Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu
Og³oszenie z dnia 2008-06-19
Kraków: Artyku³y ogólnospo¿ywcze, s³odycze, pieczywo, produkty mleczarskie, napoje gazowane i niegazowane
Numer og³oszenia: 134856 - 2008; data zamieszczenia: 19.06.2008
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Krakowski Szpital Specjalistyczny im. Jana Paw³a II, ul. Pr±dnicka 80, 31-202 Kraków, woj. ma³opolskie, tel. 012 6142551, fax 012 6142551.
- Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.szpitaljp2.krakow.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Samodzielny publiczny zak³ad opieki zdrowotnej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Artyku³y ogólnospo¿ywcze, s³odycze, pieczywo, produkty mleczarskie, napoje gazowane i niegazowane.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Artyku³y ogólnospo¿ywcze, s³odycze, pieczywo, produkty mleczarskie, napoje gazowane i niegazowane. Ca³kowita wielko¶æ zamówienia wynosi od 760000 do 790000 netto pln
II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.81.00.00 - Pieczywo, ¶wie¿e wyroby piekarskie i ciastkarskie Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.81.00.00 - Pieczywo, ¶wie¿e wyroby piekarskie i ciastkarskie Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.80.00.00 - Ró¿ne produkty spo¿ywcze Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Oryginalny kod CPV: 15.54.00.00 - Produkty serowarskie Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.54.00.00 - Produkty serowarskie Oryginalny kod CPV: 15.98.00.00 - Napoje bezalkoholowe Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.98.00.00 - Napoje bezalkoholowe Oryginalny kod CPV: 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.86.00.00 - Kawa, herbata i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.81.20.00 - Wyroby ciastkarskie i ciasta Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.81.20.00 - Wyroby ciastkarskie i ciasta Oryginalny kod CPV: 15.33.22.00 - D¿emy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.33.22.00 - D¿emy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania .
II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Tak, ilo¶æ czê¶ci: 15.
II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesi±cach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIA£U
- Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: O zamówienie mog± ubiegaæ siê Wykonawcy, którzy spe³niaj± wymagania okre¶lone w art. 22 ust. 1 ustawy Pzp, nie podlegaj± wykluczeniu z ubiegania siê o udzielenie zamówienia publicznego, zgodnie z art. 24 ustawy Pzp.
- Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: Na potwierdzenie warunków udzia³u w postêpowaniu Wykonawcy przed³o¿± nastêpuj±ce dokumenty:1). O¶wiadczenie Wykonawcy o spe³nieniu warunków udzia³u w postêpowaniu 2). Aktualn± informacjê z KRS lub aktualne za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpitaljp2.krakow.pl
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: W siedzibie zamawiaj±cego ul. Pr±dnicka 80 , w budynku Apteki w Dziale Zamówieñ Publicznych (pok. nr 7).
IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 27.06.2008 godzina 10:00, miejsce: Ofertê opatrzon± pieczêci± Wykonawcy nale¿y sk³adaæ w siedzibie Zamawiaj±cego przy ulicy Pr±dnickiej 80 w Krakowie, w budynku administracyjnym I (kancelaria dziennika podawczego - pokój nr 23)..
IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).
ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH
CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1 - pieczywo dla potrzeb Dzia³u ¯ywienia.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Pieczywo, m.in. chleb, weka, dro¿d¿ówki, bu³ki. Pakiet zawiera 11 pozycji. Wielko¶æ zamówienia: 22 210 kg, 101 300 szt..
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr 2 - artyku³y ogólnospo¿ywcze dla potrzeb Dzia³u ¯ywienia.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Artyku³y ogólnospo¿ywcze m.in. Herbata, kawa, cukier, makaron, herbatniki. Pakiet zawiera 41 pozycji. Wielo¶æ zamówienia: 16 550 szt., 9 120 kg, 230 opak..
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00-6, 15.83.10.00-2, 15.85.11.00-9, 15.86.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 3 NAZWA: Pakiet nr 3 - produkty dla niemowl±t dla potrzeb Dzia³u ¯ywienia.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Produkty dla niemowl±t m.in. mleko Bebiko (370 szt), kaszka (75 szt.), kleik (600 szt).
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.88.40.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr 4 - przyprawy dla potrzeb Dzia³u ¯ywienia.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Przyprawy m.in. sól, zio³a, ketchup, ocet, majonez, musztarda. Pakiet zawiera 24 pozycje. Wielko¶æ zamówienia: 600 litrów, 750 szt, 90 opak, 2 846 kg,.
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.87.00.00-7, 15.87.24.00-5, 15.87.12.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 5 NAZWA: Pakiet nr 5 - mleko i przetwory mleczne dla potrzeb Dzia³u ¯ywienia.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Mleko i przetwory mleczne m.in. mleko (80000 litrów, 1500 szt), ¶mietana (2200 litrów, 50 szt.), mas³o (900 kg, 120000 szt), twaróg (7500 kg). Pakiet zawiera 9 pozycji..
