Ogłoszenie z dnia 2007-03-08
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Tomaszów Mazowiecki: PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE GORĄCEGO POSIŁKU w ramach Programu Wieloletniego - Pomoc państwa w zakresie dożywiania Publikacja obowiązkowa.
I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Tomaszowie Mazowieckim, do kontaktów: Jolanta Szmidt, ul. Ks. Skorupki 1/3, 97-200 Tomaszów Mazowiecki, woj. łódzkie, tel. 044 7237353 w. 40, fax 044 7237353, e-mail: mopstomaszow@poczta.onet.pl. Adresy internetowe Ogólny adres internetowy zamawiającego (URL): Adres profilu nabywcy (URL): Adres internetowy, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów (URL): Więcej informacji można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty należy przesyłać na adres: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Administracja samorządowa; Ochrona socjalna. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie.
II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE GORĄCEGO POSIŁKU w ramach Programu Wieloletniego - Pomoc państwa w zakresie dożywiania. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Tomaszów Mazowiecki. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Informacje na temat umowy ramowej: Czas trwania umowy ramowej: Wartość umowy ramowej: Częstotliwość oraz wartość zamówień, które zostaną udzielone: 1.5) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot zamówienia składa się z 6 zakresów (części) z których każda może być realizowana samodzielnie przez poszczególnych wykonawców. Część I Zamówienia. Przedmiotem zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku o składzie określonym w następujących zestawach, na który składa się co najmniej: 1 zestaw - 0,7 l zupy gotowanej z minimum 150 g wkładką mięsną oraz minimum 200 g pieczywa 2 zestaw - 150g wkładki mięsnej, 150 - 200 g gotowanej kaszy, ryżu lub ziemniaków oraz 100g surówki. Zestawy wydawane będą przemiennie co drugi dzień realizacji zamówienia. Gorący posiłek będzie przygotowany od poniedziałku do niedzieli każdego tygodnia i wydany w godzinach 12.00 - 15.00, dla klientów wskazanych przez MOPS w ilości około 380 posiłków dziennie w punkcie w Centrum miasta Tomaszowa Maz. w okresie od 01.07.2007r do 31.12.2007r. W dni wolne od pracy (sobota, niedziela i święta) przewiduje się wydanie suchego prowiantu, w cenie odpowiadającej wartości posiłku, poprzedzonej akceptacją jego składu przez Zamawiającego. Część II Zamówienia. Przedmiotem zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku o składzie określonym w następujących zestawach, na który składa się co najmniej: 1 zestaw - 0,7 l zupy gotowanej z minimum 150 g wkładką mięsną oraz minimum 200 g pieczywa 2 zestaw - 150g wkładki mięsnej, 150 - 200 g gotowanej kaszy, ryżu lub ziemniaków oraz 100g surówki. Zestawy wydawane będą przemiennie co drugi dzień realizacji zamówienia. Gorący posiłek będzie przygotowany od poniedziałku do niedzieli każdego tygodnia i wydany w godzinach 12.00 - 16.00, dla klientów wskazanych przez MOPS w ilości około 90 posiłków dziennie w punkcie żywieniowym na terenie miasta Tomaszowa Maz. w dzielnicy Niebrów w okresie od 14.04.2007r do 31.12.2007r. z przerwą wakacyjną od 01.07.2007r do 31.08.2007r. W dni wolne od pracy (sobota, niedziela i święta) przewiduje się wydanie suchego prowiantu, w cenie odpowiadającej wartości posiłku, poprzedzonej akceptacją jego składu przez Zamawiającego. Część III Zamówienia. Przedmiotem zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku o składzie określonym w następujących zestawach, na który składa się co najmniej: 1 zestaw - 0,7 l zupy gotowanej z minimum 150 g wkładką mięsną oraz minimum 200 g pieczywa 2 zestaw - 150g wkładki mięsnej, 150 - 200 g gotowanej kaszy, ryżu lub ziemniaków oraz 100g surówki. Zestawy wydawane będą przemiennie co drugi dzień realizacji zamówienia. Gorący posiłek będzie przygotowany od poniedziałku do niedzieli każdego tygodnia i wydany w godzinach 12.00 - 16.00, dla klientów wskazanych przez MOPS w ilości około 