eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Czerwony Bór › Dostawa WARZYW ŚWIEŻYCH do kantyn w Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kantyn i baru w Czerwonym Borze prowadzonych przez Zamawiającego.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-04-13

Czerwony Bór: Dostawa WARZYW ŚWIEŻYCH do kantyn w Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kantyn i baru w Czerwonym Borze prowadzonych przez Zamawiającego.
Numer ogłoszenia: 118020 - 2012; data zamieszczenia: 13.04.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 141879 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK", Czerwony Bór 23, 18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie, tel. 86 216 36 04, faks 86 216 31 49.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa WARZYW ŚWIEŻYCH do kantyn w Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kantyn i baru w Czerwonym Borze prowadzonych przez Zamawiającego..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Lp. Nazwa artykułu Jm. Ilość 1. Burak czerwony kg 5000 2. Cebula kg 8000 3. Cebula czerwona kg 30 4. Fasola Jaś kg 50 5. Fasola drobna kg 1200 6. Kapusta biała kg 5000 7. Kapusta czerwona kg 4000 8. Kapusta pekińska kg 1200 9. Marchew kg 15000 10. Por kg 1700 11. Seler kg 3000 12. Groch połówki kg 700 13. Pomidor kg 3500 14. Ogórek zielony kg 2000 15. Ogórek gruntowy kg 200 16. Pietruszka kg 40 17. Rzepa biała kg 500 18. Papryka świeża kg 300 19. Rzodkiewka (nie mniej niż 10 szt.) szt 300 20. Sałata szt 500 21. Sałata karbowana szt 100 22. Szczypior (nie mniej niż 60g) szt 100 23. Pieczarki kg 700 24. Brukselka kg 10 25. Sałata lodowa szt 100 26. Koper (nie mniej niż 60g) szt 100 27. Natka pietruszki (nie mniej niż 60g) szt 100 28. Zestaw do kiszenia ogórków szt. 10 29. Czosnek szt 3000 30. Brokuły szt 100 31. Kalafior świeży szt 200 32. Słonecznik prażony z przyprawami 150g szt 3000 33. Pestki z dyni 100g szt. 400.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00 - Warzywa .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.05.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU Irena Irena Kosmowska,, ul. Poligonowa 16,, 18-400 Łomża, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 100000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 98434,80

  • Oferta z najniższą ceną: 98434,80 / Oferta z najwyższą ceną: 143882,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.