eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Artyku³y ogólnospo¿ywcze, s³odycze, pieczywo, produkty mleczarskie, napoje gazowane i niegazowane

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2008-06-19

Kraków: Artyku³y ogólnospo¿ywcze, s³odycze, pieczywo, produkty mleczarskie, napoje gazowane i niegazowane
Numer og³oszenia: 134856 - 2008; data zamieszczenia: 19.06.2008
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Krakowski Szpital Specjalistyczny im. Jana Paw³a II, ul. Pr±dnicka 80, 31-202 Kraków, woj. ma³opolskie, tel. 012 6142551, fax 012 6142551.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.szpitaljp2.krakow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Samodzielny publiczny zak³ad opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Artyku³y ogólnospo¿ywcze, s³odycze, pieczywo, produkty mleczarskie, napoje gazowane i niegazowane.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Artyku³y ogólnospo¿ywcze, s³odycze, pieczywo, produkty mleczarskie, napoje gazowane i niegazowane. Ca³kowita wielko¶æ zamówienia wynosi od 760000 do 790000 netto pln

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.81.00.00 - Pieczywo, ¶wie¿e wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.81.00.00 - Pieczywo, ¶wie¿e wyroby piekarskie i ciastkarskie Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Oryginalny kod CPV: 15.54.00.00 - Produkty serowarskie Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.54.00.00 - Produkty serowarskie Oryginalny kod CPV: 15.98.00.00 - Napoje bezalkoholowe Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.98.00.00 - Napoje bezalkoholowe Oryginalny kod CPV: 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.81.20.00 - Wyroby ciastkarskie i ciasta Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.81.20.00 - Wyroby ciastkarskie i ciasta Oryginalny kod CPV: 15.33.22.00 - D¿emy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.33.22.00 - D¿emy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Tak, ilo¶æ czê¶ci: 15.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesi±cach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: O zamówienie mog± ubiegaæ siê Wykonawcy, którzy spe³niaj± wymagania okre¶lone w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, nie podlegaj± wykluczeniu z ubiegania siê o udzielenie zamówienia publicznego, zgodnie z art. 24 ustawy Pzp.
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: Na potwierdzenie warunków udzia³u w postêpowaniu Wykonawcy przed³o¿± nastêpuj±ce dokumenty:1). O¶wiadczenie Wykonawcy o spe³nieniu warunków udzia³u w postêpowaniu 2). Aktualn± informacjê z KRS lub aktualne za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitaljp2.krakow.pl

Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: W siedzibie zamawiaj±cego ul. Pr±dnicka 80 , w budynku Apteki w Dziale Zamówieñ Publicznych (pok. nr 7).

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 27.06.2008 godzina 10:00, miejsce: Ofertê opatrzon± pieczêci± Wykonawcy nale¿y sk³adaæ w siedzibie Zamawiaj±cego przy ulicy Pr±dnickiej 80 w Krakowie, w budynku administracyjnym I (kancelaria dziennika podawczego - pokój nr 23)..