90 posiłków dziennie w punkcie na terenie miasta Tomaszowa Maz. w dzielnicy przy Os.Hubala w okresie od 14.04.2007r do 31.12.2007r. z przerwą wakacyjną od 01.07.2007r - do 31.08.2007r W dni wolne od pracy (sobota, niedziela i święta) przewiduje się wydanie suchego prowiantu, w cenie odpowiadającej wartości posiłku, poprzedzonej akceptacją jego składu przez Zamawiającego. Część IV Zamówienia. Przedmiotem zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku o składzie określonym w następujących zestawach, na który składa się co najmniej: 1 zestaw - 0,7 l zupy gotowanej z minimum 150 g wkładką mięsną oraz minimum 200 g pieczywa 2 zestaw - 150g wkładki mięsnej, 150 - 200 g gotowanej kaszy, ryżu lub ziemniaków oraz 100g surówki. Zestawy wydawane będą przemiennie co drugi dzień realizacji zamówienia. Gorący posiłek będzie przygotowany od poniedziałku do niedzieli każdego tygodnia i wydany w godzinach 12.00 - 16.00, dla klientów wskazanych przez MOPS w ilości około 90 posiłków dziennie w punkcie na terenie miasta Tomaszowa Maz.w dzielnicy przy Wistomie w okresie od 14.04.2007r do 31.12.2007r. Z przerwą wakacyjną od 01.07.2007r do 31.08.2007r . W dni wolne od pracy (sobota, niedziela i święta) przewiduje się wydanie suchego prowiantu, w cenie odpowiadającej wartości posiłku, poprzedzonej akceptacją jego składu przez Zamawiającego. Część V Zamówienia. Przedmiotem zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku o składzie określonym w następujących zestawach, na który składa się co najmniej: 1 zestaw - 0,7 l zupy gotowanej z minimum 150 g wkładką mięsną oraz minimum 200 g pieczywa 2 zestaw - 150g wkładki mięsnej, 150 - 200 g gotowanej kaszy, ryżu lub ziemniaków oraz 100g surówki. Zestawy wydawane będą przemiennie co drugi dzień realizacji zamówienia. Gorący posiłek będzie przygotowany od poniedziałku do niedzieli każdego tygodnia i wydany w godzinach 12.00 - 16.00, dla klientów wskazanych przez MOPS w ilości około 120 posiłków dziennie w punkcie na terenie miasta Tomaszowa Maz. w dzielnicy Centrum w okresie od 14.04.2007r do 31.12.2007r. z przerwą wakacyjną od 01.07.2007r do 31.08.2007r. W dni wolne od pracy (sobota, niedziela i święta) przewiduje się wydanie suchego prowiantu, w cenie odpowiadającej wartości posiłku, poprzedzonej akceptacją jego składu przez Zamawiającego. Część VI Zamówienia. Przedmiotem zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku o składzie określonym w następujących zestawach, na który składa się co najmniej: 1 zestaw - 0,7 l zupy gotowanej z minimum 150 g wkładką mięsną oraz minimum 200 g pieczywa 2 zestaw - 150g wkładki mięsnej, 150 - 200 g gotowanej kaszy, ryżu lub ziemniaków oraz 100g surówki. Zestawy wydawane będą przemiennie co drugi dzień realizacji zamówienia. Gorący posiłek będzie przygotowany od poniedziałku do niedzieli każdego tygodnia i wydany w godzinach 12.00 - 16.00, dla klientów wskazanych przez MOPS w ilości około 30 posiłków dziennie w punkcie na terenie miasta Tomaszowa Maz. w dzielnicy Ludwików w okresie od 14.04.2007r do 31.12.2007r. z przerwą wakacyjną od 01.07.2007r do 31.08.2007r . W dni wolne od pracy (sobota, niedziela i święta) przewiduje się wydanie suchego prowiantu, w cenie odpowiadającej wartości posiłku, poprzedzonej akceptacją jego składu przez Zamawiającego. 1.6) Informacja o oświadczeniach i dokumentach potwierdzających spełnianie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego: Wymagane oświadczenia i dokumenty: 1. oświadczenie o posiadaniu uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2. aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej w zakresie objętym zamówieniem, 3. oświadczenie o posiadaniu niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz potencjał techniczny i osobowy do wykonania zamówienia, 4. dokument potwierdzający tytuł prawny do dysponowania lokalem wykorzystanym jako punkt żywieniowy (wyciąg z księgi wieczystej, umowa najmu, użyczenia, dzierżawy itp), 5. aktualne zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, 6. oświadczenie, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art.24 ustawy - Prawo zamówień publicznych, 7. oświadczenie, że spełnia i przyjmuje warunki zawarte w SIWZ oraz we wzorze umowy, 8. propozycję jadłospisu na 2 tygodnie z wyszczególnioną gramaturą posiłków oraz określeniem ich kaloryczności. 