eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Białystok › Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wędlin, drobiu oraz różnych artykułów spożywczych do stołówki szkolnej

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-08-16

Białystok: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wędlin, drobiu oraz różnych artykułów spożywczych do stołówki szkolnej
Numer ogłoszenia: 163119 - 2013; data zamieszczenia: 16.08.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 245756 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa nr 47 im. Jana Klemensa Branickiego, ul. Palmowa 28, 15-795 Białystok, woj. podlaskie, tel. 085 65 34 378, faks 085 65 31 981.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę mięsa, wędlin, drobiu oraz różnych artykułów spożywczych do stołówki szkolnej.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy do Szkoły Podstawowej Nr 47 im. Jana Klemensa Branickiego w Białymstoku mięsa, wędlin, drobiu oraz różnych artykułów spożywczych do stołówki szkolnej: Część I. mięso. 1. Łopatka w/p , b/k kg 2000 2. Schab w/p, z/k kg 900 3. Udziec wołowy b/k kg 400 4. Szynka wieprzowa b/k kg 400 5. Kiełbasa biała surowa kg 200 6. Kości schabowe kg 600 7. Karkówka w/p, b/k kg 350 8. Boczek wędzony luz b/ż kg 100 Część II. Wędliny oraz drób 1. Kiełbasa typu podwawelska zaw. mięsa nie mniej niż 85% kg 300 2. Udziec z kurczaka (1szt ok. 200g) kg 800 3. Podudzie z kurczaka gat. I (1szt ok. 200g) kg 400 4. Porcje rosołowe drobiowe kg 300 5. Filet indyczy kg 450 6. Filet z kurczaka kg 800 7. Mięso gulaszowe drobiowe gat. I kg 300 8. Smalec (kostka 200g) kg 85 Część III. Różne produkty spożywcze 1. Cukier kryształ kg 900 2. Cukier waniliowy 32g szt. 50 3. Czekolada mleczna 100g(min.30% kakao) szt. 1800 4. Czosnek suszony mielony 1kg kg 7 5. Kasza gryczana prażona kg 90 6. Kasza jęczmienna -średnia kg 90 7. Koncentrat pomidorowy 30% słoik 1kg szt. 150 8. Kukurydza konserwowa 2650g szt. 65 9. Liść laurowy 50g szt. 15 10. Majeranek 100g szt. 25 11. Majonez wiadro 5kg. szt. 60 12. Makaron kokardki skład m.in. mąka z pszenicy durum, zawartość białka nie mniej niż 13,5% na 100g, opakowanie 2kg. szt. 150 13. Makaron nitka cięta skład: m.in.: mąka z pszenicy durum, zawartość białka nie mniej niż13,5% na 100g, opakowanie 2kg. szt 150 14. Makaron świderek skład m.in.: mąka z pszenicy durum, zawartość białka nie mniej niż 13,5% na 100g,opakowanie 2kg. szt 200 15. Mąka tortowa pszenna typ 450 kg 600 16. Mąka ziemniaczana kg 30 17. Ocet spirytusowy 10% 0,5l szt. 150 18. Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia 1l szt. 500 19. Oregano 10g szt 100 20. Papryka ostra mielona 1kg. szt 3 21. Pieprz naturalny czarny mielony 1kg. szt. 10 22. Pieprz ziołowy 1kg. szt 10 23. Przyprawa kebab kg 15 24. Przyprawa uniwersalna, warzywna do potraw kg 180 25. Margaryna płynna 3,7l do pieca konwekcyjno-parowego szt. 50 26. Rosół drobiowy sypki 1kg. kg 40 27. Ryż paraboliczny kg 500 28. Sól jodowana warzona 1kg. kg 400 29. Szczaw konserwowy siekany 900g szt 540 30. Sos borowikowo-pieczarkowy 900g. szt. 15 31. Sos napoli 900g. szt. 5 32. Sos ogrodowy 900g szt. 30 33. Sos pieczeniowy 900g szt. 12 34. Sos słodko-kwaśny 520g.