eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kłodzko › DD/ZP 2201/2016 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ WARZYW I OWOCÓW

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-05-09

Kłodzko: DD/ZP 2201/2016 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ WARZYW I OWOCÓW
Numer ogłoszenia: 115322 - 2016; data zamieszczenia: 09.05.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Kłodzku , ul. Bohaterów Getta 16, 57-300 Kłodzko, woj. dolnośląskie, tel. 074 8651800, 8651854, faks 074 8673017.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DD/ZP 2201/2016 POSTĘPOWANIE NA DOSTAWĘ WARZYW I OWOCÓW.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I: WARZYWA I OWOCE: 1) Buraki ćwikłowe czerwone CPV 03221111-7 świeże bez liści, zdrowe, czyste, suche, bez śladów uszkodzeń mechanicznych. Dostawy w opakowaniach od 10 do 30 kg; 2) Marchew (bez naci) CPV 03221112-4 świeża, zdrowa, czysta, sucha, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o średnicy 3-5 cm. Dostawy w opakowaniach od 10 do 30 kg; 3) Pietruszka korzeń CPV 03221110-0 zdrowa, czysta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych o średnicy 4-7 cm. Dostawy w opakowaniach od 10 do 30 kg; 4) Cebula CPV 03221113-1 zdrowa, czysta, sucha o dobrym smaku bez śladów uszkodzeń mechanicznych. Dostawy w opakowaniach od 10 do 30 kg; 5) Jabłka II gatunek CPV 03222321-9 jabłka zdrowe, czyste bez śladów uszkodzeń mechanicznych i śladów gnilnych. Dostawy w opakowaniach 15 kg; 6) Seler korzeniowy CPV 03221110-0 czysty, zdrowy, bez śladów uszkodzeń mechanicznych. Dostawy w opakowaniach od 10 do 30 kg; 7) Kapusta głowiasta biała CPV 03221410-3 zdrowa czysta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych. Dostawy w opakowaniach od 10 do 30 kg; 8) Kapusta kwaszona CPV-15331000-7 barwa skrawków biała lub kremowobiała albo szara z odcieniem żółtawym w zależności od odmiany, smak i zapach charakterystyczny dla kapusty kwaszonej, aromatyczny, słono-kwaśny bez posmaków i zapachów obcych, skrawki jędrne chrupkie, w klasie II dopuszcza się skrawki o lekko obniżonej jędrności, sok jasnoszary opalizujący, grubość skrawków nie większa niż 1-3 mm. Opakowania - worki plastikowe od 5 do 10 kg lub wiadra plastikowe 10 kg - 20 kg. Nie dopuszczamy dostaw w beczkach. Data przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy. 9) Ogórek kiszony CPV-15331000-7 produkt dostarczany w sztukach, nie rozdrobniony, smak i zapach charakterystyczny dla ogórka kwaszonego aromatyczny słono-kwaśny bez posmaków i zapachów obcych, jędrne, chrupkie, sok jasno-szaro-zielony. Opakowania - worki plastikowe od 5 do 10 kg lub wiadra plastikowe 10 kg - 20 kg. Nie dopuszczamy dostaw w beczkach. Data przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy. 10) Pomidory CPV-1121240-5 okrągłe, całe, świeże, twarde, czyste wolne od jakichkolwiek widocznych zanieczyszczeń obcych, wolny od nadmiernego zawilgocenia, bez obcych zapachów, nie dopuszcza się pomidorów z objawami gnicia lub innymi zmianami, które czynią je niezdatnymi do spożycia. Czyste, praktycznie wolne od jakichkolwiek widocznych zanieczyszczeń