eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Katowice › dostawa artykułów żywnościowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2007-08-13

Katowice: dostawa artykułów żywnościowych
Numer ogłoszenia: 140477 - 2007; data zamieszczenia: 13.08.2007
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. Prof. Kornela Gibińskiego Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach, ul. Medyków 14, 40-752 Katowice, woj. śląskie, tel. 032 7894131, fax 032 2526727, 7894001-02.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.csk.katowice.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa artykułów żywnościowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: dostawa poniżej 137 tys euro

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 01.11.21.00 - 01.11.21.00 Oryginalny kod CPV: 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone Oryginalny kod CPV: 15.31.10.00 - Ziemniaki mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.31.10.00 - Ziemniaki mrożone Oryginalny kod CPV: 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.55.10.00 - Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne Kod CPV wg słownika 2008: 15.55.10.00 - Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne Oryginalny kod CPV: 15.55.51.00 - Lody Kod CPV wg słownika 2008: 15.55.51.00 - Lody Oryginalny kod CPV: 15.43.00.00 - Tłuszcze jadalne Kod CPV wg słownika 2008: 15.43.00.00 - Tłuszcze jadalne 01.12.10.00 - 01.12.10.00 Oryginalny kod CPV: 15.89.10.00 - Zupy i buliony Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.10.00 - Zupy i buliony Oryginalny kod CPV: 15.98.00.00 - Napoje bezalkoholowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.98.00.00 - Napoje bezalkoholowe Oryginalny kod CPV: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Oryginalny kod CPV: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Oryginalny kod CPV: 15.84.00.00 - Kakao; czekolada i wyroby cukiernicze Kod CPV wg słownika 2008: 15.84.00.00 - Kakao; czekolada i wyroby cukiernicze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 22.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 3.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymagane.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunkiem ubiegania się przez Wykonawcę o udzielenie zamówienia publicznego jest: a) przedstawienie oferty zgodnej z treścią SIWZ oraz ustawą z dnia 29.01.2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz.U.06.164.1163 z późn. zm.), b) posiadanie uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, c) posiadanie niezbędnej wiedzy i doświadczenia oraz dysponowanie potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, d) znajdowanie się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, e) nie podleganie wykluczeniu z postępowania o udzieleniu zamówienia. 4.1.1. Opis oceny spełnienia warunków: - przedstawienie wymaganych przez Zamawiającego dokumentów. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu będzie dokonana przez Zamawiającego na zasadzie spełnia/nie spełnia. W przypadku nie spełnienia jakiegokolwiek warunku udziału w postępowaniu Wykonawca zostanie wykluczony z postępowania na podstawie art.24 ustawy PZP.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający wymaga, aby Wykonawca dołączył do oferty następujące dokumenty, stanowiące załączniki do niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia: - wypełniony formularz oferty - zał. nr 2 SIWZ, - wypełniony formularz asortymentowo-cenowy - zał. nr 1 - Oświadczenie art. 22 ust 1 pkt 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych - zał. nr 3 SIWZ, - Oświadczenie art. 24 ust 1 pkt 1-10 oraz ust.2 pkt. 1-4 ustawy Prawo zamówień publicznych - zał. nr 4 SIWZ, - Oświadczenie zgodne z ustawą z dnia 27.04.2001 r. o odpadach (Dz. U. Nr 62, poz. 628 z późn. zm.) - zał. nr 5 SIWZ, - zaakceptowany projekt umowy - zał. nr 6 SIWZ. 1. W celu potwierdzenia, że Wykonawca posiada uprawnienie do wykonywania określonej działalności lub czynności oraz nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówień publicznych, Zamawiający żąda następujących dokumentów: A Aktualny odpis z właściwego rejestru lub aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składaniem ofert. B Oświadczenie Wykonawcy że nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu. 2. Cudzoziemcy 2.1. Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej: 2.1.1 - zamiast dokumentów, o których mowa w pkt 1. A, składa dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: a) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości, b) nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie, Dokumenty, o których mowa w pkt. 2.1.1 a i b powinny być wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się w/w dokumentów oraz dokumentów, o których mowa w pkt 2.1, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania. Zamawiający oceni spełnienie warunków udziału w postępowaniu na podstawie dokumentów załączonych do oferty. Zamawiający uzna ofertę za ważną Wykonawcy, który do oferty dołączy wszystkie wyżej wymienione dokumenty potwierdzające spełnienie warunków udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego. Zamawiający odnotuje spełnienie powyższych warunków na druku ZP-17 - spełnia/nie spełnia. Dokumenty są składane w formie oryginału lub kopii poświadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę. Zamawiający może żądać przedstawienia oryginału lub notarialnie poświadczonej kopii dokumentu wtedy, gdy złożona przez wykonawcę kopia dokumentu jest nieczytelna lub budzi wątpliwości co do jej prawdziwości.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.csk.katowice.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach 40-752 Katowice, ul. Medyków 14, Dział zamówień publicznych, pokój PP104.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 21.08.2007 godzina 09:00, miejsce: Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiej Akademii Medycznej w Katowicach 40-752 Katowice, ul. Medyków 14, kancelaria.

