eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Barczewo › Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-05-23

Barczewo: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie
Numer ogłoszenia: 131056 - 2016; data zamieszczenia: 23.05.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Barczewie , ul. Klasztorna 7, 11-010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 514-84-41 w. 226, faks 89 532-87-01.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny w Barczewie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów ogólnospożywczych na potrzeby Zakładu Karnego w Barczewie:Część I - Tłuszcze roślinne Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa - zawartość tłuszczu min. 60 % w kostce, opakowania 200 - 250 g. CPV - 15431100-9 8000kg Olej roślinny - opakowania od 1L - 5 L CPV - 15411100-3 700l Część II - Artykuły zbożowe, kasze, skrobia Kasza jęczmienna - opakowania od 1kg do 25 kg CPV - 15613000-8 4000kg Makaron (świderek, kolanko) - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15851100-9 5000kg Mąka pszenna - opakowania od 1kg do 25 kg CPV - 15612100-2 1200kg Mąka ziemniaczana - opakowania od 1kg do 25 kg CPV - 15620000-0 150kg Płatki owsiana - opakowania od 1kg do 25 kg CPV - 15613380-5 100kg Kasza pęczak - opakowania od 1kg do 25 kg CPV - 15613100-9 800kg Ryż biały - opakowania od 1kg do 50 kg CPV - 15611000-4 3000kg Część III - Koncentraty i warzywa konserwowe Koncentrat pomidorowy 30% - opakowanie do 1kg CPV - 15331427-6 1600kg Leczo pieczarkowe - opakowanie do 1kg CPV - 15331135-2 1250kg Szczaw konserwowy - opakowanie do 1kg CPV - 15332170-6 200kg Chrzan tarty - opakowanie do 1kg CPV - 15332170-6 300kg Groszek konserwowy - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15331462-3 250kg Kukurydza konserwowa - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15331470-2 250kg Część IV - Przyprawy oraz bazy do zup i sosów Bazylia - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15872300-4 30kg Czosnek granulowany - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15870000-7 30kg Koperek susz - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15872000-1 35kg Liść laurowy - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15872000-1 30kg Pietruszka nać susz - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15872000-1 35kg Majeranek susz - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15872000-1 35kg Musztarda - opakowanie 1kg CPV - 15871250-1 200kg Ketchup - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15871230-5 150kg Majonez - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15871273-8 150kg Ocet - opakowanie 1L CPV - 15871110-8 150l Pieprz czarny mielony - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15872100-2 60kg Przyprawa w płynie - opakowanie 1L CPV - 15892000-7 700l Przyprawa uniwersalna w proszku - opakowania od 1kg do 10 kg CPV - 15890000-3 600kg Rosół jarzynowy w proszku - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15892200-9 800kg Sól - opakowania od 1kg do 25 kg CPV - 15872400-5 800kg Ziele angielskie - opakowania od 1kg do 5 kg. CPV - 15872000-1 30kg Papryka słodka - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15870000-7 15kg Papryka ostra - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15870000-7 15kg Granulat sojowy - opakowania od 1kg do 25 kg CPV - 15800000-6 60kg Kostka sojowa - opakowania od 1kg do 25 kg CPV - 15800000-6 30kg Sos pieczeniowy - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15871200-6 120kg Sos grzybowy - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15871200-6 120kg Sos biały - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15871200-6 120kg Sos pomidorowy boloński - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15871200-6 200kg Zupa żurek - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15891000-0 150kg Zupa szparagowa - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15891000-0 150kg Zupa porowa - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15891000-0 150kg Zupa ogonowa - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15891000-0 150kg Zupa brokułowa - opakowania od 1kg do 5 kg CPV - 15891000-0 150kg Część V - Cukry Cukier biały - opakowanie 1kg CPV - 15831200-4 3100kg Marmolada - wiadro od 10kg do 15kg CPV - 15332230-5 3100kg Część VI - Tabletki musujące Tabletki musujące witaminizowane do sporządzania napojów- opakowania od 80g do 2 kg CPV - 15894000-1 420kg.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne .

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.08.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenia o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenia o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenia o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenia o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenia o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Barczewie; ul. Klasztorna 7; 11 - 010 Barczewo; adres e-mail: zk_barczewo@sw.gov.pl.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 30.05.2016 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Zakładu Karnego w Barczewie; ul. Klasztorna 7; 11 - 010 Barczewo.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.