eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Osielsko › Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części od I-VI w okresie od dnia 01.02.2011 r. do 29.02.2012 r.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-01-11

Osielsko: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części od I-VI w okresie od dnia 01.02.2011 r. do 29.02.2012 r.
Numer ogłoszenia: 11777 - 2011; data zamieszczenia: 11.01.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Bożenkowie , ul. Nadrzeczna 1, 86-021 Osielsko, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0-52 3818716 w. 34, faks 0-52 3818716 w. 36.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.powiat.bydgoski.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części od I-VI w okresie od dnia 01.02.2011 r. do 29.02.2012 r..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części dla grup towarowych obejmujących KODY CPV - artykuły z grup: 03142500-3; 15100000-9 ;15200000-0; 15221000-3;15331170-9, 15332100-5, 15500000-3; 15613380-5; 15800000-6; 15811000-6; 15982100-6.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.22.10.00-3, 15.33.11.70-9, 15.33.21.00-5, 15.50.00.00-3, 15.61.33.80-5, 15.80.00.00-6, 15.81.10.00-6, 15.98.21.00-6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 29.02.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonawcy biorący udział w postępowaniu muszą spełnić następujące warunki : . Posiadać uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności. Na potwierdzenie spełnienia tego warunku należy złożyć następujące dokumenty: Aktualny odpis właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed terminem upływu składania ofert. 2. Aktualne zaświadczenie właściwego Naczelnika Urzędu Skarbowego potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenia, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert o udzielenie zamówienia. 3.Aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzającego, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenia, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionego nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; Decyzję Inspekcji Sanitarnej dopuszczającej środki transportu do przewożenia produktów spożywczych. Warunki będą oceniane według kryterium spełnia lub nie spełnia.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: Poosiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia i przedstawią Wykaz wykonanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat minimum 5 dostaw o podobnym charakterze przed upływem terminu składania ofert z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie. Warunki będą oceniane według kryterium spełnia lub nie spełnia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: )dysponują lub będą dysponowali potencjałem technicznym( odpowiednim sprzętem) lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego gwarantującego należyte wykonanie zamówienia. Warunki będą oceniane według kryterium spełnia lub nie spełnia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: dysponują lub będą dysponować osobami, które będą uczestniczyć w wykonywaniu dostaw. Warunki będą oceniane według kryterium spełnia lub nie spełnia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • O u dzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy: Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia. Warunki będą oceniane według kryterium spełnia lub nie spełnia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
    • oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

. Zamawiający dopuszcza możliwość zmiany cen, nie częściej niż raz na 3 m-ce, na pisemny wniosek Wykonawcy o wskaźnik wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych dotyczący okresu ostatnich 3 m-cy publikowany na stronie internetowej Głównego Urzędu Statystycznego (www.stat.gov.pl).