obcych. Nie dopuszcza się pęknięć i widocznych zielonych piętek. Sposób pakowania powinien być taki, aby należycie chronił pomidory przed uszkodzeniem. Nie powinny to być miękkie opakowania tj. worki foliowe. Pomidory I klasy powinny być dobrej jakości, wystarczająco jędrne i mieć cechy charakterystyczne dla danej odmiany. Dopuszcza się następujące lekkie wady pod warunkiem, że nie wpływają one ujemnie na ogólny wygląd pomidorów, ich trwałość i wygląd w opakowaniu. Dopuszcza się niewielkie puste komory lekkie wady kształtu lub rozwoju, lekkie wady barwy, lekkie wady skórki, bardzo lekkie odgniecenia. Minimalna średnica pomidorów 35 mm, sposób pakowania powinien być taki, aby należycie chronił pomidory przed uszkodzeniami. Wyłącznie w kartonach lub w skrzynkach. Zabrania się pakowania w reklamówki i miękkie worki foliowe. Pomidory powinien mieścić się w przedziale wagowym od 0,1kg-0,15kg; 11) Pieczarki CPV 15890000-3 kolor- śnieżnobiały średnica 20-40 mm, 40-55 mm, zamknięte bez plam wodnych i bakteryjnych, bez okrywy, bez zniekształceń i bez łuski, długość trzonu 10-30 mm. Opakowania od 1kg do 10 kg. 12) Papryka świeża CPV-15300000-1 świeża , bez plam wodnych i bakteryjnych, nie uszkodzona od 1kg do 15 kg. 13) Kapusta czerwona CPV 03221410-3 główka zwarta, bez liści zewnętrznych, waga 1,2-2,5kg/1 szt, kolor czerwony, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych, niezarobaczywiona, pakowana w worki siatkowe 10 kg, odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. 14) Kapusta pekińska CPV 03221410-3 główka zwarta, bez liści zewnętrznych, waga 1,2-1,5 kg/1 szt, kolor jasno zielony, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych, niezarobaczywiona, pakowane w folię pojedynczo każda główka, odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. 15) Ogórek świeży długi CPV 03221270-9 jadalne do bezpośredniego spożycia, długość 25-30 cm, barwa ciemno zielona, zapach świeży, bez uszkodzeń mechanicznych, bez zmian biologicznych, pakowane w worki foliowe 5-10 kg, odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. 16) Por CPV03221110-0 długość 40-50 cm, średnica 2-5 cm, czysta, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych, niezarobaczywiona, pakowany w skrzynki, odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. 17) Kalafior CPV 03221420-6 główka zwarta, bez liści zewnętrznych, waga 1,2-2,5 kg/1 szt, kolor biały, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych, niezarobaczywiona, niezmarznięte, pakowane w skrzynki, odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. 18) Cukinia CPV 03221250-3 bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych, niezarobaczywiona, niezmarznięta, pakowana w skrzynki, odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. Waga jednostkowa 0,3 kg - 2 kg. CZĘŚĆ II: ZIEMNIAKI: 1) Ziemniaki CPV 03212100-1 ziemniaki jadalne o średnicy poprzecznej min. 4 cm i podłużnej min 5 cm, bulwy dojrzałe, zdrowe, niezzieleniałe, czyste suche, nienadmarznięte, jedno-odmianowe, o kształcie typowym dla danej odmiany, o dobrym smaku bez pustych miejsc w środku, bez śladów uszkodzeń mechanicznych..

