eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Stargard Szczeciński › Dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych.

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2014-04-22

Stargard Szczeciński: Dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych.
Numer ogłoszenia: 135884 - 2014; data zamieszczenia: 22.04.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny , Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 5763160.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www. sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy warzyw, owoców i warzyw kiszonych..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ziemniaki, klasa I, zamawiane całorocznie - w tym ziemniaki młode zamawiane w okresie od 1 lipca; - 70000 kg 2. Buraki ćwikłowe świeże, klasa I,zamawiane całorocznie - 6000 kg 3. Marchew świeża, klasa I, zamawiana całorocznie; - 18000 kg 4. Cebula świeża, klasa I, zamawiana całorocznie; - 7500 kg 5. Pomidor świeży, klasa I, zamawiany od 15 czerwca do 31 listopada; - 1200 kg 6. Ogórek świeży, klasa I, zamawiany od 1 czerwca do 31 listopada; -1200 kg 7. Sałata masłowa, klasa I, zamawiana od 1 maja do 30 listopada; -400 kg 8. Kapusta biała, klasa I, zamawiana całorocznie - w tym kapusta młoda w okresie od 1 czerwca do 31 sierpnia; - 2200 kg 9. Kalafior, klasa I, zamawiany od 1 lipca do 31 listopada; - 400 kg 10. Jabłka, klasa I, zamawiane całorocznie; -5 000 kg 11. Pietruszka korzeń, klasa I, zamawiana całorocznie; -8200 kg 12. Seler korzeń, klasa I, zamawiany całorocznie; -9500 kg 13. Por, klasa I, zamawiany całorocznie - 6200 kg 14. Kapusta czerwona, klasa I, zamawiana całorocznie; -800 kg 15. Kapusta pekińska, klasa I, zamawiana całorocznie; -1100 kg 16. Koper zielony, świeży, klasa I, zamawiany od 1 lipca do 31 sierpnia - 150 kg 17. Gruszki zamawiane całorocznie; -800 kg 18-Truskawki, klasa I, zamawiane od 1 czerwca do 15 sierpnia; - 100 kg 19. Papryka świeża, klasa I, zamawiana od 1 sierpnia do 31 listopada; - 200 kg 20. Botwina świeża, klasa I, zamawiany od 1 lipca do 15 sierpnia; - 100 kg 21. Brzoskwinie świeże krajowe, klasa I, zamawiane od 15 sierpnia do 31 października; -150 kg 22. Fasolka szparagowa świeża, klasa I, zamawiana od 15 lipca do 15 października; - 400 kg 23. Brokuł, klasa I, zamawiany całorocznie; - 300 kg 24. Szczypior , klasa I, zamawiane całorocznie; - 200 kg 25. Ogórek kiszony, zamawiany całorocznie - w tym ogórek małosolny w okresie od 15 czerwca do 15 sierpnia, - 1500 kg 26. Kapusta kiszona, zamawiana całorocznie; - 7000 kg.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00-6, 01.12.11.11-2, 01.12.11.12-9, 01.12.11.13-6, 01.12.12.40-5, 01.12.12.70-4, 01.12.14.10-8, 01.12.14.20-1, 01.13.13.21-0, 01.12.11.00-2, 01.13.30.00-8, 01.13.13.14-8, 01.12.12.30-2, 01.13.13.32-0, 01.12.12.12-0, 01.12.12.30-4, 15.33.10.00-7, 15.33.11.42-4.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 95
  • 2 - Działania podjete przez wykonawcę ujęte w art. 29 ust.4 Ustawy Pzp - 5

