eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › usługi hotelarskie



Ogłoszenie z dnia 2010-06-09

Gdańsk: usługi hotelarskie
Numer ogłoszenia: 161040 - 2010; data zamieszczenia: 09.06.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy w Gdańsku, ul. Podwale Przedmiejskie 30, 80-824 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 058 3009340, 3009351, faks 0-58 3009343.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: usługi hotelarskie.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem niniejszego zamówienia publicznego jest obsługa seminarium pt.: Promocja projektów innowacyjnych i ponadnarodowych oraz ocena formalna i merytoryczna w regionie Lidera -Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Gdańsku w terminie 16-17 czerwca 2010 r. w zakresie zakwaterowania, wyżywienia i wynajmu sali szkoleniowej. 1.Zapewnienie uczestnikom seminarium zakwaterowania a).jeden nocleg w terminie 16-17.06.2010 r. - od środy do czwartku dla nie więcej niż 23 osób- możliwość zagwarantowania dostępności pokoi w dniu 16.06.2010 r. od godziny 8:00 dla nie więcej niż 9 osób, b).jeden nocleg w terminie 15-16.06. br. dla maksymalnie 20 osób, c).w pokojach dwuosobowych lub jednoosobowych z łazienkami, d).śniadanie wliczone w cenę. 2.Zapewnienie wyżywienia dla maksymalnie 30 osób a).16.06.2010 r. catering dostarczony na salę seminaryjną: -całodzienny serwis kawowy - kawa, herbata, woda mineralna, soki owocowe, ciasteczka konferencyjne -obiad w formie ciepłego bufetu, trzydaniowy: -rosół z makaronem, polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, karkówka z grilla z sosem pieczeniowym, łosoś, szafranowy ryż, gotowane ziemniaki, kasza gryczana, warzywa z grilla, sałatka wiosenna, fasolka szparagowa Deser: Szarlotka z lodami i polewą czekoladową Napoje: woda mineralna, sok pomarańczowy - kolacja w formie ciepłego bufetu: - Pierś z kurczaka faszerowana serem pleśniowym i suszonymi pomidorami, dorsz soute na sosie pomarańczowym, zapiekane ziemniaki, sałatka wiosenna, warzywa z wody, podgrzybki z śmietanie duszone Deser: Lody waniliowe z gorącymi wiśniami Napoje: woda mineralna, sok pomarańczowy 3. Zapewnienie sali konferencyjnej a).sala dla około 37 osób, udostępniona Zleceniodawcy w dniu 16.06.2010 r od godz. 9:30 do godz. 18:00, b).sala klimatyzowana, wyciszona, z możliwością odpowiedniego zaciemnienia dla potrzeb prowadzenia prezentacji; wyposażenie sali w sprzęt multimedialny, flipchart z kartkami i mazakami, rzutnik multimedialny, ekran..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.06.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • BALT-TUR Grupa Hotelowa H. Piękoś, oddział Hotel Europa, Al. Niepodległości 766, 81-868 Sopot, kraj/woj. pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 12000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11790,00

  • Oferta z najniższą ceną: 11790,00 / Oferta z najwyższą ceną: 11790,00

  • Waluta: PLN.

ZAŁĄCZNIK I

Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez ogłoszenia, zamówienia z wolnej ręki albo zapytania o cenę

  • 1. Podstawa prawna

    Postępowanie prowadzone jest w trybie zamówienie z wolnej ręki na podstawie art. 66 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych.

  • 2. Uzasadnienia wyboru trybu

    Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

    Postępowanie o udzielenie zamówienia publicznego na usługi hotelarskie zostało przeprowadzone w trybie zamówienia z wolnej ręki, zgodnie z harmonogramem seminarium pt.: Promocja projektów innowacyjnych i ponadnarodowych oraz ocena formalna i merytoryczna w regionie Lidera -Wojewódzkiego Urzędu Pracy w Gdańsku w terminie 16-17 czerwca 2010 r. w zakresie zakwaterowania, wyżywienia i wynajmu sali szkoleniowej. Wcześniej zastosowano tryb zapytania o cenę, nie wpłyneła oferta nastepnie zastosowano tryb przetargu nieograniczonego, na który również nie wpłyneła oferta.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.