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1, 03.22.11.11-7, 03.22.11.12-4, 03.22.11.10-0, 03.22.23.21-9, 03.22.14.10-3, 15.33.10.00-7, 15.89.00.00-3, 15.30.00.00-1, 03.22.14.10-3, 03.22.12.70-9, 03.22.11.10-0, 03.22.14.20-6, 03.22.12.50-3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 6.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • zamawiający nie dokonuje opisu sposobu oceny spełniania warunku udziału w postępowaniu.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • zamawiający nie dokonuje opisu sposobu oceny spełniania warunku udziału w postępowaniu.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • zamawiający nie dokonuje opisu sposobu oceny spełniania warunku udziału w postępowaniu.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • zamawiający nie dokonuje opisu sposobu oceny spełniania warunku udziału w postępowaniu.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

formularz cenowy i ofertowy prawidłowo wypełniony

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 90
  • 2 - termin płatności - 10

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

wszelkie zmiany dopuszcza się nie wcześniej niż po upływie połowy okresu na jaki została zawarta umowa. 2) Wszelkich zmian zawartej umowy można dokonać tylko jeden raz w trakcie trwania umowy. 3) Zmian dokonuje się na pisemny wniosek Wykonawcy, który powinien zawierać szczegółową analizę warunków rynkowych oraz wszelką dokumentację (kserokopie pism producentów, innych dostawców itp.) potwierdzającą zmiany na jakie powołuje się Wykonawca, 4) zmian dokonuje się również z inicjatywy Zamawiającego w przypadkach określonych w §7 ust. 3 i 4 projektu umowy.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Kłodzko ul. Bohaterów Getta 16 57-300 Kłodzko.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 03.06.2016 godzina 11:00, miejsce: Zakład Karny Kłodzko ul. Bohaterów Getta 16 57-300 Kłodzko Sekretariat..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I: WARZYWA I OWOCE: 1) Buraki ćwikłowe czerwone CPV 03221111-7 świeże bez liści, zdrowe, czyste, suche, bez śladów uszkodzeń mechanicznych. Dostawy w opakowaniach od 10 do 30 kg; 2) Marchew (bez naci) CPV 03221112-4 świeża, zdrowa, czysta, sucha, bez śladów uszkodzeń mechanicznych, o średnicy 3-5 cm. Dostawy w opakowaniach od 10 do 30 kg; 3) Pietruszka korzeń CPV 03221110-0 zdrowa, czysta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych o średnicy 4-7 cm. Dostawy w opakowaniach od 10 do 30 kg; 4) Cebula CPV 03221113-1 zdrowa, czysta, sucha o dobrym smaku bez śladów uszkodzeń mechanicznych. Dostawy w opakowaniach od 10 do 30 kg; 5) Jabłka II gatunek CPV 03222321-9 jabłka zdrowe, czyste bez śladów uszkodzeń mechanicznych i śladów gnilnych. Dostawy w opakowaniach 15 kg; 6) Seler korzeniowy CPV 03221110-0 czysty, zdrowy, bez śladów uszkodzeń mechanicznych. Dostawy w opakowaniach od 10 do 30 kg; 7) Kapusta głowiasta biała CPV 03221410-3 zdrowa czysta, bez śladów uszkodzeń mechanicznych. Dostawy w opakowaniach od 10 do 30 kg; 8) Kapusta kwaszona CPV-15331000-7 barwa skrawków biała lub kremowobiała albo szara z odcieniem żółtawym w zależności od odmiany, smak i zapach charakterystyczny dla kapusty kwaszonej, aromatyczny, słono-kwaśny bez posmaków i zapachów obcych, skrawki jędrne chrupkie, w klasie II dopuszcza się skrawki o lekko obniżonej jędrności, sok jasnoszary opalizujący, grubość skrawków nie większa niż 1-3 mm. Opakowania - worki plastikowe od 5 do 10 kg lub wiadra plastikowe 10 kg - 20 kg. Nie dopuszczamy dostaw w beczkach. Data przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy. 9) Ogórek kiszony CPV-15331000-7 produkt dostarczany w sztukach, nie rozdrobniony, smak i zapach charakterystyczny dla ogórka kwaszonego aromatyczny słono-kwaśny bez posmaków i zapachów obcych, jędrne, chrupkie, sok jasno-szaro-zielony. Opakowania - worki plastikowe od 5 do 10 kg lub wiadra plastikowe 10 kg - 20 kg. Nie dopuszczamy dostaw w beczkach. Data przydatności do spożycia min. 3 miesiące od daty dostawy. 