IV.3.5) Termin związania ofertą: 19.09.2007.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso wołowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Nazwa towaru Jm Ilość/m-c Ilość/ 3 m-ce 1 Mięso wołowe gulaszowe Kg 160 480 2 Mięso wołowe b/k pieczeniowe Kg 30 90.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: mięso wieprzowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Nazwa towaru Ilość/ 3 m-ce 1 Schab wieprzowy bez kości 240 kg 2 Mięso wieprzowe b/k Łopatka exstra 240 kg 3 Mięso wieprzowe b/k Łopatka 150 kg 4 Boczek wieprzowy wędzony surowy 45 kg 5 Mięso mielone wieprzowo-wołowe 300 kg 6 Wątroba wieprzowa 36 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Nazwa towaru Ilość/ 3 m-ce 1 Szynka drobiowa 90kg 2 Polędwica drobiowa 90kg 3 Kiełbasa szynkowa wieprzowa 60kg 4 Kiełbasa typ:toruńska 6kg 5 Kiełbasa typ:zwyczajna 6kg 6 Pasztetowa zwykła 60kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: smalec.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Nazwa towaru Ilość/ 3 m-ce 1 Smalec kostka 200g. 45kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.43.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: przetwory z drobiu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Nazwa towaru Ilość/ 3 m-ce 1 Mięso mielone z indyka 210kg 2 Filet z kurczaka 120kg 3 Filet z indyka 120kg 4 Kurczak świeży od 1.2kg -1.5kg 300kg 5 Udziec z kurczaka świeży do 200g. 450kg 6 Noga kalibrowana z kurczaka do 200 g 120kg 7 Wątróbka z kurczaka 384kg 8 Parówki z drobiu 240kg 9 Pasztet drobiowy 160g 900szt.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: warzywa młode i sezonowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu 1 Marchew młoda 2 Pietruszka młoda 3 Burak ćwikłowy młody 4 Por młody 5 Kapusta biała młoda 6 Kapusta czerwona młoda 7 Cebula bez szczypioru nie zaschnięta 8 Pomidor 9 Ogórek świeży zielony 10 Kalafior 11 Fasolka szparagowa 12 Sałata zielona 13 Botwinka 14 Kalarepa 15 Rzodkiewka pęczki nie mniej niż 10 szt. 16 Szczypiorek , pęczki nie mniej niż 70g 17 Brokuły 18 Brukselka 19 Seler młody.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Nazwa towaru Ilość/ 3 m-ce 1 Ziemniaki jadalne pózne workowane 16 800kg 2 Ziemniaki jadalne wczesne 10 000kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: fasola, groch.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Nazwa towaru Ilość/ 3 m-ce 1 Fasola sucha(biała) 42Kg 2 Groch łuskany 45kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pieczarka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Nazwa towaru Ilość/ 3 m-ce 1 Pieczarka 150Kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Ilość/3 m-ce 1 Jabłka 1 710Kg 2 Banany 540Kg 3 Pomarańcze 150Kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: kapusta i ogórki kiszone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Nazwa towaru Ilość/ 3 m-ce 1 Kapusta kiszona biała 0d 5-10kg 150Kg 2 Ogórek kiszony od 3-6kg 90Kg 3 Ogórki małosolne 3-6kg 90Kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: LP Nazwa towaru 1 Burak ćwikłowy 2 Marchew korzeń 3 Pietruszka korzeń 4 Seler korzeń 5 Kapusta biała główki 6 Kapusta czerwona główki 7 Kapusta pekińska główki 8 Cebula zaschnięta 9 por 10 Koper zielony Okres letni - pęczek nie mniej niż 70g 11 Koper Okres zimowy - pęczek nie mniej niż 35g 12 Pietruszka zielona Okres letni, pęczek nie mniej niż 100g 13 Pietruszka zielona Okres zimowy - pęczek nie mniej niż 50g 14 czosnek.