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: W sekretariacie siedziby zamawiajacego: Zakład Karny, Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.05.2014 godzina 09:00, miejsce: W sekretariacie siedziby zamawiajacego: Zakład Karny, Al. Żołnierza 42, 73-110 Stargard Szczeciński..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy warzyw i owoców.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ziemniaki, klasa I, zamawiane całorocznie - w tym ziemniaki młode zamawiane w okresie od 1 lipca; (ziemniaki jadalne, czyste, suche, odpowiednio dojrzałe, bez objawów zwiędnięcia, zaparzeń, zmarznięcia i zgnicia, bez obcych zapachów i smaków, jednoodmianowe, odmiany uniwersalne, prawidłowo wykształcone, bez szkodników i śladów po szkodnikach, bez pustych miejsc w środku, bulwy o regularnym kształcie regularnym owalno okrągłym, typowym dla danej odmiany, oczka płytkie, skórka gładka, o dobry smaku, o miąższu średnio zwartym, nie rozsypującym się i niezmieniającym koloru po ugotowaniu, bez uszkodzeń mechanicznych, o średnicy min. 6 cm (ziemniaki młode - średnica min. 4 cm), opakowanie jednorazowe 10 - 30 kg,) - 70000 kg 2. Buraki ćwikłowe świeże, klasa I, zamawiane całorocznie; buraki ćwikłowe świeże, bez liści, czyste, suche, odpowiednio dojrzałe, bez objawów zwiędnięcia, zaparzeń, zmarznięcia i zgnicia, bez obcych zapachów i smaków, jednoodmianowe, prawidłowo wykształcone, bez szkodników i śladów po szkodnikach, bez pustych miejsc w środku, bulwy o regularnym kształcie, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o średnicy od 5 cm do 9 cm, opakowanie jednorazowe 15 - 30 kg, - 6000 kg 3. Marchew świeża, klasa I, zamawiana całorocznie; (marchew świeża, zdrowa, czysta, sucha, myta, bez naci, odpowiednio dojrzała, bez objawów zwiędnięcia, zaparzeń, zmarznięcia i zgnicia, bez obcych zapachów i smaków, bez oznak świadczących o wyrastaniu korzenia w pęd nasienny, bez rozwidleń i bocznych rozgałęzień, prawidłowo wykształcona, bez szkodników i śladów po szkodnikach, bez pustych miejsc w środku,bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o regularnym kształcie, średnicy od 3 cm do 4 cm mierzone w najszerszym miejscu, długości do 10 cm do 20 cm, opakowanie jednorazowe od 10 kg do 30 kg.) - 18000 kg 4. Cebula świeża, klasa I, zamawiana całorocznie; (cebula zdrowa, czysta, sucha, bez objawów zwiędnięcia, zaparzeń, zmarznięcia i zgnicia, bez obcych zapachów i smaków, wystarczająco sucha, pokryta suchą łuską, wystarczająco rozwinięta, zwarta i jędrna, bez szkodników i śladów po szkodnikach, o dobrym smaku, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, w pozostałym okresie bez szczypioru, o średnicy od 5 cm do 8 cm, opakowanie jednorazowe od 10 kg do 15 kg).- 7500 kg 5. Pomidor świeży, klasa I, zamawiany od 15 czerwca do 31 listopada; (pomidor świeży, zdrowy, czysty, dobrej jakości, o średnicy min. 5 cm, o maks. wadze jednej sztuki 130g, odpowiednio dojrzałe, bez objawów zwiędnięcia i zgnicia, bez obcych zapachów i smaków, bez szkodników i śladów po szkodnikach, bez uszkodzeń mechanicznych, odgnieceń, pęknięć, o jednolitym zabarwieniu miąższu, dostawy w opakowaniach od 15 kg)- 1200 kg 6. Ogórek świeży, klasa I, zamawiany od 1 czerwca do 31 listopada; (ogórek świeży, suchy, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, zdrowy, czysty, bez objawów zwiędnięcia i zgnicia, bez obcych zapachów i smaków, bez szkodników i śladów po szkodnikach, o regularnym kształcie, prosty, ogórek rosnący pod osłonami o wadze od 250g i długości od 25 cm, ogórek gruntowy o wadze od 80g do 130g, opakowanie jednorazowe do 15 kg).