To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-04-11
Czerwony Bór: Dostawa RYB PRZETWORZONYCH KONSERWOWANYCH do kantyny prowadzonej przez Zamawiającego, mieszczącej się w Areszcie Śledczym w Hajnówce
Numer ogłoszenia: 113678 - 2012; data zamieszczenia: 11.04.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 158089 - 2011r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK", Czerwony Bór 23, 18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie, tel. 86 216 36 04, faks 86 216 31 49.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa RYB PRZETWORZONYCH KONSERWOWANYCH do kantyny prowadzonej przez Zamawiającego, mieszczącej się w Areszcie Śledczym w Hajnówce.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: L.p. Asortyment Jm. Ilość 1. Łosoś wędzony 250g szt. 30 2. Sałatka śledziowa 150g( opakowanie plastik) szt. 200 3. Koreczki śledziowe 250 g szt. 200 4. Filety śledziowe w sosie śmietanowym 300g szt. 200 5. Rolmopsy 400g szt. 100 6. Sałatka śledziowa 400g(opakowanie plastik) szt. 300 7. Marinus Matjas Filety Śledziowe w oleju 225g-tacka szt. 100 8. Filety śledziowe w sosie pomidorowym 170g szt. 400 9. Filety śledziowe w oleju 170g szt. 400 10. Filety z makreli w oleju 170g szt. 400 11. Filety z makreli w sosie pomidorowym 170g szt. 400 12. Szproty w sosie pomidorowym 170g szt. 400 13. Szproty w oleju 170g szt. 400 14. Tuńczyk rozdrobniony w oleju 130g szt. 500 15. Tuńczyk rozdrobniony w sosie własnym 130g szt. 500 Tuńczyk kawałki w sosie własnym 130g szt. 500 16. Tuńczyk kawałki w oleju 130g szt. 500 17. Paprykarz szczeciński 152g (alupak) szt. 200 18. Sałatka z makreli 130g(alupak) szt. 200.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 21.06.2011.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Hurt i Detal Art. Spożywczo- rolne Anna Siekierko,, ul. Szpitalna 24,, 18-200 Wysokie Mazowieckie, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 22000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 17300,70
Oferta z najniższą ceną: 17300,70 / Oferta z najwyższą ceną: 17300,70
Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 10 "Przedszkola na każdą pogodę" WE WROCŁAWIU
- Dostawy żywności dla Przedszkola Publicznego Nr 3 w Radlinie, w okresie sierpień-grudzień 2024 roku, z podziałem na 6 zadań
- Dostawy żywności dla Przedszkola Publicznego Nr 1 w Radlinie, w okresie lipiec-grudzień 2024 roku, z podziałem na 6 zadań
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych na potrzeby Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Ślesinie
- Dostawa artykułów żywnościowych dla Domu Pomocy Społecznej w Żywcu w II półroczu 2024 r. 9 części
- DOSTAWA KONSERW MIĘSNYCH I RYBNYCH
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.