10) Pomidory CPV-1121240-5 okrągłe, całe, świeże, twarde, czyste wolne od jakichkolwiek widocznych zanieczyszczeń obcych, wolny od nadmiernego zawilgocenia, bez obcych zapachów, nie dopuszcza się pomidorów z objawami gnicia lub innymi zmianami, które czynią je niezdatnymi do spożycia. Czyste, praktycznie wolne od jakichkolwiek widocznych zanieczyszczeń obcych. Nie dopuszcza się pęknięć i widocznych zielonych piętek. Sposób pakowania powinien być taki, aby należycie chronił pomidory przed uszkodzeniem. Nie powinny to być miękkie opakowania tj. worki foliowe. Pomidory I klasy powinny być dobrej jakości, wystarczająco jędrne i mieć cechy charakterystyczne dla danej odmiany. Dopuszcza się następujące lekkie wady pod warunkiem, że nie wpływają one ujemnie na ogólny wygląd pomidorów, ich trwałość i wygląd w opakowaniu. Dopuszcza się niewielkie puste komory lekkie wady kształtu lub rozwoju, lekkie wady barwy, lekkie wady skórki, bardzo lekkie odgniecenia. Minimalna średnica pomidorów 35 mm, sposób pakowania powinien być taki, aby należycie chronił pomidory przed uszkodzeniami. Wyłącznie w kartonach lub w skrzynkach. Zabrania się pakowania w reklamówki i miękkie worki foliowe. Pomidory powinien mieścić się w przedziale wagowym od 0,1kg-0,15kg; 11) Pieczarki CPV 15890000-3 kolor- śnieżnobiały średnica 20-40 mm, 40-55 mm, zamknięte bez plam wodnych i bakteryjnych, bez okrywy, bez zniekształceń i bez łuski, długość trzonu 10-30 mm. Opakowania od 1kg do 10 kg. 12) Papryka świeża CPV-15300000-1 świeża , bez plam wodnych i bakteryjnych, nie uszkodzona od 1kg do 15 kg. 13) Kapusta czerwona CPV 03221410-3 główka zwarta, bez liści zewnętrznych, waga 1,2-2,5kg/1 szt, kolor czerwony, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych, niezarobaczywiona, pakowana w worki siatkowe 10 kg, odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. 14) Kapusta pekińska CPV 03221410-3 główka zwarta, bez liści zewnętrznych, waga 1,2-1,5 kg/1 szt, kolor jasno zielony, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych, niezarobaczywiona, pakowane w folię pojedynczo każda główka, odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. 15) Ogórek świeży długi CPV 03221270-9 jadalne do bezpośredniego spożycia, długość 25-30 cm, barwa ciemno zielona, zapach świeży, bez uszkodzeń mechanicznych, bez zmian biologicznych, pakowane w worki foliowe 5-10 kg, odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. 16) Por CPV03221110-0 długość 40-50 cm, średnica 2-5 cm, czysta, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych, niezarobaczywiona, pakowany w skrzynki, odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. 17) Kalafior CPV 03221420-6 główka zwarta, bez liści zewnętrznych, waga 1,2-2,5 kg/1 szt, kolor biały, bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych, niezarobaczywiona, niezmarznięte, pakowane w skrzynki, odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. 18) Cukinia CPV 03221250-3 bez uszkodzeń mechanicznych i zmian biologicznych, niezarobaczywiona, niezmarznięta, pakowana w skrzynki, odmiana jednorodna przy każdorazowej dostawie. Waga jednostkowa 0,3 kg - 2 kg..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.11.12-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: ziemniaki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Ziemniaki CPV 03212100-1 ziemniaki jadalne o średnicy poprzecznej min. 4 cm i podłużnej min 5 cm, bulwy dojrzałe, zdrowe, niezzieleniałe, czyste suche, nienadmarznięte, jedno-odmianowe, o kształcie typowym dla danej odmiany, o dobrym smaku bez pustych miejsc w środku, bez śladów uszkodzeń mechanicznych..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.21.21.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.