Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-05-27
Lubliniec: Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą różnych artykułów spożywczych na rzecz Domu Pomocy Społecznej Dom Kombatanta im. św. Rafała Kalinowskiego 42-700 Lubliniec, ul. dr Emila Cyrana 10
Numer ogłoszenia: 146908 - 2010; data zamieszczenia: 27.05.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej "Dom Kombatanta" im. św. Rafała Kalinowskiego , ul. Cyrana 10, 42-700 Lubliniec, woj. śląskie, tel. 034 3564004, faks 034 3564192.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Samorządowa jednostka organizacyjna nie mająca osobowości prawnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sprzedaż wraz z sukcesywną dostawą różnych artykułów spożywczych na rzecz Domu Pomocy Społecznej Dom Kombatanta im. św. Rafała Kalinowskiego 42-700 Lubliniec, ul. dr Emila Cyrana 10.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Cukier kg 1 kg 2 500 Cukier puder 500g 1 szt 50 Cukier waniliowy 32g 1 szt 100 Kasza kukurydziana kg 1 kg 150 Kasza gryczana kg 1 kg 125 Kasza jęczmienna kg 1 kg 170 Kasza manna kg 1 kg 200 Mąka pszenna typ 450 lub 500 kg 1 kg 900 Mąka ziemniaczana kg 1 kg 300 Mak kg 1 kg 10 Makaron Czaniec 4-jajeczny 250g 1 szt 750 lub równoważny* Makaron zacierka kg 1 kg 40 Płatki jęczmienne kg 1 kg 75 Płatki ryżowe kg 1 kg 50 Płatki owsiane kg 1 kg 75 Ryż kg 1 kg 300 Sól kg 1 kg 500 Aromat do ciast szt 1 szt 10 Ciastka kruche różne rodzaje ( z cukrem, kg 1 kg 200 czekoladą, marmoladą itp..) Chrzan tarty 200g 1 szt 150 Czosnek granulowany 20g 1 szt 350 Gałka muszkat. miel. 10g 1 szt 6 Herbata 100g 1 szt 950 Herbatniki bez cukru kg 1 kg 12 Imbir mielony 15g 1 szt 6 Kakao naturalne ciemne 100g 1 szt 40 Kawa zbożowa kg 1 kg 150 Kminek 20g 1 szt 50 Krakersy 180g 1 szt 200 Kwasek cytrynowy 50g 1 szt 150 Liść laurowy 8g 1 szt 60 Majeranek 10g 1 szt 150 Majonez dekoracyjny 400g 1 szt 125 Margaryna mleczna (kostka 250g) kg 1 kg 150 Masło roślinne (kostka 250g) kg 1 kg 150 Miód w pudełkach (nie w saszetkach) 25g 1 szt 2 500 Musztarda 190g 1 szt 200 Natka pietruszki suszona kg 1 kg 2 Ocet 0,5l 1 szt 60 Olej 3l 1 szt 50 Olej 1l 1 szt 175 Olej 0,5l 1 szt 50 Paluszki 70g 1 szt 700 Papryka słodka 20g 1 szt 200 Pasztet drobiowy PROFI Wielkopolski 131g 1 szt 1 100 lub równoważny* Przyprawa w płynie typu Maggi 0,96l 1 szt 175 Pieprz czarny mielony 50g 1 szt 175 Pieczywo chrupkie wielozbożowe 180-220g 1 szt 250 Posypka do ciast szt 1 szt 10 Przyprawa CURRY szt 1 szt 10 Przyprawa do piernika szt 1 szt 8 Przyprawa ziarenka smaku kg 1 kg 180 Sos Tatarski 250g 1 szt 25 Suchary (bez cukru) 290g 1 szt 100 Wafle bez cukru 70-80g 1 szt 200 Wafle luz kg 1 kg 100 Ziele angielskie op szt 1 szt 75 Żelatyna 50g 1 szt 200 Jaja L szt 1 szt 22 500 Barszcz czerwony 5 kg 1 szt 3 Bulion jarzynowy kg 1 kg 10 Bulion czosnkowy kg 1 kg 8 Bulion o smaku wędzonki kg 1 kg 8 Bulion Granox kg 1 kg 10 Bulion grzybowy kg 1 kg 5 Przyprawa do kurczaka kg 1 kg 5 Przyprawa Fix do gulaszu kg 1 kg 10 Przyprawa do ryb 1,1 kg 1 szt 8 Rosół z kury bulion instant kg 1 kg 10 Sos de Paris kg 1 kg 18 Sos bolognese kg 1 kg 3 Sos pieczeniowy 1,5 kg 1 szt 15 Sos meksykański kg 1 kg 8 Sos ziołowo-czosnkowy 1,5 kg 1 szt 13 Zupa grzybowa 2 