eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Skarżysko-Kamienna › Dostawa mięsa i wędlin do stołówek Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Skarżysku-Kamiennej

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-05-20

Skarżysko-Kamienna: Dostawa mięsa i wędlin do stołówek Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Skarżysku-Kamiennej
Numer ogłoszenia: 158426 - 2009; data zamieszczenia: 20.05.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 124828 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej, ul. Sikorskiego 19, Skarżysko-Kamienna, woj. świętokrzyskie, tel. 041 2525035 w. 41, 43, 2525045, faks 041 2525025.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wędlin do stołówek Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Skarżysku-Kamiennej.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa świeżego mięsa i wędlin do stołówek Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Skarżysku-Kamiennej, mieszczących się przy: - ul. Sikorskiego 19, - ul. Staffa 21A, zgodnie z formularzem ilościowo-cenowym stanowiącym Załącznik Nr 3 do SIWZ. 2. Wykonawca winien dostarczyć przedmiot objęty niniejszym zamówieniem w miejsca wskazane przez Zamawiającego. 3. Wykonawca dostarczy zamówione mięso i wędliny do stołówek Zamawiającego na własny koszt i własne ryzyko, jak również dokona rozładunku zamówionego towaru. 4. Osobą upoważnioną do kontroli jakościowej dostarczonego towaru jest Intendent MOPS lub inna osoba upoważniona. W przypadku złej jakości dostarczonych produktów żywnościowych, Zamawiający nie dokona ich odbioru. 5. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć towar odpowiedniej jakości w terminie wskazanym przez Zamawiającego. 6. Szczegółowy opis sposobu realizacji dostaw. Dostawy realizowane będą na podstawie zamówień przekazywanych przez Zamawiającego drogą telefoniczną lub ustnie przez Intendenta MOPS lub inną osobę upoważnioną, w których Zamawiający określał będzie dokładną ilość i rodzaj zamawianego asortymentu. Zamówienia mogą być składane codziennie w godzinach od 7.00 do 15.00 z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy. Zamawiający wymaga aby dostarczony przedmiot zamówienia był oznakowany zgodnie z obowiązującymi regulacjami prawnymi dotyczącymi oznaczeń. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć do każdej dostawy przedmiotu zamówienia Handlowy dokument identyfikacyjny. Wykonawca winien: - posiadać decyzje o dopuszczeniu zakładu do produkcji i handlu wymienionego przedmiotu zamówienia, - spełnić wymogi sanitarne dotyczące środków transportu żywności. Podane ilości są szacunkowym zapotrzebowaniem. Zamawiający zastrzega sobie prawo rezygnacji z zakupu części towaru wynikającym ze zmniejszenia zapotrzebowania. Rozliczenia pomiędzy Zamawiającym, a Wykonawcą będą następowały po każdym zrealizowanym prawidłowo zleceniu, według cen jednostkowych przedstawionych w formularzu ilościowo-cenowym, stanowiącym załącznik Nr 3 do SIWZ, za 1 kg/szt., na podstawie prawidłowo wystawionej faktury VAT...

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.11.30 - Wędliny .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 59475 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.05.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Produkcji Masarskiej - Jerzy Spreczyński, Zdzisław Furmanek, Rykoszyn 72, 26-065 Piekoszów, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 59475
  • Oferta z najniższą ceną: 59475 oferta z najwyższą ceną: 66112,30
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.