To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-04-10
Suwałki: Usługi cateringowe podczas szkoleń realizowanych w ramach projektu pt.:Regionalny Ośrodek Europejskiego Funduszu Społecznego w Suwałkach.
Numer ogłoszenia: 139474 - 2013; data zamieszczenia: 10.04.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 78006 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Agencja Rozwoju Regionalnego ARES S.A. w Suwałkach, ul. Teofila Noniewicza 42A, 16-400 Suwałki, woj. podlaskie, tel. 87 5666106, faks 87 5667497.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługi cateringowe podczas szkoleń realizowanych w ramach projektu pt.:Regionalny Ośrodek Europejskiego Funduszu Społecznego w Suwałkach..
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Usługa cateringu podczas szkoleń realizowanych w ramach projektu pt. Regionalny Ośrodek Europejskiego Funduszu Społecznego w Suwałkach o numerze ROEFS 1-32-2008. 1.Poprzez świadczenie usług cateringowych Zamawiający rozumie usługę przygotowywania, dostarczania i podawania posiłków w miejscu wskazanym przez Zamawiającego.2.Świadczenie usług cateringowych będzie odbywało sie w oparciu o poszczególne zlecenia wystawiane przez Kierownika Ośrodka lub Asystenta projektu lub Specjalistę ds. informacji i promocji pt Regionalny Ośrodek Europejskiego Funduszu Społecznego w Suwałkach w okresie obowiązywania umowy, w ramach organizowanych szkoleń. 3.W ramach zamówienia Wykonawca zobowiązany jest do:a)przygotowania, dowozu i podania posiłków w terminie (zgodnie z przedstawionym przez zamawiającego harmonogramem szkoleń) i miejscu, w którym będzie odbywało szkolenie (Siedziba Regionalnego Ośrodka EFS w Suwałkach. Ul. Osiedla II 6a; 16-400 Suwałki) b)przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. z 2010r. Nr 136 poz. 914 z późn. zm.),c)świadczenia usługi wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych,d)dostarczenia własnych naczyń, sztućców odpowiednio do liczby uczestników kursu; użyte naczynia winny być czyste, nieuszkodzone;e)zapewnienia osoby-osób, które przygotują catering oraz uprzątną i wywiozą pozostałości po zakończonej usłudze,f)estetycznego podawania posiłków,g)dostarczania posiłków na miejsce wskazanie przez Zamawiającego najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem szkolenia;h)zebrania naczyń oraz resztek pokonsumpcyjnych; uprzątnięcia i wywiezienia wszystkich śmieci pozostałych po posiłkach.4.Zamawiający każdorazowo zlecając wykonanie poszczególnych usług, określi dokładnie termin (z podaniem daty i godzin świadczenia usługi), miejsce, liczbę uczestników oraz rodzaj menu, przy uwzględnieniu, że: - szacunkowa liczebność grupy szkoleniowej: minimalnie siedemnaście osób, a maksymalnie. dwadzieścia osób,- łączna liczba dni szkoleniowych: minimalnie piętnaście dni, a maksymalnie dwadzieścia trzy dni, - szacunkowa ilość zestawów: minimalnie dwieście pięćdziesiąt pięć zestawów, a maksymalnie czterysta sześćdziesiąt zestawów (jako zestaw rozumie się lunch, o którym mowa w pkt. 6, 7)- miejsce świadczenia usługi:Suwałki.5.W przypadku nie podjęcia szkolenia przez osobę skierowaną na szkolenie rezygnacji uczestnika-czki ze szkolenia mimo wcześniejszych deklaracji uczestnictwa lub niestawienia się uczestnika-czki na szkoleniu pomimo wezwania Zamawiającego, Wykonawca jest zobowiązany do skalkulowania kosztu usługi cateringowej, który stanowić będzie iloczyn kosztu usługi cateringowej dla jednej osoby oraz rzeczywistej liczby osób, które korzystały z usługi cateringu. 6.W ramach świadczonej usługi, Wykonawca będzie zobowiązany do zorganizowania:a)Lunchu.7.W ramach usługi, o której mowa w punkcie 6a, Wykonawca zobowiązany będzie do zapewnienia dla każdej osoby uczestniczącej w kursie, co najmniej drugiego dania: a)Przykładowa propozycja menu:filet z ryby + frytki + surówka,kartacze +surówka, kotlet schabowy + ziemniaki + surówka, pierś z kurczaka-podudzie + ryż + surówka b)Dania winny być podawane na gorąco; 8.Zamawiający zastrzega sobie prawo do zgłaszania uwag w trakcie realizacji usługi, które Wykonawca zobowiązany będzie uwzględnić.9.Wykonawca zobowiązuje się do wskazania Zamawiającemu osób do kontaktu oraz koordynujących realizację zamówienia i odpowiedzialnych za catering podczas szkoleń..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.12.00 - Usługi dowożenia posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Regionalny Ośrodek Europejskiego Funduszu Społecznego w Suwałkach o numerze ROEFS 1-32-2008. Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, wdrożony i realizowany w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013,.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.04.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Kompleks Turystyczny U Jawora s.c. Anna Jaworowska, Wojciech Jaworowski, Jan Jaworowski, Gawrych Ruda 40, 16-402 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3519,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 3675,40
Oferta z najniższą ceną: 3675,40 / Oferta z najwyższą ceną: 10580,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z SUWAŁK
- Świadczenie usługi pełnienia nadzoru inwestorskiego nad realizacją zadania pod nazwą: "Budowa budynku dla Sądu Rejonowego w Suwałkach przy ul. Utrata "
- Opracowanie koncepcji oraz dokumentacji projektowej budowy ciągów pieszo-rowerowych wzdłuż ulic wojewódzkich na terenie Miasta Suwałki - 2 części:
- Wykonanie remontów cząstkowych nawierzchni bitumicznych w granicach administracyjnych miasta Suwałk
- DOZÓR BUDYNKÓW I OCHRONĘ MIENIA MIEJSKIEGO OŚRODKA POMOCY RODZINIE W SUWAŁKACH
- Dostawa odzieży mundurowej
- Dostawa elastycznej protezy jądra miażdżystego dla Szpitala Wojewódzkiego im. dr Ludwika Rydygiera w Suwałkach
więcej: przetargi w Suwałkach »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Obsługa w zakresie organizacji zawodów sportowych pracowników i funkcjonariuszy Izby Administracji Skarbowej w Rzeszowie o puchar Dyrektora Izby Administracji Skarbowej w Rzeszowie
- Kompleksowa organizacja kilkudniowych wycieczek edukacyjnych dla uczestników projektu pn. Nauka poprzez doświadczanie i eksperymentowanie."
- Usługi restauracyjne na rzecz uczniów Szkoły Podstawowej nr 68 im. II Tysiąclecia Wrocławia we Wrocławiu w roku szkolnym 2024/2025.
- dostawa posiłków gotowych (cateringu) oraz serwisu kawowego dla uczestników turnieju szachowego zorganizowanego w ramach projektu "Łódzkie gra w szachy"
- Świadczenie usług w zakresie całodziennego żywienia pacjentów Oddziału Rehabilitacyjnego oraz Oddziału Rehabilitacji Pulmonologicznej w Krzyżewie - powtórka
- Usługa społeczna polegająca świadczeniu usług wyżywienia na potrzeby dla Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II z podziałem na 2 części
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.