eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Ełk › Dostawę artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 5 w Ełku ul. Św. M.M. Kolbego 11 - w postępowaniu w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 133 000 euro

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-07-08

Ełk: Dostawę artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 5 w Ełku ul. Św. M.M. Kolbego 11 - w postępowaniu w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 133 000 euro
Numer ogłoszenia: 153680 - 2008; data zamieszczenia: 08.07.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa nr 5 w Ełku, ul. Św. M. M. Kolbego 11, 19-300 Ełk, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-87 6203171, fax 0-87 6203171.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp5.elk.edu.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawę artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 5 w Ełku ul. Św. M.M. Kolbego 11 - w postępowaniu w trybie przetargu nieograniczonego poniżej 133 000 euro.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa : Grupa I - Warzywa i owoce Grupa II- Artykuły spożywcze Grupa III- Nabiał Grupa IV - Pieczywo Grupa V - Mięso i jego przetwory Grupa VI - Ryby i mrożonki Oferta od 01.09.2008 r. - 30.06.2009r. GRUPA 1 Warzywa i owoce Lp. Asortyment Jedn. miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Warzywa 1. 1. Ziemniaki CPV01112100-6 kg 29000 2. 2. MarchewCPV01121112-9 kg 2400 3. 3. PietruszkaCPV01121000-1 kg 270 4. 4. SelerCPV01121000-1 kg 270 5. 5. CebulaCPV01121113-6 kg 1000 6. 6. nać pietruszkiCPV01121000-1 szt 1050 7. 7. KoperCPV01121000-1 szt 1050 8. 8. PorCPV01121000-1 kg 80 9. 9. ogórek kwaszonyCPV15331000-7 kg 400 10. 10. ogórek świeżyCPV01121270-4 kg 700 11. 11. PomidoryCPV01121240-5 kg 700 12. 12. papryka, żółta, zielona czerwonaCPV01121230-2 kg 200 13. 13. kapusta białaCPV01121410-8 kg 2500 14. 14. kapusta pekińskaCPV01121410-8 kg 300 15. 15. kapusta czerwonaCPV01121410-8 kg 1000 16. 16. kapusta kwaszonaCPV15331000-7 kg 1000 17. 17. Rzepa AgataCPV01121114-3 kg 400 18. 18. SałataCPV01121310-7 szt. 1800 19. 19. ogórek korniszon 0,9lCPV15331000-7 szt. 1000 20. 20. fasola średni JaśCPV01121210-6 kg 300 21. 21. fasola drobnaCPV01121210-6 kg 200 22. 22. groch połówkiCPV01121220-9 kg 200 23. 23. groszek konserwowy 400gCPV15331000-7 szt. 300 24. 24. kukurydza konserwowa 400gCPV15331000-7 szt. 250 25. 25. buraki czerwoneCPV01121111-2 kg 2500 26. 26. CytrynaCPV01131210-9 kg 100 27. 27. JajaCPV01242000-5 kg 1500 28. 28. PieczarkiCPV01121000-1 kg 600 29. Fasolka czerwona konserwowa 400gCPV15331000-7 szt. 100 30. Papryka konserwowa 0,9lCPV15331000-7 szt. 150 31. CzosnekCPV01121000-1 szt. 40 32. szczaw konserwowy300gCPV15331000-7 szt. 50 33. RzodkiewkaCPV01121000-1 pęcz. 1000 34. SzczypiorCPV01121000-1 pęcz 1000 Owoce 1. 29. PomarańczeCPV01131220-2 kg 1400 2. 30. MandarynkiCPV01131240-8 kg 2000 3. 31. BananyCPV01131111-5 kg 2500 4. 32. brzoskwinie w syropie 820gCPV15332100-5 szt. 300 5. 33. JabłkaCPV01131321-0 kg 2700 6. 34. NektarynkaCPV1131110-8 kg 500 7. BrzoskwiniaCPV1131332-0 kg 500 8. KiwiCPV01131118-4 kg 200 GRUPA 2 Artykuły spożywcze Lp. Asortyment Jedn. miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Inne artykuły spożywcze 1. 1. sos myśliwskiCPV15871260-4 kg 18 2. 