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.53.00.00-2, 15.54.00.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 6 NAZWA: Pakiet nr 6 - jogurty, kefiry i pozosta³e przetwory mleczne dla potrzeb Dzia³u ¯ywienia.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Jogurty (30 500 szt), kefiry (8 500 szt) mleko w proszku (100 kg), mleczko zagêszczone (600 szt.) Pakiet zawiera 6 pozycji..
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.55.10.00-5, 15.51.17.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 7 NAZWA: Pakiet nr 7 - sery twarde i serki dla potrzeb Dzia³u ¯ywienia.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Ser: zó³ty ( 400 kg), homogenizowany (15000 szt), ¶niadaniowy (20000 szt), topiony (500 kg). Pakiet zawiera 7 pozycji..
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.54.00.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 8 NAZWA: Pakiet nr 8 - s³odycze dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: s³odycze m.in. batony, bombonierki, ciastka, cukierki, czekolady, dra¿e, wafle, gumy do ¿ycia. Pakiet zawiera 268 pozycji. Wielko¶æ zamówienia: 16 055 szt..
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.84.20.00-2, 15.83.30.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 9 NAZWA: Pakiet nr 9 - pieczywo dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Pieczywo m.in. bu³ki, chleb, weka. Pakiet zawiera 23 pozycje. Wielko¶æ zamówienia: 45 400 szt..
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.81.00.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 10 NAZWA: Pakiet nr 10 - dro¿d¿ówki oraz wyroby cukiernicze dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Dro¿d¿ówki oraz wyroby cukiernicze, m.in. p±czki, dro¿d¿ówki, ciasta, babki, torty. Pakiet zawiera 93 pozycje. Wielko¶æ zamówienia 225 kg, 37 000 szt..
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.81.20.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 11 NAZWA: Pakiet nr 11 - produkty mleczarskie dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Produkty mleczarskie, m.in. mleko, sery, serki do chleba, topione, jogurty. Pakiet zawiera 97 pozycji. Wielko¶æ zamówienia 25 670 szt..
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.54.00.00-5, 15.55.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 12 NAZWA: Pakiet nr 12 - gor±ce kubki, pieczywo chrupkie, zupki dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Gor±ce kubki, pieczywo chrupkie, zupki, cukier. Pakiet zawiera 51 pozycji. Wielko¶æ zamówienia 9 720 szt..
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.80.00.00-6, 15.82.11.30-9, 15.83.10.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 13 NAZWA: Pakiet nr 13 - kawa, herbata dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Kawa (9 415 szt), herbata (1770 szt). Pakiet zawiera 82 pozycji..
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.86.00.00-4.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 14 NAZWA: Pakiet nr 14 - napoje gazowane i niegazowane dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: Napoje gazowane i niegazowane o róznych smakach dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego 17850 szt. Pakiet zawiera 57 pozycji..
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.98.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
CZÊ¦Æ Nr: 15 NAZWA: Pakiet nr 15 - d¿emy, miód, ogórki konserwowe dla potrzeb Serwisu Gastronomicznego.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: D¿emy (1 200 szt), miód (200 szt), ogórki konserwowe (100 szt).
- 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.33.22.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesi±cach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
INNE PRZETARGI Z KRAKOWA
- Remont instalacji elektrycznej i s³abopr±dowej w Zespole Szkó³ Specjalnych nr 4 w Krakowie przy ul. Zak±tek 2
- Roboty remontowe w Bursie Szkolnictwa Ponadpodstawowego nr 1 w Krakowie przy Al. Marsza³ka Ferdynanda Focha 39 (2)
- Wymiana instalacji gazowej zasilaj±cej lampy gazowe oraz remont konserwatorski lamp gazowych w budynku Sukiennic Rynek G³ówny 3 w Krakowie.
- ¦wiadczenie serwisowych us³ug pogwarancyjnych Ma³opolskiego Systemu Radio³±czno¶ci PRM.
- Dobudowa windy w budynku U-3 wraz z przebudow± toalety i klatki schodowej dla potrzeb osób z niepe³nosprawno¶ciami na terenie AGH w Krakowie. DE-dzp.272-263/24
- Dostawa komputerów, monitorów, niszczarek oraz sprzêtu sieciowego
wiêcej: przetargi w Krakowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy ¿ywno¶ci dla Przedszkola Akademia Wyobra¼ni w Marklowicach w okresie lipiec - grudzieñ 2024, z podzia³em na cztery zadania.
- Sukcesywna dostawa artyku³ów spo¿ywczych do sto³ówki szkolnej na potrzeby wy¿ywienia uczniów Szko³y Podstawowej nr 43 im. Simony Kossak w Bia³ymstoku w okresie 1 wrze¶nia 2024r do 31 sierpnia 2025r.
- Dostawa ¿ywno¶ci i artyku³ów spo¿ywczych
- Dostawy przypraw, sosów, wody.
- SUKCESYWNE DOSTAWY PIECZYWA I BU£KI TARTEJ
- Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich, t³uszczy jadalnych i jaj dla Domu Pomocy Spo³ecznej w Krakowie, ul. Krakowska 55
wiêcej: D¿emy i marmolady, galaretki owocowe, przeciery z owoców i orzechów oraz pasty do smarowania »
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.