eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kraków › Usługi cateringowe dla uczestników konferencjiModernizacja systemu kształcenia kadr pedagogicznych szkół zawodowych.

Treść lub zakres tego przetargu uległy zmianie. Zobacz opublikowaną do tego przetargu poprawkę.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-05-07

Kraków: Usługi cateringowe dla uczestników konferencji: Modernizacja systemu kształcenia kadr pedagogicznych szkół zawodowych.
Numer ogłoszenia: 112901 - 2010; data zamieszczenia: 07.05.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 79397 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Małopolskie Centrum Doskonalenia Nauczycieli, ul. Lubelska 23, 30-003 Kraków, woj. małopolskie, tel. 0-12 623-76-56, 623 76 46, faks 0-12 623 77 41.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługi cateringowe dla uczestników konferencji: Modernizacja systemu kształcenia kadr pedagogicznych szkół zawodowych..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa tj. przygotowanie i dostarczenie poczęstunku podczas przerwy na poczęstunek dla uczestników konferencji, usunięcie pozostałych resztek posiłków oraz pozostałych naczyń z sali konferencyjnej wraz z obsługą kelnerską. 1.2. Miejsca, terminy oraz ilość uczestników konferencji: a) 29.04.2010 roku w Chrzanowie - 100 osób, miejsce Powiatowe Centrum Kształcenia Ustawicznego, ul. Focha 3 b) 24.V.2010 roku w Krakowie - 100 osób, miejsce pawilon Konferencyjno - Wystawowy (Kotłownia) Politechniki Krakowskiej, ul. Warszawska 24, c) 21.V.2010 roku w Nowym Sączu - 100 osób, miejsce MCDN ODN w Nowy Sącz ul. Jagiellońska 61, d) 26.V.2010 roku w Tarnowie - 100 osób, miejsce MCDN ODN w Tarnowie, ul. Nowy Świat 30. 1.3. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany umowy w zakresie: - ilości osób uczestniczących w poszczególnych konferencjach; - miejsca, w którym odbędzie się konferencja. Konferencje odbędą się w Chrzanowie, Kraków, Nowym Sączu oraz w Tarnowie. Zmianie może ulec dokładna lokalizacja konferencji. W przypadku zmian, o którym mowa wyżej Zamawiający na 3 dni przed terminem konferencji poinformuje Wykonawcę o liczbie uczestników i dokładnym miejscu konferencji. 1.4. Zaopatrzenie przerwy w dniu konferencji należy zapewnić najpóźniej 15 minut przed rozpoczęciem konferencji (przerwa 30 min.) w dniu: a) 29.04.2010 roku w Chrzanowie od godz. 11:30 b) 24.V.2010 roku w Krakowie od godz. 11:30 c) 21.V.2010 roku w Nowym Sączu od godz. 11:30 d) 26.V.2010 roku w Tarnowie od godz. 11:30 1.5. Określenie ilości i gramatury posiłków: 1. kawa sypana rozpuszczalna biała 200 ml na os. -400 szt. 2. herbata z cytryną 200 ml na os. (1 saszetka herbaty na 1 osobę) - 400 szt. 3. woda mineralna niegazowana 200 ml na os. - 200 szt. 4. woda mineralna gazowana 200 ml na os. -200 szt. 5. sok pomarańczowy 200 ml na os. -200 szt. 6. drobne pieczone ciasteczka cukiernicze 5 kg x 4 spotkania - 20 kg 7. mandarynki 5 kg x 4 spotkania - 20kg 8. tartinki z żółtym serem i oliwkami (po 100 sztuk) x 4 konferencje -400 szt. 9. tartinki z salami (po 100 sztuk) x 4 konferencje -400 szt. 10. tartinki z pastą rybną (po 100 sztuk) x 4 konferencje -400 szt. 11. tartinki z żółtym serem (po 100 sztuk) x 4 konferencje -400 sz. 1.6. Poza asortymentem ww. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć: filiżanki wraz ze spodeczkami do kawy i herbaty oraz łyżeczkami w odpowiedniej ilości, termos lub warnik z gorącą wodą - min. 400 ml. na uczestnika szkolenia, obrusy na nakrycie stołów, serwetki jednorazowe w serwetnikach. 1.7. Ilość osób korzystających z usług cateringowych w okresie realizacji przedmiotu zamówienia wynosi 400 osób. 1.8. Zamawiający zapewni Wykonawcy dostęp do: sali, w której będą świadczone usługi, stołów na których Wykonawca rozłoży zaopatrzenie przerw kawowych. 1.9. Wykonawca odpowiada za usuwanie i utylizację odpadków i śmieci. 1.10. Wykonawca odpowiada za transport przedmiotu zamówienia oraz podanie go zgodnie z wymaganiami sanitarnymi dotyczącymi żywności i żywienia, w szczególności zobowiązany jest do przestrzegania wymagań określonych w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006r. (Dz. U. z 2006r. Nr 171 poz. 1225 z późniejszymi zmianami)...

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.31.00.00 - Restauracyjne usługi kelnerskie 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie stanowi realizację zadania w ramach projektu Modernizacja systemu kształcenia kadry szkół zawodowych w Małopolsce, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, Działanie 9.4 Wysoko wykwalifikowane kadry systemu oświaty. Projekt współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.04.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Serwis Gastronomiczny Agnieszka Grochal-Gil, ul. Zarzyckiego 38, 30-868 Kraków, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7425,92 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5985,19

  • Oferta z najniższą ceną: 4485,84 / Oferta z najwyższą ceną: 8082,20

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.