(słoik) szt. 200 35. Zasmażka jasna 900g szt. 50 36. Ziele angielskie 500g szt. 10 37. Zioła prowansalskie 10g. szt. 20 38. Zupa barszcz biały 1kg szt 30 39. Zupa barszcz czerwony 1kg szt. 5 40. Zupa krem pieczarkowa 1kg. szt. 12 41. Zupa żurek 1kg. szt. 30 42. Kasza manna 1kg. kg 20 43. Napoje w proszku typu ALSA 1kg. szt. 500 44. Kwasek cytrynowy 500g. szt. 20 45. Brzoskwinie krojone 4250g. szt. 16 46. Fix do gulaszu 1kg. szt. 7 47. Przyprawa typu Delikat 600g do drobiu lub równoważna szt 20 48. Jogurt naturalny, kubek 350g szt. 500 49. Jogurt owocowy butelka 250g szt. 4000 50. Masło śmietankowe 200g szt. 700 51. Mleko 2% butelka 1l szt. 120 52. Ser żółty typu Gouda kg 150 53. Serek homogenizowany 135g -140g szt. 2400 54. Śmietana 18% worek 5l szt. 70 55. Śmietana 18% kubek 400g. szt. 1700 56. Twaróg półtłusty krajanka kg 700 57. Baton typu snickers, mars lub równoważny szt 2400 Częśc IV Warzywa, owoce i jaja 1. Banan (1 szt. ok. 200g) kg 840 2. Botwina pęczek szt. 40 3. Buraki kg 1200 4. Cebula czerwona kg 30 5. Cebula zwykła kg 330 6. Czosnek główka szt. 10 7. Fasola średnia typu Jaś kg 180 8. Groch połówki kg 40 9. Gruszka gat. I (1 szt. ok. 200g) kg 1000 10. Jabłka o smaku gruszkowym gatunek I (1 szt. ok. 220g) kg 1500 11. Jaja kurze kg 700 12. Kapusta biała (IX - IV) kg 1400 13. Kapusta włoska kg 220 14. Kapusta biała młoda (V - V) kg 100 15. Kapusta czerwona kg 190 16. Kapusta kiszona kg 860 17. Kapusta pekińska kg 315 18. Koper pęczek kg 220 19. Marchew kg 1650 20. Natka pietruszki pęczek szt 90 21. Ogórek kiszony kg 500 22. Ogórek świeży - długi kg 800 23. Papryka świeża czerwona kg 300 24. Pieczarki kg 220 25. Pietruszka kg 600 26. Pomarańcza (1 szt. ok. 280g) kg 2000 27. Pomidor kg 420 28. Por kg 110 29. Rzodkiewka pęczek szt. 250 30. Sałata karbowana lodowa szt. 380 31. Seler kg 520 32. Szczypior pęczek szt. 65 33. Ziemniaki gat. I (odmiana biała) kg 21000..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.10.00 - 15.10.10.00 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 03.22.00.00 - Warzywa, owoce i orzechy 03.14.25.00 - Jaja .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: mięso

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Mięsny BOST Jakim Bogdan, Jakim Stanisław, ul. Lipowa 48, 18-106 Turośń Kościelna, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 57241,39 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 59668,50

  • Oferta z najniższą ceną: 59668,50 / Oferta z najwyższą ceną: 67395,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: wędliny oraz drób

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Sokołów Spółka Akcyjna, ul. Aleja 550-lecia 1, 08-300 Sokołów Podlaski, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 31380,80 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 35617,85

  • Oferta z najniższą ceną: 35617,85 / Oferta z najwyższą ceną: 38743,05

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: różne artykuły spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Spółdzielnia Obrotu Towarowego Przemysłu Mleczarskiego, ul. Handlowa 4, 15-959 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 68449,65 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 74607,96

  • Oferta z najniższą ceną: 74607,96 / Oferta z najwyższą ceną: 79755,72

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: warzywa, owoce i jaja

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17.07.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • POLMAK BIS Sp. z o.o., ul. gen. Wł. Andersa 40, 15-113 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 59400,22 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 58670,15

  • Oferta z najniższą ceną: 58670,15 / Oferta z najwyższą ceną: 68778,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.