eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › Przetarg nieograniczony nr 4/DKw/Ż/2013 na dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-04-12

Gdańsk: Przetarg nieograniczony nr 4/DKw/Ż/2013 na dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych
Numer ogłoszenia: 145016 - 2013; data zamieszczenia: 12.04.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Kurkowa 12, 80-803 Gdańsk, woj. pomorskie, tel. 058 3231000, 3231260, faks 058 3025125.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony nr 4/DKw/Ż/2013 na dostawy mięsa, podrobów i produktów mięsnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem przetargu są dostawy transportem wykonawcy i na koszt wykonawcy mięsa, wędlin i produktów mięsnych w ilości średniej I część zamówienia antrykot bez kości 480kg, karkówka bez kości 120kg, kości schabowe 6000kg, mięso gulaszowe wołowe 4200kg, mięso mielone wieprzowo wołowe 4560kg, mięso wieprzowe rozdrobnione 3360kg, ogony wieprzowe 600kg, schab z kością 120kg, szponder 480kg, wątroba wołowa mrożona 1920kg, blok kanapkowy 1080kg, blok szynkowy 360kg, boczek faszerowany 1080kg, kaszanka 1920kg, kiełbasa biała parzona 120kg, kiełbasa czosnkowa 1920kg, kiełbasa dębicka 360kg, kiełbasa golonkowa prasowana 300kg, kiełbasa luncheon meat 1080kg, kiełbasa metka 2160kg, kiełbasa mielonka prasowana 3360kg, kiełbasa mortadela 2160kg, kiełbasa mortadela z papryką 2160kg, kiełbasa parówkowa 1080kg, kiełbasa pieprzowa 1080kg, kiełbasa piwna 60kg, kiełbasa szynkowa 480kg, kiełbasa śląska 1080kg, kiełbasa zielonogórska 300kg, kiełbasa zwyczajna 3600kg, parówka cielęca 360kg, parówka cienka 3360kg, pasztet pieczony 1080kg, pasztetowa 1080kg, pieczeń chlebowa 2160kg, podgardle wędzone 840kg, polędwica sopocka 240kg, przysmak tyrolski 2160kg, salceson biały 1080kg, salceson czarny 1080kg, szynka gotowana 480kg, szynka mozaikowa 300kg, szynka w galarecie czysta bez dodatków 300kg. II część zamówienia pasztet mazowiecki konserwa 180-300g szt. 1080kg, konserwa mięsna turystyczna 180-300g szt. 1080kg. Dostawy realizowane będą od daty podpisania umowy przez okres 12 miesięcy..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Wadium nie jest wymagane

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania tego warunku będzie dokonana na podstawie wypełnionego oświadczenia o spełnianiu warunków stanowiącego załącznik do SIWZ nr 4/DKw/ż/2013

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania tego warunku będzie dokonana na podstawie wypełnionego oświadczenia o spełnianiu warunków stanowiącego załącznik do SIWZ nr 4/DKw/ż/2013

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania tego warunku będzie dokonana na podstawie wypełnionego oświadczenia o spełnianiu warunków stanowiącego załącznik do SIWZ nr 4/DKw/ż/2013

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania tego warunku będzie dokonana na podstawie wypełnionego oświadczenia o spełnianiu warunków stanowiącego załącznik do SIWZ nr 4/DKw/ż/2013

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełniania tego warunku będzie dokonana na podstawie wypełnionego oświadczenia o spełnianiu warunków stanowiącego załącznik do SIWZ nr 4/DKw/ż/2013

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Na podstawie art. 144 Ustawy Zamawiający dopuszcza możliwość zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, jeżeli zmiany te są korzystne dla Zamawiającego lub konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy. Warunkiem takiej zmiany jest podpisanie aneksu do istniejącej umowy oraz udokumentowanie w/w okoliczności.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: ul. Kurkowa 12; 80-803 Gdańsk, mail: as_gdansk@sw.gov.pl, fax: (58)302-51-25.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 24.04.2013 godzina 13:30, miejsce: Sekretariat AŚ Gdańsk ul. Kurkowa 12; 80-803 Gdańsk.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso, podroby i tłuszcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: I część zamówienia - antrykot bez kości 480kg, karkówka bez kości 120kg, kości schabowe 6000kg, mięso gulaszowe wołowe 4200kg, mięso mielone wieprzowo - wołowe 4560kg, mięso wieprzowe rozdrobnione 3360kg, ogony wieprzowe 600kg, schab z kością 120kg, szponder 480kg, wątroba wołowa mrożona 1920kg, blok kanapkowy 1080kg, blok szynkowy 360kg, boczek faszerowany 1080kg, kaszanka 1920kg, kiełbasa biała parzona 120kg, kiełbasa czosnkowa 1920kg, kiełbasa dębicka 360kg, kiełbasa golonkowa prasowana 300kg, kiełbasa luncheon-meat 1080kg, kiełbasa metka 2160kg, kiełbasa mielonka prasowana 3360kg, kiełbasa mortadela 2160kg, kiełbasa mortadela z papryką 2160kg, kiełbasa parówkowa 1080kg, kiełbasa pieprzowa 1080kg, kiełbasa piwna 60kg, kiełbasa szynkowa 480kg, kiełbasa śląska 1080kg, kiełbasa zielonogórska 300kg, kiełbasa zwyczajna 3600kg, parówka cielęca 360kg, parówka cienka 3360kg, pasztet pieczony 1080kg, pasztetowa 1080kg, pieczeń chlebowa 2160kg, podgardle wędzone 840kg, polędwica sopocka 240kg, przysmak tyrolski 2160kg, salceson biały 1080kg, salceson czarny 1080kg, szynka gotowana 480kg, szynka mozaikowa 300kg, szynka w galarecie czysta bez dodatków 300kg. Okres zamówienia: 12 miesięcy..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Konserwy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: II część zamówienia - pasztet mazowiecki konserwa ( 180-300g/szt.) 1080kg, konserwa mięsna turystyczna (180-300g/szt.) 1080kg. Czas trwania zamówienia: 12 miesięcy..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.