kg 1 szt 15 Zupa pieczarkowa 1,44 kg 1 szt 5 Brzoskwinie (puszki) 850g 1 szt 5 Dżem 280g 1 szt 400 Fasola konserwowa 500g 1 szt 400 Fasola czerwona 400g 1 szt 100 Groszek konserwowy 400g 1 szt 600 Kompot wiśnia 0,9l 1 szt 200 Kompot czarna porzeczka 0,9l 1 szt 200 Koncentrat pomidorowy 200g 1 szt 130 KOTLIN lub PUDLISZKI 30% lub równoważny* Koncentrat pomidorowy 0,9l 1 szt 130 KOTLIN lub PUDLISZKI 30% lub równoważny* Kotlety sojowe 100g 1 szt 50 Ketchup 500g 1 szt 50 Kukurydza konserwowa 400g 1 szt 100 Mandarynki (puszki) 312g 1 szt 5 Ogórek konserwowy 900 ml 1 szt 60 Papryka konserwowa 900 ml 1 szt 60 Powidła śliwkowe 400g 1 szt 175 Rodzynki kg 1 kg 4 Szczaw konserwowy 350g 1 szt 100 Sok owocowy bez cukru 200 ml 1 szt 700 Makaron świderki 4-jajeczny kg 1 kg 300 Makaron muszelki 4-jajeczny kg 1 kg 100 Makaron nitki 4-jajeczny kg 1 kg 50 Makaron gwiazdki 4-jajeczny kg 1 kg 50.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 03.14.25.00-3, 15.32.00.00-7, 15.33.14.00-1, 15.32.17.00-1, 15.33.14.27-6, 15.33.24.00-8, 15.33.14.62-3, 15.43.10.00-8, 15.41.12.00-4, 15.61.21.00-2, 15.61.41.00-6, 15.83.10.00-2, 15.86.41.00-3, 15.87.12.30-5, 15.87.12.73-8, 15.85.11.00-9, 15.87.12.50-1, 15.87.11.10-8, 15.87.24.00-5, 15.86.10.00-1.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2010.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania tego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia w oparciu o dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania tego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia w oparciu o dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania tego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia w oparciu o dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania tego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia w oparciu o dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełniania tego warunku będzie dokonywana metodą spełnia lub nie spełnia w oparciu o dokumenty i oświadczenia dołączone do oferty.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
- aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
1. Oświadczenie o spełnianiu wymagań określonych w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia - podpisane przez osoby/ę upoważnione/a do reprezentowania Wykonawcy. 2. Oświadczenie o braku zaległości wobec właściwego Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych podpisane przez osoby/ę upoważnione/ą do reprezentowania Wykonawcy
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
Zamawiający zastrzega sobie prawo dopuszczenia zmian w umowie w przypadku: - zmian regulacji prawnych obowiązujących w dniu podpisania umowy (m.in. zmian stawki podatku VAT). - gdy zmiany będą korzystne dla Zamawiającego i nie będą: * wprowadzone nowe warunki, które gdyby zostały ujęte w ramach procedury przetargowej udzielenie zamówienia uniemożliwiłoby dopuszczenie innych ofert niż ta która została pierwotnie dopuszczona, * modyfikowały równowagi ekonomicznej umowy na korzyść Wykonawcy w sposób, który nie był przewidziany w postanowieniach pierwotnego zamówienia.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.lubliniec.starostwo.bip.info.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej Dom Kombatanta im. św. Rafała Kalinowskiego,
