eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Olsztyn › Przedmiotem umowy są usługi wykonania 3 przeglądów konserwacyjnych sprzętu służby żywnościowej JW 3674 w Olsztynie z opcją wykonywania napraw awaryjnych, w obiektach znajdujących się na terenie miejscowości ( garnizonów) Olsztyn , Ostróda,Lipowiec gm. Szczytno i Lidzbark Warmiński

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-04-17

Olsztyn: Przedmiotem umowy są usługi wykonania 3 przeglądów konserwacyjnych sprzętu służby żywnościowej JW 3674 w Olsztynie z opcją wykonywania napraw awaryjnych, w obiektach znajdujących się na terenie miejscowości ( garnizonów) : Olsztyn , Ostróda,Lipowiec gm. Szczytno i Lidzbark Warmiński
Numer ogłoszenia: 150858 - 2013; data zamieszczenia: 17.04.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa 3674 , ul. Saperska 1, 10-073 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 5422815; 5423866; 5423856, faks 89 5422815.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wog.wp.mil.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: obrona.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem umowy są usługi wykonania 3 przeglądów konserwacyjnych sprzętu służby żywnościowej JW 3674 w Olsztynie z opcją wykonywania napraw awaryjnych, w obiektach znajdujących się na terenie miejscowości ( garnizonów) : Olsztyn , Ostróda,Lipowiec gm. Szczytno i Lidzbark Warmiński.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przeglądy konserwacyjne oraz naprawy awaryjne sprzętu służby żywnościowej JW 3674 w Olsztynie , tj. urządzeń do pieczenia, gotowania i podgrzewania, urządzeń chłodniczych, maszyn rozdrabniających, maszyn czyszczących i myjących, znajdujących się w miejscowościach ( garnizonach) Olsztyn, Ostróda,Lipowiec gm. Szczytno i Lidzbark Warmiński, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia, stanowiącym załącznik do ogłoszenia, znajdujący się na stronie internetowej Zamawiającego.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 50.88.20.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie opisano

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie opisano

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie opisano

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie opisano

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Nie opisano

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.22wog.wp.mil.pl
    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: JW 3674 Olsztyn, 10-073 Olsztyn ul. Saperska 1 ( opis przedmiotu zamówienia, warunki realizacji usługi określono w projekcie umowy) - www.22wog.wp.mil.pl.

    IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 22.04.2013 godzina 15:00, miejsce: JW 3674 Olsztyn, 10-073 Olsztyn ul. Saperska 1. Oferty należy przesłać na fax. nr 89 542 34 50 lub e-mail: jw3674.zamowienia@wp.mil.pl jako dokument zeskanowany.

    IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Przeglądy konserwacyjne oraz naprawy awaryjne sprzętu służby żywnościowej w m. Olsztyn i m. Ostróda.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przeglądy konserwacyjne oraz naprawy awaryjne sprzętu służby żywnościowej m. Olsztyn i m. Ostróda tj. przegląd i konserwacje urządzeń do pieczenia, gotowania i podgrzewania, urządzeń chłodniczych maszyn rozdrabniających oraz maszyn czyszczących i myjących.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 50.88.20.00-1.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Przeglądy konserwacyjne oraz naprawy awaryjne sprzętu służby żywnościowej m. Lipowiec gm. Szczytno.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przeglądy konserwacyjne oraz naprawy awaryjne sprzętu służby żywnościowej m. Lipowiec gm. Szczytno tj. urządzeń do pieczenia, gotowania i podgrzewania , urządzeń chłodniczych, maszyn rozdrabniających, maszyn czyszczących i myjących.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 50.88.20.00-1.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Przeglądy konserwacyjne oraz naprawy awaryjne sprzętu służby żywnościowej m. Lidzbark Warmiński.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przeglądy konserwacyjne oraz naprawy awaryjne sprzętu służby żywnościowej m. Lidzbark Warmiński tj. urządzeń do pieczenia, gotowania i podgrzewania , urządzeń chłodniczych, maszyn rozdrabniających, maszyn czyszczących i myjących.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 50.88.20.00-1.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.