-1200 kg 7. Sałata masłowa, klasa I, zamawiana od 1 maja do 30 listopada; (sałata świeża, czysta, zdrowa, bez uszkodzeń, cała, bez żadnych ubytków, o świeżym wyglądzie, wolna od nadmiernego zawilgocenia powierzchni, bez obcych zapachów i smaków, niezwiędnięta, bez oznak wyrastania w pęd nasienny, o masie główki od 150g do 300g, opakowanie do 15 kg). -400 kg 8. Kapusta biała, klasa I, zamawiana całorocznie - w tym kapusta młoda w okresie od 1 czerwca do 31 sierpnia; (kapusta głowiasta biała, zdrowa, czysta, bez śladów gnicia i chorób grzybowych, bez szkodników i śladów po szkodnikach, o świeżym wyglądzie, bez uszkodzeń mrozowych, bez wyrośniętych pędów kwiatostanowych, bez nadmiernego zawilgotnienia, bez obcych zapachów i smaków, główki przycięte na poziomi najniższego liścia, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, główki o wadze od 1,2 kg do 3 kg, kapusta młoda - o wadze od 0,8kg do 1,2 kg, opakowanie jednorazowe od 10 kg do 20 kg).- 2200 kg 9. Kalafior, klasa I, zamawiany od 1 lipca do 31 listopada; (kalafior świeży, zdrowy, bez uszkodzeń i ubytków, bez objawów gnicia lub innego zepsucia, o świeżym wyglądzie , bez nadmiernego zawilgotnienia, bez obcych zapachów i smaków, o barwie białej, kremowej lub kości słoniowej, wolny od takich uszkodzeń jak plamy, przerośnięcia róży listkami, odgniecenia, bez liści, o średnicy min. 15 cm, w opakowaniu do 15 kg).- 400 kg 10. Jabłka, klasa I, zamawiane całorocznie; (jabłka słodko winne, miękkie, suche, soczyste, zdrowe, czyste, dojrzałe, bez objawów zepsucia lub innych zmian, wolne od szkodników lub uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o regularnym kształcie, o wadze jednej sztuki od 130g do 170g, opakowanie - skrzynka od 10kg do 20kg,) -5 000 kg 11. Pietruszka korzeń, klasa I, zamawiana całorocznie; (pietruszka, zdrowa, czysta, sucha, myta i wysuszona, bez naci, odpowiednio dojrzała, bez objawów zwiędnięcia, zaparzeń, zmarznięcia i zgnicia, bez ordzawień skórki, bez obcych zapachów i smaków, bez oznak świadczących o wyrastaniu pędów kwiatostanowych, bez rozwidleń i bocznych rozgałęzień, prawidłowo wykształcona, bez szkodników i śladów po szkodnikach, bez pustych miejsc w środku,bez śladów uszkodzeń mechanicznych, korzeń prawidłowo wykształcony, gładki, na przekroju: biała lub biało kremowa, o regularnym kształcie, średnicy od 2 cm do 4 cm mierzone w najszerszym miejscu, długości do 10 cm do 20 cm, opakowanie jednorazowe od 10 kg do 30 kg).-8200 kg 12. Seler korzeń, klasa I, zamawiany całorocznie; (seler czysty, zdrowy, czysty, suchy, myty i wysuszony, bez objawów zwiędnięcia, zaparzeń, zmarznięcia i zgnicia, bez ordzawień skórki, bez obcych zapachów i smaków, bez oznak świadczących o wyrastaniu pędów kwiatostanowych, prawidłowo wykształcony, bez szkodników i śladów po szkodnikach, bez pustych miejsc w środku,bez śladów uszkodzeń mechanicznych, korzeń prawidłowo wykształcony, na przekroju: biały lub biało kremowy, o regularnym kształcie, średnicy od 10 cm do 15 cm, w okresie od 1 lipca do 15 sierpnia dopuszczalny seler z nacią o średnicy korzenia od 7 cm, opakowanie jednorazowe od 10 kg do 30 kg).