42-700 Lubliniec, ul. dr Emila Cyrana 10.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 07.06.2010 godzina 10:45, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Dom Kombatanta im. św. Rafała Kalinowskiego, 42-700 Lubliniec, ul. dr Emila Cyrana 10, sekretariat pok. nr 35.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie nr 1.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cukier kg 1 kg 2 500 Cukier puder 500g 1 szt 50 Cukier waniliowy 32g 1 szt 100 Kasza kukurydziana kg 1 kg 150 Kasza gryczana kg 1 kg 125 Kasza jęczmienna kg 1 kg 170 Kasza manna kg 1 kg 200 Mąka pszenna typ 450 lub 500 kg 1 kg 900 Mąka ziemniaczana kg 1 kg 300 Mak kg 1 kg 10 Makaron Czaniec 4-jajeczny 250g 1 szt 750 lub równoważny* Makaron zacierka kg 1 kg 40 Płatki jęczmienne kg 1 kg 75 Płatki ryżowe kg 1 kg 50 Płatki owsiane kg 1 kg 75 Ryż kg 1 kg 300 Sól kg 1 kg 500.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.83.10.00-2, 15.61.21.30-1, 15.85.11.00-9, 03.21.13.00-6, 15.87.24.00-5.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie nr 2.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Aromat do ciast szt 1 szt 10 Ciastka kruche różne rodzaje ( z cukrem, kg 1 kg 200 czekoladą, marmoladą itp..) Chrzan tarty 200g 1 szt 150 Czosnek granulowany 20g 1 szt 350 Gałka muszkat. miel. 10g 1 szt 6 Herbata 100g 1 szt 950 Herbatniki bez cukru kg 1 kg 12 Imbir mielony 15g 1 szt 6 Kakao naturalne ciemne 100g 1 szt 40 Kawa zbożowa kg 1 kg 150 Kminek 20g 1 szt 50 Krakersy 180g 1 szt 200 Kwasek cytrynowy 50g 1 szt 150 Liść laurowy 8g 1 szt 60 Majeranek 10g 1 szt 150 Majonez dekoracyjny 400g 1 szt 125 Margaryna mleczna (kostka 250g) kg 1 kg 150 Masło roślinne (kostka 250g) kg 1 kg 150 Miód w pudełkach (nie w saszetkach) 25g 1 szt 2 500 Musztarda 190g 1 szt 200 Natka pietruszki suszona kg 1 kg 2 Ocet 0,5l 1 szt 60 Olej 3l 1 szt 50 Olej 1l 1 szt 175 Olej 0,5l 1 szt 50 Paluszki 70g 1 szt 700 Papryka słodka 20g 1 szt 200 Pasztet drobiowy PROFI Wielkopolski 131g 1 szt 1 100 lub równoważny* Przyprawa w płynie typu Maggi 0,96l 1 szt 175 Pieprz czarny mielony 50g 1 szt 175 Pieczywo chrupkie wielozbożowe 180-220g 1 szt 250 Posypka do ciast szt 1 szt 10 Przyprawa CURRY szt 1 szt 10 Przyprawa do piernika szt 1 szt 8 Przyprawa ziarenka smaku kg 1 kg 180 Sos Tatarski 250g 1 szt 25 Suchary (bez cukru) 290g 1 szt 100 Wafle bez cukru 70-80g 1 szt 200 Wafle luz kg 1 kg 100 Ziele angielskie op szt 1 szt 75 Żelatyna 50g 1 szt 200.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.87.00.00-3, 15.33.10.00-7, 15.86.30.00-5, 15.84.10.00-5, 15.86.10.00-1, 15.43.10.00-8, 15.83.16.00-8, 15.87.12.50-1, 15.87.11.10-8, 15.41.11.00-3, 15.82.11.50-5, 15.13.13.10-1, 15.87.12.60-4, 24.91.10.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie nr 3.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja L szt 1 szt 22 500.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 03.14.25.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie nr 4.