eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bielawy › Dostawy wędlin, produktów wędliniarskich i wołowiny



Ogłoszenie z dnia 2009-09-11

Bielawy: Dostawy wędlin, produktów wędliniarskich i wołowiny
Numer ogłoszenia: 153349 - 2009; data zamieszczenia: 11.09.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Borówku , Borówek 56, 99-423 Bielawy, woj. łódzkie, tel. 046 8392114, faks 046 8392114.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna powiatu.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wędlin, produktów wędliniarskich i wołowiny.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy wędlin, produktów wędliniarskich i wołowiny dla Domu Pomocy Społecznej w Borówku wg kodu CPV: 15131130-5, 15131120-2, 15111000-0 Wspólnego Słownika Zamówień o asortymentach: - parówka drobiowa - 250 kg, - parówka wiedeńska - 250 kg, - mortadela - 240 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona typu podwawelska - 170 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona typu krakowska - 500 kg, - szynka piwna - 100 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona typu zwyczajna - 400 kg, - kiełbasa czosnkowa - 170 kg, - kiełbasa biała surowa - 15 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona - gilowa/holenderska - 100 kg, - baleron wieprzowy wędzony - 100 kg, - kiełbasa grubo rozdrobniona typu szynkowa/szynka kanapkowa - 30 kg, - kiełbasa średnio rozdrobniona typu wiejska - 40 kg, - baleron z indyka - 120 kg, - wędzonki - szynka gotowana - 50 kg, - ogonówka - 60 kg, - wędzonka chłopska - 100 kg, - wieprzowina w galarecie - 100 kg, - wyroby prasowane typu szynka tyrolska - 200 kg, - zapiekanka drobiowa - 160 kg, - szynka drobiowa - 240 kg, - kiełbasa grubo rozdrobniona typu żywiecka - 200 kg, - polędwica drobiowa - 240 kg, - polędwiczka z warzywami - 170 kg, - kiełbasa grubo rozdrobniona typu zielonogórska - 300 kg, - kaszanka - 300 kg, - salceson wątrobowy - 120 kg, - salceson włoski - 300 kg, - pasztet domowy - 340 kg, - pasztetowa (pasztetowa kremowa) - 250 kg, - pieczeń drobiowa - 180 kg, - pieczeń rzymska - 180 kg, - pieczeń mortadelowa - 120 kg, - kurczak faszerowany - 200 kg, - boczek wędzony bez żeberek - 200 kg, - wołowina (ćwierci wołowe) - 360 kg..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.10.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego mogą brać udział Wykonawcy: - spełniający wymogi wyszczególnione w przepisach art. 22 ust. 1 ustawy pzp, - niepodlegający wykluczeniu na podstawie przepisów art. 24 ust. 1 i 2 ustawy pzp, - spełniajacy wymogi zawarte w SIWZ. Ocena spełnienia w/w warunków będzie dokonywana wg zasady spełnia/nie spełnia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej , wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2. Pełnomocnictwo (jeżeli dotyczy) złożone w oryginale lub jako odpis pełnomocnictwa poświadczony za zgodność z oryginałem przez notariusza. 3. Oświadczenie z art. 22 i 24 ustawy. 4.Oświadczenie o niekaralności. 5.Decyzja właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotycząca możliwości produkcji lub obrotu produktem spożywczym będącym przedmiotem zamówienia..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.powiat.lowicz.pl Jednostki organizacyjne powiatu - Dom Pomocy Społecznej w Borówku..
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej, Borówek 56, 99-423 Bielawy..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 24.09.2009 godzina 12:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego - sekretariat DPS w Borówku..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.