eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Brzozów › dostawa artykółów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-09-11

Brzozów: dostawa artykółów spożywczych
Numer ogłoszenia: 153967 - 2009; data zamieszczenia: 11.09.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Specjalistyczny w Brzozowie. Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny im. Ks. Bronisława Markiewicza , ul. Ks. J. Bielawskiego 18, 36-200 Brzozów, woj. podkarpackie, tel. 013 4309587, faks 013 4309587.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-brzozow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa artykółów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Pakiet nr 1: dostawa warzyw 1. marchew 1400 kg 2. pietruszka 300 kg 3. cebula 400 kg 4. buraki 1000 kg 5. czosnek 6 kg 6. kapusta kiszona 260 kg 7. kapusta czerwona 200 kg 8. kapusta świeża 2000 szt 9. jabłka 1 gat. 1200 kg 10. groch 60 kg 11. ogórek kiszony 100 kg 12. seler 40 kg 13. pieczarki 80 kg 14. koper zielony 400 pęczków 15. pietruszka zielona 400 pęczków 16. pomidor 300 kg 17. ogórek świeży 200 kg 18. kapusta pekińska 300 kg 19. ziemniaki 4000 kg Termin dostawy: sukcesywne dostawy w terminie 2 miesięcy od daty podpisania umowy i w terminie do 24 godzin od daty złożenia zamówienia. Pakiet nr 2: dostawa ziemniaków ziemniaki jadalne - 15 000 kg Termin dostawy: dostawa jednorazowa w terminie do 14 dni od daty zawarcia umowy. Dostawa w workach siatkowych - 30 kg. Pakiet nr 3: dostawa produktów spożywczych 1.biszkopty Gurgula 140 g 150 szt. 2.budyń śmietankowy 65 g 80 szt. 3.chrupki kukurydziane 80 g 400 szt. 4.chleb ryżowy 135 g 20 szt. 5.cukier paczkowany 1 kg 2000 kg 6.cukier waniliowy 32 g 30 szt. 7.cynamon mielony 20g 15 szt. 8.czekoladki Skawa 16 g 200 szt. 9.dżem wiśniowy 270 g 150 szt. 10.dżem wielosmakowy 25 g 3000 szt. 11.Groszek konserwowy 850 g 80 szt. 12.herbata Saga granulowana 90 g 1500 szt. 13.herbatniki szkolne 200 szt. 14.kakao 200 g 70 szt. 15.konc. barszczu Krakus 70 szt. 16.kwasek cytrynowy 20g 800 szt. 17.kawa inka 150g 180 szt. 18.kisiel truskawkowy 38g 200 szt. 19.kleik ryżowy 180 g 150 szt. 20.kminek 20 g 100 szt. 21.koncentrat pomidorowy Pudliszki 400 szt. 22.szprot w oleju 170 g 300 szt. 23.szprot w pomidorach 170g 300 szt. 24.kasza jęczmienna 500g 300 kg 25.kasza kukurydziana drobna 50g 200 kg 26.kasza manna 500g 400 kg 27.kucharek 75g 200 szt. 28.kucharek 20 g 200 szt. 29.liść laurowy 6g 60 szt. 30.majonez rzymski 260g 200 szt. 31.majeranek 15g 15 szt. 32.makaron gruby świderek 400g 300 szt. 33.makaron nitki 400 g 1200 szt. 34.mąka ziemniaczana 500 g 100 szt. 35.miód 25 g 3000 szt. 36.mleko NAN 350 g 1,2,2R,3,2GR 60 szt. 37.mleko w proszku łaciate 500 g 160 szt. 38.bebiko 350g 1,2,2R,3,2C-R 80 szt. 39.bebiko sojowe 350g 35 szt. 40.musztarda stołowa 175g 200 szt. 41.ocet 0,5 L 180 szt. 42.ogórki konserwowe 0,9 L 200 szt. 43.olej uniwersalny 1 L 400 szt. 44.paluszki lajkonik 70 g 200 szt. 45.papryka mielona słodka 20 g 40 szt. 46.pieprz mielony naturalny 20 g 400 szt. 47.płatki kukurydziane CornFlakes 250 g 800 szt. 48.płatki jęczmienne błysk 200 kg 49.płatki owsiane 500 g 200 kg 50.przyprawa maga 1 L 280 szt. 51.przyprawa maga 200 g 80 szt. 52.precle rzeszowskie 80 szt. 53.płatki ryżowe błyskawiczne 200 kg 54.pieprz ziołowy 20 g 250 szt. 55.rosół drobiowy 120g winiary 250 szt. 56.sok Pysio 300 ml 250 szt. 57.ryż biały 1 kg 1000 kg 58.suchary delikatesowe 280 g 80 szt. 59.wafelki grześki w czekoladzie 39 g 200 szt. 60.zupa pieczarkowa