eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Zamówienie na dostawę mięsa i wędlin.



Ogłoszenie z dnia 2006-03-15

POZYCJA 13865

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy Warszawa: Zamówienie na dostawę mięsa i wędlin. Czy niniejsze zamówienie jest objęte zakresem Porozumienia w sprawie zamówień rządowych (GPA): Nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I.1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Areszt Śledczy Warszawa Mokotów, do kontaktów: Zbigniew Krysiński tel. (022)640-80-38 Henryka Wiśniewska tel. (022)640-80-37, ul. Rakowiecka, 02-521 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 640-80-00, fax 022 6408099, e-mail: as_warszawa_mokotow@sw.gov.pl, kancelaria.aswwa@inetia.pl. 2) Rodzaj zamawiającego: podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Rodzaj zamówienia: dostawy. Kategoria usług: Zamawiający wyraża zgodę na publikację niniejszego ogłoszenia: 2) Czy jest to umowa ramowa: Nie. 3) Nomenklatura 3.1) Wspólny Słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 3.2) Inna nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 4) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zamówienie na dostawę mięsa i wędlin. 5) Krótki opis: Przedmiotem udzielanego zamówienia publicznego jest dostawa mięsa wołowego schłodzonego kl. I i II bez kości, wędlin i kiełbas: wieprzowych, wieprzowo - wołowych, wołowych kl. I i II, podrobów wieprzowych i wyrobów podrobowych, mięsa mielonego wieprzowo - wołowego oraz mięsa drobiowego świeżego, w elementach i mielonego - schłodzonego, podrobów drobiowych i porcji rosołowych. 6) Szacunkowa wartość całkowita (bez VAT): 359.671,15 PLN

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Rodzaj procedury: przetarg nieograniczony. 1.1) Uzasadnienie wyboru procedury negocjacyjnej bez uprzedniego ogłoszenia: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

V.1) Udzielenie i wartość zamówienia 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 1 Pek u Piotra Export - Import, do kontaktów: Piotr Mamrowicz, ul. Piłsudskiego 180, 05-095 Ząbki, woj. Polska, tel. (022) 732-11-40, fax (022) 732-11-40. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 128500 Oferta z najniższą ceną: / oferta z najwyższą ceną: Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 2 AgroHandel Sp. z o.o., do kontaktów: Jan Ludwiczak, Mościszki, 64-010 Krzywiń, woj. Polska, tel. (065) 517-41-00, fax (065) 517-41-13. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 94931 Oferta z najniższą ceną: / oferta z najwyższą ceną: Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 3 Zakłady Przetwórstwa MIęsnego, do kontaktów: Grzegorz Nowakowski, Dąbrowa 6, 26-332 Sławno, woj. Polska, tel. (044) 7573799, fax (044) 757-37-87. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 132625 Oferta z najniższą ceną: / oferta z najwyższą ceną: Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie. 1.1) Nazwa i adres dostawcy, wykonawcy lub usługodawcy, któremu udzielono zamówienia: Zamówienie nr: 4 POLLOP, do kontaktów: Wojciech Czarnomski, ul. Góry Warszawskie 57, 05-462 Wiązowna Duchnów, woj. Polska, tel. (022) 789-00-87, fax (022) 789-00-87. 1.2) Informacja o wartości zamówienia lub o najtańszej i najdroższej ofercie branej pod uwagę (bez VAT): Cena: 157265 Oferta z najniższą ceną: / oferta z najwyższą ceną: Waluta: PLN 2) Podwykonawstwo 2.1) Czy przewidywane jest powierzenie wykonania zamówienia podwykonawcom: Nie.

SEKCJA VI: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy publikacja ogłoszenia jest nieobowiązkowa: Nie. 2) Numer referencyjny nadany sprawie przez zamawiającego: 1/MIĘSO/2005. 3) Data udzielenia zamówienia: 17.01.2006 4) Liczba otrzymanych ofert: 9 5) Czy zamówienie było ogłoszone w Dzienniku Urzędowym UE: 2005/S 204 - 201578 z dnia 21.10.2005 6) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 7) Informacje dodatkowe: 8) Data wysłania ogłoszenia: 09.03.2006

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.