eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Popów › Dostawy wędlin, mięsa i podrobów.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-01-25

Popów: Dostawy wędlin, mięsa i podrobów.
Numer ogłoszenia: 14331 - 2013; data zamieszczenia: 25.01.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach , Kule 2, 42-110 Popów, woj. śląskie, tel. 034 3104030, faks 034 3103653.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach..

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy wędlin, mięsa i podrobów..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia są - dostawy wędlin, mięsa i podrobów dla OSSW w Kulach zadanie nr 1 : wędliny, wędliny drobiowe, konserwy i przetwory z mięsa, wołowina, wieprzowina, produkty zwierzęce mięso i produkty mięsne, kaszanka i inne wędliny krwiste, tłuszcze zwierzęce. 1. Baleron kg 200 2. Blok szynkowy kg 120 3. Kiełbasa szynkowa kg 100 4. Kiełbasa śląska kg 800 5. Kiełbaski śląskie kg 300 6. Ogonówka kg 200 7. Parówki śląskie kg 350 8. Polędwica drobiowa kg 150 9. Rolada schabowa kg 200 10. Szynka gotowana kg 200 11. Szynka wiejska kg 220 12. Szynka z indyka kg 150 13. Wędzonka myśliwska kg 150 14. Wędzonka chłopska kg 150 15. Boczek wędzony kg 400 16. Karczek pieczony kg 200 17. Kiełbasa biała kg 300 18. Kiełbasa parówkowa kg 200 19. Sopel z indyka kg 130 20. Pasztet wieprzowy kg 60 21. Polędwica parzona kg 200 22. Schab pieczony kg 120 23. Blok łopatkowy kg 120 24. Pieczeń kg 60 25. Antrykot kg 1000 26. Karkówka z/k kg 1000 27. Łopatka z/k kg 800 28. Schab z/k kg 1600 29. Wołowina b/k kg 600 30. Golonka z/k kg 300 31. Golonka b/k kg 300 32. Żeberka wieprzowe kg 300 33. Flaki kg 200 34. Kaszanka kg 150 35. Smalec kg 250 36. Wątroba kg 150 37 Słonina kg 30 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 5 do SIWZ. 2.Przedmiotem zamówienia są - dostawy wędlin, mięsa i podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie zadanie nr 2: wędliny, konserwy i przetwory z mięsa, wieprzowina, wołowina, produkty zwierzęce mięso i produkty mięsne, kaszanka i inne wędliny krwiste, tłuszcze zwierzęce, 1. Baleron kg 250 2. Blok szynkowy kg 120 3. Salami kg 120 4. Kiełbasa krakowska sucha kg 250 5. Kiełbasa szynkowa kg 250 6. Kiełbasa śląska kg 500 7. Kabanosy kg 150 8. Szynka tyrolska kg 120 9. Parówki kg 500 10. Rolada schabowa kg 120 11. Szynka wiejska kg 120 12. Boczek wędzony kg 300 13. Kiełbasa biała kg 100 14. Pasztet wieprzowy kg 60 15. Kiszka pasztetowa kg 60 16. Salceson ozorkowy kg 150 17. Polędwica sopocka kg 250 18. Pieczeń kg 60 19. Żebro wołowe kg 200 20. Karkówka b/k kg 600 21. Łopatka b/k kg 500 22. Schab b/k kg 600 23. Mięso wieprzowe drobne kg 500 24. Wołowina b/k kg 300 25. Golonka z/k peklowana kg 100 26. Żeberka wieprzowe kg 200 27. Flaki kg 200 28. Kaszanka kg 100 29. Wątroba kg 100 30. Słonina kg 150 31. Polędwica drobiowa prasowana kg 200 32. Szynka drobiowa kg 200 33. Schabik drobiowy kg 200 34. Kiełbasa drobiowa podsuszana kg 100 35. Parówki drobiowe kg 300 36. Filet wędzony z indyka kg 100 37. Kabanosy drobiowe kg 200 38. Polędwica drobiowa w galarecie kg 120 39. Roladka drobiowa kg 150 40. Galantyna drobiowa-kurczak faszerowany kg 150 41. Pasztet drobiowy kg 60 42. Szynka drobiowa z warzywami kg 120 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 5a do SIWZ..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.13.10.00-5, 15.11.11.00-0, 15.11.30.00-3, 15.10.00.00-9, 15.13.11.34-3, 15.41.21.00-0.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Posiadają wiedzę i doświadczenie do realizacji zamówienia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Dysponują odpowiednim potencjałem technicznym do realizacji zamówienia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Dysponują odpowiednimi osobami zdolnymi do wykonania zamówienia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Znajdujący się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonywania zamówienia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Wypełniony i podpisany formularz oferty, którego wzór stanowi załącznik nr 1 do SIWZ. Wypełniony i podpisany formularz cenowy w zakresie przedmiotowego postępowania na zadania od 1 do 2 - załącznik nr 2 do SIWZ.