1.7) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie i restauracyjne Kod CPV wg słownika 2008: 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego Oryginalny kod CPV: 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków Kod CPV wg słownika 2008: 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków Oryginalny kod CPV: 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków Kod CPV wg słownika 2008: 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków Oryginalny kod CPV: 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków Kod CPV wg słownika 2008: 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.9) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia Całkowita wielkość lub zakres: wartość zamówienia 85971 euro 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: Wymagany; data rozpoczęcia: 14.04.2007; lub data zakończenia: 31.12.2007
III.1) Warunki dotyczące zamówienia Informacja na temat wadium: 2) Warunki udziału Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on wymagania ekonomiczne, finansowe i techniczne Opis warunków udziału w postępowaniu: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy którzy: 1)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 2)posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 3)znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4)nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art.24 ustawy - Prawo zamówień publicznych, 5)spełniają i przyjmują warunki zawarte w SIWZ oraz we wzorze umowy. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Warunek 1 uważa się za spełniony, gdy wykonawca dostarczy : oświadczenie o posiadaniu uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej w zakresie objętym zamówieniem, 2.Warunek 2 uważa się za spełniony, gdy wykonawca dostarczy : oświadczenie o posiadaniu niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz potencjał techniczny i osobowy do wykonania zamówienia, - dokument potwierdzający tytuł prawny do dysponowania lokalem wykorzystanym jako punkt żywieniowy (wyciąg z księgi wieczystej - umowa najmu, użyczenia, dzierżawy itp). 3.Warunek 3 uważa się za spełniony, gdy wykonawca dostarczy : - aktualne zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; 4.Warunek 4 uważa się za spełniony, gdy wykonawca dostarczy : oświadczenie, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art.24 ustawy - Prawo zamówień publicznych. 5.Warunek 5 uważa się za spełniony, gdy wykonawca dostarczy : oświadczenie, że spełnia i przyjmuje warunki zawarte w SIWZ oraz we wzorze umowy. - propozycję jadłospisu na 2 tygodnie z wyszczególnioną gramaturą posiłków oraz określeniem ich kaloryczności. 3.Ocena spełniania warunków wymaganych od wykonawców zostanie dokonana wg formuły spełnia - nie spełnia. Nie spełnienie chociażby jednego warunku skutkować będzie odrzuceniem oferty. Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. oświadczenie o posiadaniu uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2. aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej w zakresie objętym zamówieniem, 3. oświadczenie o posiadaniu niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz potencjał techniczny i osobowy do wykonania zamówienia, 4. dokument potwierdzający tytuł prawny do dysponowania lokalem wykorzystanym jako punkt żywieniowy (wyciąg z księgi wieczystej - umowa najmu, użyczenia, dzierżawy itp), 5. aktualne zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, 6. oświadczenie, że nie podlega wykluczeniu z postępowania na podstawie art.24 ustawy - Prawo zamówień publicznych, 7. oświadczenie, że spełnia i przyjmuje warunki zawarte w SIWZ oraz we wzorze umowy, 8. propozycję jadłospisu na 2 tygodnie z wyszczególnioną gramaturą posiłków oraz określeniem ich kaloryczności.