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiat.bydgoski.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Bożenkowie, ul. Nadrzeczna 1, 86-031 Osielsko.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.01.2011 godzina 12:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Bożenkowie, ul. Nadrzeczna 1, 86-031 Osielsko w pok. Księgowość - Kasa.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: wyroby piekarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb krojony (500g) zwykły 8.000 Szt 2 Chleb słonecznikowy krojony 1100 Szt 3 Chleb graham krojony 1100 Szt 4 Chleb tostowy krojony 1500 Szt 5 Bułka kajzerka 0,05 kg 8000 Szt 6 Bułka tarta luz 100 Kg 7 Sernik 20 Kg 8 Babka piaskowa 20 Kg 9 Babka piaskowa w czekoladzie 20 Kg 10 Pączki z marmoladą 420 Szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 29.02.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: mrożone artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Brokuł 130 kg 2 Fasolka szparagowa zielona 240 kg 3 Groszek ziel. Mroż. 90 kg 4 Kalafior 150 kg 5 Pierogi z serem 280 kg 6 Pierogi z kapustą i grzybami 15 kg 7 Mieszanka warzywna 7 skł. 200 kg 8 Mieszanka warzywna 9 skł z papryką 70 kg 9 Szpinak 140 kg 10 Włoszczyzna mroż. 240 kg 11 Wiśnie mroż. 60 kg 12 Filet rybny morszczuk mroż. 295 kg 13 Śledź solony filet typu matias 200 kg 14 Makrela wędzona 50 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3, 15.33.11.70-9, 15.33.21.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 29.02.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: jaja kurze świeże o gramaturze 50 g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Jaja świeże 50g 17 000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 29.02.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ananas w syropie 400 g 160 szt 2. Barszcz czerwony 18 kg 3. Bazylia przyprawa 20g 60 szt 4. Biszkopty 250g 100 szt 5. Brzoskwinie w syropie 850 g 190 szt 6. Budyń op .1 kg 135 kg 7. Buraki konserwowe 0,9 L 120 szt 8. Chrzan 0,9 l 20 szt 9. Chrzan 180 g 90 szt 10. Ciastka bez dodatku cukru dla diabetyków cena za 1 kg 90 kg 11. Cukier op. 1 kg 2100 kg 12. Cukier puder op. 500 g cena za 1 kg 40 kg 13. Cynamon 20g 140 szt 14. Czekolada 100g 210 szt 15. Czekolada bez cukru 9 szt 16. Czosnek 30g granulowany 20 szt 17. Delikat do drobiu 2 kg 18. Dżem 300 g 170 szt 19. Dżem op. 1 kg 160 szt 20. Fasola kons. czerw.400 g 65 szt 21. Fasola biała sucha luz 80 kg 22. Galaretka 100 g 160 szt 23. Groch cały luz 20 kg 24. Groch łuskany luz 20 kg 25. Groszek konserwowy 400 g 300 szt 26. Herbata gran. 100 g 650 szt 27. Jabłka prażone 0,9 l 135 szt 28. Jarzynka 1 kg 170 kg 29. Kakao 100 g 120 szt 30. Kakao 200 g 35 szt 31. Kasza jęczmienna 180 kg 32. Kasza manna 150 kg 33. Kawa inka 150g 460 szt 34. Ketchup 500 g 160 szt 35. Kisiel 1000 g 40 kg 36. Kleik ryżowy 170 g 125 szt 37. Krem typu GELWE 20 szt 38. Koncentrat pomidorowy 30% o konsystencji pasty 1000 g 190 szt 39. Koncentrat 30% o konsystencji pasty pomidorowy 200 g 150 szt 40. Koperek suszony 10 g 110 szt 41. Krem czekol. 400 g na kanapki 280 szt 42. Kukurydza kons. 400 g 350 szt 43. Liść laurowy 6g 255 szt 44. Majeranek 20g 270 szt 45. Majonez cena za 1 kg 290 kg 46. Makaron różne rodzaje op. 1 kg 700 kg 47. Makrela w sosie pomid. 240 g puszka 350 szt 48. Marmolada 500 g 85 szt 49. Marmolada 1000 g 170 szt 50. Masa makowa 850 g 2 szt 51. Mąka pszenna typ 500 820 kg 52. Mąka ziemniaczana 30 kg 53. Mikołaj z czekolady średni 70 szt 54. Miód sztuczny płynny 400 g 470 szt 55. Musztarda op. 1 kg 95 kg 56. Ocet 0,5 l 65 szt 57. Ogórki kons. 0,9 l 420 szt 58. Ogórki kiszone 0,9 l 350 szt 59. Olej roślinny 1l 552 szt 60. Papryka kons. 0,9 l 235 szt 61. Paprykarz szczeciński 240 g 365 szt 62. Pieczarki marynowane 300g 104 szt 63. Pieczarki marynowane 800 g 280 szt 64. Pieprz czarny mielony 20g 400 szt 65. Pietruszka suszona 7g 185 szt 66. Powidła 300 g 285 szt 67. Powidła 1000 g 120 szt 68. Przyprawa do gulaszu op. 1 kg 12 kg 69. Płatki kukurydziane 50 szt 70. Płatki owsiane 135 kg 71. Proszek do pieczenia 120 szt 72. Przecier ogórkowy 900g 100 szt 73. Przyprawa do drobiu op. 1 kg 25 kg 74. Przyprawa do mięsa mielonego op.1 kg 10 kg 75. Przyprawa do ryb op. 1 kg 3 kg 76. Przyprawa w płynie maggi 1l 65 szt 77. Ryż 1 kg 440 kg 78. Sałatka szwedzka 0,9 kg 350 szt 79. Sałatka grecka 0,9 kg 120 szt 80. Sałatka warzywna 0,9kg 20 szt 81. Seler konserwowy 1,6 kg 35 szt 82. Seler konserwowy 320 g 50 szt 83. Soda oczyszcz. 