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: zupki w proszku.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu 1 Zupki w proszku typu Gorący kubek 16-18g, Różne smaki (pomidorowa, grochowa, pieczarkowa) 2 Zupy typu chińskie 60-70g, różne smaki.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.10.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: wyroby cukiernicze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Ilość/3 m-ce 1 Pączki z lukrem 4 950Szt 2 Drożdżówki, różne smaki 6 750Szt 3 Pieczywo chrupkie typuWASA 210g. 150 Szt.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: wędliny w opakowaniach.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu 1 Szynka konserwowa 100g. 2 Szynka wieprzowa gotowana 100g. 3 Polędwica sopocka 100g. 4 Szynka drobiowa 100g..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: przetwory rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu 1 Sałatka warzywna 150g. 2 Śledź w sosie śmietanowym 170g. 3 Pasta z makreli 80g. 4 Drób w galarecie 180g. 5 Śledź w galarecie 170g. 6 Makrela w galarecie 170g 7 Sałatka z tuńczyka 80g 8 Pasztet drobiowy 50g. 9 Śledzie w puszce (w oleju, pomidorach) 125g. Puszka z otwieraczem.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Lody.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu 1 Lody różne smaki 90 ml typu: Koral, Zielona Budka 2 Lody różne smaki 110 ml typu: Koral, Zielona Budka.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.51.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Herbata, kawa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu 1 Herbata expresowa Lipton opakowania 20-25 torebek x2g 2 Herbata expresowa Saga opakowanie 20-25torebek 3 Herbata expresowa owocowa opakow.20-25 torebek 4 Nescafe kawa rozpuszczalna 100g 5 Nescafe kawa rozpuszczalna 50g 6 Kawa mielona Tchibo Familly 250g 7 Kawa mielona Tchibo Familly 100g 8 Kawa Jacobs rozpuszczalna 100g 9 Kawa Jacobs rozpuszczalna 50g 10 Kawa Jacobs Kronung mielona 250g 11 Kawa Jacobs Kronung mielona 100g 12 Jacobs kawa rozpuszczalna 2 w 1 opakow 10 x 16g 13 Kawa rozpuszczalna Maxwell House 3 w 1opakow.30 x 18g 14 Kawa rozpuszczalna 100g.(Tchibo) 15 Herbata expresowa op.200 torebek x 2g. Np.(Saga).
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.86.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: chipsy, chrupki, orzeszki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu 1 Chrupki kukurydziane zwykłe 100g 2 Chipsy ziemniaczane różne smaki 56g. 3 Chipsy Crunchips 90g różne smaki 4 Chipsy-Lay 28g 5 Orzeszki ziemne puszka 150g. 6 Orzeszki ziemne paczki 100g.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.10.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: wyroby mleczne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu 1 Serki Danio 140.g. Różne smaki 2 Serek Ostrawia 120g 3 Serek Bieluch 150.g. 4 Serek Almette 150g 5 Serek homogenizowany 150g.(różne smaki) 6 Jogurt naturalny 175g 7 Jogurt Milko-owocowy 0.5l karton 8 Jogurt Jogobella 150g. ( różne smaki) 9 Kefir 250.g. 10 Mleko UHT 2% 0.5.l. 11 Mleko Zag. Niesłodzone-200g.-karton 12 Śmietanka do kawy 10 x 10g. 13 Kefir 200g.(krasnystaw) 14. Jogurt owocowy 125g.np.(Joguś, Krasnystaw ).
