eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Laszki › Dostawa artykułów spożywczych do DPS w Wysocku

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-06-06

Laszki: Dostawa artykułów spożywczych do DPS w Wysocku
Numer ogłoszenia: 145348 - 2011; data zamieszczenia: 06.06.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Wysocku , Wysocko 2, 37-543 Laszki, woj. podkarpackie, tel. 016 6285357.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przetargi.ipzp.pl/dpswysocko

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych do DPS w Wysocku.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych do DPS w Wysocku Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot niniejszego zamówienia obejmuje dostawę artykułów spożywczych według Kodu CPV - 15.00.00.00-8 w następujących kategorii: Kategoria Nr 1 - dostawa WARZYW, OWOCÓW , JAJ Kategoria Nr 2 - dostawa WĘDLIN I MIĘSA Kategoria Nr 3 - dostawa NABIAŁU Kategoria Nr 4 - dostawa MROŻONEK I KONSERWY RYBNYCH Kategoria Nr 5 - dostawa PIECZYWA Kategoria Nr 6 - dostawa WYROBÓW CUKIERNICZYCH Kategoria Nr 7 - dostawa POZOSTAŁYCH RÓŻNYCH ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, ARTYKUŁÓW SYPKICH I DŻEMÓW Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmniejszenia ilości zamówionego towaru. Zamawiający będzie składał Wykonawcy sukcesywne zamówienia przekazywane faxem lub telefonicznie i potwierdzone faxem następnego dnia . Zamówienie będzie składane z 2 - dniowym wyprzedzeniem przed ustalonym terminem dostawy. Osoba upoważnioną do składania zamówienia jest Insp. ds. Żywienia. Wykonawca dostarczy towar bez względu na wielkość zamówienia w ciągu 2 dni roboczych licząc od dnia otrzymania zamówienia. Zamawiany towar Wykonawca dostarczać będzie na własny koszt do magazynu DPS w godz. od 7 do 11. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć zamówiony towar w opakowaniu zapewniającym odpowiednie warunki sanitarne oraz zabezpieczającym go przed zniszczeniem lub uszkodzeniem, transportem spełniającym wymagania higieniczno - sanitarne. Dla wyrobów mleczarskich i mięsa Wykonawca zobowiązuje się do zachowania tzw. Ciągu chłodniczego, tj. przechowywania i transportu wyrobów w urządzeniach spełniających warunki techniczne przewidziane w polskiej normie. Zamawiający zobowiązany jest każdorazowo w obecności przedstawiciela Wykonawcy dokonać ilościowego i jakościowego odbioru towaru, który potwierdza przez pokwitowanie dowodu dostawy. 1.Zamawiający zobowiązuje się do zbadania towaru podczas odbioru i dokona sprawdzenia : 1.1 Warunków transportu, w tym czystości środka transportu opakowań i inne warunki mające wpływ na jakość zdrowotną przewożonych artykułów oraz sposób wyładowania zapobiegający ich zanieczyszczeniu 1.2 Dokumentacji dotyczącej dostarczonych artykułów spożywczych , w tym pochodzenia, producenta, daty produkcji i świadectwo kontroli jakości. 1.3 Opakowań zbiorczych i jednostkowych: obce zapachy, uszkodzenia , zawilgocenie, bombaż puszek, obecności szkodników itp. 1.4 Znakowania artykułów spożywczych, a zwłaszcza terminu przydatności do spożycia i daty minimalnej trwałości, czytelności i trwałości znakowania, 1.5 Cech organoleptycznych, widocznych zanieczyszczeń, zapleśnienia, szkodników itp. 2.W przypadku niedochowania powyższych wymogów Wykonawca ma obowiązek uznania reklamacji jakości dostarczonego towaru i na własny koszt jest zobowiązany wymienić towar na pełnowartościowy, nie budzący żadnych zastrzeżeń oraz w razie potrzeby zastosować inny środek transportu. 2. Odpowiedzialność za dostarczany i odbierany towar określa moment odbioru towaru ( przekazania) 3. W razie stwierdzenia braków Wykonawca uzupełni towar w tym samym dniu lub najpóźniej następnego dnia bez żadnej dopłaty. 4. Wykonawca zobowiązuje się dostarczać towar dobrej jakości tj. świeży, I gatunku, czysty, bez obcych zapachów o właściwej gramaturze oraz z właściwym terminem przydatności do spożycia 5.Termin przydatności dostarczonego towaru ma być nie mniejszy niż 50 % całkowitego okresu przydatności do spożycia. 