eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Racibórz › przetarg nieograniczony poniżej 133 tys euro na dostawy art. spożywczych różnych-znak postępowania 009/2008

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-07-07

Racibórz: przetarg nieograniczony poniżej 133 tys euro na dostawy art. spożywczych różnych-znak postępowania 009/2008
Numer ogłoszenia: 152524 - 2008; data zamieszczenia: 07.07.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Eichendorffa 14, 47-400 Racibórz, woj. śląskie, tel. 032 4539600.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: przetarg nieograniczony poniżej 133 tys euro na dostawy art. spożywczych różnych-znak postępowania 009/2008.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: grupa 1 1)Cynamon mielony-10 kg w opakowaniach do 100 g konsystencja: sypka, proszek bez grudek i zlepów; dopuscza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia; smak i zapach - właściwe dla przyprawy Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zanieczyszczenia mechaniczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, trwałe zbrylenie,opakowania uszkodzone, brak oznakowania opakowań termin przydatności do spożycia min. 6 m-cy 2)Kwasek cytrynowy-8 kg w opakowaniach do 100 g struktura i konsystencja - sypka, drobne kryształki bez grudek i zlepów lub proszek - barwa - bezbarwne kryształki lub biały proszek, zawartość kwasu cytrynowego nie mniej niż 99%, Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zanieczyszczenia mechaniczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, trwałe zbrylenie,opakowania uszkodzone, brak oznakowania opakowań termin przydatności do spożycia min. 9 m-cy 3)Papryka słodka mielona-40kg w opakowaniach do 100 g konsystencja: sypka, proszek bez grudek i zlepów; dopuscza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia; smak i zapach - właściwe dla przyprawy Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zanieczyszczenia mechaniczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, trwałe zbrylenie,opakowania uszkodzone, brak oznakowania opakowań termin przydatności do spożycia min. 6 m-cy 4)Ziele angielskie-10 kg w opakowaniach do 100 g Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zanieczyszczenia mechaniczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, trwałe zbrylenie,opakowania uszkodzone, brak oznakowania opakowań termin przydatności do spożycia min. 6 m-cy 5)Pieprz czarny mielony-80 kg opakowanie jednostkowe- torba polietylenowa spawana (materiał opakowania dopusczony do kontaktu z żywnością) o gramaturzze od 0,5 do 1 kg (opakowanie zbiorcze- pudło kartonowe do 10 kg) konsystencja: sypka, proszek bez grudek i zlepów; dopuscza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia; smak i zapach - właściwe dla przyprawy Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zanieczyszczenia mechaniczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, trwałe zbrylenie,opakowania uszkodzone, brak oznakowania opakowań termin przydatności do spozycia min. 6 m-cy 6)Koperek suszony-25 kg w opakowaniach do 100 g konsystencja: sypka,bez grudek i zlepów; dopuscza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia; smak i zapach - właściwe dla przyprawy Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zanieczyszczenia mechaniczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, trwałe zbrylenie,opakowania uszkodzone, brak oznakowania opakowań termin przydatności do spozycia min. 6 m-cy 7)Liść laurowy- 7 kg w opakowaniach do 100g smak i zapach-właściwe dla przyprawy, barwa- właściwa dla przyprawy Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zanieczyszczenia mechaniczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, trwałe zbrylenie,opakowania uszkodzone, brak oznakowania opakowań termin przydatności do spożycia min. 6 m-cy 8)Majeranek-10 kg w opakowaniach do 100g konsystencja: sypka, bez grudek i zlepów; dopuscza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia; smak i zapach - właściwe dla przyprawy Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zanieczyszczenia mechaniczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, trwałe zbrylenie,opakowania uszkodzone, brak oznakowania opakowań termin przydatności do spożycia min. 6 m-cy 9)Nać pietruszki suszona-30 kg konsystencja: sypka, bez grudek i zlepów; dopuscza się niewielkie łatwo rozsypujące się zbrylenia; smak i zapach - właściwe dla przyprawy Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zanieczyszczenia mechaniczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, trwałe zbrylenie,opakowania uszkodzone, brak oznakowania opakowań termin przydatności do spożycia min. 6 m-cy 10)Przyprawa uniwersalna(warzywna) w proszku-400 kg w