To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-06-11
Kartuzy: Świadczenie usługi hotelarskiej i restauracyjnej zapewnionej w obiekcie minimum 4* na potrzeby projektu: Rozwijanie umiejętności językowych nauczycieli szkół Ponadgimnazjalnych Powiatu Kartuskiego współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Numer ogłoszenia: 163886 - 2010; data zamieszczenia: 11.06.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 112569 - 2010r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Kartuski, ul. Dworcowa 1, 83-300 Kartuzy, woj. pomorskie, tel. 58 6810328, faks.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi hotelarskiej i restauracyjnej zapewnionej w obiekcie minimum 4* na potrzeby projektu: Rozwijanie umiejętności językowych nauczycieli szkół Ponadgimnazjalnych Powiatu Kartuskiego współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi hotelarskiej i restauracyjnej łącznie dla 88 osób zapewnionej w obiekcie minimum 4* spełniającym wymogi dotyczące wyposażenia, urządzeń, zakresu świadczonych usług oraz kwalifikacji zatrudnionego personelu zgodnie z przepisami określonymi w Ustawie o usługach turystycznych (tekst jedn. Dz. U. z 2004r. Nr 223 poz. 2268) oraz w aktach wykonawczych do ustawy w ramach projektu: Rozwijanie umiejętności językowych nauczycieli szkół Ponadgimnazjalnych Powiatu Kartuskiego, współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. 2. W ramach zamówienia Wykonawca jest zobowiązany do: - świadczenia usług restauracyjnych, wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, - przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. Ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.). 3. Hotel minimum 4 * zlokalizowany w odległości max. 100 km od siedziby Zamawiającego. 4. Hotel musi być wyposażony w salę szkoleniowo-konferencyjną. 5. Restauracja na terenie hotelu z oddzielną salą lub wyodrębnioną powierzchnią restauracyjną, przeznaczoną wyłącznie dla zaproszonych przez Zamawiającego uczestników. 6. Wielkość sali restauracyjnej wyodrębnionej dla uczestników musi gwarantować organizację bankietu zasiadanego dla 88 osób w dniu 4 grudnia 2010 r. 7. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został wskazany w załączniku nr 1 do SIWZ.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie 55.11.00.00 - Hotelarskie usługi noclegowe 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.06.2010.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- HOTEL FALTOM Tomasz Falkowski, ul. Grunwaldzka 7, 84-230 Rumia, kraj/woj. pomorskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 49345,12 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 42746,62
Oferta z najniższą ceną: 42746,62 / Oferta z najwyższą ceną: 67439,25
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z KARTUZ
- Wykonanie w formule zaprojektuj i wybuduj zadania inwestycyjnego pn. "Kompleksowa przebudowa i modernizacja Szpitalnego Oddziału Ratunkowego w Powiatowym Centrum Zdrowia sp. z o.o. w Kartuzach"
- Przebudowa i adaptacja zabytkowego budynku pokolejowego w m. Kartuzy w celu nadania mu funkcji społecznych - etap I, etap II, etap III
więcej: przetargi w Kartuzach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- PRZEPROWADZENIE USŁUG NOCLEGOWYCH I CATERINGOWYCH ORAZ NAJEM SAL KONFERENCYJNYCH NIEZBĘDNYCH DO ZORGANIZOWANIA FORUM POT-ROT-LOT, ODBYWAJĄCEGO SIĘ W DNIACH 20-23 PAŹDZIERNIKA 2024 R.
- Wykonanie usługi cateringowej na potrzeby Uniwersytetu Kaliskiego-Wydział Nauk Społecznych
- Zapewnienie usług gastronomicznych dla potrzeb gości Urzędu Miejskiego Wrocławia, Biura Współpracy z Zagranicą w okresie 41 miesięcy od dnia zawarcia umowy z Wykonawcą
- Organizacja i przeprowadzenie szkoleń "Komunikacja interpersonalna i asertywność", "Mindfulness" oraz szkoleń językowych
- Zapewnienie obsługi w zakresie rezerwacji i sprzedaży miejsc noclegowych na potrzeby Krakowskiego Biura Festiwalowego.
- "ŚWIADCZENIE USŁUGI OBEJMUJĄCEJ ZAPEWNIENIE SALI, WYŻYWIENIA I NOCLEGU PODCZAS ORGANIZACJI SZEŚCIU 2-DNIOWYCH SZKOLEŃ Z ZAKRESU PROFILAKTYKI UZALEŻNIEŃ ORAZ PRZECIWDZIAŁANIA PRZEMOCY DOMOWEJ"
więcej: Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.