6.Towar będzie oznaczony zgodnie z obowiązującymi przepisami. Musi posiadać na opakowaniu opis i cechowanie określające jego właściwości. Opakowanie nie powinno wskazywać oznak uszkodzeń mechanicznych. Towar nie może wykazać oznak nieświeżości, przemrożenia bądź zepsucia. 7. W celu potwierdzenia jakości dostarczanego przez Wykonawcę towaru Wykonawca zobowiązany jest do przedłożenia Zamawiającemu dokumentacji dotyczącej artykułów spożywczych, określających w szczególności ich pochodzenie, producenta, datę produkcji, świadectwo kontroli jakości (Handlowy Dokument Identyfikacyjny) 8. Brak wymaganych dokumentów wstrzymuje zapłatę za dostarczony towar. 9. W razie stwierdzenia przy odbiorze towaru , że nie odpowiada on zamówionemu asortymentowi lub nie spełnia norm jakościowych, zamawiający ma prawo odmówić jego odbioru, a Wykonawca zobowiązany jest niezwłocznie do dostarczenia nowego towaru. 10. W razie dostarczenia towaru złej jakości, której nie można było stwierdzić w trakcie odbioru towaru odbiorca ma prawo złożenia pisemnej lub telefonicznej reklamacji w ciągu 24 godzin od jego wykrycia, a Wykonawca jest zobowiązany wymienić reklamowany towar na wolny od wad..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.22.10.00-6, 03.22.00.00-9, 03.21.21.00-1, 03.14.25.00-3, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.11.10.00-9, 15.11.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.88.10.00-7, 15.43.00.00-1, 15.22.10.00-3, 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-9, 15.11.20.00-6, 15.23.40.00-7, 15.81.10.00-6, 15.84.23.00-5, 15.33.22.00-6, 15.85.10.00-8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda od Wykonawców wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy spełniający wymagania określone w art. 22 ust. 1 ustawy: a) posiadają uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie, oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; c) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy. 2. Spełnienie warunku zostanie uznane, jeżeli Wykonawca w formie pisemnej przedłoży oświadczenie, że spełnia warunki udziału w postępowaniu zgodnie z wymaganiami określonymi w art. 22 ust. 1, art. 24 ustawy pzp oraz przedłoży aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - data wystawienia nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Metodą spełnia - nie spełnia w oparciu o przedłożone dokumenty. 3. Wykonawcy mogą wspólnie ubiegać się o udzielenie zamówienia (np konsorcjum, spółka cywilna), ustanawiając pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu albo reprezentowania w postępowaniu i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego (do oferty należy załączyć odpowiednie pełnomocnictwo). W takim przypadku warunki udziału w postępowaniu, dotyczące wykonawcy, odnoszą się odpowiednio do wykonawców, którzy ubiegają się wspólnie o zamówienie publiczne. Wszelka korespondencja oraz rozliczenia dokonywane będą wyłącznie z podmiotem występującym jako pełnomocnik pozostałych. Oferta musi być podpisana w taki sposób, by prawnie zobowiązywała wszystkie podmioty występujące wspólnie. Wykonawcy wspólnie ubiegający się o zamówienie ponoszą solidarną odpowiedzialność za wykonanie umowy. 4. W przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia , warunki określone w pkt.1a do 1c winien spełniać jeden Wykonawca lub Wykonawcy wspólnie, natomiast warunki określone w pkt. 1d winni spełniać wszyscy Wykonawcy osobno.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawca dostarczy artykuły spożywcze do magazynu DPS własnym transportem na własny koszt.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przetargi.ipzp.pl/dpswysocko
