eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Lubiewo › Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj artykuły mleczarskie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-07-17

Lubiewo: Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj artykuły mleczarskie
Numer ogłoszenia: 164046 - 2008; data zamieszczenia: 17.07.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej, 144, 89-526 Lubiewo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0-52 3341225, fax 0-52 3341225 wew.316.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawy artykułów stanowiących rodzaj artykuły mleczarskie.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów stanowiących rodzaj artykuły mleczarskie: Lp. Kod numeryczny WSZ (CPV) Nazwa przedmiotu zamówienia zgodna z CPV Jednostka miary Przewidywana ilość zamówienia Część I: 1 15511100-4 mleko pasteryzowane L 4500,00 2 15511210-8 mleko UHT L 2000,00 3 15512000-0 śmietana L 3000,00 4 15512200-2 śmietana tłusta L 2500,00 Część II: 5 15513010-1 jogurt bez dod.smak. kg 400,00 6 15551320-4 jogurt z dod.subst.smak. kg 1000,00 7 15551000-5 jogurt i pozost.przeferm.przet.ml. kg 800,00 8 15551500-0 maślanka L 500,00 Część III: 9 15530000-2 masło kg 2500,00 Część IV: 10 15542300-2 ser feta kg 300,00 11 15542200-1 ser miękki kg 300,00 12 15543000-6 sery scal.sprosz.z przerost.pl. kg 300,00 13 15545000-0 sery do smarowania kg 650,00 Część V: 14 15542100-0 twaróg kg 700,00 Część VI: 15 15544000-3 ser twardy kg 500,00 Część VII: 16 15544000-3 ser twardy kg 3300,00

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.51.11.00 - Mleko pasteryzowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.51.11.00 - Mleko pasteryzowane Oryginalny kod CPV: 15.51.12.10 - Mleko UHT Kod CPV wg słownika 2008: 15.51.12.10 - Mleko UHT .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 7.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

    • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.

    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą się ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają wymagania określone w art. 22 ustawy pzp, oraz nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy pzp. Zamawiający dokona oceny spełnienia w/w warunków na podstawie złożonych wymaganych oświadczeń i zaświadczeń.

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej Sucha 144 89-526 Lubiewo.

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 25.07.2008 godzina 12:00, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Suchej; Sucha 144; 89-526 Lubiewo; sekretariat.

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mleko pasteryzowane.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mleko pasteryzowane; 4500 l.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.11.00-4, 15.51.12.10-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: jogurt bez dodatków smakowych.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: jogurt bez dodatków smakowych; 400 kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.30.10-1, 15.55.13.20-4.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.