IV.1) Tryb udzielenia zamówienia 1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu: 2) Kryteria oceny ofert 2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Określenie sposobu uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.tomaszow.miasta.pl. Opłata: 10 Waluta PLN. Warunki i sposób płatności: Specyfikację można otrzymać od Zamawiającego dokonując opłaty przelewem na konto: BANK PEAKAO S.A. I o/Tomaszów Maz. 85124031451111000027788840 z dopiskiem: opłata za specyfikację. 3.2) Opis potrzeb i wymagań umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie otrzymania tego opisu: 3.3) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.04.2007 godzina 12:00. 3.4) Języki, w których można sporządzać wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty: polski. 3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert). 3.6) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 02.04.2007, godzina 13:00, Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Tomaszowie Mazowieckim ul.Ks.Skorupki 1/2, świetlica MOPS.
VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 06.03.2007. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE GORĄCEGO POSIŁKU w ramach Programu Wieloletniego - Pomoc państwa w zakresie dożywiania. 1) Krótki opis: Przedmiotem zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku o składzie określonym w następujących zestawach, na który składa się co najmniej: 1 zestaw - 0,7 l zupy gotowanej z minimum 150 g wkładką mięsną oraz minimum 200 g pieczywa 2 zestaw - 150g wkładki mięsnej, 150 - 200 g gotowanej kaszy, ryżu lub ziemniaków oraz 100g surówki. Zestawy wydawane będą przemiennie co drugi dzień realizacji zamówienia. Gorący posiłek będzie przygotowany od poniedziałku do niedzieli każdego tygodnia i wydany w godzinach 12.00 - 15.00, dla klientów wskazanych przez MOPS w ilości około 380 posiłków dziennie w punkcie w Centrum miasta Tomaszowa Maz. w okresie od 01.07.2007r do 31.12.2007r. W dni wolne od pracy (sobota, niedziela i święta) przewiduje się wydanie suchego prowiantu, w cenie odpowiadającej wartości posiłku, poprzedzonej akceptacją jego składu przez Zamawiającego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00, 55.32.00.00, 55.32.20.00, 55.32.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 28529 euro. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.07.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE GORĄCEGO POSIŁKU w ramach Programu Wieloletniego - Pomoc państwa w zakresie dożywiania. 1) Krótki opis: Przedmiotem zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku o składzie określonym w następujących zestawach, na który składa się co najmniej: 1 zestaw - 0,7 l zupy gotowanej z minimum 150 g wkładką mięsną oraz minimum 200 g pieczywa 2 zestaw - 150g wkładki mięsnej, 150 - 200 g gotowanej kaszy, ryżu lub ziemniaków oraz 100g surówki. Zestawy wydawane będą przemiennie co drugi dzień realizacji zamówienia. Gorący posiłek będzie przygotowany od poniedziałku do niedzieli każdego tygodnia i wydany w godzinach 12.00 - 16.00, dla klientów wskazanych przez MOPS w ilości około 90 posiłków dziennie w punkcie żywieniowym na terenie miasta Tomaszowa Maz. w dzielnicy Niebrów w okresie od 14.04.2007r do 31.12.2007r. z przerwą wakacyjną od 01.07.2007r do 31.08.2007r. W dni wolne od pracy ( sobota, niedziela i święta) przewiduje się wydanie suchego prowiantu, w cenie odpowiadającej wartości posiłku, poprzedzonej akceptacją jego składu przez Zamawiającego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00, 55.32.00.00, 55.32.20.00, 55.32.