60g 100 szt 84. Sok bez zaw. cukru 1l karton dla diabetyków 260 szt 85. Sok do rozcieńczania op 5 litrowe 190 szt 86. Sos boloński słoik 425g 70 szt 87. Sos słodko-kwaśny słoik 425 g 25 szt 88. Sos sałatkowy typu knorr 9g 100 szt 89. Sól op.1 kg 300 kg 90. Sucharki 250g 70 szt 91. Sucharki 250g bez cukru 35 szt 92. Szczaw kons 900 ml 90 szt 93. Śmietana śnieżka na mleko 200 szt 94. Śliwka suszona 200 g 15 szt 95. Tuńczyk w s/wł kawałki puszki1,7kg 17 szt 96. Tuńczyk w s/wł kawałki pusz.170 g 280 szt 97. Wafle w czekoladzie typu Grzeski 144 szt 98. Zając czekoladowy średni 70 szt 99. Ziele angielskie 20g 360 szt 100. Zupa pieczarkowa opak.1 kg 60 kg 101. Żurek op 1 kg 50 kg 102. Żelatyna 50g 6 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.61.33.80-5, 15.80.00.00-6, 15.98.21.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 29.02.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: mięso świeże, wędliny i drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: WĘDLINY 1 Biała surowa 100.00 2 Blok sopocki 140.00 3 Boczek wędzony surowy 150.00 4 Boczek wędzony parzony 50.00 5 Baleron gotowany 150.00 6 Fantazja z warzyw. 12.00 7 Kaszanka wieprz. 75.00 8 Łopatka prasowana 50.00 9 Metka drob. 30.00 10 Metka wieprz. 30.00 11 Mielonka wieprz. prasowana 260.00 12 Mortadela wieprz. 110.00 13 Parówki grube wieprz. 150.00 14 Parówki cienkie wieprz. 150.00 15 Pasztet z pieca 9.00 16 Pasztet mazowiecki 13.00 17 Pasztetowa drob. 60.00 18 Pasztetowa wieprz. 60.00 19 Pieczeń chlebowa 75.00 20 Pieczeń myśliwska 10.00 21 Pieczeń węgierska 26.00 22 Pieczeń ze śliwką 9.00 23 Pierś z indyka - szynka 6,50 24 Polędwica z indyka 100.00 25 Polędwica sopocka 38.00 26 Salceson czarny 35.00 27 Salceson biały 35.00 28 Szynka dębicka 220.00 29 Szynka konserwowa 60.00 30 Szynka drobiowa 70.00 31 Szynka wieprz. 60.00 32 Szynkowa 35.00 33 Szynkówka 100.00 34 Toruńska 55.00 35 Kiełbasa na kanapki 60.00 36 Śląska 90.00 37 Żywiecka 130.00 38 Krakowska parz. 150.00 39 Jarmarczna 75.00 40 Podwawelska 320.00 41 Tatrzańska 30.00 42 Zwyczajna 50.00 43 Jałowcowa 18.00 44 Wędzonka farmerska 62.00 45 Schabik dworski 9.00 MIĘSO WIEPRZOWE 46 Boczek świeży b/k 210.00 47 Karkówka b/k 360.00 48 Łopatka b/k 760.00 49 Wątroba wieprz. 40.00 50 Żeberka paski 110.00 51 Schab b/k 150.00 Drób: 52 Udo z kurczaka 725.00 53 Porcje rosołowe 750.00 54 Pierś kurczaka z kością 15.00 55 Filety z kurczaka 310.00 56 Wątróbka drobiowa 110.00 57 Skrzydełka 10.00 Przy dostawie wędlin plasterkowanych Zamawiający będzie żądał docinania odpowiedniej gramatury dla potrzeb przygotowania posiłków w ilości od 3 kg - do 3,20, jak również inne wędliny będą zamawiane na sztuki (parówka, śląska itp.), w zależności od potrzeb. Przy dostawie mięsa drobiowego zamówienie będzie realizowane w sztukach (udka z kurcząt, filet z kurczaka)..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 29.02.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: mleko i produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Budyń deser 150 g w kubeczkach 1100 szt 2. Delma z masłem do kanapek op. 0,5 kg 1200 kg 3. Kefir 400g 15 szt 4. Jogurt owocowy 150 g 5700 szt 5. Jogurt 4x125 g 200 szt 6. Jogurt natural. 400 g 260 szt 7. Jogurt naturalny 180 g 320szt 8. Mleko karton 1l 1,5% - 2% 6660 L 9. Margaryna typu Kasia 42 kg 10. Serek homog. smakowy 180g 780 szt 11. Ser topiony 100g kostka cena za 1 kg 250 kg 12. Ser żółty półtłusty o zaw. tł. nie mniej niż 40% luz. 300 kg 13. Serek homog. naturalny 400 g. 100 szt 14. Serek homog. Typu DANIO 100 szt 15. Śmietana 400 ml ukwaszona 1200 szt 16. Twaróg półtłusty 252 kg 17. Twaróg chudy kostka 200 g 30 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 29.02.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.