eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Milicz › Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Leśnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-01-31

Milicz: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Leśnych
Numer ogłoszenia: 15532 - 2011; data zamieszczenia: 31.01.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Leśnych , ul. Kasztelańska 1, 56-300 Milicz, woj. dolnośląskie, tel. 0-71 3840718, faks 0-71 3840718.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://zslmilicz.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: http://zslmilicz.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Szkoła resortowa - Ministra Środowiska.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Zespołu Szkół Leśnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa do Internatu Zespołu Szkół Leśnych w Miliczu, al. ZHP1 spożywczych artykułów sypkich i półproduktów suchych, nabiału ziemniaków, mięsa i wędlin oraz pieczywa i ciasta wyszczególnionych w układzie asortymentowo-ilościowym.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak.

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających
  • Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zamówień uzupełniających nie przekraczającego 10% udzielonego zamówienia

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 11.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie przewidziano

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena warunków wymaganych od oferentów zostanie dokonana według formuły spełnia - nie spełnia. Niespełnienie chociażby jednego warunku skutkować będzie wykluczeniem oferenta.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena warunków wymaganych od oferentów zostanie dokonana według formuły spełnia - nie spełnia. Niespełnienie chociażby jednego warunku skutkować będzie wykluczeniem oferenta.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena warunków wymaganych od oferentów zostanie dokonana według formuły spełnia - nie spełnia. Niespełnienie chociażby jednego warunku skutkować będzie wykluczeniem oferenta.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena warunków wymaganych od oferentów zostanie dokonana według formuły spełnia - nie spełnia. Niespełnienie chociażby jednego warunku skutkować będzie wykluczeniem oferenta.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena warunków wymaganych od oferentów zostanie dokonana według formuły spełnia - nie spełnia. Niespełnienie chociażby jednego warunku skutkować będzie wykluczeniem oferenta.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

-Wykaz środków transportu przewidywanych do realizacji zamówienia z załączoną kserokopią wpisu dokonanego przez PPIS do książki kontroli sanitarnej pojazdu o wyrażeniu zgody na transport artykułów spożywczych lub kserokopią decyzji PPIS o dopuszczeniu pojazdów do przewozu żywności (Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2002 r. - Dz. U. z 2003 r. nr 21 poz. 179). W wykazie należy podać typ, markę i numer rejestracyjny pojazdu oraz status własności (pojazd własny, dzierżawiony lub inny). - dotyczy wszystkich zadań z wyjątkiem dostaw warzyw nieprzetworzonych oraz jaj. Wykonawca dostarczający warzywa nieprzetworzone oraz jaj nie musi okazywać kserokopii wskazanego dokumentu. - Kopię wydanego przez akredytowany podmiot certyfikatu potwierdzającego, że