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach 42-110 Popów; Kule 2 dział kwatermistrzowski pok. nr 3.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.02.2013 godzina 10:00, miejsce: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Kule 2 42-110 Popów Pokój nr 3 sekretariat pawilon Liswarta.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy wędlin, mięsa i podrobów dla OSSW w Kulach..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia są - dostawy wędlin, mięsa i podrobów dla OSSW w Kulach zadanie nr 1 : wędliny, wędliny drobiowe, konserwy i przetwory z mięsa, wołowina, wieprzowina, produkty zwierzęce mięso i produkty mięsne, kaszanka i inne wędliny krwiste, tłuszcze zwierzęce. 1. Baleron kg 200 2. Blok szynkowy kg 120 3. Kiełbasa szynkowa kg 100 4. Kiełbasa śląska kg 800 5. Kiełbaski śląskie kg 300 6. Ogonówka kg 200 7. Parówki śląskie kg 350 8. Polędwica drobiowa kg 150 9. Rolada schabowa kg 200 10. Szynka gotowana kg 200 11. Szynka wiejska kg 220 12. Szynka z indyka kg 150 13. Wędzonka myśliwska kg 150 14. Wędzonka chłopska kg 150 15. Boczek wędzony kg 400 16. Karczek pieczony kg 200 17. Kiełbasa biała kg 300 18. Kiełbasa parówkowa kg 200 19. Sopel z indyka kg 130 20. Pasztet wieprzowy kg 60 21. Polędwica parzona kg 200 22. Schab pieczony kg 120 23. Blok łopatkowy kg 120 24. Pieczeń kg 60 25. Antrykot kg 1000 26. Karkówka z/k kg 1000 27. Łopatka z/k kg 800 28. Schab z/k kg 1600 29. Wołowina b/k kg 600 30. Golonka z/k kg 300 31. Golonka b/k kg 300 32. Żeberka wieprzowe kg 300 33. Flaki kg 200 34. Kaszanka kg 150 35. Smalec kg 250 36. Wątroba kg 150 37 Słonina kg 30 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 5 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5, 15.13.11.35-0, 15.13.10.00-5, 15.11.11.00-0, 15.11.30.00-3, 15.10.00.00-9, 15.13.11.34-3, 15.41.21.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy wędlin, mięsa i podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są - dostawy wędlin, mięsa i podrobów dla OSSW w Kulach Oddział Zamiejscowy w Sulejowie zadanie nr 2: wędliny, konserwy i przetwory z mięsa, wieprzowina, wołowina, produkty zwierzęce mięso i produkty mięsne, kaszanka i inne wędliny krwiste, tłuszcze zwierzęce, 1. Baleron kg 250 2. Blok szynkowy kg 120 3. Salami kg 120 4. Kiełbasa krakowska sucha kg 250 5. Kiełbasa szynkowa kg 250 6. Kiełbasa śląska kg 500 7. Kabanosy kg 150 8. Szynka tyrolska kg 120 9. Parówki kg 500 10. Rolada schabowa kg 120 11. Szynka wiejska kg 120 12. Boczek wędzony kg 300 13. Kiełbasa biała kg 100 14. Pasztet wieprzowy kg 60 15. Kiszka pasztetowa kg 60 16. Salceson ozorkowy kg 150 17. Polędwica sopocka kg 250 18. Pieczeń kg 60 19. Żebro wołowe kg 200 20. Karkówka b/k kg 600 21. Łopatka b/k kg 500 22. Schab b/k kg 600 23. Mięso wieprzowe drobne kg 500 24. Wołowina b/k kg 300 25. Golonka z/k peklowana kg 100 26. Żeberka wieprzowe kg 200 27. Flaki kg 200 28. Kaszanka kg 100 29. Wątroba kg 100 30. Słonina kg 150 31. Polędwica drobiowa prasowana kg 200 32. Szynka drobiowa kg 200 33. Schabik drobiowy kg 200 34. Kiełbasa drobiowa podsuszana kg 100 35. Parówki drobiowe kg 300 36. Filet wędzony z indyka kg 100 37. Kabanosy drobiowe kg 200 38. Polędwica drobiowa w galarecie kg 120 39. Roladka drobiowa kg 150 40. Galantyna drobiowa-kurczak faszerowany kg 150 41. Pasztet drobiowy kg 60 42. Szynka drobiowa z warzywami kg 120 Szczegółowe informacje dotyczące przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 5a do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5, 15.13.10.00-5, 15.11.30.00-3, 15.11.11.00-0, 15.10.00.00-9, 15.13.11.34-3, 15.41.21.00-0, 15.13.15.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.