eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Szczecin › Dostawa mięsa i wEdlin do Aresztu Śledczego w Szczecinie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-06-06

Szczecin: Dostawa mięsa i wEdlin do Aresztu Śledczego w Szczecinie
Numer ogłoszenia: 144048 - 2011; data zamieszczenia: 06.06.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 108674 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Kaszubska 28, 70-952 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 4809100, 4809151, 52, faks 091 4809260.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna Służby Więziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wEdlin do Aresztu Śledczego w Szczecinie.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Pakiet I: Mięso, wędliny i podroby drobiowe: -mięso mielone drobiowe (świeże, nieprzyprawione, bez dodatku konserwantów, pakowane w opakowania foliowe hermetycznie zamknięte)- 1400kg, CPV 15112220-4, PN-A-82011; -korpusy drobiowe (świeże) - 700kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524; -kurczak udko małe, ze skórą (część uda bez pałki, świeży) - 900kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524; -kurczak piersi bez skóry (świeży) - 300kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524; -mięso gulaszowe drobiowe (świeże) - 1000kg, CPV 15112200-8, PN-A-86524; -indyk piersi bez skóry (świeży) - 300kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524; -kurczak cały (świeży) - 1000kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524; -wątróbki drobiowe (świeże) - 600kg, CPV 15112300-9, PN-A-86523; -kiełbasa mazurska z indyka (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego wieprzowego, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa, wyczuwalny smak mięsa i przypraw) - 1100kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -serdelki drobiowe (homogenizowane, osłonka z folii, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) - 2100kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -parówki z kurczaka (homogenizowane, osłonka z jelita cienkiego, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) - 1500kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -pieczeń drobiowa (wyrób w postaci bloku, zapieczony, średnio tłusty) - 1600kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -kiełbasa szynkowa z indyka (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) - 300kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -kiełbasa mortadela drobiowa (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) - 1700kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526;- -mielonka drobiowa (drobno rozdrobniona, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) - 2500kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -polędwica z indyka (bez widocznych oznak tłuszczu, na przekroju w przewadze widoczne grube kawałki chudego mięsa drobiowego, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) - 200kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -pasztet z indyka (wyrób w osłonce sztucznej lub jelitowej, średnio tłusta, w kształcie batoników po 200g) - 400kg, CPV 15131310-1, PN-A-86526; -kiełbasa lisiecka drobiowa (groborozdrobniona, osłonka jelitowa, z widocznymi na przekroju kawałkami mięsa, wyczuwalny smak mięsa drobiowego) - 800kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -kiełbasa dobra drobiowa (gruborozdrobniona, osłonka jelitowa, z widocznymi na przekroju kawałkami mięsa) - 300kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -delicja z warzywami (wyrób drobiowy w osłonce sztucznej, na przekroju mozaika warzyw w mięsnym farszu) - 300kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -kiełbasa rodzinna drobiowa (średniorozdrobniona, wyrób - baton- parzony, w osłonce sztucznej - 800kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526; -przysmak koperkowy (średniorozdrobniony wyrób parzonyz dodatkiem kopru, osłonka sztuczna) - 600kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526. Pakiet II: Mięso, wędliny, podroby wieprzowe i wołowe: -mięso mielone wieprzowo - wołowe (świeże, nieprzyprawione, bez dodatku konserwantów, pakowane w opakowania foliowe hermetycznie zamknięte) - 1700kg, CPV 15113000-3, PN-A-82011; karkówka wieprzowa (bez kości, świeża) - 200kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82002; mięso gulaszowe wieprzowe (świeże) - 1200kg, CPV 15113000-3, PN-A-82011; mięso wieprzowe schab (bez kości, świeże) - 400kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82002; mięso wołowe extra (bez kości, świeże) - 300kg, CPV 15111100-0, PN-88/A-82003; kości spożywcze (wieprzowe świeże) - 1400kg, CPV 15100000-9, PN-76/A-85712; żeberka wieprzowe (paski, świeże) - 800kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82002; kości wędzone spożywcze (wieprzowe)- 1100kg, CPV 15131200-7, PN-A-82007; mięso wieprzowe łopatka (bez kości, świeże) - 400kg, CPV 15113000-3, PN-A-82011; smalec - 1000kg, CPV 15412100-0, PN-90/A-85802; słonina wieprzowa (świeża) - 400kg, CPV 15412100-0, PN-86/A-82004; wątroba wieprzowa (świeża) - 300kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004; kaszanka (z kaszy gryczanej lub jęczmiennej, w sztucznej osłonce lub naturalnym jelicie wieprzowym, świeża) - 400kg, CPV 15131134-3, PN-86/A-82004; ozory wieprzowe (świeże) - 300kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004; serca wieprzowe (świeże) - 300kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004; salceson włoski (biały, wyrób podrobowy, z widocznymi kawałkami mięsa) - 600kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004; kiełbasa zwyczajna (średnio rozdrobniona, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa i przypraw) - 7200kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; kiełbasa parówkowa (homogenizowana, wieprzowa, osłonka z jelita cienkiego, średnio tłusta) - 1000kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; kiełbasa mortadela z dodatkami typu papryka, pieczarki (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa) - 1200kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; metka cebulowa (wyrób w osłonce sztucznej, w kształcie batoników po 200g) - 500kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; parówki cielęce (homogenizowane, wędzone, w osłonce naturalnej, bez widocznych oznak tłuszczu) - 400kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; mielonka tyrolska (drobno rozdrobniona, lekko widoczne oznaki tłuszczu, wyczuwalny smak mięsa) - 2300kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; kiełbasa wiejska (średnio rozdrobniona, z widocznymi na przekroju średnimi kawałkami mięsa, lekko wyczuwalny smak przypraw) - 1300kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; kiełbasa biała parzona (średnio rozdrobniona, w osłonce naturalnej) - 400kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; kiełbasa tatrzańska (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego wieprzowego, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) - 1400kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; kiełbasa podwawelska (średnio rozdrobniona, podsuszana, z widocznymi na przekroju średnimi kawałkami mięsa, lekko wyczuwalny smak przypraw) - 700kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; kiełbasa zielonogórska (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego wieprzowego lub sztuczna, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) - 3300kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; parówki śląskie (homogenizowane, osłonka z folii, bez widocznych oznak tłuszczu, lekko wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa) - 1400kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; kiełbasa toruńska (średnio rozdrobniona, osłonka z jelita cienkiego wieprzowego, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) - 2200kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; kiełbasa serdelowa (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa) - 1000kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; kiełbasa serwolatka (homogenizowana, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak przypraw, wyczuwalny smak mięsa) - 1000kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007; kiełbasa wolińska (średnio rozdrobniona, w osłonce naturalnej, z widocznymi na przekroju drobnymi kawałkami mięsa) - 1000kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007. Pakiet III: Konserwy mięsne: przysmak śniadaniowy (konserwa w puszce o gramaturze 300g z samootwieraczem, mielonka wysokowydajna) - 450 kg, CPV 15131000-5, PN-A-82022:1998; konserwa turystyczna (konserwa w puszce o gramaturze 300g z samootwieraczem, mielonka wysokowydajna) - 450 kg, CPV 15131000-5, PN-A-82022:1998..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.20 - 15.11.22.20 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa mięsa i wędlin drobiowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.06.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przetwórstwo Mięsne JCH, ul. Witkowice 1, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 134693,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 140679,00

  • Oferta z najniższą ceną: 140679,00 / Oferta z najwyższą ceną: 166674,9

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa mięsa i wędlin wieprzowych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.06.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przetwórstwo Mięsne JCH, ul. Witkowice 1, 78-100 Kołobrzeg, kraj/woj. zachodniopomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 238630,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 226495,5

  • Oferta z najniższą ceną: 226495,5 / Oferta z najwyższą ceną: 333880,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Dostawa konserw mięsnych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.06.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Auto-Dems Stanisław Brodowski, ul. Wojska Polskiego 56, 11-700 Mrągowo, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 4698,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5797,58

  • Oferta z najniższą ceną: 5797,58 / Oferta z najwyższą ceną: 9497,25

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.