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1 - pieczywo dla potrzeb Dzia³u ¯ywienia.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Pieczywo, m.in. chleb, weka, dro¿d¿ówki, bu³ki. Pakiet zawiera 11 pozycji. Wielko¶æ zamówienia: 22 210 kg, 101 300 szt..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr 2 - artyku³y ogólnospo¿ywcze dla potrzeb Dzia³u ¯ywienia.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Artyku³y ogólnospo¿ywcze m.in. Herbata, kawa, cukier, makaron, herbatniki. Pakiet zawiera 41 pozycji. Wielo¶æ zamówienia: 16 550 szt., 9 120 kg, 230 opak..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00-6, 15.83.10.00-2, 15.85.11.00-9, 15.86.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 3 NAZWA: Pakiet nr 3 - produkty dla niemowl±t dla potrzeb Dzia³u ¯ywienia.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Produkty dla niemowl±t m.in. mleko Bebiko (370 szt), kaszka (75 szt.), kleik (600 szt).
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.88.40.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr 4 - przyprawy dla potrzeb Dzia³u ¯ywienia.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Przyprawy m.in. sól, zio³a, ketchup, ocet, majonez, musztarda. Pakiet zawiera 24 pozycje. Wielko¶æ zamówienia: 600 litrów, 750 szt, 90 opak, 2 846 kg,.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.87.00.00-7, 15.87.24.00-5, 15.87.12.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 5 NAZWA: Pakiet nr 5 - mleko i przetwory mleczne dla potrzeb Dzia³u ¯ywienia.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Mleko i przetwory mleczne m.in. mleko (80000 litrów, 1500 szt), ¶mietana (2200 litrów, 50 szt.), mas³o (900 kg, 120000 szt), twaróg (7500 kg). Pakiet zawiera 9 pozycji..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 15.54.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 6 NAZWA: Pakiet nr 6 - jogurty, kefiry i pozosta³e przetwory mleczne dla potrzeb Dzia³u ¯ywienia.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Jogurty (30 500 szt), kefiry (8 500 szt) mleko w proszku (100 kg), mleczko zagêszczone (600 szt.) Pakiet zawiera 6 pozycji..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.55.10.00-5, 15.51.17.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 7 NAZWA: Pakiet nr 7 - sery twarde i serki dla potrzeb Dzia³u ¯ywienia.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Ser: zó³ty ( 400 kg), homogenizowany (15000 szt), ¶niadaniowy (20000 szt), topiony (500 kg). Pakiet zawiera 7 pozycji..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.54.00.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 8 NAZWA: Pakiet nr 8 - s³odycze dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: s³odycze m.in. batony, bombonierki, ciastka, cukierki, czekolady, dra¿e, wafle, gumy do ¿ycia. Pakiet zawiera 268 pozycji. Wielko¶æ zamówienia: 16 055 szt..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.84.20.00-2, 15.83.30.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 9 NAZWA: Pakiet nr 9 - pieczywo dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Pieczywo m.in. bu³ki, chleb, weka. Pakiet zawiera 23 pozycje. Wielko¶æ zamówienia: 45 400 szt..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.81.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 10 NAZWA: Pakiet nr 10 - dro¿d¿ówki oraz wyroby cukiernicze dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dro¿d¿ówki oraz wyroby cukiernicze, m.in. p±czki, dro¿d¿ówki, ciasta, babki, torty. Pakiet zawiera 93 pozycje. Wielko¶æ zamówienia 225 kg, 37 000 szt..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.81.20.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 11 NAZWA: Pakiet nr 11 - produkty mleczarskie dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Produkty mleczarskie, m.in. mleko, sery, serki do chleba, topione, jogurty. Pakiet zawiera 97 pozycji. Wielko¶æ zamówienia 25 670 szt..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.54.00.00-5, 15.55.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 12 NAZWA: Pakiet nr 12 - gor±ce kubki, pieczywo chrupkie, zupki dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Gor±ce kubki, pieczywo chrupkie, zupki, cukier. Pakiet zawiera 51 pozycji. Wielko¶æ zamówienia 9 720 szt..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00-6, 15.82.11.30-9, 15.83.10.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 13 NAZWA: Pakiet nr 13 - kawa, herbata dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Kawa (9 415 szt), herbata (1770 szt). Pakiet zawiera 82 pozycji..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.86.00.00-4.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 14 NAZWA: Pakiet nr 14 - napoje gazowane i niegazowane dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Napoje gazowane i niegazowane o róznych smakach dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego 17850 szt. Pakiet zawiera 57 pozycji..
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.98.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

CZÊ¦Æ Nr: 15 NAZWA: Pakiet nr 15 - d¿emy, miód, ogórki konserwowe dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: D¿emy (1 200 szt), miód (200 szt), ogórki konserwowe (100 szt).
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.33.22.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.