Ogłoszenie z dnia 2008-01-22
Pierzchnica: Dostawa artykółów spożywczych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół w Pierzchnicy
Numer ogłoszenia: 15167 - 2008; data zamieszczenia: 22.01.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół w Pierzchnicy, Kardynała Stefana Wyszyńskiego 5, 26-015 Pierzchnica, woj. świętokrzyskie, tel. 041 3538170, fax 041 3538620.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zespół Szkół.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykółów spożywczych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół w Pierzchnicy.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych wg asortymentu z podziałem na pakiety: PAKIET NR 1 - mrożonki, PAKIET NR II - ryby i produkty rybne, PAKIET NR III - produkty mleczarskie, PAKIET NR IV - pieczywo, PAKIET NR V - jaja, PAKIET NR VI - produkty przemiału zbóż, PAKIET NR VII - olej, PAKIET NR VIII - mięso-wędliny, PAKIET IX - drób i podroby drobiowe, PAKIET NR X - owoce i warzywa, PAKIET NR XI - pozostałe artykuły spożywcze. Dostawy realizowane będą na koszt i ryzyko dostawcy. Realizacja zamówienia odbywać się będzie sukcesywnie w ciągu 8 miesięcy roku. Miejsce realizacji zamówienia - magazyny stołówki szkolnej Zespołu Szkół w Pierzchnicy. Sposób realizacji -zamówienia częściowe, wielkość dostawy uzależniona będzie od potrzeb stołówki i ustalana na bieżąco z intendentką stołówki w trakcie realizacji umowy. Formularze cenowe określają ilość produktów, jakie winny być dostarczone w okresie 8 miesięcy. Ilości mogą ulec zwiększeniu lub zmniejszeniu w stosunku do wielkości całego zamówienia ze względu na aktualne potrzeby. Ewentualne zmiany ilości mogą być uzależnione w szczególności od - ilości przygotowywanych posiłków. Przedmiot zamówienia obejmuje również transport asortymentu do miejsca przeznaczenia oraz za i wyładunek.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 11.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 8.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy , którzy spełniają następujące warunki: 1. spełniają warunki określone w art. 22 ust.1 Pzp. oraz inne wymagania określone w ustawie i specyfikacji istotnych warunków zamówienia, 2. nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 Pzp. Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postępowaniu poprzez analizę treści złożonych przez Wykonawcę oświadczeń i dokumentów. Ocena wyżej wymienionych warunków zostanie dokonana zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wykonawca składa następujące dokumenty: 1. wypełniony formularz ofertowy wg. wzoru określonego w załączniku nr 1, 2. wypełniony wykaz zamawianych towarów w poszczególnych pakietach od I do XI wg. wzoru określonego w załączniku nr 2, 3. oświadczenia Wykonawcy o spełnieniu warunków , określonych w art. 22 ust. 1 Pzp oraz art. 24 ust. 1 i 2 Pzp wg. wzoru , stanowiącego załącznik nr 3, 4. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie, o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej , wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, 5. przedstawi oświadczenie o nie zaleganiu z opłacaniem podatków do Urzędu Skarbowego, z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne lub przedstawi zaświadczenie, że uzyskuje przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonanych decyzji właściwego organu. W przypadku składania oferty wspólnej, należy przedłożyć: 1.umowę regulującą współpracę podmiotów występujących wspólnie, 2. ofertę z dokumentami dla każdego partnera z osobna
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.pierzchnica.bip.jur.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół w Pierzchnicy ul. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 5 26-015 Pierzchnica biuro kierownika gospodarczego.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 01.02.2008 godzina 09:00, miejsce: Zespół Szkół w Pierzchnicy ul. Kardynała Stefana Wyszyńskiego 5 26-015 Pierzchnica biuro kierownika gospodarczego lub sekretariat Szkoły Podstawowej.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mrożonki.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mieszanka kompotowa kg 350. Fasola Szparagowa kg 200. Kalafior mrożony kg 200..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 8.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Ryby i produkty rybne..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z morszczuka kg 500..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 8.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Produkty mleczarskie..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ser twarogowy biały kg 450, śmietana 18% 120L, mało ekstra kg 400, śmietana 30% 700L, mleko 100L, jogurty 150ml 1000szt, ser żółty 30kg, margaryna 50kg, serek waniliowy 150g 300szt..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 8.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pieczywo.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb krojony 600g, chleb pszenny 600g, bułka kajzerka, bułka z jagodami, pączek nadziewany dżemem..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 8.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Jaja..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja szt 7500..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 8.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Produkty przemiału zbóż..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mąka pszenna typ 500 400kg, ryż 600kg, mąka ziemniaczana 60kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 8.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Olej..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Olej roślinny z pierwszego tłoczenia 650 litrów..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.10.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 8.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Mięso i wędliny.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso wieprzowe, wołowe i wędliny łącznie 4565 kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 8.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Drób i podroby drobiowe..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso drobiowe, kurczaki, udka drobiowe, skrzydełka łącznie 2000 kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 8.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Warzywa i owoce..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Warzywa i owoce..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 8.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Pozostałe artykuły spożywcze..
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pozostałe artykuły spożywcze w tym sól przyprawy sosy, makarony i zupy..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 8.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI PIERZCHNICA
więcej: przetargi PIERZCHNICA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa produktów spożywczych dla potrzeb Szkoły Podstawowej nr 99 we Wrocławiu z podziałem na zadania.
- Dostawy warzyw i owoców do Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich
- Sukcesywna dostawa produktów żywnościowych na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Kędzierzynie-Koźlu w II półroczu 2024 roku
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych
- Dostawy warzyw i owoców świeżych, kiszonych oraz mrożonych na II półrocze 2024 r.
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 7 w Chorzowie, ul. Łagiewnicka 16 - I/2024
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.