opakowaniach jednostkowych do 1 kg Cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zanieczyszczenia mechaniczne, objawy pleśnienia, psucia, zawilgocenie, trwałe zbrylenie,opakowania uszkodzone, brak oznakowania opakowań termin przydatności do spożycia min. 6 m-cy 11)Przyprawa do zup w płynie-3500 kg w opakowaniach jednostkowych do 1 kg Produkt spożywczy otrzymany z surowców roślinnych, zwierzęcych lub ich mieszanin, z dodatkiem naturalnych przypraw roślinnych, spożywczych dodatków smakowo-zapachowych, substancji wzmacniających smak i zapach, substancji poprawiających strukturę produktu, naturalnych lub identycznych z naturalnymi barwników organicznych oraz innych substancji dopuszczonych do stosowania , który po przyrządzeniu stanowi przyprawę do dań; barwa- właściwa dla zastosowanych surowców i dodanych składników zpachowo-smakowych, jednolita w całym płynie; smak i zapach - charakterystyczny dla zawartych składników cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zmiana barwy, jej niejednolitość, trwałe rozwarstwienie składników, objawy fermentacji , psucia, brak ozakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne termin przydatności do spożycia min. 6 m-cy 12)Ocet spirytusowy 10%-350l ocet spirytusowy rektyfikowany 10 %, ocet wyprodukowany z przedestylowanego alkoholu pochodzenia rolniczego, struktura i konsystencja- jednolita, klarowna, płynna; barwa-naturalna przezroczysta;smak i zapach- czysty, mocno kwaśny cechy dyskwalifikujace: obce posmaki, zapachy, zmiana barwy-zmętnienie, zanieczyszczenia mechaniczne, stosowanie substancji zabronionej w normie PN_E-13188, sztuczne dodatki aromatyczno-smakowe, brak oznakowania butelek, ich uszkodzenia mechaniczne opakowanie jednostkowe - butelki szklane z nakrętką lub butelki z tworzyw sztucznych o pojemności do 1 l, opakowanie zbiorcze-zgrzewa termokurczliwa częstotliwość dostaw 1 raz w kwartale, termin przydatności do spożycia min. 9 m-cy 13)Musztarda - 2000 kg opakowanie jednostkowe- szklane bądź z tworzyw sztucznych dopuszczonych do kontaktu z żywnością o pojemności do 1 kg struktura i konsystencja: jednolita, kremowa, gęsta; barwa: właściwa dla zastosowanych surowców i dodanych składników zapachowo-smakowych, dopuszcza się występowanie czarnych punkcików w przypadku stosowania gorczycy czarnej, jednolita w całej masie; smak i zapach: piekący, słonawy, właściwy dla musztardy z wyczuwalnym zapachem przypraw, gorczycy; zawartość soli: nie więcej niż 3-5% cechy dyskwalifikujace: obce posmaki, zapachy, zmiana barwy, jej niejednolitość, trwałe rozwarstwienie składników, objawy fermentacji, pleśnienia, psucia, zanieczyszczenia , brak ozankowania opakowań, ich uszkodzernia mechaniczne termin przydatności do spożycia min 3 m-ce 14)Sól jadalna (jodowana)- 3000kg w opakowaniach 0,5-1 kg (torba polietylenowa spawana; opakowanie zbiorcze- pudło kartonowe do 10 kg) struktura i konsystencja: sypka (dopuszcza się nieliczne łatwo rozsypujące się zbrylenia), jednolita, bez grudek, barwa- biała cechy dyskwalifikujące: obce posmaki, zapachy, zmiana barwy, trwałe zbrylenia, zanieczyszczenia mechaniczne i organiczne, brak oznakowania opakowań, opakowania uszkodzone 15)Bułka tarta- 1100 kg w opakowaniach do 1 kg Wymagania jakościowe. Rozdrobnienie - cząstki nie większe niż 1 mm. Barwa - białoszarawa, niektóre cząstki z odcieniem żółtym lub brązowym. Smak i zapach - właściwy. Niedopuszczalny smak kwaśny, gorzki lub słodki oraz zapach stęchły, pleśni, nieswoisty lub obcy. Wilgotność - nie wyższa niż 15%. Niedopuszczalne zanieczyszczenia obce oraz domieszka rozdrobnionego pieczywa żytniego. 16)Budyń śmietankowy z cukrem-350 kg w opakowaniach jednostkowych do 10 kg deser przyrządzany na gorąco, smak śmietankowy, opakowanie jednostkowe - budyń należy pakować w worki papierowe wielowarstwowe z wkładem z folii polipropylenowej, termin przydatności do spożycia min. 6 m-cy grupa 2 1)Żurek w proszku- 1000 kg w opakowaniach jednostkowych do 10 kg produkt spożywczy otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych, zwierzęcych lub ich mieszanin z dodatkiem naturalnych przypraw roślinnych, spożywczcyh dodatków smakowo-zapachowych, substancji wzamacniajacych smak i zapach, substancji poprawiających strukturę produktu, naturalnych lub identycznych z naturalnymi barwników organicznych oraz innychsubstancji dopuszczonych do stosowania, który po przyrządzeniu stanowi zupę struktura i konsystencja: sypka, proszek lub granulki, z widocznymi kawałkami suszonych warzyw; zawartośc soli : nie więcej niż 10 % cechy dyskwalifikujace: obce posmaki, zapachy, niedostateczna ocena organoleptyczna produktu przez i po przyrządzeniu, zanieczyszczenia mechaniczne, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne termin przydatności do spożycia-min. 3m-ce 2)Bulion drobiowy-1300 kg produkt spożywczy otrzymany z odwodnionych, zagęszczonych lub przetworzonych surowców roślinnych, zwierzęcych lub ich mieszanin z dodatkiem naturalnych przypraw roślinnych, spożywczcyh dodatków smakowo-zapachowych, substancji wzamacniajacych smak i zapach, substancji poprawiających strukturę produktu, naturalnych lub identycznych z naturalnymi barwników organicznych oraz innychsubstancji dopuszczonych do stosowania, który po przyrządzeniu stanowi zupę cechy dyskwalifikujace: obce posmaki, zapachy, niedostateczna ocena organoleptyczna produktu przez i po przyrządzeniu, zanieczyszczenia mechaniczne, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne termin przydatności do spożycia-min. 3m-ce 3)Zupki jednoporcjowe instant bez gotowania-10000szt o gramaturze jednostkowej od 16- 20g (dostawca zobowiązuje się dostarczać produkt w stałej gramaturze) termin przydatności do spozycia min. 3 m-ce grupa 4 1)Leczo pieczarkowe-1000 kg w opakowaniach jednostkowych do 4 kg Pod pojęciem Leczo zamawiający rozumie przetworzone i zakonserwowane: pieczarki, paprykę wraz z innymi warzywami; smak:charakterystyczny dla leczo cechy dyskwalifikujące: obce smaki, zapachy, smak mocno słony lub stęchły, objawy psucia, pleśnienia, brak oznakowań opakowań, opakowania uszkodzone 2)Sałatka obiadowa szwedzka -2500 kg w opakowaniach szklanych do 4 kg cechy dyskwalifikujące: obce smaki, zapachy, smak mocno słony lub stęchły, objawy psucia, pleśnienia, brak oznakowań opakowań, opakowania uszkodzone W/w artykuły muszą spełniać parametry jakościowe wynikające z Polskich Norm przenoszących europejskie normy zharmonizowane lub z Polskich Norm oraz posiadać atest dopuszczenia do spożycia. Zamawiający wymaga, aby przedmiot zamówienia pochodził z bieżącej produkcji oraz tej samej partii produkcyjnej. Wymagania w zakresie znakowania i opakowań: 1. Produkt oznakowany będzie zgodnie z obowiązującym prawem sanitarnym . każde opakowanie transportowe musi zawierać etykietę zawierającą co najmniej następujące dane: a.nazwę produktu i rodzaj, b.wykaz składników , c.termin przydatności do spożycia, d.masę netto, e.warunki przechowywania , f.nazwę i adres producenta, 2.Opakowanie zbiorcze /transportowe - oplombowane pieczęcią producenta zawierającą dane producenta, asortyment, ilość, datę produkcji i datę przydatności 3.Materiały opakowaniowe i opakowania powinny być przechowywane w warunkach nieobniżających ich jakości, a przed użyciem sprawdzone pod względem uszkodzeń, czystości i zapachu, 4.Transport: specjalistycznym środkiem transportu, przystosowanym do transportowanego środka spożywczego. Transport powinien odbywać się w sposób zabezpieczający przed zgnieceniem, uszkodzeniem, zgniciem i zamoknięciem.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.87.10.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.10.00 - Ocet; sosy; mieszanki przypraw; mąka i mączka z gorczycy; gotowa musztarda Oryginalny kod CPV: 15.87.21.00 - Pieprz Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.21.00 - Pieprz Oryginalny kod CPV: 15.87.23.00 - Zioła Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.23.00 - Zioła Oryginalny kod CPV: 15.87.12.70 - Mieszanki przypraw Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.12.70 - Mieszanki przypraw Oryginalny kod CPV: 15.87.11.20 - Ocet Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.11.10 - Ocet lub produkty równoważne Oryginalny kod CPV: 15.87.12.50 - Musztarda Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.12.50 - Musztarda Oryginalny kod CPV: 15.87.24.00 - Sól Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.24.00 - Sól Oryginalny kod CPV: 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze gdzie indziej niesklasyfikowane, nawet suszone Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.00.00 - Różne produkty spożywcze i produkty suszone Oryginalny kod CPV: 15.89.14.00 - Zupy Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.14.00 - Zupy Oryginalny kod CPV: 15.89.15.00 - Buliony Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.15.00 - Buliony Oryginalny kod CPV: 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/ lub puszkowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane Oryginalny kod CPV: 15.33.15.00 - Warzywa konserwowane w occie Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.15.00 - Warzywa konserwowane w occie .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data rozpoczęcia: 26.08.2008.