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Barszcz czerwony 5 kg 1 szt 3 Bulion jarzynowy kg 1 kg 10 Bulion czosnkowy kg 1 kg 8 Bulion o smaku wędzonki kg 1 kg 8 Bulion Granox kg 1 kg 10 Bulion grzybowy kg 1 kg 5 Przyprawa do kurczaka kg 1 kg 5 Przyprawa Fix do gulaszu kg 1 kg 10 Przyprawa do ryb 1,1 kg 1 szt 8 Rosół z kury bulion instant kg 1 kg 10 Sos de Paris kg 1 kg 18 Sos bolognese kg 1 kg 3 Sos pieczeniowy 1,5 kg 1 szt 15 Sos meksykański kg 1 kg 8 Sos ziołowo-czosnkowy 1,5 kg 1 szt 13 Zupa grzybowa 2 kg 1 szt 15 Zupa pieczarkowa 1,44 kg 1 szt 5.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.89.10.00-0, 15.87.00.00-7, 15.87.12.60-4.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zadanie nr 5.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Brzoskwinie (puszki) 850g 1 szt 5 Dżem 280g 1 szt 400 Fasola konserwowa 500g 1 szt 400 Fasola czerwona 400g 1 szt 100 Groszek konserwowy 400g 1 szt 600 Kompot wiśnia 0,9l 1 szt 200 Kompot czarna porzeczka 0,9l 1 szt 200 Koncentrat pomidorowy 200g 1 szt 130 KOTLIN lub PUDLISZKI 30% lub równoważny* Koncentrat pomidorowy 0,9l 1 szt 130 KOTLIN lub PUDLISZKI 30% lub równoważny* Kotlety sojowe 100g 1 szt 50 Ketchup 500g 1 szt 50 Kukurydza konserwowa 400g 1 szt 100 Mandarynki (puszki) 312g 1 szt 5 Ogórek konserwowy 900 ml 1 szt 60 Papryka konserwowa 900 ml 1 szt 60 Powidła śliwkowe 400g 1 szt 175 Rodzynki kg 1 kg 4 Szczaw konserwowy 350g 1 szt 100 Sok owocowy bez cukru 200 ml 1 szt 700.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 03.22.23.30-5, 15.33.10.00-7, 15.32.10.00-4, 15.33.14.25-2, 03.22.21.15-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Zadanie nr 6.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Makaron świderki 4-jajeczny kg 1 kg 300 Makaron muszelki 4-jajeczny kg 1 kg 100 Makaron nitki 4-jajeczny kg 1 kg 50 Makaron gwiazdki 4-jajeczny kg 1 kg 50.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.85.11.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2010.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z LUBLIŃCA
- Zabezpieczenie substancji zabytkowego budynku Zespołu Szkół nr 1 w Lublińcu poprzez realizację robót dociepleniowych
- Pełnienie funkcji insp. nadz. inwestorskiego dla inwestycji pn.Modernizacja dróg powiatowych w Powiecie Lublinieckim wraz z zakupem niskoemisyjnego taboru transportowego na potrzeby SP ZOZ w Lublińcu
- "Zabezpieczenie substancji zabytkowego budynku Zespołu Szkół nr 1 w Lublińcu poprzez realizację robót budowlanych w obrębie dachu budynku"
- Zabezpieczenie substancji zabytkowego budynku Centrum Kształcenia Zawodowego i Ustawicznego w Lublińcu poprzez realizację robót dociepleniowych
więcej: przetargi w Lublińcu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych Z PODZIAŁEM NA CZĘŚCI dla Uzdrowiska Lądek - Długopole S.A.
- Dostawy różnych produktów spożywczych do Internatu Zespołu Szkół Mechanicznych, Elektrycznych i Elektronicznych w Toruniu
- Sukcesywna dostawa jabłek, owoców, warzyw i ziemniaków dla Domu Pomocy Społecznej w Krakowie, ul. Krakowska 55
- ZAKUP I DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 1 W MILANÓWKU CZĘŚĆ 1 - CZĘŚĆ 3
- Dostawy artykułów ogólnospożywczych dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Mnichowie na II półrocze 2024 roku.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki MOPS w Lipnie w drugiej połowie 2024 r.
więcej: Jaja »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.