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 12309 euro. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 14.04.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE GORĄCEGO POSIŁKU w ramach Programu Wieloletniego -Pomoc państwa w zakresie dożywiania. 1) Krótki opis: Przedmiotem zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku o składzie określonym w następujących zestawach, na który składa się co najmniej: 1 zestaw - 0,7 l zupy gotowanej z minimum 150 g wkładką mięsną oraz minimum 200 g pieczywa 2 zestaw - 150g wkładki mięsnej, 150 - 200 g gotowanej kaszy, ryżu lub ziemniaków oraz 100g surówki. Zestawy wydawane będą przemiennie co drugi dzień realizacji zamówienia. Gorący posiłek będzie przygotowany od poniedziałku do niedzieli każdego tygodnia i wydany w godzinach 12.00 - 16.00, dla klientów wskazanych przez MOPS w ilości około 90 posiłków dziennie w punkcie na terenie miasta Tomaszowa Maz. w dzielnicy przy Os.Hubala w okresie od 14.04.2007r do 31.12.2007r. z przerwą wakacyjną od 01.07.2007r - do 31.08.2007r W dni wolne od pracy ( sobota, niedziela i święta) przewiduje się wydanie suchego prowiantu, w cenie odpowiadającej wartości posiłku, poprzedzonej akceptacją jego składu przez Zamawiającego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00, 55.32.00.00, 55.32.20.00, 55.32.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 12309 euro. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 14.04.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 4 Nazwa: PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE GORĄCEGO POSIŁKU w ramach Programu Wieloletniego -Pomoc państwa w zakresie dożywiania. 1) Krótki opis: Przedmiotem zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku o składzie określonym w następujących zestawach, na który składa się co najmniej: 1 zestaw - 0,7 l zupy gotowanej z minimum 150 g wkładką mięsną oraz minimum 200 g pieczywa 2 zestaw - 150g wkładki mięsnej, 150 - 200 g gotowanej kaszy, ryżu lub ziemniaków oraz 100g surówki. Zestawy wydawane będą przemiennie co drugi dzień realizacji zamówienia. Gorący posiłek będzie przygotowany od poniedziałku do niedzieli każdego tygodnia i wydany w godzinach 12.00 - 16.00, dla klientów wskazanych przez MOPS w ilości około 90 posiłków dziennie w punkcie na terenie miasta Tomaszowa Maz. w dzielnicy przy Wistomie w okresie od 14.04.2007r do 31.12.2007r. Z przerwą wakacyjną od 01.07.2007r do 31.08.2007r . W dni wolne od pracy (sobota, niedziela i święta) przewiduje się wydanie suchego prowiantu, w cenie odpowiadającej wartości posiłku, poprzedzonej akceptacją jego składu przez Zamawiającego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00, 55.32.00.00, 55.32.20.00, 55.32.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 12309 euro. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 14.04.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 5 Nazwa: PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE GORĄCEGO POSIŁKU w ramach Programu Wieloletniego -Pomoc państwa w zakresie dożywiania. 