-9500 kg 13. Por, klasa I, zamawiany całorocznie;(por czysty, zdrowy, suchy, bez objawów zwiędnięcia, zaparzeń, zmarznięcia i zgnicia, o świeżym wyglądzie, bez obcych zapachów i smaków, bez oznak świadczących o wyrastaniu w pęd nasienny, prawidłowo wykształcony, bez szkodników i śladów po szkodnikach, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o dobrej jakości część biała pora powinna stanowić co najmniej połowę długości całkowitej pora, średnicy od 4 cm, opakowanie jednorazowe od 10 kg do 30 kg.)- 6200 kg 14. Kapusta czerwona, klasa I, zamawiana całorocznie; (kapusta głowiasta czerwona, zdrowa, czysta, bez śladów gnicia i chorób grzybowych, bez szkodników i śladów po szkodnikach, o świeżym wyglądzie, bez uszkodzeń mrozowych, bez wyrośniętych pędów kwiatostanowych, bez nadmiernego zawilgotnienia, bez obcych zapachów i smaków, główki przycięte na poziomi najniższego liścia, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, główki o wadze od 0,8kg do 1,2 kg, opakowanie jednorazowe od 10 kg do 20 kg).-800 kg 15. Kapusta pekińska, klasa I, zamawiana całorocznie; (kapusta pekińska, zdrowa, czysta, bez śladów gnicia i chorób grzybowych, bez szkodników i śladów po szkodnikach, o świeżym wyglądzie, bez uszkodzeń mrozowych, bez wyrośniętych pędów kwiatostanowych, bez nadmiernego zawilgotnienia, bez obcych zapachów i smaków, prawidłowo wykształcona, główki przycięte na poziomi najniższego liścia, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, główki o wadze od 0,8kg do 1,2 kg, opakowanie jednorazowe od 10 kg do 20 kg).-1100 kg 16. Koper zielony, świeży, klasa I, zamawiany od 1 lipca do 31 sierpnia;( świeży, czysty, z korzeniem, nie wyrośnięty, bez objawów gnicia lub innego zepsucia, o świeżym wyglądzie, bez plam, pożółkłych i zeschniętych części, bez obcych zapachów i smaków, niezwiędnięty, opakowanie do 1 kg,) - 150 kg 17. Gruszki zamawiane całorocznie; (gruszki słodkie, dojrzałe, soczyste, suche, zdrowe, czyste, dojrzałe, bez objawów zepsucia lub innych zmian, wolne od szkodników lub uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o wadze jednej sztuki od 130g do 170g, opakowanie - skrzynka od 10kg do 20kg,) -800 kg 18-Truskawki, klasa I, zamawiane od 1 czerwca do 15 sierpnia; (truskawki świeże , zdrowe, czyste, dojrzałe, nieodgniecione, bez oznak pleśni lub zgnicia, bez szkodników i śladów po szkodnikach, bez plami ziemi, o świeżym wyglądzie nie myte, owoc suchy, bez innych zapachów i smaków, kształt typowy dla danej odmiany, z szypułkami, bez uszkodzeń o średnicy min 2 cm, opakowanie skrzynka do 10 kg).- 100 kg 19. Papryka świeża, klasa I, zamawiana od 1 sierpnia do 31 listopada; (papryka świeża, zdrowa bez uszkodzeń, czysta, bez śladów gnicia i chorób grzybowych, bez szkodników i śladów po szkodnikach, o świeżym wyglądzie, kolorowa w proporcjach 1/3 zielona, 1/3 czerwona, 1/3 żółta, opakowanie jednorazowe do 10 kg,) - 200 kg 20. Botwina świeża, klasa I, zamawiany od 1 lipca do 15 sierpnia; (cała, zdrowa , czysta, o świeżym wyglądzie, bez śladów gnicia i chorób grzybowych, bez szkodników i śladów po szkodnikach, bez nadmiernego zawilgotnienia, bez obcych zapachów i smaków, wystarczająco rozwinięta i odpowiednio dojrzała, bez żółtawych, zdrewniałych liści, jednolita pod względem pochodzenia i odmiany, średnica korzenia od 3 cm do 5 cm, w opakowaniu jednorazowym do 5 kg)- 100 kg 