To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-04-17
Opole: Świadczenie usługi restauracyjnej, hotelarskiej, cateringowej dla różnych jednostek Uniwersytetu Opolskiego
Numer ogłoszenia: 131986 - 2014; data zamieszczenia: 17.04.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 68700 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Opolski, Pl. Kopernika 11A, 45-040 Opole, woj. opolskie, tel. 077 5 415977, faks 077 5415930.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi restauracyjnej, hotelarskiej, cateringowej dla różnych jednostek Uniwersytetu Opolskiego.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Świadczenie usługi restauracyjnej, hotelarskiej, cateringowej dla różnych jednostek Uniwersytetu Opolskiego - w podziale na 6 części zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1A - 1F do SIWZ. a) Część I: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas konferencji Forum Informatyki Teoretycznej 2014 ( FIT 2014) - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1A do SIWZ. b) Część II: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas polsko-niemieckiej konferencji naukowej: Filozofia i wykształcenie 2 - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1B do SIWZ. c) Część III: Świadczenie usługi cateringowej i restauracyjnej podczas konferencji Stare i nowe w literaturze dla dzieci i młodzieży - biografie - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1C do SIWZ. d) Część IV: Świadczenie usługi cateringowej podczas Studenckiej Konferencji 3Z Miasta - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1D do SIWZ. e) Część V: Świadczenie usługi hotelarskiej podczas Studenckiej Konferencji 3Z Miasta - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1E do SIWZ. f) Część VI: Świadczenie usługi hotelarskiej podczas Studenckiej Konferencji 3Z Miasta - zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia stanowiącym załącznik nr 1F do SIWZ..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie 55.00.00.00 - Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków 55.12.00.00 - Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 2
Nazwa: Świadczenie usługi restauracyjnej i hotelarskiej podczas polsko-niemieckiej konferencji naukowej: Filozofia i wykształcenie 2
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.03.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PAHO Sp. z o.o., ul. Światowida 2, 45-325 Opole, kraj/woj. opolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2569,10 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 3160,00
Oferta z najniższą ceną: 3160,00 / Oferta z najwyższą ceną: 3160,00
Waluta: PLN.
Część NR: 3
Nazwa: Świadczenie usługi cateringowej i restauracyjnej podczas konferencji Stare i nowe w literaturze dla dzieci i młodzieży
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 20.03.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PAHO Sp. z o.o., ul. Światowida 2, 45-325 Opole, kraj/woj. opolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7642,28 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 8000,00
Oferta z najniższą ceną: 8000,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8400,00
Waluta: PLN.
Część NR: 5
Nazwa: usługi hotelarskiej podczas Studenckiej Konferencji 3Z Miasta
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.03.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Internat Zespołu Szkół Mechanicznych, ul. E. Osmańczyka 22, 45-027 Opole, kraj/woj. opolskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2081,30 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 2560,00
Oferta z najniższą ceną: 2560,00 / Oferta z najwyższą ceną: 2875,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z OPOLA
- Zakup i dostawa koncentratów do hemodializ na bieżące potrzeby Uniwersyteckiego Szpitala Klinicznego w Opolu.
- Remont nawierzchni jezdni w ciągu drogi krajowej ul. Powstańców Warszawskich w Opolu.
- Remont pomieszczeń piwnicznych w budynku administracyjno-dydaktycznym Opolskiego Centrum Edukacji przy ul. Dubois 36.
- Remont pokrycia dachowego w Centrum Mandatowym w Nysie (II)
- Dostawa pierwszego wyposażenia Domu Pomocy Społecznej w Opolu (...) - wyposażenie kuchni, wyposażenie medyczne i rehabilitacyjne, wyposażenie do sprzątania, warsztatu i ogrodu, wyposażenie biurowe
- Dostawa odczynników chemicznych i laboratoryjnych.
więcej: przetargi w Opolu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Organizacja konferencji w dniach 17-19 lipca 2024
- Świadczenie usług przygotowywania i dostarczania posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej im. s. M. Benodyny Koterbianki w Ostrowie Wielkopolskim
- Świadczenie usług hotelarskich i gastronomicznych wraz z udostępnieniem sali konferencyjnej 22 dorocznego spotkania organizacyjnego pracy polskiego FADN oraz 20-lecia polskiego FADN
- Świadczenie usług cateringowych w trakcie szkoleń organizowanych w ramach interwencji I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników - moduł 1 Szkolenia podstawowe dla rolników (I 14.1.1) - II etap.
- Obsługa Szkolenia Doskonalenie Audytowania w ramach Systemu KZR INiG organizowanego przez Instytut Nafty i Gazu - Państwowy Instytut Badawczy w dniach 12-13 grudnia 2024 r.
- Świadczenie kompleksowej usługi hotelarsko-gastronomicznej wraz z wynajmem sali konferencyjnej w celu przeprowadzenia konferencji "Wylęgarnia 2024".
więcej: Usługi hotelarskie, restauracyjne i handlu detalicznego »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.