wykonawca spełnia wymagania systemu bezpieczeństwa zdrowotnego żywności HACCP, a w przypadku nieposiadania takiego certyfikatu podpisane przez wykonawcę oświadczenie, że WYKONAWCA wdrożył zasady i spełnia wymagania, o których mowa w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia. W oświadczeniu należy ponadto wyrazić zgodę na udostępnienie upoważnionym auditorom zamawiającego pomieszczeń produkcyjnych i magazynowych wykonawcy oraz dokumentacji z przeprowadzonej przez organ urzędowej kontroli żywności kontroli sanitarno-higienicznej, w celu sprawdzenia prawdziwości złożonych deklaracji - nie dotyczy zadania na dostawy warzyw nieprzetworzonych, jaj oraz gotowych produktów spożywczych. Dokument ten wymagany jest tylko od wykonawcy będącym jednocześnie producentem oferowanego przedmiotu zamówienia. - Etykiety produktu dla wybranego oferowanego asortymentu

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Dopuszcza się zmianę ceny w trakcie trwania umowy o wskaźnik inflacji zgodnie z rozporządzeniem Ministra Finansów jednak nie częściej niż raz w roku kalendarzowym i wymaga to obustronnej pisemnej akceptacji

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://zslmilicz.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Leśnych ul. Kasztelańska 1 56-300 Milicz.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.02.2011 godzina 10:00, miejsce: Zespół Szkół Leśnych ul. Kasztelańska 1 56-300 Milicz.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Deser (Danio lub podob.) szt. 7250 Jogurt 150 ml szt. 17400 Margaryna mleczna kg. 290 Margaryna zwykła kg. 290 Masło roślinne kg. 1450 Masło śmietankowe kg. 1740 Mleko 2% folia L. 3625 Mleko 2% karton L. 145 Ser topiony bloczek 100g szt. 2175 Ser topiony krążek (8 w opak) opak. 2175 Ser topiony plastry (8 w opak) opak. 1450 Ser wędzony kg. 145 Ser żółty (różne gat.) kg. 1015 Serek homogenizowany szt. 3625 Serek kiri 100g szt. 580 Serek wiejski szt. 725 Śmietana 12% L. 725 Śmietana 18% L. 725 Śmietana 30% L. 725 Twaróg półtłusty kg. 1160.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pieczywo zwykłe i cukiernicze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Bułka drożdżówka szt. 18850 2 Bułka tarta kg. 725 3 Bułka zwykła szt. 23200 4 Chleb 0,9 kg szt. 15950 5 Chleb wiejski 2 kg. kg. 290 6 Ciastka kruche kg. 72,5 7 Ciasto z kremem kg. 72,5 8 Makowiec kg. 72,5 9 Pączek szt. 18850 10 Pierniki kg. 72,5 11 Rogal szt. 18850 12 Sernik kg. 72,5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Ryby świeże i mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Filety - dorsz kg. 200 2 Filety - mintaj kg. 300 3 Filety - miruna kg. 200 4 Filety - morszczuk kg. 200 5 Filety - panga kg. 0 6 Karp kg. 100 7 Kostka rybna kg. 200 8 Makrela wędzona kg. 200 9 Sałatka śledziowa kg. 100 10 Śledź matjas kg. 100 11 Śledź po wiejsku kg. 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Warzywa Owoce krajowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Brokuły szt. 290 2 Brukselka kg. 580 3 Brzoskwinie krajowe kg. 145 4 Buraki czerwone kg. 2900 5 Cebula kg. 2900 6 Czosnek krajowy szt. 1450 7 Jabłka kg. 1450 8 Kalafior szt. 1450 9 Kalarepa szt. 725 10 Kapusta biała kg. 5800 11 Kapusta czerwona kg. 2175 12 Kapusta kiszona kg. 3625 13 Kapusta pekińska kg. 1450 14 Koper zielony pęcz. 2900 15 Marchew kg. 5800 16 Ogórki kiszone kg. 1740 17 Ogórki zielone