2. sos pieczarkowo-grzybowyCPV15871260-4 kg 18 3. 3. sos grzybowyCPV15871260-4 kg 18 4. 4. sos sałatkowy ogrodowyCPV15871260-4 kg 50 5. 5. budyń 60gCPV15800000-6 szt. 500 6. 6. kawa zbożowa typu inka150gCPV15861000-1 szt. 30 7. 7. cukier opakowania 1kg.CPV15831000-2 kg 2500 8. 8. ciastka herbatniki100gCPV15812100-4 szt. 1000 9. 9. dżem 380g różne smakiCPV15332290-3 szt. 200 10. 10. Herbata granulowana 100g typu LiptonCPV15863000-5 szt. 50 11. 11. kisiel różne smaki 60g CPV15800000-6 szt. 500 12. 12. kompot czarna porzeczka 0,9lCPV15332100-5 szt. 450 13. 13. Ketchup bez konserwantów0,5lCPV15331134-5 szt. 100 14. 14. Kakao rozpuszczalne typu Puchatek 300 gCPV158400000-8 szt. 100 15. 15. koncentrat pomidorowy o,9lCPV15331134-5 szt. 300 16. 16. kasza jęczmienna opakowanie 0,5 kgCPV15613100-9 szt. 300 17. kasza gryczanaopakowania 0,5 kgCPV15613100-9 szt. 20 18. 18. kasza manna opakowania1 kgCPV15613100-9 kg 70 19. 19. kwasek cytrynowy 20gCPV15800000-6 szt. 500 20. 20. liść laurowy 15gCPV15871000-4 szt. 100 21. 21. mąka ziemniaczana opakowania1 kgCPV15612000-1 kg 50 22. 22. Miód pszczeli naturalny 400gCPV01252100-9 szt. 200 23. 23. makaron świderki opakowania 0,5 kgCPV1585110-2 szt. 1000 24. 24. kostki rosołowe typu kura120gCPV15871000-4 szt. 1000 25. 25. kompot truskawkowy 0,9lCPV15332100-5 szt. 500 26. 26. kompot wiśniowy 0,9lCPV15332100-5 szt. 500 27. 27. kompot śliwkowy 0,9lCPV15332100-5 szt. 500 28. 28. Syrop różne smaki z witaminą C bez konserwantów420mlCPV15831500-7 szt. 2500 29. 29. Musztarda 180gCPV15871250-1 szt. 500 30. 30. Majeranek 20gCPV15871000-4 szt. 200 31. 31. mąka zwykła opakowania 1 kgCPV15612100-2 kg 1000 32. 32. Olej roślinny 1lCPV15411000-2 l 2000 33. 33. płatki owsiane opakowania 0,5 kgCPV15613380-5 szt. 100 34. 34. Płatki jęczmienneopakowania0,5kgCPV15613380-5 szt. 100 35. 35. płatki kukurydziane typu Corn flakes opakowania 250gCPV15613311-1 500 36. 36. pieprz mielony 20gCPV15872200-3 szt. 150 37. 37. pieprz ziołowy 20gCPV15872200-3 szt. 2000 38. 38. pieprz ziarnisty 20gCPV15872200-3 szt. 50 39. 41. papryka mielona 20gCPV15872200-3 szt. 150 40. 42. ryż opakowania 1kgCPV01111300-1 kg 200 41. 43. SólCPV14410000-8 kg 250 42. 44. Przyprawa typu wegeta 200 gCPV15871000-4 szt. 1000 43. 45. przyprawa do zup typu Magi 0,2 lCPV15871000-4 szt. 300 44. 46. płatki ryżowe błyskawiczne, opakowania 0,5kgCPV15614000-5 szt. 300 45. 47. ziele angielskie 15gCPV15872200-3 szt. 150 46. 48. makaron zacierka typu Babuni 250gCPV15851110-2 szt. 200 47. 49. Kompot zaronii 0,9lCPV15332100-5 szt. 200 48. 50. KakaoRozpuszczalne typu Puchatek 350gCPV15840000-8 szt. 100 49. Majonez typu napoleoński 320 mlCPV15871273-8 szt. 200 50. Wafelek typu princeska 36gróżne smakiCPV15812100-4 szt. 2000 51. Napoje niegazowane różne smaki 200miCPV15900000-7 szt. 3000 52. Płatki kukurydziane z miodem i orzechami typu gold fakes opakowania 250gCPV15613311-1 szt. 400 53. Soczek marchwiowy typu Kubuś 1lCPV15322000-1 szt. 500 54. Chrupki kukurydziane zwykłe typu Mazurki opakowania 55gCPV15613311-1 szt. 400 55. Cukier waniliowy 16gCPV15830000-5 szt. 100 56. Ciastkapierniczki w polewie lukrowejCPV15820000-2 kg 70 57. Ciastka pierniczki w polewie czekoladowejCPV15820000-1 kg 70 58 Ziołaprowansalskie 10gCPV15872000-1 szt. 100 59 Krem