eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Brzeg › Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w artykuły mięsne i wędliniarskie.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-05-29

Brzeg: Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w artykuły mięsne i wędliniarskie.
Numer ogłoszenia: 114198 - 2008; data zamieszczenia: 29.05.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Chrobrego 29, 49-300 Brzeg, woj. opolskie, tel. 077 4162011, fax 077 4162287.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów: nie dotyczy

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w artykuły mięsne i wędliniarskie..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: MIĘSO 1.Boczek wędzony surowy 800 kg, 2.Żeberka wędzone paski 1200 kg, 3.Kaszanka 500 kg, 4.Kurczak świeży 4000 kg, 5.Mięso mielone wieprzowe 3500 kg, 6.Łopatka wieprzowa bez kości 1500 kg, 7.Karczek wieprzowy bez kości 800 kg, 8.Mięso wieprzowe gulaszowe 2200 kg, 9.Łopatka wołowa eksta bez kości 1000 kg, 10.Wątroba wieprzowa 750 kg, WĘDLINY 11.Kiełbasa śląska 1200 kg, 12.Kiełbasa toruńska 1000 kg, 13.Kiełbasa zwyczajna 1200 kg, 14.Kiełbasa łopatkowa 1500 kg, 15.Kiełbasa biała parzona 500 kg, 16.Szynka mielona 1300 kg, 17.Lunch meat 1500 kg, 18.Mortadela 500 kg, 19.Pieczeń rzymska 1300 kg, 20.Kiełbasa podwawelska 800 kg, 21.Kiełbasa szynkowa 300 kg, WĘDLINY DROBIOWE 22.Mortadela drobiowa 200 kg, 23.Pieczeń drobiowa 500 kg, 24.Serdelki drobiowe 500 kg, 25.Szynka drobiowa 800 kg, 26.Baleron drobiowy 800 kg, 27.Blok z indyka 1800 kg, 28.Kiełbasa senatorska 1500 kg, 29.Kiełbasa śląska drobiowa 1000 kg, 30.Mielonka drobiowa 500 kg, 31.Parówki drobiowe 300 kg, 32.Polędwica drobiowa 500 kg, 33.Rolada drobiowa 500 kg, 34.Lamszmit z indyka 500 kg,

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane Oryginalny kod CPV: 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste Oryginalny kod CPV: 15.11.22.10 - Kawałki kurczaków Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.21.30 - Kurczęta Oryginalny kod CPV: 15.13.11.10 - Mięso na wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.10 - Mięso na wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 30.06.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunki udziału w postępowaniu O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się oferenci, którzy spełnią następujące warunki: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym, i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia, zgodnie z art. 24 Ustawy Prawo zamówień publicznych., Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne Oceny spełnienia warunków przez oferentów zamawiający będzie dokonywał na podstawie złożonych oświadczeń i dokumentów wymienionych w rozdziale X Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia: Spełnia / Nie spełnia
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu wykazania spełnienia warunków udziału w postępowaniu, każdy z wykonawców powinien przedłożyć wraz z ofertą następujące oświadczenia i dokumenty: - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert - aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne, lub zaświadczenia,że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert, - oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu z wykorzystaniem wzoru (załącznik nr 3),

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Brzegu ul.Bolesława Chrobrego 29, 49-300 Brzeg.

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: nie dotyczy

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: nie dotyczy

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.06.2008 godzina 10:00, miejsce: Zakład Karny w Brzegu ul.Bolesława Chrobrego 29, 49-300 Brzeg sekretariat Dyrektora ZK w Brzegu..

IV.3.5) Termin związania ofertą: 10.07.2008.

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: MIĘSO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: MIĘSO 1.Boczek wędzony surowy 800 kg, 2.Żeberka wędzone paski 1200 kg, 3.Kaszanka 500 kg, 4.Kurczak świeży 4000 kg, 5.Mięso mielone wieprzowe 3500 kg, 6.Łopatka wieprzowa bez kości 1500 kg, 7.Karczek wieprzowy bez kości 800 kg, 8.Mięso wieprzowe gulaszowe 2200 kg, 9.Łopatka wołowa eksta bez kości 1000 kg, 10.Wątroba wieprzowa 750 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.12.00-7, 15.13.11.34-3, 15.11.22.10-1, 15.13.11.10-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: WĘDLINY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: WĘDLINY 11.Kiełbasa śląska 1200 kg, 12.Kiełbasa toruńska 1000 kg, 13.Kiełbasa zwyczajna 1200 kg, 14.Kiełbasa łopatkowa 1500 kg, 15.Kiełbasa biała parzona 500 kg, 16.Szynka mielona 1300 kg, 17.Lunch meat 1500 kg, 18.Mortadela 500 kg, 19.Pieczeń rzymska 1300 kg, 20.Kiełbasa podwawelska 800 kg, 21.Kiełbasa szynkowa 300 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: WĘDLINY DROBIOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 22.Mortadela drobiowa 200 kg, 23.Pieczeń drobiowa 500 kg, 24.Serdelki drobiowe 500 kg, 25.Szynka drobiowa 800 kg, 26.Baleron drobiowy 800 kg, 27.Blok z indyka 1800 kg, 28.Kiełbasa senatorska 1500 kg, 29.Kiełbasa śląska drobiowa 1000 kg, 30.Mielonka drobiowa 500 kg, 31.Parówki drobiowe 300 kg, 32.Polędwica drobiowa 500 kg, 33.Rolada drobiowa 500 kg, 34.Lamszmit z indyka 500 kg,.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.