eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wałbrzych › Dostawa mięsa i wędlin

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-06-16

Wałbrzych: Dostawa mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 155855 - 2010; data zamieszczenia: 16.06.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 140692 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Wałbrzychu, ul. Juliusza Słowackiego 10 A, 58-300 Wałbrzych, woj. dolnośląskie, tel. 0-74 8877000, faks 0-74 8877002.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wędlin.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Pierwsza część oferty: Lp.; Nazwa artykułu; Szacunkowa ilość w kg*; Kod CPV; Cechy produktu 1.; BLOK MIĘSNY lub równoważny; 700; 15131130-5; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 2.; KIEŁBASA KANAPKOWA lub równoważny; 700; 15131130-5; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 3.; KASZANKA lub równoważny; 1000; 15131134-3; ------------------------------------- 4.; KIEŁBASA BIAŁA PARZONA lub równoważny; 100; 15131130-5; Wędlina z mięsem wołowym i/lub wieprzowym - parzona 5.; KIEŁBASA CODZIENNA lub równoważny; 2000; 15131130-5; Wędlina z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 6.; LANSZMIDT lub równoważny; 700; 15131130-5; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 7.; METKA ŁOSOSIOWA (wieprzowa) lub równoważny; 700; 15131400-9; Mięso wieprzowe - drobno zmielone z przyprawami (do smarowania) 8.; MIELONKA KONSERWOWA lub równoważny; 700; 15131130-5; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 9.; MIELONKA POZNAŃSKA lub równoważny; 700; 15131130-5; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 10.; MIELONKA TYROLSKA lub równoważny; 700; 15131130-5; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 11.; MORTADELA lub równoważny; 1200; 15131130-5; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 12.; MORTADELA PIZZA lub równoważny; 700; 15131130-5; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 13.; PARÓWKI lub równoważny; 1200; 15131130-5; Wędlina zmielona z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 14.; PASTA Z BOCZKU lub równoważny; 700; 15131400-9; Boczek mielony - drobno zmielony z przyprawami (do smarowania) 15.; PASZTETOWA lub równoważny; 700; 15131310-1; Pasztet gruby z mięsa wołowego i/lub wieprzowego 16.; PIECZEŃ RZYMSKA lub równoważny; 700; 15131130-5; Pieczeń z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 17.; PIECZEŃ WESELNA lub równoważny; 700; 15131130-5; Pieczeń z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 18.; PIECZEŃ SZYNKOWA lub równoważny; 700; 15131130-5; Pieczeń z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 19.; SALCESON CZARNY lub równoważny; 700; 15131134-3; Salceson gruby z dodatkiem krwi - salceson nie może posiadać kości 20.; SZYNKA MIELONA lub równoważny; 700; 15131130-5; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 21.; SZYNKA MOZAIKOWA lub równoważny; 700; 15131130-5; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 22.; SZYNKA ŚNIADANIOWA lub równoważny; 700; 15131130-5; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 23.; WĄTRÓBKA WIEPRZOWA lub równoważny; 1200; 15114000-0; Wątroba wieprzowa tylko świeża, nie dopuszcza się produktów mrożonych 24.; KIEŁBASA PIWNA lub równoważny; 700; 15131130-5; Wędlina gruba z mięsem wołowym i/lub wieprzowym 25.; PASZTET PIECZARKOWY lub równoważny; 700; 15131310-1; Pasztet gruby z mięsa wołowego i/lub wieprzowego o smaku pieczarkowym 26.; MIESO MIELONE; 1500; 15110000-2; Mięso mielone wieprzowe świeże bez żadnych przypraw, nie dopuszcza się produktów mrożonych *Podane ilości są ilościami szacunkowymi uwzględniające maksymalne zaludnienie jednostki, dlatego też ze względu na różne zaludnienie jednostki ilości mogą ulec zmianie. Z tego tytułu Dostawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec Odbiorcy. 2. Druga część oferty: Lp.; Nazwa artykułu; Szacunkowa ilość w kg*; Kod CPV; Cechy produktu 1; SZYNKA MIELONA Z INDYKA lub równoważny; 700; 15131135-0; Wędlina gruba z dodatkiem mięsa z indyka 2; ĆWIARTKA Z KURCZAKA; 1800; 15112200-8; Ćwiartki z kurczaka, tylko świeże, nie dopuszcza się produktów mrożonych 3; KIEŁBASA ŚLĄSKA DROBIOWA lub równoważny; 2000; 15131135-0; Wędlina z dodatkiem mięsa drobiowego 4; MIĘSO MIELONE INDYCZE; 1200; 15112200-8; Mięso mielone tylko indycze, świeże, nie dopuszcza się produktów mrożonych bez żadnych przypraw 5; PASZTET DOMOWY INDYCZY lub równoważny; 700; 15131310-1; Pasztet gruby z dodatkiem mięsa drobiowego 6; PORCJE ROSOŁOWE; 2500; 15112200-8; Korpusy z kurczaków bez skrzydeł, tylko świeże, nie dopuszcza się produktów mrożonych 7; SERCA KURZE; 600; 15114000-0; Serca z kur, tylko świeże, nie dopuszcza się produktów mrożonych 8; SZYNKA DROBIOWA lub równoważny; 700; 15131135-0; Wędlina gruba z dodatkiem mięsa drobiowego 9; MOZAIKA DROBIOWA lub równoważny; 700; 15131135-0; Wędlina gruba z dodatkiem mięsa drobiowego 10; ŻOŁADKI Z KURCZAKA; 1000; 15114000-0; Żołądki z kurczaka, tylko świeże, nie dopuszcza się produktów mrożonych.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Część pierwsza

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.06.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy sp. j., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 140934,04 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 134372,00

  • Oferta z najniższą ceną: 134372,00 / Oferta z najwyższą ceną: 202657,04

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Część druga

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.06.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne Niebieszczańscy sp. j., Proszówka 36, 59-620 Gryfów Śląski, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 75293,42 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 70094,00

  • Oferta z najniższą ceną: 70094,00 / Oferta z najwyższą ceną: 72726,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.