eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Żywiec › Wyłonienie podmiotu oferującego miejsce do przeprowadzenia szkolenia wraz z wyżywieniem i zakwaterowaniem uczestników dla potrzeb projektu pn. Akademia Dobrego Rządzenia

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-05-25

Żywiec: Wyłonienie podmiotu oferującego miejsce do przeprowadzenia szkolenia wraz z wyżywieniem i zakwaterowaniem uczestników dla potrzeb projektu pn. Akademia Dobrego Rządzenia
Numer ogłoszenia: 116457 - 2012; data zamieszczenia: 25.05.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 92973 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Starostwo Powiatowe, ul. Krasińskiego 13, 34-300 Żywiec, woj. śląskie, tel. 033 8612424, faks 033 8614623.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Wyłonienie podmiotu oferującego miejsce do przeprowadzenia szkolenia wraz z wyżywieniem i zakwaterowaniem uczestników dla potrzeb projektu pn. Akademia Dobrego Rządzenia.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest wynajem sal szkoleniowych dla uczestników szkoleń, tj. pracowników Starostwa Powiatowego w Żywcu oraz zapewnienie dla nich noclegu i wyżywienia, na zasadach określonych w niniejszej Specyfikacji. 2. Zakres zamówienia będzie obejmował zorganizowanie pobytu dla uczestników łącznie 22 cykli szkoleniowych w terminach wskazanych przez Zamawiającego, gdzie każdy jeden cykl będzie obejmował dwudniowe szkolenie dla jednej grupy szkoleniowej. W ramach realizacji Zamówienia Wykonawca zapewni wynajem sal szkoleniowych (jedna dla każdej grupy szkoleniowej) oraz zapewnienie noclegu oraz całodziennego wyżywienia dla uczestników szkoleń. 3. Każda grupa szkoleniowa składać się będzie z 10 - 12 osób. 4. Jednorazowo, tj. w jednym terminie szkoleniowym Zamawiający przewiduje zakwaterowanie oraz wyżywienie maksymalnie dla 24 osób, tj. maksymalnie dla dwóch grup szkoleniowych 5. Wykonawca zobowiązany jest zapewnić w jednym terminie szkoleniowym maksymalnie 2 oddzielne sale szkoleniowe (każda na 12 osób), do wyłącznej i całodziennej dyspozycji uczestników szkoleń. Sale szkoleniowe powinny znajdować się w tym samym obiekcie (kompleksie obiektów), w którym zakwaterowani są uczestnicy szkoleń. 6. Sale powinny spełniać wymogi bezpieczeństwa i higieny pracy w odniesieniu do liczby uczestników szkoleń. Każda sala powinna być klimatyzowana, wyposażona w projektor multimedialny, laptop, flipchart z blokiem, markery oraz w krzesła dla wszystkich uczestników szkoleń. Sale muszą mieć zapewniony bezpłatny dostęp do internetu (wi-fi). 7. Każde szkolenie będzie trwać 8 godzin w ciągu jednego dnia szkoleniowego. 8. Przedmiot zamówienia świadczony będzie w dniach pracy Starostwa Powiatowego tj od poniedziałku do piątku. 9. Wykonawca zobowiązany jest do zabezpieczenia bazy noclegowej w hotelu o kategorii co najmniej trzech gwiazdek w pokojach 2 osobowych z pojedynczymi łóżkami. Wskazany hotel musi być zaszeregowany do rodzaju i kategorii zgodnie z wymaganiami wynikającymi z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r., o usługach turystycznych. Zamawiający wymaga aby hotel o którym mowa wyżej znajdował się w odległości do 120 km od siedziby Zamawiającego tj. od Starostwa Powiatowego w Żywcu, ul. Krasińskiego 13, 34-300 Żywiec jako punktu stanowiącego podstawę wskazań kilometrów na mapach. UWAGA: Zamawiający będzie weryfikował odległość obiektu hotelarskiego względem siedziby Zamawiającego wg wskazań map samochodowych. Droga, którą można dojechać do danego obiektu winna być drogą najkrótszą. 10. Zakwaterowanie w pokojach rozpoczyna się od godz. 10.00 pierwszego dnia pobytu i trwa do godz.17.00 drugiego dnia pobytu. 