To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-07-20
Zakopane: Usługa przygotowywania i dostarczania gorących posiłków dla podopiecznych Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Wsparcia Dziennego Świetlicy Promyczkowo w Zakopanem.
Numer ogłoszenia: 158783 - 2012; data zamieszczenia: 20.07.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 138927 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej w Zakopanem, ul. Jagiellońska 7, 34-500 Zakopane, woj. małopolskie, tel. (018) 20 147 33, faks (018) 20 147 33.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa przygotowywania i dostarczania gorących posiłków dla podopiecznych Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Wsparcia Dziennego Świetlicy Promyczkowo w Zakopanem..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowywania i dostarczania gorących posiłków dla podopiecznych Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Wsparcia Dziennego Świetlicy Promyczkowo w Zakopanem. w okresie od 23-07-2012 do 31-08-2012r. Zakres zamówienia obejmuje: 1. Dowóz posiłków gotowych dla podopiecznych Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej Wsparcia Dziennego Świetlicy Promyczkowo w Zakopanem. 2. Dowóz na miejsce jest to Świetlica Promyczkowa w Zakopanem ul. Kasprusie 35a około godziny 15 00 w pojemnikach jednorazowych utrzymujących ciepło wraz ze sztućcami. 3. Szczegółowe zamówienie uwzględniające dokładną godzinę oraz ilość posiłków w danym dniu będzie przekazywał zamawiający do godziny 1000 w dniu dostarczania posiłku. 4. Wykonawca zobowiązany jest dostarczać posiłki gorące. 5. Maksymalna ilość posiłków przez cały okres umowy nie przekroczy 535 posiłków w tym maksymalnie 30 posiłków dziennie. Każdorazowy posiłek dla jednej osoby winien zawierać: - zupa - 250 ml. - drugie danie - 400 ml. 6. Jadłospis musi być zróżnicowany, należy dołączyć do oferty. 7. Przestrzeganie przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2012r. Nr 136 poz. 914 ze zm.) 8. Świadczenie usług wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych. 9. Posiłki powinny być przygotowywane zgodnie z zasadami racjonalnego żywienia, muszą być zróżnicowane, sporządzone z pełnowartościowych produktów z uwzględnieniem sezonowości ich występowania, pokrywać ? dziennego zapotrzebowania kalorycznego. 10. W miesiącu lipcu przewiduje się maksymalnie 55 posiłków gotowych: 23-07-2012r. - do 5 gotowych posiłków 24-07-2012r. - do 5 gotowych posiłków 25-07-2012r. - do 5 gotowych posiłków 26-07-2012r. - do 5 gotowych posiłków 27-07-2012r. - do 5 gotowych posiłków 30-07-2012r. - do 30 gotowych posiłków 11. W miesiącu sierpniu przewiduje się maksymalnie 480 posiłków gotowych: 01-08-2012r.- do 30 gotowych posiłków 03-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 06-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 07-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 08-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 10-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 13-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 17-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 20-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 21-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 22-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 24-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 27-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 28-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 29-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 31-08-2012r. - do 30 gotowych posiłków 12. Wykonawca określi cenę jednostkową jednego posiłku wraz z podatkiem VAT i cena ta będzie stała niezależnie od rodzaju posiłku. 13. Wykonawca musi posiadać zezwolenie SANEPID-u na prowadzenie działalności gastronomicznej. 14. Zamawiający jest uprawniony do bieżącej kontroli jakości wydawanych posiłków, ich zgodności z opisem przedmiotu zamówienia, walorów smakowych oraz estetyki..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.32.20.00 - Usługi gotowania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.07.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PRYMUS CATERING Agnieszka Kołodziejczyk, ul. Słoneczna 1, 34-500 Zakopane, kraj/woj. małopolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6943,52 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 3715,28
Oferta z najniższą ceną: 3715,28 / Oferta z najwyższą ceną: 3715,28
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z ZAKOPANEGO
- dostawa ekwipunku skitourowego dla ratowników GOPR
- Zakup i sukcesywna dostawa: żywności (pieczywo, nabiał, mięso i wędliny, drób, art. spożywcze, mrożonki i owoce)
- Zakup sortów mundurowych - część I
- Produkcja wraz z dostawą 3000 szt. foliowych peleryn przeciwdeszczowych dla dorosłych, z nadrukiem o treściach edukacyjno-informacyjnych
- NADBUDOWA DOLNEGO TARASU I PRZEBUDOWA BUDYNKU WOJEWÓDZKIEGO SZPITALA REHABILITACYJNEGO IM. DR. S. JASIŃSKIEGO W ZAKOPANEM - II ETAP
- Dostawa materiałów medycznych - hemostatyki, gąbka hemostatyczna
więcej: przetargi w Zakopanem »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług przygotowywania i dostarczania posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. s. M. Benodyny Koterbianki w Ostrowie Wielkopolskim
- Prowadzenie stołówki w Szkole Podstawowej w Tenczynie
- Usługa kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu w Ostródzie S. A.
- Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) - II etap.
- Przygotowanie i podawanie wyżywienia uczestnikomprojektu Tomaszowskie Centrum Usług Środowiskowych w okresie od 19.06.2024 r. do 31.12.2024 r.
- Usługi restauracyjne na rzecz dzieci uczęszczających do Szkoły Podstawowej nr 6 im. Józefa Mackiewicza we Wrocławiu w roku szkolnym 2024/2025.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.