czekoladowy typu nutella 320gCPV15840000-8 szt. 100 GRUPA 3 Oferta od 01.09.2008 r. - 30.06.2009 r. Nabiał Lp. Asortyment Jedn. miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Nabiał 1. mleko 2%CPV15511000-3 l 9500 2. masło typu milksełko 0,2kgCPV15530000-2 kg 300 3. śmietana 18% typu łaciata 500gCPV15512000-0 l 500 4. śmietana 18% typu mazurska 400gCPV15512000-0 szt. 440 5. twaróg sernikowy półtłusty 250gCPV15542100-0 kg 200 6. jogurty typu milko 200gCPV15511000-3 szt. 2000 7. maślanka owocowa 1l różne smakiCPV15551500-0 szt. 200 8. serki waniliowe 140gCPV15540000-5 szt. 800 9. ser żółty salamiCPV15544000-3 kg 200 10. serki topione 100g kostkiCPV15540000-5 szt. 200 11 Mleko smakowe typu łaciate 1.5% różne smaki 200mlCPV15511000-3 szt. 2500 12 Deser mleczny typu Monte 0,065gCPV15540000-5 szt. 2000 13 Jogurt pyszny typu Danon różne smaki 125gCPV155513000-8 szt. 2000 14 Galaretka owocowa różne smaki 175gCPV15332240-8 szt. 1000 15 Jogurt typu jogobella 125gCPV15551300-8 szt. 1000 GRUPA 4 Oferta od 01.09.2008 r. - 30.06.2009 r. Pieczywo Lp. Asortyment Jedn. miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Pieczywo 1. Chleb kreojony mieszanyCPV15811100-7 kg 2000 2. chleb słonecznikowy CPV15811100-7 kg 270 3. bułeczki zwykłe typu szlak 90gCPV15811400-0 szt. 2000 4. bułeczki słodkie w tym: pączki, serniczki, rogaliki i inne 40gCPV15811400-0 szt. 3100 5. chałka CPV15811400-0 kg 200 6. baton pszennytypu wrocławskiCPV15811400-0 kg 200 7. ciasto drożdżowe z kruszonkąCPV15812200-5 kg 200 8. bułka tarta 1kgCPV 13811100-6 kg 200 9. rogal maślany CPV15811200-8 kg 400 10. chleb razowy CPV15811100-7 kg 60 GRUPA 5 Oferta od 01.09.2008 r. - 30.06.2009 r. Mięso i jego przetwory Lp. Asortyment Jedn. Miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Mięso surowe 1. 1. mięso wieprzowe drobne exstra CPV15110000-2 kg 5100 2. 2. mięso drobiowe drobneCPV151120000-6 kg 400 3. 3. polędwica surowa bez kościCPV15110000-2 kg 350 4. 4. serca wieprzoweCPV15114000-0 kg 150 5. 5. ozorki wieprzoweCPV15114000-0 kg 150 6. 6. wątroba wieprzowaCPV15114000-0 kg 300 7. 7. końcówki kości schabowychCPV15110000-2 kg 1000 8. 8. podudzia z kurczakaCPV15112000-6 kg 330 9. 9. udka z kurczakaCPV15112000-6 kg 80 10. 10 Filet kurczęcyCPV15112000-6 kg 1000 11. pachwina surowaCPV15110000-2 kg 50 12. SłoninaCPV15110000-2 kg 30 13. Łopatka,wieprzowa b/k karczek CPV15110000-2 kg kg 230 300 a. Wędliny 14. 11. polędwica wędzona wieprzowaCPV15100000-9 kg 40 15. 12. szynka wędzona wieprzowaCPV15100000-9 kg 40 16. 13. pasztet drobiowy typu białostocki 280gCPV15131310-1 szt. 500 17. 14. pachwina wędzona CPV15100000-9 kg 50 18. 15. kiełbasa cienka typu śląskaCPV15100000-9 kg 200 19. 16 Polędwica drobiowaCPV15100000-9 kg 20 20. Szynka konserwowaCPV15100000-9 kg 20 21. 16 mielonka wieprzowa typu Lancheon 300gCPV15100000-9 szt. 120 22. Kiełbaski typu berlinetkiCPV15100000-9 kg 100 GRUPA 6 Oferta od 01.09.2008 r. - 30.06.2009 r. Ryby i mrożonki Lp. Asortyment Jedn. Miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Ryby 1. ryba wędzona makrelaCPV05130000-5 kg 25 2. Filet z miruny ze skórąCPV05130000-5 kg 2000 Mrożonki 3. kalafior mrożonyCPV01121420-1 kg 300 4. mieszanka kompotowaCPV15332100-5 kg 1500 5. marchewka z groszkiemCPV01121112-9 kg 300 6. mieszanka warzywnaCPV15331130-7 kg 300 7. truskawki mrożoneCPV01131313-1 kg 500 Dostawa tylko i wyłącznie w opakowaniach wskazanych w ofercie.