eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Malbork › Naprawa i konserwacja urządzeń gastronomicznych i chłodniczych w 2014 roku.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-04-08

Malbork: Naprawa i konserwacja urządzeń gastronomicznych i chłodniczych w 2014 roku.
Numer ogłoszenia: 118476 - 2014; data zamieszczenia: 08.04.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 81692 - 2014r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Jednostka Wojskowa 1128, ul. 17 Marca 20, 82-200 Malbork, woj. pomorskie, tel. 55 620 62 16, faks 55 620 62 75.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Wojskowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Naprawa i konserwacja urządzeń gastronomicznych i chłodniczych w 2014 roku..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usług z zakresu: - wykonania przeglądów konserwacyjnych sprzętu gastronomicznego i chłodniczego - wykonania napraw sprzętu gastronomicznego i chłodniczego. będącego na wyposażeniu Służby Żywnościowej JW. 1128 Malbork, zgodnie z wykazem czynności zawartych normatywie czasowym - załącznik nr 1, 2 do SIWZ. Przeglądy konserwacyjne wykonywane będą raz w kwartale a usuwanie awarii w tym naprawy na bieżąco. 2. W przypadku naprawy sprzętu będącego na ewidencji JW Nr 1128, nie ujętego w Normatywie czasowym napraw i remontów sprzętu gastronomicznego i chłodniczego, podstawę do wykonania usługi stanowić będzie pisemne zamówienie Zamawiającego określające zakres i przedmiot wykonania usługi. 3. Każdorazowo przed wykonaniem przeglądu konserwacyjnego Zamawiający określi egzemplarze sprzętu, które będą jemu podlegać. 4. Zakres prac dotyczy sprzętu gastronomicznego mechanicznego, chłodniczego stacjonarnego, według załączonych wykazów sprzętu objętego przeglądem konserwacyjnym znajdującego się w: - obiekcie koszarowym na terenie Jednostki Wojskowej 1128 w Malborku przy ul. 17 Marca 20, 82-200 Malbork, - obiekcie koszarowym na terenie Jednostki Wojskowej 1300 w Pruszczu Gdańskim Powstańców Warszawy 2, 83-001 Pruszcz Gdański. SZACUNKOWA ILOŚĆ ROBOCZOGODZIN WYNOSI 1000 RB. 5. Szacując ilość roboczogodzin Zamawiający uwzględnił zarówno przegląd jak i naprawę, wyciągając średnią, tak by orientacyjnie wskazać skalę wielkości zamówienia. 6. Informacyjny wykaz sprzętu podlegającego przeglądom konserwacyjnym zawarto w załączniku nr 3 do SIWZ. Zamawiający informuje, iż ilość sprzętu może ulec zmianie w ciągu roku. 7.Sprzęt będący w okresie gwarancji podlega tylko przeglądowi konserwacyjnemu. 8.Wykonawca podejmie naprawę urządzeń chłodniczych wskazanych przez Zamawiającego, po zgłoszeniu awarii, w ciągu 24 godzin od chwili przyjęcia zgłoszenia, dotyczy także dni świątecznych, wolnych od pracy, oraz w ciągu 48 godzin od chwili przyjęcia zgłoszenia dla pozostałego sprzętu i urządzeń. 9. Wykonawca do wykonywania napraw i remontów sprzętu będzie używał części nowych, nie poddawanych regeneracji, o jakości technicznej, co najmniej takiej samej jak zamontowane oryginalnie. 10. Każdorazowo po dokonaniu naprawy, konserwacji lub przeglądu stanu technicznego, Wykonawca wystawi fakturę załączając do niej załącznik-kosztorys, specyfikację lub kartę usługi, w którym wyszczególni zakres czynności oraz użyte części zamienne i materiały do naprawy i konserwacji. 11. Do każdej pozycji w kosztorysie wykonanej usługi, przypisana zostanie strona, tabela oraz nr czynności wg normatywu czasowego napraw i remontów sprzętu gastronomicznego lub chłodniczego określającego ilość roboczogodzin na wykonywaną czynność, który załącza się do niniejszej umowy. 12. W przypadku zastosowania materiału i części będącej w zasobach magazynowych Wykonawcy zużytej do wykonania usługi, Wykonawca przedstawi w formie załącznika kserokopię arkusza z ceną rozliczeniową magazynu Wykonawcy. 13. Zamawiający zastrzega sobie prawo do sprawdzenia wartości tych materiałów i części na rynku krajowym ograniczając się do cen producenta lub cen hurtowni znajdujących się w rejonie województwa siedziby Zamawiającego lub Wykonawcy. 14. Usterki sprzętu i urządzeń Służby Żywnościowej wymagające nieskomplikowanych drobnych napraw, usuwane będą w miejscu ich użytkowania natomiast wymagające specjalistycznych napraw przewożone będą do naprawy w warsztacie Wykonawcy. 15. Koszty dojazdu oraz transportu sprzętu i urządzeń od i do Zamawiającego, ponosi Wykonawca we własnym zakresie. 16. Wykonawca zobowiązuje się do naprawy sprzętu w ciągu 7 dni roboczych. W uzasadnionych, szczególnych przypadkach, na prośbę Wykonawcy, Zamawiający może przedłużyć termin naprawy o kolejne 7 dni...

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 50.73.00.00 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji układów chłodzących 50.80.00.00 - Różne usługi w zakresie napraw i konserwacji 50.88.30.00 - Usługi w zakresie napraw i konserwacji urządzeń zaprowiantowania .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.03.2014.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Serwis urządzeń gastronomicznych i chłodniczych COOLJACK Jacek Sztainwald, ul. Robotnicza 51/15, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 119000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 43050,00

  • Oferta z najniższą ceną: 41820,00 / Oferta z najwyższą ceną: 98400,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.