1) Krótki opis: Przedmiotem zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku o składzie określonym w następujących zestawach, na który składa się co najmniej: 1 zestaw - 0,7 l zupy gotowanej z minimum 150 g wkładką mięsną oraz minimum 200 g pieczywa 2 zestaw - 150g wkładki mięsnej, 150 - 200 g gotowanej kaszy, ryżu lub ziemniaków oraz 100g surówki. Zestawy wydawane będą przemiennie co drugi dzień realizacji zamówienia. Gorący posiłek będzie przygotowany od poniedziałku do niedzieli każdego tygodnia i wydany w godzinach 12.00 - 16.00, dla klientów wskazanych przez MOPS w ilości około 120 posiłków dziennie w punkcie na terenie miasta Tomaszowa Maz. w dzielnicy Centrum w okresie od 14.04.2007r do 31.12.2007r. z przerwą wakacyjną od 01.07.2007r do 31.08.2007r. W dni wolne od pracy ( sobota, niedziela i święta) przewiduje się wydanie suchego prowiantu, w cenie odpowiadającej wartości posiłku, poprzedzonej akceptacją jego składu przez Zamawiającego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00, 55.32.00.00, 55.32.20.00, 55.32.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 16412 euro. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 14.04.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 6 Nazwa: PRZYGOTOWANIE I WYDAWANIE GORĄCEGO POSIŁKU w ramach Programu Wieloletniego - Pomoc państwa w zakresie dożywiania. 1) Krótki opis: Przedmiotem zamówienia publicznego w trybie przetargu nieograniczonego jest przygotowanie i wydawanie gorącego posiłku o składzie określonym w następujących zestawach, na który składa się co najmniej: 1 zestaw - 0,7 l zupy gotowanej z minimum 150 g wkładką mięsną oraz minimum 200 g pieczywa 2 zestaw - 150g wkładki mięsnej, 150 - 200 g gotowanej kaszy, ryżu lub ziemniaków oraz 100g surówki. Zestawy wydawane będą przemiennie co drugi dzień realizacji zamówienia. Gorący posiłek będzie przygotowany od poniedziałku do niedzieli każdego tygodnia i wydany w godzinach 12.00 - 16.00, dla klientów wskazanych przez MOPS w ilości około 30 posiłków dziennie w punkcie na terenie miasta Tomaszowa Maz. W dzielnicy Ludwików w okresie od 14.04.2007r do 31.12.2007r. Z przerwą wakacyjną od 01.07.2007r do 31.08.2007r . W dni wolne od pracy ( sobota, niedziela i święta) przewiduje się wydanie suchego prowiantu, w cenie odpowiadającej wartości posiłku, poprzedzonej akceptacją jego składu przez Zamawiającego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.00.00.00, 55.32.00.00, 55.32.20.00, 55.32.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 4103 euro. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 14.04.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe:
INNE PRZETARGI Z TOMASZOWA MAZOWIECKIEGO
- Modernizacja windy w Domu Pomocy Społecznej Nr 2 w Tomaszowie Mazowieckim
- Dostawa sprzętu jednorazowego
- Przygotowanie i podawanie wyżywienia uczestnikomprojektu Tomaszowskie Centrum Usług Środowiskowych w okresie od 19.06.2024 r. do 31.12.2024 r.
- Przebudowa drogi - ul. Źródlana w Smardzewicach
- Wykonanie dokumentacji projektowej oraz pełnienie nadzoru autorskiego dla zdania pn.: "Rozbudowa DP 4303E na odcinku od ul. Tkackiej do ul. Legionów w Tomaszowie Mazowieckim "
- Wykonanie dokumentacji projektowej oraz pełnienie nadzoru autorskiego dla zdania pn.: "Rozbudowa DP 4304E Żelechlinek - Czerniewice "
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług przygotowywania i dostarczania posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. s. M. Benodyny Koterbianki w Ostrowie Wielkopolskim
- Prowadzenie stołówki w Szkole Podstawowej w Tenczynie
- Usługa kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu w Ostródzie S. A.
- Przygotowanie i podawanie wyżywienia uczestnikomprojektu Tomaszowskie Centrum Usług Środowiskowych w okresie od 19.06.2024 r. do 31.12.2024 r.
- Usługi przygotowywania i dostarczania posiłków do Szkoły Podstawowej w Pogorzałkach rok szkolny 2024/2025
- Usługa pośrednictwa polegająca na sukcesywnej rezerwacji usług cateringowych na rzecz Sieci Badawczej Łukasiewicz - Instytut Lotnictwa
więcej: Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.