eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Przeworsk › Dostawa produktów żywnościowych najwyższej jakości do kuchni szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 1 im. Jana Pawła II w Przeworsku.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-08-16

Przeworsk: Dostawa produktów żywnościowych najwyższej jakości do kuchni szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 1 im. Jana Pawła II w Przeworsku.
Numer ogłoszenia: 143189 - 2007; data zamieszczenia: 16.08.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa nr 1 im. Jana Pawła II, ul. M. Konopnickiej 5, 37-200 Przeworsk, woj. podkarpackie, tel. 016 648 81 93, fax 016 648 97 51.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp1przeworsk.republika.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Szkoła podstawowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów żywnościowych najwyższej jakości do kuchni szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 1 im. Jana Pawła II w Przeworsku..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa produktów żywnościowych najwyższej jakości do kuchni szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 1 im. Jana Pawła II w Przeworsku własnym środkiem transportu, według składanych wcześniej zamówień obejmujących produkty ujęte w załącznikach części IV SIWZ.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 01.00.00.00 - 01.00.00.00 .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 10.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ust.1 oraz art. 24 ust 1 i 2 ustawy z dnia 29.01.2004 r. o zamówieniach publicznych.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Wypełniony formularz oferty według wzoru w części III specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 2. Wypełniony formularz cenowy według wzoru w części IV specyfikacji istotnych warunków zamówienia. 3. Zaświadczenie z Urzędu Skarbowego o braku zaległości podatkowych i opłat wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed terminem składanie ofert. 4. Zaświadczenie ZUS o nie zaleganiu w opłacaniu składek na ubezpieczenie społeczne wystawione nie wcześniej niż 1 miesiąc przed terminem składania ofert. 5. Oświadczenie o nie podleganiu wykluczeniu z postępowania z mocy art. 24 ustawy o zamówieniach publicznych. 6. Oświadczenie potwierdzające spełnienie wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy o zamówieniach publicznych.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

  • 1. Cena - 80
  • 2. Czas realizacji zamówienia - 20

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp1przeworsk.republika.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Podstawowa nr 1 im. Jana Pawła II ul. M. Konopnickiej 5, 37-200 Przeworsk.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 30.08.2007 godzina 15:00, miejsce: Sekretariat szkoły.

IV.3.5) Termin związania ofertą: 20.06.2008.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: I część - 01100000-8; 15200000-0; 15600000-4; 15400000-2; 15500000-3; 15300000-1; 15800000-6..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty żżywnościowe do przygotowywania posiłków w stołówce szkolnej..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 20.06.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
    • 1. Cena - 80
    • 2. Czas realizacji zamówienia - 20

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: II część - 15100000-9.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Produkty mięsne i mięso do przygotowywania posiłków w stołówce szkolnej.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 20.06.2008.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.