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.00.00 - 01.12.00.00 Oryginalny kod CPV: 15.83.10.00 - Cukier Kod CPV wg słownika 2008: 15.83.10.00 - Cukier Oryginalny kod CPV: 15.51.10.00 - Mleko Kod CPV wg słownika 2008: 15.51.10.00 - Mleko Oryginalny kod CPV: 15.81.10.00 - Pieczywo Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.10.00 - Pieczywo Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb Kod CPV wg słownika 2008: 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 30.06.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Zgodnie z art. 22 Ustawy, o udzielenie Zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania Zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie Zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z Postępowania o udzielenie zamówienia , zgodnie z art. 24.1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r. ( t.j. Dz .U. nr 164 z 2006 r. poz. 1163 z późn. zm.), 2. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana według formuły: spełnia/nie spełnia 1. W zakresie warunków wskazanych w § IV ust. 1 pkt. 1) i § IV ust.1 pkt. 4) ocena spełnienia warunków nastąpi (zgodnie z Rozporządzeniem Prezesa RM z dnia 19 maja 2006 r. w sprawie rodzajów dokumentów potwierdzających spełnianie warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego, jakich możne żądać zamawiający od wykonawcy, Dz.U. Nr 87 poz. 605 z 24 maja 2006r.) na podstawie przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów, o których mowa w § V ust. 1 pkt. 1 - pkt. 4) Z ubiegania się o zamówienia publicznego wyklucza się wykonawców, którzy: - nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne z art. 22 Prawa zamówień publicznych opisanych w ppkt. 1.1 do 1.4, ( Dz.U. z 2006 r., Nr 164, poz. 1163, Nr 170, poz. 1217 Nr 227, poz. 1658 oraz z 2007 r. Nr 64, poz. 427 i Nr 82, poz. 560 ) - nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r. ( ( Dz.U. z 2006 r., Nr 164, poz. 1163, Nr 170, poz. 1217 Nr 227, poz. 1658 oraz z 2007 r. Nr 64, poz. 427 i Nr 82, poz. 560 ) , - wykonywali bezpośrednio czynności związane z przygotowaniem prowadzonego postępowania, lub posługiwali się w celu sporządzenia oferty osobami uczestniczącymi w dokonywaniu tych czynności chyba, że udział tych wykonawców w postępowaniu nie utrudnia uczciwej konkurencji, - złożyli nieprawdziwe informacje mające wpływ na wynik prowadzonego postępowania, - nie złożyli oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu lub dokumentów potwierdzających spełnianie tych warunków z zastrzeżeniem art. 26 ust. 3, ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r. ( ( Dz.U. z 2006 r., Nr 164, poz. 1163, Nr 170, poz. 1217 Nr 227, poz. 1658 oraz z 2007 r. Nr 64, poz. 427 i Nr 82, poz. 560 ),