11. Wykonawca zobowiązany jest do zapewnienia wyżywienia dla uczestników szkoleń, obejmującego: Pierwszego dnia: Obiad w formie bufetu szwedzkiego (w ilości adekwatnej do liczby uczestników): a) przystawki (wybór zimnych przekąsek mięsnych, rybnych oraz świeżych sałatek) b) zupa (minimum dwie do wyboru) c) dania na ciepło (cztery do wyboru, w tym jedno wegetariańskie) d) dodatki (ziemniaki, frytki, ryż, makaron) e) surówki (minimum trzy do wyboru) f) desery (minimum dwa do wyboru, np. ciasta, musy, owoce, lody, galaretki) h) napoje: kawa (różnorodna- z expresu, rozpuszczalna, capuccino, latte) herbata (różnorodna- czarna, zielona, owocowa), woda (gazowana i niegazowana) soki owocowe (minimum trzy rodzaje) napoje bezalkoholowe gazowane (minimum trzy rodzaje) Kolacja w formie bufetu szwedzkiego (w ilości adekwatnej do liczby uczestników): a) danie na ciepło (3 rodzaje do wyboru) b) sałatki 3 rodzaje (np. makaronowa, grecka, gyros) c) przystawki (wybór zimnych przekąsek mięsnych i rybnych) d) wędliny (różnorodne, minimum 5 rodzai) e) sery (różnorodne- żółte, pleśniowe, białe) f) warzywa (świeże i konserwowe) g) pieczywo (różnorodne- jasne, ciemne, bagietki) h) napoje: kawa (różnorodna- z expresu, rozpuszczalna, capuccino, latte) herbata (różnorodna- czarna, zielona, owocowa), woda (gazowana i niegazowana) soki owocowe (minimum trzy rodzaje) napoje bezalkoholowe gazowane (minimum trzy rodzaje) Drugiego dnia: Śniadanie w formie bufetu szwedzkiego (w ilości adekwatnej do liczby uczestników) : a) posiłek na ciepło (3 rodzaje do wyboru, np. jajecznica, parówki, kiełbaski) b) wędliny (różnorodne- minimum 5 rodzai) c) sery (różnorodne- żółte, pleśniowe, białe) d) dżemy e) jajka f) płatki śniadaniowe, muesli g) mleko (ciepłe i zimne) h) jogurty i) świeże owoce j) pieczywo (różnorodne- jasne, ciemne, croissanty, bagietki) k) napoje: kawa (różnorodna- z expresu, rozpuszczalna, capuccino, latte) herbata (różnorodna: czarna, zielona, owocowa), woda (gazowana i niegazowana) soki owocowe (minimum trzy rodzaje) napoje bezalkoholowe gazowane (minimum trzy rodzaje). Obiad w formie bufetu szwedzkiego (w ilości adekwatnej do liczby uczestników) : a) przystawki (wybór zimnych przekąsek mięsnych, rybnych) b) zupa (dwie do wyboru) c) dania na ciepło (cztery do wyboru, w tym jedno wegetariańskie) d) dodatki (ziemniaki, frytki, ryż, makaron) e) surówki (minimum trzy do wyboru) f) desery (minimum dwa do wyboru, np. ciasta, musy, owoce, lody, galaretki) g) napoje: kawa (różnorodna- z expresu, rozpuszczalna, capuccino, latte) herbata (różnorodna: czarna, zielona, owocowa), woda (gazowana i niegazowana) soki owocowe (minimum trzy rodzaje) napoje bezalkoholowe gazowane (minimum trzy rodzaje). 12. Serwis kawowy powinien być dostępny dla uczestników szkoleń od momentu rozpoczęcia danego szkolenia przez cały czas ich trwania. Serwis powinien być uzupełniany na bieżąco. Serwis kawowy obejmuje: a) kawę (różnorodną- z expresu, rozpuszczalną, capuccino, latte), herbatę (różnorodną- czarną, zieloną, owocową), wodę (gazowaną i niegazowaną), napoje bezalkoholowe gazowane (minimum 3 rodzaje), soki owocowe (minimum 3 rodzaje), b) świeżo wypiekane ciastka o charakterze śniadaniowym (np. croissanty, mini bułeczki) c) ciastka deserowe, paluszki / krakersy, d) cukier, mleko, śmietankę, cytrynę. 13. Serwis kawowy powinien być umiejscowiony w salach szkoleniowych lub ich sąsiedztwie. 14. Miejsce wydawania posiłków powinno znajdować się w tym samym obiekcie (kompleksie obiektów), w którym zakwaterowani są uczestnicy szkolenia. 15. Niedopuszczalne jest serwowanie posiłków w naczyniach jednorazowych. 16. Niedopuszczalne jest aby posiłki (za wyjątkiem serwisu kawowego) serwowano w tym samym pomieszczeniu, w którym będą odbywały się szkolenia. 17. Zamawiający w niniejszym postępowaniu nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.10.00.00 - Usługi hotelarskie .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Postępowanie realizowane jest w ramach Projektu pn.: Akademia Dobrego Rządzenia, współfinansowane jest ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego, Priorytet V Dobre rządzenie, Działanie 5.2 wzmocnienie potencjału administracji samorządowej, Poddziałanie 5.2.1 Modernizacja zarządzania w administracji samorządowej Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki na lata 2007-2013.

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.05.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Agencja Eventowa WYDARZENIE Danuta Marcak, ul. Krakowska 76, 34-323 Ślemień, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 93138,21 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 78226,58

  • Oferta z najniższą ceną: 78226,58 / Oferta z najwyższą ceną: 78226,58

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.