eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Suwałki › Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin drobiowych, wędlin wieprzowych, podrobów drobiowych i podrobów wieprzowych, mięsa drobiowego i mięsa wieprzowego do Aresztu Śledczego w Suwałkach - artykuły z grupy 151wg kodu CPV tj. Część 1 - w

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-06-16

Suwałki: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin drobiowych, wędlin wieprzowych, podrobów drobiowych i podrobów wieprzowych, mięsa drobiowego i mięsa wieprzowego do Aresztu Śledczego w Suwałkach - artykuły z grupy 151wg kodu CPV tj. Część 1 - w
Numer ogłoszenia: 130986 - 2008; data zamieszczenia: 16.06.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 97622 - 2008.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Suwałkach, ul. Wojska Polskiego, 16-400 Suwałki, woj. podlaskie, tel. 087 5651207, fax 087 5650328.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin drobiowych, wędlin wieprzowych, podrobów drobiowych i podrobów wieprzowych, mięsa drobiowego i mięsa wieprzowego do Aresztu Śledczego w Suwałkach - artykuły z grupy 151wg kodu CPV tj. Część 1 - wędliny drobiowe, Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe, Część 3 - wędliny wieprzowe, Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę następujących artykułów tj.: Część 1 - wędliny drobiowe 1. blok akademicki CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 2180 kg 2. parówki z indyka CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 3600 kg 3. mielonka drobiowa wędzona CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1830 kg 4. mielonka śniadaniowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 2350 kg 5. pieczeń szynkowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 2300 kg 6. blok z indyka CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 2300 kg 7. szynka mozaika CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 2400 kg 8. kiełbasa delikatesowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 1820 kg 9. mielonka wiejska CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 -1860 kg 10. mortadela drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 -2300 kg 11. smakowita CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 2300 kg 12. przysmak konserwowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 2200 kg 13. pasztet drobiowy CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 2250 kg 14. szynka śniadaniowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 230 kg 15. polędwica kanadyjska drobiowa CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 230 kg 16. szynka gerwazego CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 230 kg 17. kiełbasa żywiecka CPV 15131135-0 Zgodnie z PN-A-86526 - 231 kg Część 2 -podroby drobiowe, mięso drobiowe 1. ćwiartka z kurczaka (schłodzona) CPV 15112000-6 Zgodnie z PN-A-86522 - 4400 kg 2. serca drobiowe (schłodzone) CPV 15114000-0 Zgodnie z PN-A-86522 - 1100 kg 3. żołądki drobiowe (schłodzone) CPV 15114000-0 Zgodnie z PN-A-86522 - 730 kg 4. filet z piersi kurczaka (schłodzony) CPV 15112210-1 Zgodnie z PN-A-86522 - 900 kg 5. mięso indycze ze skrzydeł (schłodzone) CPV 15112220-4 Zgodnie z PN-A-86522 -250 kg Część 3 -wędliny wieprzowe 1. kiełbasa bigosowa CPV 15131133-6 Zgodnie z PN - A-82007 - 4000 kg 2. mortadela CPV 15131133-6 Zgodnie z PN - A-82007- 2500 kg 3. kiełbasa kanapkowa CPV 15131133-6 Zgodnie z PN - A-82007 - 2120 kg 4. wątrobiana CPV 15131131-2 Zgodnie z PN - A-82007 - 1720 kg 5. kiełbasa piwna CPV 15131133-6 Zgodnie z PN - A-82007 - 2170 kg 6. salceson włoski CPV 15131133-6 Zgodnie z PN - A-82007 - 2140 kg 7. kiełbasa biała parzona CPV 15131133-6 Zgodnie z PN - A-82007 - 1670 kg 8. kaszanka CPV 15131134-3 Zgodnie z PN - A-82007 - 2000 kg 9. pachwina wędzona CPV 15131133-6 Zgodnie z PN - A-82007 - 570,00 kg Część 4 -podroby wieprzowe, mięso wieprzowe 1. mięso mielone wieprzowe (schłodzone) CPV 15113000-3 Zgodnie z PN-A-82009 -6500 kg 2. kości schabowe wieprzowe CPV 15114000-0 - 1740 kg Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na: Część 1 - wędliny drobiowe, Część 2 - podroby drobiowe, mięso drobiowe, Część 3 - wędliny wieprzowe, Część 4 - podroby wieprzowe, mięso wieprzowe

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 387188,6 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Wędliny drobiowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.06.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Grzegorz Poświatowski, Agencja Wydawniczo-Reklamowo-Handlowa GREGOR G. Poświatowski, I. Poświatowska, ul. 23 Października 105, 16-400 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 195443.83
  • Oferta z najniższą ceną: 195443.83 / oferta z najwyższą ceną: 211194
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: podroby drobiowe oraz mięso drobiowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.06.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Polski Przemysł Mięsny i Drobiarski MAT SA, ul. Nad Torem 2, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 45037,48
  • Oferta z najniższą ceną: 45037,48 / oferta z najwyższą ceną: 45972,52
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: wędliny wieprzowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.06.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne VIOLA Meyer spółka jawna, ul. Wyzwolenia 13A, 86-141 Lniano, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 96879,91
  • Oferta z najniższą ceną: 96879,91 / oferta z najwyższą ceną: 114812,34
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: podroby wieprzowe oraz mięso wieprzowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 16.06.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Masarniczy Stanisław i Wanda Kwiatkowscy, ul. 1 Maja 35B, 16-400 Suwałki, kraj/woj. podlaskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 49827,38
  • Oferta z najniższą ceną: 49827,38 / oferta z najwyższą ceną: 55311,65
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.