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 2. Zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące prze upływem terminu składania ofert; 3. Zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące prze upływem terminu składania ofert; 4. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych z dnia 29 stycznia 2004 r. (Dz.U. z 2006 r., Nr 164, poz. 1163, Nr 170, poz. 1217 Nr 227, poz. 1658 oraz z 2007 r. Nr 64, poz. 427 i Nr 82, poz. 560 ), Dokumenty dodatkowe: 1. Oświadczenie, w którym wykonawca potwierdza, że zapoznał się z SIWZ i umową oraz nie wnosi zastrzeżeń. 2. Oświadczenie, w którym Wykonawca potwierdza, że jest związany ofertą przez okres 30 dni od dnia, w którym upływa termin składania ofert. 3. Podpisany przez osoby uprawnione projekt umowy.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp5.elk.edu.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Niniejszą SIWZ można pobrać bezpłatnie w siedzibie zamawiającego Szkoła Podstawowa nr 5 w Ełku ul. Św. M. M. Kolbego 11, 19-300 Ełk, pokój 40.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.07.2008 godzina 09:00, miejsce: Szkoła Podstawowa nr 5 w Ełku ul. Św. M. M. Kolbego 11, 19-300 Ełk, pokój 40.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: GRUPA 1 Warzywa i owoce Lp. Asortyment Jedn. miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Warzywa 1. 1. Ziemniaki CPV01112100-6 kg 29000 2. 2. MarchewCPV01121112-9 kg 2400 3. 3. PietruszkaCPV01121000-1 kg 270 4. 4. SelerCPV01121000-1 kg 270 5. 5. CebulaCPV01121113-6 kg 1000 6. 6. nać pietruszkiCPV01121000-1 szt 1050 7. 7. KoperCPV01121000-1 szt 1050 8. 8. PorCPV01121000-1 kg 80 9. 9. ogórek kwaszonyCPV15331000-7 kg 400 10. 10. ogórek świeżyCPV01121270-4 kg 700 11. 11. PomidoryCPV01121240-5 kg 700 12. 12. papryka, żółta, zielona czerwonaCPV01121230-2 kg 200 13. 13. kapusta białaCPV01121410-8 kg 2500 14. 14. kapusta pekińskaCPV01121410-8 kg 300 15. 15. kapusta czerwonaCPV01121410-8 kg 1000 16. 16. kapusta kwaszonaCPV15331000-7 kg 1000 17. 17. Rzepa AgataCPV01121114-3 kg 400 18. 18. SałataCPV01121310-7 szt. 1800 19. 19. ogórek korniszon 0,9lCPV15331000-7 szt. 1000 20. 20. fasola średni JaśCPV01121210-6 kg 300 21. 21. fasola drobnaCPV01121210-6 kg 200 22. 22. groch połówkiCPV01121220-9 kg 200 23. 23. groszek konserwowy 400gCPV15331000-7 szt. 300 24. 24. kukurydza konserwowa 400gCPV15331000-7 szt. 250 25. 25. buraki czerwoneCPV01121111-2 kg 2500 26. 26. CytrynaCPV01131210-9 kg 100 27. 27. JajaCPV01242000-5 kg 1500 28. 28. PieczarkiCPV01121000-1 kg 600 29. Fasolka czerwona konserwowa 400gCPV15331000-7 szt. 100 30. Papryka konserwowa 0,9lCPV15331000-7 szt. 150 31. CzosnekCPV01121000-1 szt. 40 32. szczaw konserwowy300gCPV15331000-7 szt. 50 33. RzodkiewkaCPV01121000-1 pęcz. 1000 34. SzczypiorCPV01121000-1 pęcz 1000 Owoce 1. 29. PomarańczeCPV01131220-2 kg 1400 2. 30. MandarynkiCPV01131240-8 kg 2000 3. 31. BananyCPV01131111-5 kg 2500 4. 32. brzoskwinie w syropie 820gCPV15332100-5 szt. 300 5. 33. JabłkaCPV01131321-0 kg 2700 6. 34. NektarynkaCPV1131110-8 kg 500 7. BrzoskwiniaCPV1131332-0 kg 500 8. KiwiCPV01131118-4 kg 200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Artykuły spożywcze Lp. Asortyment Jedn. miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Inne artykuły spożywcze 1. 1. sos myśliwskiCPV15871260-4 kg 18 2. 2. sos pieczarkowo-grzybowyCPV15871260-4 kg 18 3. 3. sos grzybowyCPV15871260-4 kg 18 4. 4. sos sałatkowy ogrodowyCPV15871260-4 kg 50 5. 5. budyń 60gCPV15800000-6 szt. 500 6. 6. kawa zbożowa typu inka150gCPV15861000-1 szt. 30 7. 7. cukier opakowania 1kg.CPV15831000-2 kg 2500 8. 8. ciastka herbatniki100gCPV15812100-4 szt. 1000 9. 9. dżem 380g różne smakiCPV15332290-3 szt. 200 10. 