eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Tarnów › Dostawy mięsa i wędlin

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-06-10

Tarnów: Dostawy mięsa i wędlin
Numer ogłoszenia: 125544 - 2008; data zamieszczenia: 10.06.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 89716 - 2008.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Tarnowie, ul. St. Konarskiego, 33-100 Tarnów, woj. małopolskie, tel. 0-14 623-51-00 wew. 231, fax 014 6215677.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa - zakład karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i wędlin.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy mięsa i wędlin sklasyfikowanych w grupie CPV 151 w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Grupa I - WĘDLINY WIEPRZOWE Baleron wieprzowy 30 kg Boczek mielony 2000 kg Kiełbasa parówki grube 1000 kg Kiełbasa krakowska 1050 kg Kiełbasa lenczowa 2050 kg Kiełbasa martadela 1400 kg Kiełbasa toruńska 1250 kg Kiełbasa tuchowska, chmielnicka (lub inna regionalna) 900 kg Kiełbasa zwyczajna 2400 kg Kiełbasa żywiecka 1000 kg Parówki wieprzowe cienkie 850 kg Pasztetowa wieprzowa 600 kg Pieczeń wiedeńska 750 kg Pieczeń rzymska 1300 kg Salceson wieprzowy 800 kg Szynka gotowana wieprzowa 30 kg Szynka pieczona wieprzowa 35 kg Szynka tyrolska 1650 kg Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Grupa II - WĘDLINY DROBIOWE Baleron drobiowy 300 kg Filet prasowany drobiowy 200 kg Kiełbasa galicyjska 350 kg Kiełbasa szynkowa drobiowa 350 kg Parówki drobiowe 200 kg Polędwica kanadyjska drobiowa 200 kg Polędwica z indyka 200 kg Szynka drobiowa 350 kg Szynka śniadaniowa drobiowa 200 kg Szynka złotopolska drobiowa 200 kg Szynka z indyka 100 kg Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni od daty dostawy. Dostawca zapewni widoczne zróżnicowanie jelit według asortymentów i opisanie wędlin zgodnie z dostarczanym asortymentem oraz datami ważności. Grupa III - MIĘSO WOŁOWE I WIEPRZOWE W STANIE ŚWIEŻYM Łopatka wieprzowa z kością 1150 kg Mięso gulaszowe wołowe I gat. 2600 kg Pieczeń wołowa 350 kg Wątroba wieprzowa 800 kg Termin przydatności do spożycia mięs nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy. Grupa IV - MIĘSO DROBIOWE W STANIE ŚWIEŻYM Ćwiartka tylna drobiowa 2800 kg Mięso filet drobiowy 350 kg Termin przydatności do spożycia mięs nie krótszy niż 3 dni od daty dostawy.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Oryginalny kod CPV: 15.11.40.00 - Podroby Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.40.00 - Podroby Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.11.11.00 - Wołowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.11.00 - Wołowina Oryginalny kod CPV: 15.11.22.10 - Kawałki kurczaków Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.21.30 - Kurczęta .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 161289,15 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Wędliny wieprzowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.06.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rolny i Przetwórstwa NMięsnego JANPOL Jan i Grazyna Słomka sp.j., ul. W. Witosa 39, 26-020 Chmielnik, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 92757.01
  • Oferta z najniższą ceną: 92757.01 / oferta z najwyższą ceną: 126164.11
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Wędliny drobiowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.06.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 5.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Rolny i Przetwórstwa Mięsnego JANPOL Jan i Grażyna Słomka sp.j., ul. W. Witosa 39, 26-020 Chmielnik, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 21359.81
  • Oferta z najniższą ceną: 21359.81 / oferta z najwyższą ceną: 30797.66
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Mięso wołowe i wieprzowe w stanie świeżym.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.06.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przetwórstwo Miesa Łatanice Zbigniew Chrobot, Łatanice 132, 28-160 Wiślica, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 29859.22
  • Oferta z najniższą ceną: 29859.22 / oferta z najwyższą ceną: 53346.60
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Mięsodrobiowe w stanie świeżym.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.06.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przetwórstwo Mięsa Łatanice Zbigniew Chrobot, Łatanice 132, 28-160 Wiślica, kraj/woj. świętokrzyskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 17313.11
  • Oferta z najniższą ceną: 17313.11 / oferta z najwyższą ceną: 20388.35
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.