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Wysocku; 37-543 Laszki; powiat jarosławski; woj. podkarpackie.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.06.2011 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Wysocku; 37-543 Laszki Sekretariat - Budynek Administracyjny.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: WARZYWA, OWOCE,JAJA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa warzyw, owoców, jaj w asortymencie i ilości: 1. Pietruszka Kg 100 2. Marchew Kg 450 3. Cebula Kg 300 4. Buraczki ćwikłowe Kg 250 5. Fasola Jaś Kg 25 6. Kapusta czerwona kg 80 7. Kapusta biała Kg 350 8. Ogórki kiszone kg 60 9. Kapusta pekińska kg. 150 10. Pomidory Kg 200 11. Ogórek zielony Kg 100 12. Pory Kg 80 13. Natka pietruszki (pęczek) Szt. 120 14. Koperek zielony (pęczek) Szt. 160 15. Sałata zielona kg 25 16. Seler Kg 100 17. Szczypiorek Szt. 120 18. Mak niebieski Kg 4 19. Papryka świeża Kg 15 20. Kapusta kiszona Kg 160 21. Pieczarki świeże kg 60 22. Susz koperku 20g. szt 20 23. Susz natki pietruszki 20g. szt 20 24. Czosnek Kg 12 25. Ziemniaki Kg 6000 26 Banany Kg 230 27 Pomarańcze Kg 80 28 Jabłka Kg 500 29 Cytryny Kg 20 30 Klementynki Kg 160 31 Jaja Szt. 7500.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.22.10.00-6, 03.22.00.00-9, 03.21.21.00-1, 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: WĘDLINY I MIĘSA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wędlin i mięsa w asortymencie i ilości:1. Szynka drobiowa Kg 50 2. Szynka wieprzowaextra Kg 30 3. Kiełbasa szynkowa wp. extra Kg 50 4. Kiełbasa zwyczajna Kg 130 5. Kiełbasa parówkowa Kg 130 6. Kiełbasa krakowska parzona Kg 70 7. Kiełbasa wiejska Kg 30 8. Kiełbasa mortadela Kg 60 9. Kiełbasa lencz Kg 70 10. Parówki śniadaniowe Kg 40 11. Kiszka gryczana wiejska Kg 70 12. Pieczeń myśliwska Kg 120 13. Pasztet luzem wp. delikatesowy Kg 50 14. Pasztetowa firmowa Kg 60 15. Salceson regionalny Kg 70 16. Smaczek konserwowy Kg 90 17. Szynka kanapkowa Kg 80 18. Boczek wędzony Kg 30 19. Baleron got. wieprz. Kg 40 20. Szynka konserwowa blok Kg 70 21 Parówki drobiowe Kg 40 22 Polędwica wieprzowamięso Kg 50 23 Karkówka wieprzowa bez kości Kg 150 24 Kości wieprzowe pokrzepowe Kg 200 25 Łopatka wp. b/k mięso Kg 140 26 Mięso mielone wp. Kg 200 27 Galareta wp. kg 60 28 Mięso - pieczeń wołowa ekstra kg 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.11.11.11-9, 15.11.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: NABIAŁ.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa nabiału w asortymencie i ilości: 1. Twaróg chudy Kg 250 2. Śmietana 18 % L 430 3. Masło z olejem extra 200g Kg 160 4. Ser żółty salami Kg 50 5. Ser topiony 100 g Szt. 900 6. Ser plastry 150 g Szt. 200 7. Mleko pasteryzowane homogenizowane folia 2 % L 3100 8. Masło roślinne 500 g Kg 500 9. Jogurt owocowy 125 g Szt. 1800 10. Kefir 200g szt 1000 11 Maślanka 1l l 240 12 Margaryna mleczna 250g kg 180.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3, 15.88.10.00-7, 15.43.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: MROŻONKI I KONSERWY RYBNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa mrożonek i konserw rybnych w asortymencie i ilości:1. Śledź w pomidorach ( 170 g konserwa ) Szt. 250 2. Śledź w oleju ( 170 g konserwa ) Szt. 250 3. Szprot w pomidorach ( 170 g konserwa ) Szt. 300 4. Szprot w oleju ( 170 g konserwa ) Szt. 250 5. Filety z makreli ( 170 g konserwa ) Szt. 70 6. Paprykarz szczeciński ( 300 g konserwa ) Szt. 150 7. Tuńczyk (185g konserwa) szt 120 8. Fasolka szparagowa ( 400 g mrożona) szt 130 9. Kalafior ( 400 g mrożony) szt 200 10. Barszcz ukraiński( 450 g mrożony) szt 130 11. Płaty rybne mrożone filet- panga Kg 100 12. Kości kulinarne mrożone Kg 50 13. Wątróbka drobiowa mrożona Kg 60 14. Noga z kurczaka mrożona (udziec) Kg 300 15. Kurczak kg 300 16. Śledź w oleju 2.0 kg (wiadro) Kg 50 17. Kotlety rybne panierowane kg 40 18 Mieszanka kompotowa 450g szt 60 19 Bukiet jarzyn 450g. szt 380 20 Dorsz wędzony kg 70.