eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Suwałki › Usługi cateringowe podczas szkoleń realizowanych w ramach projektu pt.:Regionalny Ośrodek Europejskiego Funduszu Społecznego w Suwałkach.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-04-10

Suwałki: Usługi cateringowe podczas szkoleń realizowanych w ramach projektu pt.:Regionalny Ośrodek Europejskiego Funduszu Społecznego w Suwałkach.
Numer ogłoszenia: 139474 - 2013; data zamieszczenia: 10.04.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 78006 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Agencja Rozwoju Regionalnego ARES S.A. w Suwałkach, ul. Teofila Noniewicza 42A, 16-400 Suwałki, woj. podlaskie, tel. 87 5666106, faks 87 5667497.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługi cateringowe podczas szkoleń realizowanych w ramach projektu pt.:Regionalny Ośrodek Europejskiego Funduszu Społecznego w Suwałkach..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Usługa cateringu podczas szkoleń realizowanych w ramach projektu pt. Regionalny Ośrodek Europejskiego Funduszu Społecznego w Suwałkach o numerze ROEFS 1-32-2008. 1.Poprzez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków w miejscu wskazanym przez Zamawiającego.2.Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało sie w oparciu o poszczególne zlecenia wystawiane przez Kierownika Ośrodka lub Asystenta projektu lub Specjalistę ds. informacji i promocji pt Regionalny Ośrodek Europejskiego Funduszu Społecznego w Suwałkach w okresie obowiązywania umowy, w ramach organizowanych szkoleń. 3.W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do:a)przygotowania, dowozu i podania posiłków w terminie (zgodnie z przedstawionym przez zamawiającego harmonogramem szkoleń) i miejscu, w którym będzie odbywało szkolenie (Siedziba Regionalnego Ośrodka EFS w Suwałkach. Ul. Osiedla II 6a; 16-400 Suwałki) b)przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.),c)świadczenia usługi wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych,d)dostarczenia własnych naczyń, sztućców odpowiednio do liczby uczestników kursu; użyte naczynia winny być czyste, nieuszkodzone;e)zapewnienia osoby-osób, które przygotują catering oraz uprzątną i wywiozą pozostałości po zakończonej usłudze,f)estetycznego podawania posiłków,g)dostarczania posiłków na miejsce wskazanie przez Zamawiającego najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem szkolenia;h)zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych; uprzątnięcia i wywiezienia wszystkich śmieci pozostałych po posiłkach.4.Zamawiający każdorazowo zlecając wykonanie poszczególnych usług, określi dokładnie termin (z podaniem daty i godzin świadczenia usługi), miejsce, liczbę uczestników oraz rodzaj menu, przy uwzględnieniu, że: - szacunkowa liczebność grupy szkoleniowej: minimalnie siedemnaście osób, a maksymalnie. dwadzieścia osób,- łączna liczba dni szkoleniowych: minimalnie piętnaście dni, a maksymalnie dwadzieścia trzy dni, - szacunkowa ilość zestawów: minimalnie dwieście pięćdziesiąt pięć zestawów, a maksymalnie czterysta sześćdziesiąt zestawów (jako zestaw rozumie się lunch, o którym mowa w pkt. 6, 7)- miejsce świadczenia usługi:Suwałki.5.W przypadku nie podjęcia szkolenia przez osobę skierowaną na szkolenie rezygnacji uczestnika-czki ze szkolenia mimo wcześniejszych deklaracji uczestnictwa lub niestawienia się uczestnika-czki na szkoleniu pomimo wezwania Zamawiającego, Wykonawca jest zobowiązany do skalkulowania kosztu usługi cateringowej, który stanowić będzie iloczyn kosztu usługi cateringowej dla jednej osoby oraz rzeczywistej liczby osób, które korzystały z usługi cateringu. 6.W ramach świadczonej usługi, Wykonawca będzie zobowiązany do zorganizowania:a)Lunchu.7.W ramach usługi, o której mowa w punkcie 6a, Wykonawca zobowiązany będzie do zapewnienia dla każdej osoby uczestniczącej w kursie, co najmniej drugiego dania: a)Przykładowa propozycja menu:filet z ryby + frytki + surówka,kartacze +surówka, kotlet schabowy + ziemniaki + surówka, pierś z kurczaka-podudzie + ryż + surówka b)Dania winny być podawane na gorąco; 8.Zamawiający zastrzega sobie prawo do zgłaszania uwag w trakcie realizacji usługi, które Wykonawca zobowiązany będzie uwzględnić.9.Wykonawca zobowiązuje się do wskazania Zamawiającemu osób do kontaktu oraz koordynujących realizację zamówienia i odpowiedzialnych za catering podczas szkoleń..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Regionalny Ośrodek Europejskiego Funduszu Społecznego w Suwałkach o numerze ROEFS 1-32-2008. Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, wdrożony i realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013,.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.04.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Kompleks Turystyczny U Jawora s.c. Anna Jaworowska, Wojciech Jaworowski, Jan Jaworowski, Gawrych Ruda 40, 16-402 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3519,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 3675,40

  • Oferta z najniższą ceną: 3675,40 / Oferta z najwyższą ceną: 10580,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.