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: słodycze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu 1 Czekolada mleczna Alpen Gold lub Wedel 100g. 2 Czekolada mleczna Milka lub Goplana 100g. 3 Czekolada deserowa nadziewana 100g. różne smaki 4 Czekolada gorzka 100g. 5 Czekolada Alpen Gold 200g.mleczna,orzechowa, owocowa. 6 Baton 3 Bit 43g. 7 Baton Bunty 57g 8 Baton czkol.Mars Single 48g 9 Baton czekol. Kit-Kat 10 Baton czekol. Snikers 55g. 11 Baton Twix 53G. 12 Baton WW duży 45g 13 Batoniki czekoladowe Różne nazwy mała gramatura 45g 14 Grześki nie oblewane 28g 15 Grześki w czekoladzie 39g. 16 Princessa 37g różne smaki 17 Prince Polo Clasic 38-40g 18 Chałwa różne smaki 50g. 19 Cukierki miętowe Hoops 100g różne smaki 20 Cukierki paczkowane 130g.typu; landryny miętowe 21 Cukierki paczkowane 100g. Mleczne 22 Cukierki paczkowane 100g typu;landryny owocowe 23 Cukierki luzem typu;Zozole, Kukułki,Krówki 24 Cukierki czekoladowe. luzem (Mieszanka Wawel,Michałki) 25 Bombonierki Merci 250g 26 Bombonierka Toffife 125g 27 Bombonierki wiśnie z likierem 220g Serce. 28 Bombonierki różne 180g. 29 Delicje różne smaki 100g. 30 Paluszki słone, z makiem, z sezamem.85g 31 Paluszki beskidzkie słone,z makiem , z sezamem 70g. 32 Biszkopty 120g 33 Herbatniki maślane 150g 34 Ciastka z cukrem kruche 150g 35 Ciastka kokosanki 150g 36 Pierniki w czekoladzie 180g 37 Wafle Familijne 180g w siedmiu smakach 38 Tik-Tak mięta i owoc 16g 39 Guma do zucia Orbit(listki 5szt)granatowe, niebieskie 40 Gumy do żucia Wintrrfresh.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.84.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: napoje.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu 1 Sok grapefruit 1 l karton 2 Sok z czarnej porzeczki 1l. karton 3 Sok pomarańczowy 1 l karton 4 Sok wieloowocowy 1l karton 5 Sok jabłkowy 1 l karton 6 Sok multiwitamina 1 l karton 7 Sok winogronowy 1 l karton 8 Sok pomidorowy 1l karton 9 Sok owocowy 0.20lkarton (różne smaki) 10 Sok owocowy-Kubuś 0.33l l(różne smaki) 11 Soki owocowe-Kubuś 0.75l(różne smaki) 12 Sok owocowy- 0.25L.Tymbark-(różne smaki) 13 Sok Hortex 1l.(różne smaki) 14 Napój Hortex 1l(różne smaki) 15 Sok owocowy paola (różne smaki)570g. 16 Napój owocowyTymbark 0.25l butelka (rózne smaki) 17 Napój owocowy Hop-gazowany 1,5l 18 Woda mineralna niegazowana Nałęczowianka 1.5l 19 Woda mineralna niegazowana Nałęczowianka-0.5l 20 Woda mineralna gazowana Nałęczowianka 0,5l 21 Woda mineralna gazowana Nałęczowianka 1,5l 22 Woda niegazowana-Muszynianka 1,5l 23 Woda niegazowana -Arctic 1.5l 24 Woda niegazowana-Arctic 0,5l 25 Woda gazowana-Jurajska 1,5l 26 Woda niegazowana Jurajska 0.5l 27 Woda gazowana Jurajska 0.5l 28 Woda niegazowana Jurajska 1,5l 29 Oranżada Żywiec(różne smaki)1,5l 30 Tonik 0.5l 31 Sok TARCZYN0.33l. butelki (różne smaki) 32 Napoje gazowane 0.5l.np.(coca cola lub pepsi) 33 Herbata mrożona różne smaki 0.5l.(nestea) 34 Woda mineralna gazowana 0.5l (Kropla Beskidu) 35 Woda mineralna niegazowana 0.5l (Kropla Beskidu).
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.