Amino 59 g 200 szt. 61.ziele angielskie 15 g 60 szt. 62.margaryna zwykła olvit 250 g 700 szt. 63.mąka poznańska 500 1 kg 1500 kg 64.sól paczkowana 1 kg 500 kg 65.gulasz angielski 450 g 410 szt. Termin dostawy: sukcesywne dostawy w terminie 3 miesięcy od daty podpisania umowy i w terminie do 48 godzin od daty złożenia zamówienia. Pakiet nr 4: dostawa mrożonek 1.dorsz bez lodu gat. I 700 kg 2.fasolka szparagowa 300 kg 3.kalafior 200 kg 4.mieszanka 7 - składnikowa 60 kg Termin dostawy: sukcesywne dostawy w terminie 3 miesięcy od daty podpisania umowy i w terminie do 48 godzin od daty złożenia zamówienia. Pakiet nr 5: dostawa mięsa wołowego i wędlin 1.wołowina z kością (antrykot) 500 kg 2.kiełbasa szynkowa 300 kg 3.kiełbasa zwyczajna 200 kg 4.parówka 500 kg 5.kości wieprzowe 400 kg Termin dostawy: sukcesywne dostawy w terminie 3 miesięcy od daty podpisania umowy i w terminie do 48 godzin od daty złożenia zamówienia. Pakiet nr 6: dostawa mięsa drobiowego 1.udko ekstra świeże 1500 kg 2.filet z indyka świeży 350 kg 3.polędwica drobiowa 300 kg 4.udziec z indyka bez kości 1500 kg 5.pasztet prochowicki 135 g 1500 szt. Termin dostawy: sukcesywne dostawy w terminie 3 miesięcy od daty podpisania umowy i w terminie do 48 godzin od daty złożenia zamówienia..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 3.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą się ubiegać wykonawcy, którzy : spełniają warunki zawarte w art. 22 ust 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, czyli: posiadają uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności, posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami do wykonania zamówienia, znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Komisja oceni spełnianie przez wykonawców powyższych warunków na podstawie wymaganych przez zamawiającego dokumentów..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: a)Oświadczenie o spełnianiu warunków wymaganych od wykonawców biorących udział w niniejszym postępowaniu na podstawie art. 44 ustawy Prawo zamówień publicznych zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ. b)Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż na 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. c)Wskazanie przez wykonawcę tych części zamówienia, których realizację zamierza powierzyć podwykonawcom. Wykonawca załącza zobowiązanie podwykonawcy do współpracy przy wykonywaniu tego konkretnego zamówienia. d)Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, a w kraju jego miejsca zamieszkania lub siedziby nie są wydawane dokumenty podmiotowe określone w powyższych podpunktach wykonawca składa odpowiednie dokumenty określone w § 2 Rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 maja 2006 r. w sprawie rodzajów dokumentów, jakich może żądać zamawiający od wykonawców, oraz form w jakich te dokumenty mogą być składane. Dz. U. Nr 87 poz. 605..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-brzozow.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szpital Specjalistyczny w Brzozowie Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny Im. Ks. B. Markiewicza ul. Ks. J. Bielawskiego 18 36-200 Brzozów Nr fax (013) 43 09 587.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.09.2009 godzina 12:00, miejsce: Szpital Specjalistyczny w Brzozowie, Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny im. Ks. B. Markiewicza, ul. Ks. J. Bielawskiego 18, kancelaria szpitala (pokój nr 21)..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.