gruntowe kg. 1450 18 Ogórki zielone szklarniowe kg. 725 19 Papryka kg. 290 20 Pietruszka korzeń kg. 2175 21 Pietruszka zielona pęcz. 2900 22 Pomidory gruntowe kg. 725 23 Pomidory szklarniowe kg. 1450 24 Por kg. 290 25 Porzeczka czarna kg. 870 26 Rzepa czarna kg. 725 27 Rzodkiew biała kg. 725 28 Rzodkiewka pęcz. 1450 29 Sałata gł. 1450 30 Sałata lodowa gł. 1450 31 Seler kg. 2175 32 Szczypior pęcz. 725 33 Wiśnia kg. 870 34 Ziemniaki kg. 29000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Ananas puszka szt. 43,5 2 Baton (..........................) szt. 5800 3 Baton (..........................) szt. 5800 4 Brzoskwinia puszka szt. 43,5 5 Budyń (duże opakowanie ........) szt. 14,5 6 Chrzan tarty (duże opakowanie ........) szt. 72,5 7 chrzan tarty (małe opakowanie ........) szt. 29 8 Ciastka deserowe .................................. szt. 145 9 Ciastka deserowe .................................. szt. 145 10 Cukier kg. 3625 11 Czekolada 100g (Goplana lub Wedel) szt. 1450 12 Czosnek granulowany (duże opakowanie ........) szt. 72,5 13 Ćwikła (duże opakowanie ........) szt. 290 14 Ćwikła (małe opakowanie ........) szt. 72,5 15 Dżem (duże opakowanie ........) szt. 145 16 Fasola biała drobna (duże opakowanie ........) kg. 435 17 Fasola biała Jaś gruby (duże opakowanie ........) kg. 435 18 Fasola konserwowa biała (duże opakowanie ........) szt. 29 19 Fasola konserwowa czerwona (duże opakowanie ........) szt. 145 20 Flaki opak ok. 1kg szt. 174 21 Frytura palmowa kg. 870 22 Groch łuskany (duże opakowanie ........) kg. 435 23 Groszek konserwowy (duże opakowanie ........) szt. 145 24 Groszek konserwowy (małe opakowanie ........) szt. 145 25 Herbata granulowana 100g szt. 870 26 Herbata Lipton torebki 100 szt szt. 29 27 Herbata liściasta Madras 100g szt. 290 28 Herbata typu el grey 100g szt. 290 29 Kakao 200g szt. 72,5 30 Kakao rozpuszczalne szt. 29 31 Kasza gryczana (duże opakowanie ........) kg. 145 32 Kasza jęczmienna (duże opakowanie ........) kg. 725 33 Kasza manna kg. 29 34 Kawa Inka 200g szt. 58 35 Kawa rozpuszczalna Jacobs 100g szt. 29 36 Kawa rozpuszczalna Maxwell 100g szt. 29 37 Kawa Tchibo mielona 250g szt. 29 38 Ketchup 1 L szt. 217,5 39 Ketchup wiadro 5kg szt. 72,5 40 Kisiel (duże opakowanie ........) szt. 29 41 Konserwa mięsna (gulasz angielski 160g) szt. 1450 42 Konserwa rybna 170g (szprot, śledź) szt. 1450 43 Koper suszony (duże opakowanie ........) szt. 14,5 44 Kukurydza konserwowa (duże opakowanie ........) szt. 58 45 kukurydza konserwowa (małe opakowanie ........) szt. 145 46 Kwasek cytrynowy (małe opakowanie ........) szt. 87 47 Liść laurowy (duże opakowanie ........) szt. 14,5 48 Majeranek (duże opakowanie ........) szt. 14,5 49 Majonez Winiary słoik 700 ml szt. 290 50 Majonez Winiary wiadro szt. 145 51 Makaron czaniecki 500g nitka szt. 435 52 makaron łazanka (duże opakowanie ........) kg. 435 53 makaron muszelka (duże opakowanie ........) kg. 435 54 Makaron rurka (duże opakowanie ........) kg. 725 55 Makaron skrętka (duże opakowanie ........) kg. 725 56 Makaron spaghetti (duże opakowanie ........) kg. 362,5 57 Marmolada twarda (duże opakowanie ........) szt. 72,5 58 Mąka tortowa 1 kg kg. 870 59 Mąka wrocławska 1 kg kg. 435 60 Mąka ziemniaczana 1 kg kg. 145 61 Miód naturalny (małe opakowanie ........) szt. 29 62 Musztarda (1 kg) szt. 217,5 63 Musztarda (duże opakowanie ........) szt. 29 64 Natka