-5 12. Mięso mielone wieprzowe hermetycznie pakowane, szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.100, PN - A - 82007, kod CPV - 15113000-3 13. Mięso gulaszowe wieprzowe (bez tłuszczu i ścięgien), szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.100, PN - A - 82007, kod CPV - 15113000-3 14. Nerki wołowe, szacunkowa roczna ilość [kg] - 100, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 15. Ośrodki wołowe (płuca z przełykami), szacunkowa roczna ilość [kg] - 150, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 16. Pasztetowa, szacunkowa roczna ilość [kg] - 900, PN - A - 82007, kod CPV - 15131310-1 17. Pieczeń, szacunkowa roczna ilość [kg] - 300, PN - A - 82007, kod CPV - 15131700-2 18. Podgardle wędzone, szacunkowa roczna ilość [kg] - 240, PN - A - 82007, kod CPV -15131200-7 19. Salceson biały, szacunkowa roczna ilość [kg] - 420, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 20. Salceson czarny, szacunkowa roczna ilość [kg] - 300, PN - A - 82014, kod CPV -15131130-5 21. Wątroba wołowa, szacunkowa roczna ilość [kg] - 150, PN - 88/A - 82003, kod CPV -15114000-0 22. Wątroba wieprzowa, szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.100, PN - 86/A - 82004, kod CPV -15114000-0 23. Mięso gulaszowe wołowe (bez tłuszczu i ścięgien), szacunkowa roczna ilość [kg] - 180, PN - 86/A - 82004, kod CPV - 15111100-0 24. Flaki wołowe krojone, obgotowane, szacunkowa roczna ilość [kg] - 150, PN - 86/A - 82004, kod CPV - 15131640-3 25. Szponder wołowy, szacunkowa roczna ilość [kg] - 20, PN - 86/A - 82004, kod CPV -15114000-0 II część: 1. Kiełbasa kanapkowa drobiowa, szacunkowa roczna ilość [kg] - 230, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 2. Mielonka drobiowa, szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.500, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 3. Kiełbasa parówkowa drobiowa lub serdelki drobiowe, szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.500, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 4. Polędwica drobiowa, szacunkowa roczna ilość [kg] - 230, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 5. Szynka drobiowa mielona, szacunkowa roczna ilość [kg] - 250, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie oświadczeń..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wraz z ofertą wypełnioną na Formularzu oferty należy załączyć: Oświadczenie Wykonawcy, że nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 i spełnianiu warunków określonych w art. 22 ustawy Pzp - zał. nr 2. Wypełniony formularz ofertowy zał. nr 1..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Elblągu: 82 - 300 Elbląg, ul. 12 Lutego 4a.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 24.06.2009 godzina 11:00, miejsce: Areszt Śledczy w Elblągu: 82 - 300 Elbląg, ul. 12 Lutego 4a - sekretariat.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.