10. Herbata granulowana 100g typu LiptonCPV15863000-5 szt. 50 11. 11. kisiel różne smaki 60g CPV15800000-6 szt. 500 12. 12. kompot czarna porzeczka 0,9lCPV15332100-5 szt. 450 13. 13. Ketchup bez konserwantów0,5lCPV15331134-5 szt. 100 14. 14. Kakao rozpuszczalne typu Puchatek 300 gCPV158400000-8 szt. 100 15. 15. koncentrat pomidorowy o,9lCPV15331134-5 szt. 300 16. 16. kasza jęczmienna opakowanie 0,5 kgCPV15613100-9 szt. 300 17. kasza gryczanaopakowania 0,5 kgCPV15613100-9 szt. 20 18. 18. kasza manna opakowania1 kgCPV15613100-9 kg 70 19. 19. kwasek cytrynowy 20gCPV15800000-6 szt. 500 20. 20. liść laurowy 15gCPV15871000-4 szt. 100 21. 21. mąka ziemniaczana opakowania1 kgCPV15612000-1 kg 50 22. 22. Miód pszczeli naturalny 400gCPV01252100-9 szt. 200 23. 23. makaron świderki opakowania 0,5 kgCPV1585110-2 szt. 1000 24. 24. kostki rosołowe typu kura120gCPV15871000-4 szt. 1000 25. 25. kompot truskawkowy 0,9lCPV15332100-5 szt. 500 26. 26. kompot wiśniowy 0,9lCPV15332100-5 szt. 500 27. 27. kompot śliwkowy 0,9lCPV15332100-5 szt. 500 28. 28. Syrop różne smaki z witaminą C bez konserwantów420mlCPV15831500-7 szt. 2500 29. 29. Musztarda 180gCPV15871250-1 szt. 500 30. 30. Majeranek 20gCPV15871000-4 szt. 200 31. 31. mąka zwykła opakowania 1 kgCPV15612100-2 kg 1000 32. 32. Olej roślinny 1lCPV15411000-2 l 2000 33. 33. płatki owsiane opakowania 0,5 kgCPV15613380-5 szt. 100 34. 34. Płatki jęczmienneopakowania0,5kgCPV15613380-5 szt. 100 35. 35. płatki kukurydziane typu Corn flakes opakowania 250gCPV15613311-1 500 36. 36. pieprz mielony 20gCPV15872200-3 szt. 150 37. 37. pieprz ziołowy 20gCPV15872200-3 szt. 2000 38. 38. pieprz ziarnisty 20gCPV15872200-3 szt. 50 39. 41. papryka mielona 20gCPV15872200-3 szt. 150 40. 42. ryż opakowania 1kgCPV01111300-1 kg 200 41. 43. SólCPV14410000-8 kg 250 42. 44. Przyprawa typu wegeta 200 gCPV15871000-4 szt. 1000 43. 45. przyprawa do zup typu Magi 0,2 lCPV15871000-4 szt. 300 44. 46. płatki ryżowe błyskawiczne, opakowania 0,5kgCPV15614000-5 szt. 300 45. 47. ziele angielskie 15gCPV15872200-3 szt. 150 46. 48. makaron zacierka typu Babuni 250gCPV15851110-2 szt. 200 47. 49. Kompot zaronii 0,9lCPV15332100-5 szt. 200 48. 50. KakaoRozpuszczalne typu Puchatek 350gCPV15840000-8 szt. 100 49. Majonez typu napoleoński 320 mlCPV15871273-8 szt. 200 50. Wafelek typu princeska 36gróżne smakiCPV15812100-4 szt. 2000 51. Napoje niegazowane różne smaki 200miCPV15900000-7 szt. 3000 52. Płatki kukurydziane z miodem i orzechami typu gold fakes opakowania 250gCPV15613311-1 szt. 400 53. Soczek marchwiowy typu Kubuś 1lCPV15322000-1 szt. 500 54. Chrupki kukurydziane zwykłe typu Mazurki opakowania 55gCPV15613311-1 szt. 400 55. Cukier waniliowy 16gCPV15830000-5 szt. 100 56. Ciastkapierniczki w polewie lukrowejCPV15820000-2 kg 70 57. Ciastka pierniczki w polewie czekoladowejCPV15820000-1 kg 70 58 Ziołaprowansalskie 10gCPV15872000-1 szt. 100 59 Krem czekoladowy typu nutella 320gCPV15840000-8 szt. 100.