eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Łódź › Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzęcych, wędlin drobiowych, wyrobów garmażeryjnych, mięsa drobiowego i wędlin wieprzowo - wołowych dla Zakładu Karnego Nr 1 w Łodzi.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-06-18

Łódź: Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzęcych, wędlin drobiowych, wyrobów garmażeryjnych, mięsa drobiowego i wędlin wieprzowo - wołowych dla Zakładu Karnego Nr 1 w Łodzi.
Numer ogłoszenia: 115645 - 2013; data zamieszczenia: 18.06.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny nr 1 w Łodzi , ul. Beskidzka 54, 91-612 Łódź, woj. łódzkie, tel. 042 6750415, 6750415, faks 042 6750500.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka penitencjarna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzęcych, wędlin drobiowych, wyrobów garmażeryjnych, mięsa drobiowego i wędlin wieprzowo - wołowych dla Zakładu Karnego Nr 1 w Łodzi..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I. mięso i tłuszcze zwierzęce, Grupa CPV -15110000-2 Grupa CPV -15412100-0 Lp Nazwa artykułu Przewidywane zapotrzebowanie na 6 miesięcy w kg 1 2 3 1 Łopatka bez skóry z kością 1500 2 Szynka wieprzowa b/k bez skóry,bez goleni 100 3 Mięso mielone wieprzowo wołowe 1500 4 Wołowina b-k kl. II 1500 5 Wątroba wieprzowa 900 6 Ozory wołowe 100 7 Kości 900 8 Serca wieprzowe 300 9 Karkówka wieprzowa b-k 100 10 Słonina bez skóry 400 11 Pachwina 400 12 Podgardle wędzone 400 Część II. wędliny drobiowe, wyroby garmażeryjne, mięso drobiowe. Grupa CPV -15131120-2 Lp Nazwa artykułu Przewidywane zapotrzebowanie. na 6 miesięcy w kg 1 2 3 1 Pieczeń drobiowo -wieprzowa drobno rozdrobniona 800 2 Produkt blokowy drobiowy drobno rozdrobniony 800 3 Produkt blokowy drobiowy grubo rozdrobniony 800 4 Kiełbasa drobiowa drobno rozdrobniona 1000 5 Kiełbasa drobiowa grubo rozdrobniona 1000 6 Pasztetowa drobiowa 600 7 Pasztetowa drobiowo -wieprzowa 600 8 Pasztet drobiowy pieczony 600 9 Pasztet drobiowo -wieprzowy pieczony 600 10 Kurczak 120 11 Udziec z kurczaka a 230-270g 400 12 Mięso mielone drobiowe 200 13 Serca drobiowe 100 14 Żołądki drobiowe 100 Część III. wędliny wieprzowo - wołowe Grupa CPV -15131120-2 Lp Nazwa artykułu Przewidywane zapotrzebowanie na 6 miesięcy w kg 1 2 3 1 Produkt blokowy wieprzowo -wołowa drobno rozdrobniony 1000 2 Produkt blokowy wieprzowo -wołowy grubo rozdrobniony 1000 3 Kiełbasa wieprzowo -wołowa drobno rozdrobniona 1000 1000 4 Kiełbasa wieprzowo -wołowa średnio rozdrobniona wędzona 1000 1000 parzona 1000 1000 5 Kiełbasa wieprzowo -wołowa grubo rozdrobniona wędzona 1000 1000 parzona 1000 1000 6 Pasztetowa wieprzowa 400 7 Pasztet wieprzowy pieczony 400 8 Kiszka krwista 400 9 Kaszanka 400 10 Salceson czarny 400.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.41.21.00-0, 15.13.11.20-2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych /załącznik nr 2/.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych /załącznik nr 2/.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych /załącznik nr 2/.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych /załącznik nr 2/.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu określonych w art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych /załącznik nr 2/.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Nr 1 w Łodzi ul. Beskidzka 54 91-612 Łódź.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 26.06.2013 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny Nr 1 w Łodzi ul. Beskidzka 54 91-612 Łódź.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Część I. mięso i tłuszcze zwierzęce,.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I. mięso i tłuszcze zwierzęce, Lp Nazwa artykułu Przewidywane zapotrzebowanie na 6 miesięcy w kg 1 2 3 1 Łopatka bez skóry z kością 1500 2 Szynka wieprzowa b/k bez skóry,bez goleni 100 3 Mięso mielone wieprzowo wołowe 1500 4 Wołowina b/k kl. II 1500 5 Wątroba wieprzowa 900 6 Ozory wołowe 100 7 Kości 900 8 Serca wieprzowe 300 9 Karkówka wieprzowa b/k 100 10 Słonina bez skóry 400 11 Pachwina 400 12 Podgardle wędzone 400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00-2, 15.41.20.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Część II. wędliny drobiowe, wyroby garmażeryjne, mięso drobiowe..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II. wędliny drobiowe, wyroby garmażeryjne, mięso drobiowe. Lp Nazwa artykułu Przewidywane zapotrzebowanie. na 6 miesięcy w kg 1 2 3 1 Pieczeń drobiowo -wieprzowa drobno rozdrobniona 800 2 Produkt blokowy drobiowy drobno rozdrobniony 800 3 Produkt blokowy drobiowy grubo rozdrobniony 800 4 Kiełbasa drobiowa drobno rozdrobniona 1000 5 Kiełbasa drobiowa grubo rozdrobniona 1000 6 Pasztetowa drobiowa 600 7 Pasztetowa drobiowo -wieprzowa 600 8 Pasztet drobiowy pieczony 600 9 Pasztet drobiowo -wieprzowy pieczony 600 10 Kurczak 120 11 Udziec z kurczaka a 230-270g 400 12 Mięso mielone drobiowe 200 13 Serca drobiowe 100 14 Żołądki drobiowe 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Część III. wędliny wieprzowo - wołowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część III. wędliny wieprzowo - wołowe Lp Nazwa artykułu Przewidywane zapotrzebowanie na 6 miesięcy w kg 1 2 3 1 Produkt blokowy wieprzowo -wołowa drobno rozdrobniony 1000 2 Produkt blokowy wieprzowo -wołowy grubo rozdrobniony 1000 3 Kiełbasa wieprzowo -wołowa drobno rozdrobniona 1000 1000 4 Kiełbasa wieprzowo -wołowa średnio rozdrobniona wędzona 1000 1000 parzona 1000 1000 5 Kiełbasa wieprzowo -wołowa grubo rozdrobniona wędzona 1000 1000 parzona 1000 1000 6 Pasztetowa wieprzowa 400 7 Pasztet wieprzowy pieczony 400 8 Kiszka krwista 400 9 Kaszanka 400 10 Salceson czarny 400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.