eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rypin › Usługa gastronomiczna dla uczestników konferencji podsumowującej realizację projektu Szkoła Równych Szans - II edycja

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-05-30

Rypin: Usługa gastronomiczna dla uczestników konferencji podsumowującej realizację projektu Szkoła Równych Szans - II edycja
Numer ogłoszenia: 133838 - 2011; data zamieszczenia: 30.05.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 115944 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gmina Miasta Rypina, ul. Warszawska 40, 87-500 Rypin, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 54 280 96 19, faks 54 280 96 54.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa gastronomiczna dla uczestników konferencji podsumowującej realizację projektu Szkoła Równych Szans - II edycja.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi gastronomicznej w formie bufetu szwedzkiego, polegającej na przygotowaniu i wydaniu w dniu 27 maja 2011 roku posiłku dla uczestników konferencji podsumowującej realizację projektu Szkoła Równych Szans - II edycja. Posiłek odbędzie się w godzinach popołudniowych w lokalu, który zapewni Wykonawca - planowana godzina posiłku 1330. O dokładnej godzinie Wykonawca zostanie powiadomiony najpóźniej w dniu przed planowanym terminem realizacji przedmiotu zamówienia. Uczestniczyć w nim będzie 400 osób. W ramach usługi Wykonawca będzie zobowiązany do zapewnienia dla każdej osoby uczestniczącej w konferencji: 1. Dań głównych na gorąco: 1) schabowy - 100 g, 2) de volaille - 100 g, 3) strogonow drobiowy - 200 ml, 4) ziemniaki - 150 g. 2. Dań zimnych: 1) sałatka gyros - 80 g, 2) sałatka grecka - 80 g, 3) ryba w sosie greckim - 60 g, 4) sałatka owocowa - 50 g, 5) surówka z białej kapusty - 80 g. 3. Ciast i pieczywa: 1) sernik - 60 g, 2) jabłecznik - 60 g, 3) śmietanowiec - 60 g, 4) pieczywo (chleb, bułki) - 50 g. 4. Napoi gorących i zimnych: 1) kawa rozpuszczalna (dodatkowo: cukier, śmietanka) - 200 ml, 2) herbata (dodatkowo: cukier, świeża cytryna w plasterkach) - 200 ml, 3) soki owocowe (minimum 3 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka) - 150 ml, 4) woda mineralna gazowana - 150 ml, 5) woda mineralna niegazowana - 150 ml. Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia: lokalu, zlokalizowanego w maksymalnej odległości 10 km od Rypińskiego Centrum Kultury i Promocji (ul. Warszawska 8, 87-500 Rypin), sali restauracyjnej bądź kompleksu składającego się z sali restauracyjnej oraz miejsca na zewnątrz budynku, wraz ze stolikami i krzesłami, zabezpieczonego przed niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi, naczyń ceramicznych niejednorazowego użytku, szklanek do serwowania napoi gorących i zimnych, sztućcy metalowych do konsumpcji - użyta zastawa musi być czysta, nieuszkodzona i wysterylizowana, bezpłatnego parkingu, dekoracji stołów (w tym materiałowe obrusy, serwetki), obsługi kelnerskiej, toalety damskiej i męskiej, szatni z obsługą.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt pod nazwą Szkoła Równych Szans-II edycja jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego z Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.1 Wyrównywanie szans edukacyjnych i zapewnienie wysokiej jakości usług edukacyjnych świadczonych w systemie oświaty, Poddziałanie 9.1.2.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.05.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Produkcyjno - Usługowo - Handlowa Kończalscy Balbina i Jerzy, Staroryoin Rządowy 26, 87-500 Rypin, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 21388,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 10298,88

  • Oferta z najniższą ceną: 10298,88 / Oferta z najwyższą ceną: 41820,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.