pietruszki suszona (duże opakowanie ........) szt. 7,25 65 Ocet 0.5 l szt. 145 66 Ogórki konserwowe (duże opakowanie ........) szt. 174 67 Ogórki konserwowe (małe opakowanie ........) szt. 145 68 Olej roślinny 1 L szt. 290 69 Olej roślinny 5 L szt. 725 70 Oregano (małe opakowanie ........) szt. 29 71 Paluszki słone 100 g szt. 72,5 72 Paluszki słone 300 g szt. 72,5 73 Papryka chilli (duże opakowanie ........) kg. 7,25 74 Papryka konserwowa (duże opakowanie ........) szt. 72,5 75 Papryka mielona ostra (duże opakowanie ........) 7,25 76 Papryka mielona słodka (duże opakowanie ........) szt. 29 77 Pasta pomidorowa 30% puszka (ok 1 kg) szt. 72,5 78 Pasta pomidorowa 30% puszka (ok 4 kg) szt. 72,5 79 Pasztet drobiowy 160g szt. 2175 80 Pasztet wieprzowy ok. 1kg. szt. 72,5 81 Peperonata (duże opakowanie ........) szt. 29 82 Pieczarki marynowane (duże opakowanie ........) szt. 29 83 pieczarki marynowane (małe opakowanie ........) szt. 29 84 Pieprz naturalny 1 kg. szt. 58 85 Płatki kukurydziane (duże opakowanie ........) szt. 72,5 86 Płatki kukurydziane czekoladowe (duże opakowanie ........) szt. 145 87 Pomidory krojone (duże opakowanie ........) szt. 29 88 Przyprawa Degusta wiaderko kg. 29 89 Przyprawa do bigosu kg. 14,5 90 Przyprawa do drobiu kg. 58 91 Przyprawa do gulaszu (duże opakowanie ........) szt. 7,25 92 Przyprawa do mięs kg. 116 93 Przyprawa do ryb kg. 21,75 94 Przyprawa do zup (5 L) szt. 29 95 Przyprawa do zup (butelka 1L) L. 29 96 Przyprawa Gyros (duże opakowanie .......) szt. 8,7 97 Przyprawa Kucharek wiaderko kg. 29 98 Przyprawa Prymat (duże opakowanie ........) szt. 29 99 Przyprawa szefa (duże opakowanie ........) szt. 58 100 Przyprawa Vegeta wiaderko kg. 29 101 Przyprawa Warzywko wiaderko kg. 29 102 Rodzynki 200g szt. 14,5 103 Ryż (duże opakowanie ........) kg. 725 104 Ryż (małe opakowanie ........) kg. 145 105 Sałatki obiadowe (słoik 1L) ....................................... szt. 145 106 Sałatki obiadowe (słoik 1L) ....................................... szt. 145 107 Sałatki obiadowe (słoik 1L) ....................................... szt. 145 108 Sałatki obiadowe (słoik 1L) ....................................... szt. 145 109 Smalec kg. 72,5 110 Sos bolognese (duże opakowanie ........) szt. 29 111 Sos cygański (duże opakowanie ........) szt. 2,9 112 Sos grzybowy (duże opakowanie ........) szt. 29 113 Sos ogrodowy(duże opakowanie ........) szt. 43,5 114 Sos pieczeniowy (duże opakowanie ........) szt. 29 115 Sos sałatkowy (duże opakowanie ........) szt. 29 116 Sos serowo brokułowy(duże opakowanie ........) szt. 23,2 117 Sól kg. 725 118 Tymianek (małe opakowanie ........) szt. 145 119 woda mineralna 0,5L gaz/ngaz szt. 2175 120 Zasmażka ciemna (duże opakowanie ........) szt. 29 121 Zasmażka jasna (duże opakowanie ........) szt. 14,5 122 Ziele angielskie (duże opakowanie ........) szt. 2,9 123 Zioła prowansalskie (duże opakowanie ........) szt. 2,9 124 Zupa w proszku barszcz biały (op ok 1 kg) szt. 14,5 125 Zupa w proszku barszcz czerwony (op ok 1 kg) szt. 14,5 126 Zupa w proszku borowikowa (op ok 1 kg) szt. 29 127 Zupa w proszku brokułowa (op ok 1 kg) szt. 7,25 128 Zupa w proszku krem z borowików (op ok 1 kg) szt. 14,5 129 Zupa w proszku szpinakowa (op ok 1 kg) szt. 8,7 130 Zupa w proszku żurek (op ok 1 kg) szt. 14,5 131 Zupa w proszku żurek (op ok 3 kg) szt. 14,5 132 Żelatyna (duże opakowanie ........) szt. 2,9 133 napój w proszku 1 kg (różne smaki) szt. 435.