eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Brzeg › Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w artykuły żywnościowe-konserwy.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-05-30

Brzeg: Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w artykuły żywnościowe-konserwy.
Numer ogłoszenia: 115582 - 2008; data zamieszczenia: 30.05.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Chrobrego 29, 49-300 Brzeg, woj. opolskie, tel. 077 4162011, fax 077 4162287.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w artykuły żywnościowe-konserwy..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Szprot w pomidorach w opak. 300-330g 1600 kg, 2.Szprot w oleju w opak. 300-330g 1600 kg, 3.Paprykarz szczeciński w opak.300-330g 1000 kg, 4.Sałatka rybna w opak.aluminiowych 130g 1000 kg, 5.Filet z mintaja Shater(bez lodu) 4200 kg, 6.Śledź solony matjas w opak.5-10 kg 800 kg, 7.Konserwa tyrolska w opak.300g 1000 kg, 8.Konserwa turystyczna w opak.300g 1000 kg, 9.Konserwa turystyczna w opak.aluminiowych 130g 300 kg, 10. Pasztet drobiowy w opak.300g 1500 kg, 11.Pasztet drobiowy w opak.aluminiowych 130g 500 kg, 12.Margaryna do smarowania pieczywa w kostkach 250g o zawartości tłuszczu do 60 % 12000 kg, 13.Masło do smarowania pieczywa w kostkach 250g o zawartości tłuszczu do 75 % 1500 kg, 14.Olej roślinny rzepakowy w opak.0,9/1. 4800l. 15.Mrożonki trzyskładnikowe (seler, pietruszka, marchew) w opak.zbiorczych 5-10 kg 5500kg 16.Sałatka wielowarzywna w opak.0,5-1,5 kg 2500 kg, 17.Sałatka szwedzka w opak.0,5-1,5 kg 2500 kg, 18.Leczo warzywne pieczarkowe w opak. 2-4 kg 1000 kg, 19.Koncentrat pomidorowy 30 % w opak. 0,5-1,5 kg 2200 kg, 20.Groszek konserwowy w puszkach o wadze 0,4 kg 700 kg, 21.Mleko w proszku pełnotłuste w opak.15-25 kg 3800 kg, 22.Kasza jęczmienna w opak.1 kg 2500 kg, 23.Kasza manna w opak.1 kg 2200 kg, 24.Ryż biały w opak.1 kg 6000 kg, 25. Jaja kurze klasy M 50000szt.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone Oryginalny kod CPV: 15.21.10.00 - Filety rybne Kod CPV wg słownika 2008: 15.21.10.00 - Filety rybne 05.12.30.00 - 05.12.30.00 Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Oryginalny kod CPV: 15.13.13.00 - Konserwy wątrobiane Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.13.00 - Konserwy wątrobiane Oryginalny kod CPV: 15.43.11.00 - Margaryna Kod CPV wg słownika 2008: 15.43.11.00 - Margaryna Oryginalny kod CPV: 15.53.00.00 - Masło Kod CPV wg słownika 2008: 15.53.00.00 - Masło Oryginalny kod CPV: 15.41.11.00 - Olej roślinny Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.11.00 - Olej roślinny Oryginalny kod CPV: 15.33.11.70 - Warzywa mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.70 - Warzywa mrożone 01.12.10.00 - 01.12.10.00 Oryginalny kod CPV: 15.33.11.34 - Pomidory przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.34 - Pomidory przetworzone Oryginalny kod CPV: 15.33.14.62 - Groch puszkowany Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.62 - Groch puszkowany Oryginalny kod CPV: 15.51.17.00 - Mleko w proszku Kod CPV wg słownika 2008: 15.51.17.00 - Mleko w proszku Oryginalny kod CPV: 15.61.31.00 - Kasze Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.31.00 - Produkty przemiału owsa 01.24.20.00 - 01.24.20.00 .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 25.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 30.06.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się oferenci, którzy spełnią następujące warunki: 1)posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym, i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia, zgodnie z art. 24 Ustawy Prawo zamówień publicznych., Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne Oceny spełnienia warunków przez oferentów zamawiający będzie dokonywał na podstawie złożonych oświadczeń i dokumentów wymienionych w rozdziale X Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia: Spełnia / Nie spełnia
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczenia,że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, - oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu z wykorzystaniem wzoru (załącznik nr 3),

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Brzegu ul Bolesława Chrobrego 29, 49-300 Brzeg.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.06.2008 godzina 10:00, miejsce: Zakład Karny w Brzegu ul Bolesława Chrobrego 29, 49-300 Brzeg sekretariat dyrektora ZK w Brzegu.

IV.3.5) Termin związania ofertą: 11.07.2008.

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Szprot w pomidorach.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szprot w pomidorach w opak. 300-330g 1600 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Szprot w oleju.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Szprot w oleju w opak. 300-330g 1600 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Paprykarz szczeciński.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Paprykarz szczeciński w opak.300-330g 1000 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Sałatka rybna w opak.aluminiowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sałatka rybna w opak.aluminiowych 130g 1000 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.24.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Filet z mintaja Shater(bez lodu).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet z mintaja Shater(bez lodu) 4200 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.21.10.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Śledź solony matjas.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Śledź solony matjas w opak.5-10 kg 800 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 05.12.30.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Konserwa tyrolska.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa tyrolska w opak.300g 1000 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Konserwa turystyczna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa turystyczna w opak.300g 1000 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Konserwa turystyczna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa turystyczna w opak.aluminiowych 130g 300 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Pasztet drobiowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pasztet drobiowy w opak.300g 1500 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Pasztet drobiowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pasztet drobiowy w opak.aluminiowych 130g 500 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Margaryna do smarowania pieczywa w kostkach.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Margaryna do smarowania pieczywa w kostkach 250g o zawartości tłuszczu do 60 % 12000 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.43.11.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 13 NAZWA: Masło do smarowania pieczywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Masło do smarowania pieczywa w kostkach 250g o zawartości tłuszczu do 75 % 1500 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.53.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 14 NAZWA: Olej roślinny rzepakowy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Olej roślinny rzepakowy w opak.0,9/1 l.. 4800l..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.11.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 15 NAZWA: Mrożonki trzyskładnikowe (seler, pietruszka, marchew).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mrożonki trzyskładnikowe (seler, pietruszka, marchew) w opak.zbiorczych 5-10 kg 5500kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 16 NAZWA: Sałatka wielowarzywna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sałatka wielowarzywna w opak.0,5-1,5 kg 2500 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 17 NAZWA: Sałatka szwedzka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sałatka szwedzka w opak.0,5-1,5 kg 2500 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 18 NAZWA: Leczo warzywne pieczarkowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Leczo warzywne pieczarkowe w opak. 2-4 kg 1000 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 19 NAZWA: Koncentrat pomidorowy 30 %.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 11.Koncentrat pomidorowy 30 % w opak. 0,5-1,5 kg 2200 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.34-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 20 NAZWA: Groszek konserwowy w puszkach.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Groszek konserwowy w puszkach o wadze 0,4 kg 700 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.62-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 21 NAZWA: Mleko w proszku pełnotłuste.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko w proszku pełnotłuste w opak.15-25 kg 3800 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.17.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 22 NAZWA: Kasza jęczmienna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kasza jęczmienna w opak.1 kg 2500 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.31.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 23 NAZWA: Kasza manna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kasza manna w opak.1 kg 2200 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.31.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 24 NAZWA: Ryż biały.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryż biały w opak.1 kg 6000 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.31.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 25 NAZWA: Jaja kurze klasy M.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze klasy M 50000szt..
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.