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać sie oferenci, którzy: - spełniają warunki art.22 ustawy Prawo zamówień publicznych - nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Celem potwierdzenia i oceny spełnienia warunków, stawianych Wykonawcom przez Zamawiającego oraz dla uznania formalnej poprawności oferta musi zawierać dokumenty wymienione w punkcie 5 specyfikacji istotnych warunków zamówienia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Aby oferta składana przez Wykonawców była ważna pod względem formalnym powinna zawierać: wypełniony formularz ofertowy-cenowy - wg wzoru(zał.1 SIWZ) oświadczenie oferenta o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznych -wg wzoru (zał. 2 SIWZ) oświadczenia oferenta o zapoznaniu sie z treścią SIWZ, umowy i nie wnoszeniu do nich uwag-wg wzoru (zał. 3 SIWZ) oświadczenie o wyrażeniu zgody na poddanie się rygorom procedur bezpieczeństwa realizowanych w trakcie przyjmowania dostaw (zał.4 SIWZ) oświadczenie o spełnieniu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie artykułami będącymi przedmiotem zamówienia oraz zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej tych artykułów z godnie z art.27 ust.1 i 2 ustawy z dnia 11.05.2001r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia - Dz.U. z 2005r.Nr 31, poz 265) (zał.5)(w celu poświadczenia spełnienia art. 22 ust.1 pkt.1 ustawy pzp) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert (w celu poświadczenia spełnienia art. 22 ust.1 pkt.1 ustawy pzp) aktualne zaświadczenia właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału ZUS lub KRUS potwierdzające odpowiednio,że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń , że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu -wystawione nie wcześniej niz 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert (w celu poświadczenia spełnienia art. 22 ust.1 pkt.4 ustawy pzp) Uzupełniony Wzór Umowy, parafowany na każdej stronie przez Osoby Uprawnione oraz oświadczenie o gotowości zawarcia umowy z Zamawiającym na warunkach Uzupełnionego Wzoru Umowy. (Wraz ze SIWZ, Wykonawca otrzymał od Zamawiającego wzór umowy na wykonanie Zamówienia (dalej Wzór Umowy). Wzór Umowy musi zostać uzupełniony przez Wykonawcę wyłącznie zgodnie ze wskazaniami zawartymi w SIWZ oraz we Wzorze Umowy, o dane dotyczące Wykonawcy oraz dane zawarte w ofercie (tj. cena). Tak uzupełniony Wzór Umowy określany jest dalej mianem Uzupełnionego Wzoru Umowy Dokumenty jakich żąda zamawiający powinny być w formie oryginału lub kserokopii poświadczonej przez Wykonawcę za zgodność z oryginałem. Brak jakiegokolwiek z wyżej wymienionych oświadczeń lub dokumentów, albo złożenie dokumentu w niewłaściwej formie (np. nie poświadczone przez wykonawcę za zgodność z oryginałem odpisy lub kopie)lub złożone dokumenty zawierają błędy spowoduje wykluczenie wykonawcy z postępowania z mocy art. 24 ust. 2 pkt. 3 z zastrzeżeniem art. 26 ust 3.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny ul.Eichendorffa 14 47-400 Racibórz.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 25.07.2008 godzina 10:00, miejsce: sekretariat Zakładu Karnego w Raciborzu ul.Eichendorffa 14 47-400 Racibórz.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: grupa 1.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: cynamon mielony- 10kg, kwasek cytrynowy- 8 kg, papryka słodka mielona- 40 kg, ziele angielskie- 10 kg, pieprz czarny mielony-80 kg, koperek suszony-25 kg, liśc laurowy- 7 kg, majeranek- 10kg, nac pietruszki suszona-30kg, przyprawa uniwersalna (warzywna) w proszku- 400kg, ocet spirytusowy 10%- 350l, przyprawa do zup w płynie- 3500kg, musztarda- 2000 kg, sól jadalna(jodowana)-3000 kg, bułka tarta- 1100 kg, budyń śmietankowy z cukrem- 350 kg, szczegółówy opis przedmiotu zamówienia- znajduje sie w Sekcji II pkt 1,3.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.10.00-4, 15.87.21.00-2, 15.87.23.00-4, 15.87.12.70-7, 15.87.11.20-1, 15.87.12.50-1, 15.87.24.00-5, 15.89.00.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 26.08.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: grupa 2.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: żurek w proszku- 1000 kg, bulion drobiowy- 1300 kg, zupki jednoporcjowe instant bez gotowania- 10000szt szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje się w sekcji II pkt 1.3.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.14.00-4, 15.89.15.00-5, 15.89.14.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 26.08.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: grupa 3.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: leczo pieczarkowe- 1000kg, sałatka obiadowa szwedzka - 2500 kg szczegółowy opis przedmiotu zamówienia znajduje sie w secji II pkt1.3.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.00-1, 15.33.15.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 26.08.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.