21. Brzoskwinie świeże krajowe, klasa I, zamawiane od 15 sierpnia do 31 października; (całe, zdrowe, bez objawów gnicia lub zepsucia, czyste, wolne od szkodników, wolne od uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, bez nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, bez obcych zapachów i/lub smaków, dobrej jakości, posiadające cechy charakterystyczne dla danej odmiany, miąższ całkowicie zdrowy, soczysty, słodki, średnica brzoskwini od 7cm do 8 cm, opakowanie - skrzynka do 15 kg) -150 kg 22. Fasolka szparagowa świeża, klasa I, zamawiana od 15 lipca do 15 października; (świeża, jędrna, czysta - bez objawów gnicia i śladów pleśni, młoda i delikatna, wolna od szkodników, wolna od szkodników i szkód przez nich wyrządzonych, sucha - pozbawiona wilgoci zewnętrznej, bezwłóknista, bez przezroczystej skórki, jeżeli występują nasiona to powinny być małe i miękkie, bez obcych zapachów, w opakowaniu jednolita pod względem pochodzenia, odmiany, jakości i wielkości, grubość strąków do 1 cm, dostarczana w opakowaniach do 15 kg) - 400 kg 23. Brokuł, klasa I, zamawiany całorocznie; (całe, zdrowe, bez objawów zepsucia lub innych zmiana, czyste, o świeżym wyglądzie, wolne od szkodników oraz uszkodzeń spowodowanych przez szkodniki, wolne od nadmiernego zawilgocenia powierzchniowego, wolne od obcych zapachów i smaków, posiadające cechy charakterystyczne dla danej odmiany, jędrne i zwarte, wolne od wad takich jak plamy lub ślady zmarznięcia, pąki róży muszą być zupełnie zamknięte, łodyga musi być wystarczająco miękka i niezdrewniała, bez iści wyrastających ponad różę, o wadze 1 szt. - od 400g do 600g) - 300 kg 24-Szczypior , klasa I, zamawiane całorocznie; (świeży, czysty, z cebulą charakterystyczną dla odmian z przeznaczeniem na szczypior, bez objawów gnicia lub innego zepsucia, o świeżym wyglądzie, bez plam, pożółkłych i zeschniętych części, bez obcych zapachów i smaków, niezwiędnięty, nie wyrośnięty, w opakowaniu do 10 kg) - 200 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00-6, 01.12.11.12-9, 01.12.11.11-2, 01.12.11.13-6, 01.13.13.21-0, 01.12.14.10-8, 01.11.21.24-0, 01.12.12.70-4, 01.12.13.20-0, 01.12.14.20-1, 01.12.11.00-2, 01.13.30.00-8, 01.13.13.14-8, 01.12.12.30-2, 01.12.11.11-2, 01.13.13.32-0, 01.12.21.12-0, 01.12.14.30-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 95
    • 2. Działania podjęte przez wykonawcę ujęte w art. 29 ust. 4 Ustawy Pzp - 5

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy warzyw kiszonych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ogórek kiszony, zamawiany całorocznie - w tym ogórek małosolny w okresie od 15 czerwca do 15 sierpnia, ogórek kiszony o dobrym smaku i zapachu, twardy, bez objawów gnicia i innego zepsucia, bez pleśni, wolny od obcych zapachów i smaków, ogórek kiszony o gramaturze do 120g, ogórek małosolny o gramaturze do 80g, opakowanie do 80 kg, waga liczona po odsączeniu. - 1500 kg 2. Kapusta kiszona, zamawiana całorocznie; kapusta kwaszona o dobrym smaku, zapachu, bez objawów gnicia i innego zepsucia, bez pleśni, wolna od obcych zapachów i smaków, drobno szatkowana, opakowanie do 120 kg, waga liczona po osączeniu. - 7000 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7, 15.33.11.42-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.