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nabiał Lp. Asortyment Jedn. miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Nabiał 1. mleko 2%CPV15511000-3 l 9500 2. masło typu milksełko 0,2kgCPV15530000-2 kg 300 3. śmietana 18% typu łaciata 500gCPV15512000-0 l 500 4. śmietana 18% typu mazurska 400gCPV15512000-0 szt. 440 5. twaróg sernikowy półtłusty 250gCPV15542100-0 kg 200 6. jogurty typu milko 200gCPV15511000-3 szt. 2000 7. maślanka owocowa 1l różne smakiCPV15551500-0 szt. 200 8. serki waniliowe 140gCPV15540000-5 szt. 800 9. ser żółty salamiCPV15544000-3 kg 200 10. serki topione 100g kostkiCPV15540000-5 szt. 200 11 Mleko smakowe typu łaciate 1.5% różne smaki 200mlCPV15511000-3 szt. 2500 12 Deser mleczny typu Monte 0,065gCPV15540000-5 szt. 2000 13 Jogurt pyszny typu Danon różne smaki 125gCPV155513000-8 szt. 2000 14 Galaretka owocowa różne smaki 175gCPV15332240-8 szt. 1000 15 Jogurt typu jogobella 125gCPV15551300-8 szt. 1000.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.10.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pieczywo Lp. Asortyment Jedn. miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Pieczywo 1. Chleb kreojony mieszanyCPV15811100-7 kg 2000 2. chleb słonecznikowy CPV15811100-7 kg 270 3. bułeczki zwykłe typu szlak 90gCPV15811400-0 szt. 2000 4. bułeczki słodkie w tym: pączki, serniczki, rogaliki i inne 40gCPV15811400-0 szt. 3100 5. chałka CPV15811400-0 kg 200 6. baton pszennytypu wrocławskiCPV15811400-0 kg 200 7. ciasto drożdżowe z kruszonkąCPV15812200-5 kg 200 8. bułka tarta 1kgCPV 13811100-6 kg 200 9. rogal maślany CPV15811200-8 kg 400 10. chleb razowy CPV15811100-7 kg 60.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Mięso i jego przetwory.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso i jego przetwory Lp. Asortyment Jedn. Miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Mięso surowe 1. 1. mięso wieprzowe drobne exstra CPV15110000-2 kg 5100 2. 2. mięso drobiowe drobneCPV151120000-6 kg 400 3. 3. polędwica surowa bez kościCPV15110000-2 kg 350 4. 4. serca wieprzoweCPV15114000-0 kg 150 5. 5. ozorki wieprzoweCPV15114000-0 kg 150 6. 6. wątroba wieprzowaCPV15114000-0 kg 300 7. 7. końcówki kości schabowychCPV15110000-2 kg 1000 8. 8. podudzia z kurczakaCPV15112000-6 kg 330 9. 9. udka z kurczakaCPV15112000-6 kg 80 10. 10 Filet kurczęcyCPV15112000-6 kg 1000 11. pachwina surowaCPV15110000-2 kg 50 12. SłoninaCPV15110000-2 kg 30 13. Łopatka,wieprzowa bk karczek CPV15110000-2 kg kg 230 300 a. Wędliny 14. 11. polędwica wędzona wieprzowaCPV15100000-9 kg 40 15. 12. szynka wędzona wieprzowaCPV15100000-9 kg 40 16. 13. pasztet drobiowy typu białostocki 280gCPV15131310-1 szt. 500 17. 14. pachwina wędzona CPV15100000-9 kg 50 18. 15. kiełbasa cienka typu śląskaCPV15100000-9 kg 200 19. 16 Polędwica drobiowaCPV15100000-9 kg 20 20. Szynka konserwowaCPV15100000-9 kg 20 21. 16 mielonka wieprzowa typu Lancheon 300gCPV15100000-9 szt. 120 22. Kiełbaski typu berlinetkiCPV15100000-9 kg 100.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Ryby i mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryby i mrożonki Lp. Asortyment Jedn. Miary Ilość Cena netto Vat Wartość ogółem brutto Ryby 1. ryba wędzona makrelaCPV05130000-5 kg 25 2. Filet z miruny ze skórąCPV05130000-5 kg 2000 Mrożonki 3. kalafior mrożonyCPV01121420-1 kg 300 4. mieszanka kompotowaCPV15332100-5 kg 1500 5. marchewka z groszkiemCPV01121112-9 kg 300 6. mieszanka warzywnaCPV15331130-7 kg 300 7. truskawki mrożoneCPV01131313-1 kg 500.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.52.20.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.