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.22.10.00-3, 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-9, 15.11.20.00-6, 15.23.40.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa pieczywa w asortymencie i ilości:1. Chleb 950 g Szt. 2830 2. Chleb razowy mieszany 750g szt 1520 3. Chleb owsiany 400g szt 1130 4. Chałka 500g. Szt 40 5. Bułka zwykła 100 g Szt. 7000 6 Rogal słodki 100 g Szt. 600 7 Drożdżówka 90g. Szt 800 8 Kartoflaki 100g szt 120.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: WYROBY CUKIERNICZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa wyrobów cukierniczych w asortymencie i ilości:1. Herbatniki lekkie ciastka bez cukru(73 g paczki) szt 250 2. Wafelki bez cukru(70 g paczki) szt 700 3. Ciastka deserowe(75 g) szt 200 4. Czekolada bez cukru (80 g ) Szt. 40 5. Czekolada (100 g ) Szt. 270 6. Baton 35 g ( 7 days ) Szt. 700 7. Listki waflowe b/c( 32 g ) Szt. 600.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.84.23.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: POZOSTAŁE RÓŻNE ARTYKUŁY SPOŻYWCZE, ARTYKUŁY SYPKIE I DŻEMY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa różnhych artykułów spożywczych, artykułów sypkich i dżemów w asortymencie i ilości:1. Amoniak spożywczy( 25 g ) Szt. 5 2. Herbata indyjska 100 g Szt. 800 3. Napój herbaciany w granul. ( 300 g ) Szt. 70 4. Sól kuchenna 1 kg Kg 150 5. Soda oczyszczona( 30 g ) Szt. 5 6. Olej uniwersalny 1 l Szt. 70 7. Olej uniwersalny 3 l Szt. 5 8. Smalec kostka (250 g) Kg 80 9. Chrzan tarty( 270 g ) szt 60 10. Kukurydza konserwowa ( 400 g ) szt 80 11. Koncentrat pomidorowy 30 % (200g) szt 220 12. Pasztet drobiowy ( 290 g ) Szt. 500 13. Groszek konserwowy( 400 g ) szt 70 14. Papryka konserwowa 0.9l Szt. 130 15. Ogórki konserwowe( 0,9 l ) Szt. 70 16. Cukier kryształ 1 kg Kg 1200 17. Cukier puder 0,5 kg Kg 10 18. Kakao naturalne 200 g Szt. 20 19. Rosół kostka ( 120 g ) Szt. 40 20. Żurek śląski ( 46 g ) szt 40 21. Zupa pieczarkowa( 59 g torebki ) szt 20 22. Zupa ogonowa(57g torebki ) szt 40 23. Sos pieczarkowy (27 g ) Szt. 30 24. Musztarda łagodna ( 470 g ) szt 170 25. Majonez ( 0,9 l ) Szt. 25 26. Ocet 10 % L 30 27. Przyprawa w płynie 0,9 l Szt. 50 28. Przyprawa warzywna do zup w proszku 200g szt 170 29. Przyprawa do piernika (25 g ) Szt. 10 30. Cynamon (20 g ) Szt. 25 31. Papryka mielona słodka ( 20 g torebki ) szt 20 32. Budyń różne smaki( 65 g torebki ) szt 350 33. Ketchup( 500 g ) szt 260 34. Kisiel różne smaki( 58 g torebki ) szt 100 35. Kminek( 20 g torebki ) szt 50 36. Pieprz naturalny mielony( 20 g torebki ) szt 200 37. Proszek do pieczenia( 18 g torebki ) Szt. 10 38. Cukier waniliowy( 16 g torebki ) Szt. 30 39. Majeranek( 10 g torebki ) Szt. 10 40. Gałka muszkatołowa( 10 g torebki ) Szt. 20 41. Ziele angielskie( 15 g torebki ) Szt. 20 42. Mleko zagęszczone Słodzone (530g) Szt. 70 43. Wafle tortowe(200 g ) Szt. 70 44. Galaretka owocowa (79 g ) Szt. 500 45. Rodzynki (100g ) Szt. 20 46. Kokos (100g ) Szt. 40 47. Drożdże świeże Kg 2 48. Sok syrop 0.33l szt 30 49. Sok owocowy (0,33l) szt 1500 50. Sok owocowy b/c (0.30l) szt 220 51. Konserwa tyrolska mięsna 300 g Szt. 300 52. Dżem wiśniowy ( 260 g słoik ) szt 150 53. Dżem truskawkowy ( 260 g słoik ) szt 150 54. Dżem czarna porzeczka (260g słoik) szt 100 55 Marmolada(0,9 l ( słoik ) Szt. 30 56 Mąka pszenna lux -poznańska 1 kg Kg 400 57 Mąka ziemniaczana( 0,5 kg ) Kg 10 58 Kasza manna (0,5 kg ) Kg 60 59 Kasza gryczana (0,5 kg ) Kg 30 60 Kasza jęczmienna (0.5kg) kg 30 61 Makaron świderki kg 350 62 Makaron lubelski nitka (0,5kg) kg 10 63 Bułka tarta /0.50kg/ Kg 25 64 Groch połówki (0,5 kg ) Kg 20 65 Ryż (1 kg ) Kg 140 66 Miód pszczeli naturalny ( 400g słoik) szt 100 67 Płatki owsiane kg 10 68 Płatki kukurydziane kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.22.00-6, 15.85.10.00-8, 15.43.00.00-1, 15.89.00.00-3, 15.13.10.00-5, 15.80.00.00-6, 15.33.22.90-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.