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Wędliny krótko i długotrwałe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Blok szynkowy kg. 290 2 Boczek wędzony kg. 435 3 Frankfurterki kg. 290 4 Kiełbasa biała parzona kg. 435 5 Kiełbasa biała surowa kg. 290 6 Kiełbasa golonkowa kg. 290 7 Kiełbasa jałowcowa kg. 290 8 Kiełbasa krakowska parzona kg. 290 9 Kiełbasa krakowska sucha kg. 290 10 Kiełbasa Mortadela kg. 870 11 Kiełbasa ogniskowa kg. 290 12 Kiełbasa słoikowa kg. 290 13 Kiełbasa szynkowa kg. 290 14 Kiełbasa śląska kg. 290 15 Kiełbasa tyrolska kg. 290 16 Kiełbasa zwyczajna kg. 1450 17 Kiełbaski koktailowe kg. 290 18 Metka kg. 145 19 Mielonka kg. 72,5 20 Ogonówka kg. 290 21 Parówki cieńkie kg. 435 22 Parówki grube kg. 290 23 Pasztet pieczony kg. 145 24 Pierś wędzona z indyka kg. 290 25 Polędwica drobiowa kg. 290 26 Polędwica sopocka kg. 290 27 Serdelki kg. 72,5 28 Szynka domowa kg. 290 29 Szynka gotowana kg. 290 30 Szynka pieczona kg. 290 31 Szynka tyrolska kg. 290 32 Szynka wędzona drobiowa kg. 290 33 Szynkówka kg. 290 34 Wątrobianka kg. 290 35 Wędzonka krotoszyńska kg. 290.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Mięso wieprzowe i wołowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Boczek surowy kg. 145 2 Golonka peklowana w siatce kg. 435 3 Karkówka b/k kg. 1450 4 Kości wieprzowe schabowe kg. 870 5 Łopatka b/k kg. 2320 6 Mięso gulaszowe kg. 725 7 Mięso mielone kg. 290 8 Mięso mielone stekowe kg. 290 9 Mięso wołowe rosołowe kg. 217,5 10 Rosbeft kg. 217,5 11 Schab b/k kg. 435 12 Wątroba wieprzowa kg. 870 13 Wołowina zrazowa kg. 145 14 Żeberka wieprzowe kg. 290.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Mięso drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Filet drobiowy kg. 2175 2 Korpusy drobiowe kg. 1450 3 Mięso gulaszowe drobiowe kg. 435 4 Serca drobiowe kg. 145 5 Skrzydełka drobiowe kg. 870 6 Skrzydła z indyka kg. 72,5 7 Udka drobiowe kg. 2175 8 Wątróbki drobiowe kg. 580 9 Żołądki drobiowe kg. 290.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Produkty głęboko mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Barszcz ukraiński kg. 72,5 2 Brokuły (2,5 kg) kg. 145 3 Brukselka kg. 145 4 Bukiet warzyw (2,5 kg) kg. 290 5 Fasolka zielona (2,5 kg) kg. 290 6 Fasolka żółta (2,5 kg) kg. 435 7 Flaki blanszowane 1kg kg. 145 8 Frytki (2,5 kg) kg. 290 9 Kalafior (2,5 kg) kg. 145 10 Kluski parowane kg. 580 11 Krokiety kg. 290 12 Marchew kostka kg. 145 13 Marchew z groszkiem (2,5 kg) kg. 290 14 Mieszanka 6 składnikowa (2,5 kg) kg. 290 15 Mieszanka kompotowa kg. 290 16 Pierogi z serem kg. 725 17 Porzeczka czarna kg. 580 18 Pyzy z mięsem 10 kg kg. 580 19 Pyzy ziemniaczane 10 kg kg. 580 20 Szpinak (2,5 kg) kg. 72,5 21 Tortilla kg. 290 22 Truskawki (2,5 kg) kg. 362,5 23 Warzywa na patelnię (2,5 kg) kg. 362,5 24 Włoszczyzna (2,5 kg) kg. 362,5.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Jajka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Jajka szt. 43500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Owoce cytrusowe, pieczarki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Banany kg. 290 2 Brzoskwinie import kg. 145 3 Cytryny kg. 290 4 Kiwi opak. 145 5 Mandarynki kg. 290 6 Nektarynki kg. 290 7 Pieczarki kg. 1450 8 Winogron kg. 145.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.